CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 25/10

Hejsan bloggen!


Onsdag idag, men för andra veckan i rad, eller kanske tom. tredje, är det torsdag i mitt huvud, även förra veckan hoppade jag över tisdagen. Jag har inte koll på dagarna på samma sätt när jag jobbar samma tid varje dag, men det är härligt det också.


Idag har vi haft en trevlig dag på jobbet trots att vi allihopa har varit väldigt trötta. Men ja, under eftermiddagen idag så hade vi en upplärning, som jag fick ta hand om. Nu öppnar vi snart i Kungälv också, så denna och nästa vecka är det många upplärningar, det är roligt det också ibland, men man blir så himla trött, så mycket mer att tänka på.

I förmiddags kom en gammal arbetskamrat från Stigs förbi och åt frukost. Vi satt och pratade lite och skrattade massor. Alltid trevligt när personer kommer och hälsar på.

Sedan har vi nu börjat planera för "World sandwich day" som är nästa fredag. Alla Subway i Sverige (som jag har förstått det) kommer att ha ett speciellt erbjudande under hela dagen. Och med tanke på att Subway försöker förbereda oss mycket på detta, de har skickat ut checklista på vad vi skall tänka på inför den dagen, så får man väl också hoppas på att de kommer att göra MYCKET reklam för detta. Så ja, detta lär ni väl snart läsa mer om någonstans.

Imorse kom Malin förbi också med lite olika saker som vi skall sätta upp på väggarna, så när Ida och jag får tid så skall vi se om vi kanske kan möblera om lite i köket, det ser jag fram emot att få göra, hoppas få till det bättre än vad det är idag.


Ne, nu är det dags att gå ut och fixa ordning lite i köket innan älsklingen kommer hem och skall börja med maten. Ikväll tror jag att det blir teriyakikyckling med ris och kall sås.


//CarroEllen