CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

February 2013

småsjuk

Godkväll bloggen!
Ja då var även denna helg över. I en hel vecka har jag nu känt mig lite småsjuk, har typ inte haft någon ork alls och varit väldigt trött. Detta sitter fortfarande i och hela helgen så har jag typ bara legat i sängen, igår sov jag middag på 3 timmar, inte direkt något jag brukar göra. Fast då har ju Jesper hållt mig vaken om nätterna med sina snarkningar.. Men men.

Nu sitter iaf Jesper och jag på spårvagnen påväg hem till Torslanda efter en helg ute hos honom.

Imorgon börjar en ny praktikant på jobbet, Cissan :D det ska bli väldigt roligt, vi har ju träffats väldigt lite det senaste året också. Så imorgon får jag sällskap till jobbet för första gången, trevligt :)

Hoppas att ni har haft en bra helg :)

//CarroEllen

Söndag

God morgon bloggen!

Då var det söndag igen och jag ligger nu ute i sängen hos älsklingen.

Denna helgen har vi typ inte gjort någonting, vi har bara kollat på lite film typ. Jesper har lyckats bli förkyld och jag försöker att undvika få det själv, får se hur jag lyckas..

Idag har vi inget planerat mer än att jag ska åka hem i eftermiddag, får väl se om älsklingen följer med.


Den senaste veckan har varit en aning konstig. Malin har varit sjuk, vi har gått från att ha lite att göra på jobbet till att ha massor. Och förra lördagen så pratade jag med Cissan (min syssling) för första gången sedan i somras, eller vi pratade kanske lite via sms i julas. Hon vill flytta till Göteborg för att det är lättare att få jobb här än i lilla Bengtsfors. Så denna veckan har jag pratat med henne via tfn nästan varje dag också vilket är extremt längesen vi gjorde. Så imorgon ska hon på intervju på mitt jobb. Det skulle vara väldigt roligt om hon får praktik hos oss =)


Ne nu är det nog dags att gå ner och äta frukost. Vi har lagt oss tidigt hela helgen så vi har vaknat runt 8 på morgonen också.


Ha en bra dag alla bloggläsare!

//CarroEllen

Helgen

Godkväll bloggen!

Ja då var denna helg över. Ja denna helg har Malin och jag fått gjort en hel del grejer som vi sagt att vi ska göra en längre tid, det känns helt underbart. Det sista vi gjorde igår kväll innan vi lade oss var att sätta oss i soffan och knapra på choklad och beställa kläder från Ellos, längtar tills de kommer.


Idag har vi varit hundvakt hela dagen åt lilla Rico. Nu ikväll har vi lagat mat som vi lär ha några dagar och  så fick vi även städat kylen =)


Tja, imorgon är det måndag igen vilket innebär ytterligare en jobbvecka. Imorgon kommer älsklingen också, ska bli trevligt <3


Tack för en väldigt trevlig och rolig helg Malin! <3


Hoppas att ni också har haft en bra helg.


//CarroEllen