CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

June 2009

Bad och varmt :D

God kväll på er!


Nu sitter Malin o jag i sängen och kollar på tv och chattar.


Förut idag var vi och badade vilket var väldigt härligt. T.om jag tyckte det var varmt i vattnet vilket inte är ofta jag tycker :P Hehe, men det lär ha varit 20 grader =)


 Nu kanske vi ska gå och ta något att äta och sen ska vi kolla på tv igen på Harper´s Island :D


Ni får ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)


Tar det lugnt

Hejsan på er!


Sitter nu hemma hos Malin och gör inte så mkt, Malin själv jobbar och kommer hem runt 3 tiden. När hon kommer hem får vi se vad som händer, Malin pratade om att städa så det kanske vi gör, vi får se vad som händer.


Jag åker troligtvis hem på torsdag, och så ska jag träffa Jesper på fredag =)


Men guuud vad härligt, jag bara känner det nu hur härligt det är att verkligen slippa alla måsten som finns att göra hemma, helt underbart att slippa de. Känner mig lugn på ett helt annat sätt här nu faktiskt. Nu känner jag att jag har tid att prata med annat folk på msn som jag inte pratar med så ofta heller vilket är väldigt härligt =) Det brukar jag ju inte ha tid med hemma.

 Malin, du anar inte vad tacksam jag är för att jag får bo här hos dig några dagar denna veckan =) Det är verkligen helt underbart. Bara det slippa allt hemma, tjatet, tjafset och alla måsten. Verkligen helt underbart :D Tack gumman! <3


Ne, jag kanske ska sätta mig och kolla på Höök ;-) =)


Ni får ha en fortsatt bra dag! =) Kram på er

Björkö =)

God kväll på er!


Sitter nu bredvid Malin i hennes säng och chattar och kollar på Beck på tv =)


Denna dag har varit väldigt härlig. Jag har badat ännu en gång :P hehe : D Malin och jag var vid bastun här på Björkö och badade.. Haha, det har gått väldigt bra för Malin idag :P En av sakerna hon har gjort idag var vid bastun. Hon skulle sätta sig på bänken vid bastun, men pratar samtidigt med mig och då lyckas hon sätta sig på kanten av bänken och ramlar rakt ner ist :P haha det såg väldigt roligt ut :P men hon skrattade själv sen också :P


Kommer tyvärr inte på något annat att skriva här för tillfället så ni får ha en fortsatt bra kväll! =)

Björkö idag då

Hejsan på er!


Sitter nu vid köksbordet med Nea och gör inte så mkt.


Jösses vilken värme det e då, närmare 30 grader i skuggan här nu.. :O..


Runt halv 3 tiden åker jag till Björkö idag och är där några dagar denna veckan,  men jag kommer att ha med mig datorn. Malin jobbar ju några timmar på dagen också så då lär jag sitta här =)


Det ska bli väldigt härligt att komma bort ytterligare några dagar, komma bort från allt här hemma.


Ne, jag får väl snart ta och börja packa så e det klart. Funderar på att gå till maxi sen också och köpa något gott som jag har att tugga på hos Malin :P



Ni får ha en riktigt bra dag! =)

Hemma igen efter seglingen :D

God kväll på er!

 

Då var man hemma igen då efter en helgs segling =)

Det har varit helt underbart, väldigt varmt.

 

Igår tog jag 10:40 färjan till Björkö. Där blev jag hämtad vid färjan av Malins pappa Gunnar. Vi åkte hem till de en sväng för att det var saker som de hade glömt, men det är ju alltid nåt man glömt så :P innan vi åkte ner till båten där Lotte (Malins mamma) och Malin var.

Jag kommer faktiskt inte alls ihåg vad klockan var när vi lämnade Björkö, men det lär ha varit runt 12 eller nåt sånt.

Runt 2 el 3 tiden så var vi framme vid Utkäften som ligger på Klåverön.

Strax innan vi skulle ta ner seglen utanför Utkäften så kommer det en vindpust och det lutar som sjutton, hela båten lade sig nästan :P Jag kan säga så här, Malin och jag satt just på den sidan som det lutade mot, men i sittbrunnen, men hade inte vi flyttat på oss så hade vi blivit våta :P Så mycket lutade det :P Men det var lite roligt också =)

 

När vi väl kom in i Utkäften så blev Lotte, Gunnar och Malin väldigt chockade, de hade aldrig sett så mkt båtar där :P Men ja, vi tänkte precis göra upp med den andra båten som också var med att vi skulle segla någon annanstans när vi såg den tredje båten som vi skulle leta upp. Den tredje båten låg på svaj i Utkäften. Vi åkte och pratade med de, och under den tiden så hittade den andra båten (Frej) en plats som de kunde lägga sig med båten så de kunde gå iland.

Efter ytterligare ett litet tag så hittade vi också en plats där vi kunde lägga vår båt nästan bredvid den andra båten (inte den som låg på svaj)

Direkt när vi hade lagt till och fixat allt så gick Malin och jag på en promenad. Det var väldigt fint där, dock väldigt mycket ljung så det var inte det lättaste att hitta bra vägar att gå :P (Utkäften är ingen hamn) När Malin och jag hade gått en bit så skrek Malin till, hon såg något som rörde sig. Det visade det sig att det var en hare. Under den promenaden så sig vi mycket fint, ja det var väldigt fint i Utkäften =)

När vi kom tillbaka till båten så hade vår härliga promenad tagit runt 1 timma =) Snacka om att vi var både trötta och väldigt törstiga då :P Det var ju typ 25-30 grader i luften :P

 

I båten satte Malin och jag oss och spelade M.I.G en liten stund innan Malin blev väldigt trött, då tog vi fram loggboken och gick igenom den från tidigare seglingar som jag har varit med de på. Det var både Malin och jag som hade skrivit. Herregud vad vi skrattade när vi gick igenom den.

Då kände både Malin och jag att vi var väldigt hungriga vilket inte var så konstigt för det var typ minst 5 timmar innan det som vi åt :P Vi visste ju att vi skulle grilla på kvällen så vi tog inget mer än en frukt att äta :P

 

Först runt kvart över 9 tiden igår kväll så blev det mat :P Då var alla väldigt hungriga :P

 

Efter maten erbjöd Malin och jag oss att ta disken. Hm. Ja det var mer än vad vi trodde (vilket det också brukar vara :P) Men ja, vi tog den disken iaf. Som tack fick vi en mörk chokladkaka av Frej =) Den var supergod :D Men den tog slut den kvällen, ändå var det bara Malin och jag som åt av den :P

 

Efter disken så satte Malin och jag oss och spelade M.I.G igen, och den här gången hade mörkret lagt sig och vi tog på oss lite varmare kläder och satte oss i sittbrunnen och tände lite värmeljus och satte oss där =) Det var väldigt härligt. Där satt vi med spelet fram tills att vi insåg att det var för mörkt för att fortsätta spela trots att vi hade ljusen :P Då gick vi och pratade lite med de andra innan vi gick och lade oss.

 

Inatt sov vi väldigt bra. Jag vaknade dock några gånger av att Malin bredde ut sig för mkt och lyckades få mig till att ligga upp på väggen i båten :P och så vaknade jag också av att hon bankade på mina fötter i sömnen med sina fötter haha :P Hon måste ha drömt eller nåt :P

 

Imorse vaknade vår båt runt halv 10. Jag hade då tänkt bada men ångrade mig när jag kom ut för då var det inte så varmt som jag trodde att det skulle vara :P

 

När vi skulle äta frukost så hade verkligen Malin tänkt på vad jag brukar äta till frukost och ibland även kvällen. Hon hade sagt åt Lotte att ta med sig blåbär, yoghurt och digestivekex :D Tack gumman :D

 

Efter frukosten gick Malin och jag ytterligare en promenad, men den här gången lite kortare :P

Jag tror det var strax efter att vi kom tillbaka till båten från den promenaden som vi gav oss iväg från Utkäften och satte kurs mot Rörö för att stanna där en stund och äta lunch, bada och lite sånt =)

Seglingen den biten var faktiskt inte så varm som igår. Vi satt med tröjor på oss.

 

När vi väl kom till Rörö så tog det en tid innan vi hittade en plats. Strax efter oss kom den andra båten (Frej) så Malin, jag och Eivor gick och lotsade in de till en plats.

Lunchen idag blev väldigt god. Det blev sill och potatissalladen som vi åt igår :D

 

Efter lunchen gick Malin och jag och köpte glass. Jag testade en glass som jag aldrig smakat innan. Den var med choklad och banan, supergod :D Samtidigt som vi åt glass så tog vi en promenad. Vi hamnade vid en härlig badplats, men tyvärr så hade vi inte med handdukar, och Malin inte heller badkläder :P så vi gick tillbaka till båtarna.

Väl tillbaka vid hamnen så var det full rulle från vår båt och de 3 båtarna bredvid oss. Då visade det sig att det var någon annan båt som hade dragit med sig vår dragg så den låg på botten rakt över de 3 båtarna bredvid oss :P så det var lite jobb med att hitta rätt, men de lyckades :P =)

När de väl lyckats trassla upp det så gick vi allihop och badade =) och ja, tom jag badade för första gången i år :P :O ;D Det var lite kallt men ändå härligt med tanke på så varmt som det var i luften då :P

 

Efter badet gjorde vi oss i ordning för att sätta kurs mot Björkö igen för att Malin skulle hem och ro.

 

När jag kom hem runt 7 tiden och Nea såg mig så var hennes första ord till mig ”jäklar vad brun du är” haha och jag bara ”är jag” :P Det trodde jag inte men jo jag har fått en hel del färg denna helgen :D

 

Tack Malin, Lotte, Gunnar och allt annat folk som var med för en underbart rolig, härlig och trevlig seglarhelg :D

 

Tog en hel del bilder också, men jag har inte hunnit kolla igenom de än så lägger de i ett eget inlägg.

Snart ut och segla

God morgon på er!


SItter nu i sängen och äter lite frukost. Ska åka till Björkö om en stund.


Guuud vad underbart det ska bli att få gå ut och segla :D Och sedan nästa vecka, eller rättare sagt söndag-? kommer jag att bo på Björkö, kanske till tisdag eller nåt sånt. Men jag kommer att ha med mig datorn och sedan jobbar Malin några timmar på dagen så då sitter jag nog här =)


Ni får ha en riktigt bra helg alla bloggläsare! =)

Segla imon :D

God kväll på er!


Sitter nu ute på balkongen med en fleecefilt runt mig.

Nu ikväll har mamma och jag rykt ihop flera gånger osv...

Det ska bara bli sååååå härligt att åka ut och segla med Malin och hennes föräldrar imon till söndag :D Slippa all jäkla stress här hemma, slippa den stressande morsan här hemma.. Ja det ska verkligen bli helt underbart att komma ut och segla igen :D Sist var ju i september.

Så imon ska jag ta 10:40 färjan ut till Björkö och så åker vi direkt till båten :D Härligt verkligen :D Men jag kommer någon gång att sms blogga =) Jag kommer ju hem på söndag, men ingen aning om när, och sen pratade Malin om att jag ev kan bo hos henne några dagar nästa vecka när hon jobbar bara för att slippa all jäkla stress här hemma. Men vi får se.


Ne, jag längtar verkligen tills imon :D Få blåsa rent huvudet också. Underbart :D Men som sagt, jag kommer hem på söndag igen =)


Vi får se om jag hinner skriva här imon innan jag åker. Om inte så får ni ha en riktigt bra helg =)


Ne, guud vad trött jag känner mig, verkligen helt slut. Hade gärna lagt mig i sängen redan nu, men mamma tvättar fönster så det blir inget av det än...

Kram på er! =)

Lite bilder

Här kommer lite bilder jag tog för en stundsen. Jag kunde inte låta bli och ta kort på mammas samling av nötter :P 4 st av burkarna är nötter, 2 av de andra är soltorkade tomater och torkade trattkantareller =)

Soligt och varmt, men blåsigt/ lite om maten just nu

Hejsan på er!


Sitter nu ute på balkongen i blåsten och gör inte så mkt. Hade tänkt att börja med ett bildspel =) Det var längesen jag gjorde det. Men nu ska jag snart gå och fixa lite mat, tror det blir lax och potatiskroketter igen :P Vi ska nämligen tömma frysen här hemma för att sedan frosta av den :P


Nu ska snart Nea åka till Liseberg så då blir det lugnt här hemma igen :P :D


Ne usch vad hungrig jag är, har tyvärr kommit in i en sådan period igen när jag inte äter så mkt, eller jag äter, men jag går bara ner :/ Usch jag hatar det.. Jag är redan alldeles för smal. Som Malin och jag har sagt nu flera gånger, får jag körtelfeber i sommar eller nåt så kommer inte jag sitta här längre, då kommer jag ligga på sjukhus för att jag är så smal. Usch jag verkligen hatar detta, och är skiträdd för att bli så sjuk så jag går ner ännumer.

När Malin någon dag denna veckan frågade mig om hur mkt jag väger, och jag svarade så trodde hon mig knappt. Nu vill jag inte säga exakt, men jag väger någonstans mellan 45-52 kg och det e inte mkt, inte för att vara 18 år.. Usch jag hatar det, jag måste hitta hjälp någonstans...


Ne, nu sticker Nea så får väl jag gå och fixa mat.



Sovdags

Hejsan på er!


Ligger nu i sängen och hade alldeles strax tänkt att sova.


Nu ikväll har jag suttit och chattat lite, och bara tagit det lugnt vilket har varit helt underbart :D


Imon får vi se vad som händer, antingen kanske att Tommy dyker upp här, eller så kommer kanske Malin hit så sticker vi till Tumlehed och solar :D det skulle varit väldigt härligt, men samtidigt väldigt härligt att träffa Tommy om han kommer :$ :D <3


Ne, nu säger jag god natt med er så får ni sova så gott :P =)

En härlig sommarkväll

En sommarkväll 


Ute på balkongen jag sitter

Solen på väg ner bakom bergen är

Den svala sommarkvällsvinden yr runt mitt hår

En bit bort jag hör musik

Musik från båten som har ankrat i fjorden

Det verkar så roande

Så roande att jag själv vill ta min lilla båt och ro ut

Ro ut och bara sitta

Bara sitta där och fundera

Fundera på allt inom livet

Men det gör jag inte

Jag sitter kvar i den härliga stolen på balkongen

Klockan börja närma sig midnatt

Vinden fortfarande lika sval och härlig är

Båten i fjorden tystnar

Jag känner hur mina ögonlock blir allt tyngre

Jag kan inte hålla tillbaka

Ögonlocken går igen och jag somnar

Jag somnar ute i den härliga stolen

 i den varma stjärnklara sommarnatten 

Solig och varm dag i södra skärgården

God kväll på er!


Sitter nu ute på balkongen i skuggan där det fläktar väldigt härligt. Jag känner mig verkligen helt slut, eller blev lite piggare i huvudet nu när jag fick i mig min första kopp kaffe idag :O Jag glömde ta det imorse :P


Imorse tog jag 10 bussen från Torslanda till Kungssten för Lisa och jag skulle ut till södra skärgården. Jesper kom och mötte mig vid färjan och sedan gick vi och handlade. Ja, vi har typ inte gjort någonting idag. Handlat, lagat mat snabbt, varit ute lite, men det var för varmt, dock blåste det en del så det blev inget bad, och sedan spelade vi kort =)

Tack Jepser för en trevlig dag =)


Nu ikväll ska jag nog inte göra så mkt, bara sitta här tror jag, eller kanske ta en dusch om en stund.


Hur har er dag varit i denna värme? =)



Gått igenom min gamla lunarblogg, är det verkligen jag?! :O

Hejsan på er!


Jösses vad mätt jag är nu, åt precis lite mat.

Jag har verkligen hela dagen kännt mig supertrött av någon konstig anledning =(


Satt förut och gick igenom inlägg från min blogg på lunar, inlägg från 2007 då när det var som mest jobbigt med pappa osv. När jag läste det så trodde jaginte att det var jag, jag kunde inte förstå att det verkligen är jag som har gått igenom det som stod.


Jag hittade några inlägg från november 07 som jag fastnade för. Tänkte lägga ut de 3 delar jag fastnade för här nu;


Från tisdag denna veckan tills idag har jag bott hos Malin på Björkö för ja har inte orkat bo hemma. I måndags kväll blev ja o pappa typ ovänner o så fick ja reda på lite saker som inte var så roliga.. men men vill inte säga vad.... Så först idag ska jag hem. Det kommer kännas konstigt eftersom att ja e hos mamma o ja har inte vart hos mamma en hel kväll utan datorn sen ca 1 år tillbaka.. så det kommer kännas jobbigt.... men men.. livet e ju inte så lätt.... 


Asså dessa senaste 2 veckorna har inte vart särskilt bra. Det allra jobbigaste började i torsdags. Men vill inte skriva om det här. Igår, fredag var den absolut jobbigaste dagen på läänge.. Jag hade knappt sovit på natten för det "hände" lite saker på torsdag kväll Så igår var det asså för j*vligt.. Jag kunde inte sitta still, orkade knappt prata, o kunde knappt äta. Det var skit jobbigt. Det räckte inte med en sak som var jobbigt igår heller för när ja kom hem igår så blev det problem här hemma oxå. O asså då kände jag att allt bara slocknade, jag orkade inte mer. Jag blev verkligen hur ledsen som helst. Syrran o jag försökte prata med pappa om hur vi känner, men han går verkligen inte o prata med alls om sånt, för han förstår oss inte.. Han tror att livet e såå lätt, att det bara e o glömma allt som har hänt, men så e det ju verkligen inte... Men men som sagt, livet e hårt o leva...


Sen i torsdags har jag verkligen mått skit dåligt. Jag har sovit ca 4 timmar/natt fram tills igår. Det har vart så mkt problem här hemma nu också, så jag har ju inte heller haft någon ork alls. Jag har typ inte heller ätit något... men men...



Hur kände ni när ni läste det nu? Själv trodde jag knappt att det var jag som hade skrivit det, att det faktiskt är jag som har gått igenom det som står. Men jo det är det... Men jag försöker ju bara lägga det bakom mig så gott det går, men ibland känner man att man vill se tillbaka på saker och ting.



Kom också på förut att jag har bloggat ett antal år egentligen, men jag har använt bloggen på lunar. Mitt första inlägg lär ha varit 2005 någon gång :O Herregud det fattar jag inte att det är så länge jag har bloggat... Men men, åren går fort, för fort ibland.



Nu ikväll kommer det att vara fullt ös här hemma. Nu ska jag snart gå ut och gå en liten promenad med Rico, han orkar inte så långt i denna värmen. Efter det ska jag med mamma och handla. Kl 6 kommer Malin och ska sova här. Vi ska gå en härlig sommarkvällspromenad =) Och samtidigt ska Nea ha 2 kompisar här hemma över natten också :P Det kommer bli fullt hus :P haha.. Ne men trevligt ändå =) Och imon blir det Donsö, ska se om Lisa ringer senare bara =)


Ni får ha en fortsatt bra dag! =) Kram på er

Onsdag

God morgon på er!


Då var det onsdag då, och som vanligt känns det som nu så blev jag väckt imorse. Andra gången jag vaknade var runt halv 9 tror jag, då var det sopbilen rakt utanför fönstret. Jag somnade om efter det och vaknade kl 10 av att telefonen här hemma ringde, men när jag svarade så var det ingen där... Såååå tröttsamt när man blir väckt också.....


Idag vill ju mamma att jag ska börja städa här hemma, men i denna värme :O Nja, vi får väl se. Om inte så får jag ta och försöka leta upp vårat parrasoll och försöka få upp det själv på balkongen. Vi har ju ett sådant jättestort parrasoll. Det har vi för att vi var tvugna ha det när vi bodde i lgh på Hälsö för där blåste det ju alltid så mkt. Men vi får se om jag lyckas få upp det :P 


Hopp, kommer tyvärr inte på något mer att skriva här för tillfället. Lägger upp ett kort på en liten Krabat som också var med på Malins, Jespers och min härliga promenad igår :P Nämligen Krabban (han kallas Krabban för att han går som en Krabba ibland) eller med andra ord, Rico :D  

Snart sova

Hejsan på er!


Ligger nu i sängen och har precis kollat klart på Lotta på Liseberg på internet. Lisa  nämnde om att hon var med där, och jovisst såg man henne :P hehe.


Allsång på skansen idag var väl bra, jag hade inte riktigt ork till att bara sitta framför tvn så det blev ju en del chatt också :P Och Morden i Midsomer var väl bra, lite seg bara.. Och sen gick det på 1an så det var ju ingen paus på 1,5 timma vilket var lite jobbigt :P


Nu ikväll har jag också suttit och chattat med Malin och Jesper :D Två av många helt underbart roliga och trevliga personer :D kommer inte glömma denna dag vi haft i första taget <3



Ne, nu ska inte jag sitta här och bara babbla på :P

Imon blir det troligtvis städning här hemma :P


God natt med er och sov så gott! =)

Underbart rolig och trevlig dag :D

God kväll på er!


SItter nu i Neas säng och kollar på Allsång på skansen :D


Idag har jag varit med Malin och Jesper. Vi har haft det VÄLDIGT roligt och trevligt :D Tack Malin och Jesper för denna dag, det måste vi göra om :D <3

 Vi hade ju väldigt tur med vädret också :D Det har varit väldigt härligt :D Ja, denna dag kommer jag inte glömma i första taget, en verkligen supertrevlig och rolig dag :D

Haha, Jesper skulle skoja lite med Nea. Det skulle han göra genom att snacka lite filosofi, MEN det gick åt skogen :P Nea fattade inte någonting :P haha det var lite rolig. Bara det att då slängde jag ur mig till Nea (jag var tvungen :P) "men du kanske är lite efter Nea" Det gick på mindre än 1 sekund så var jag inne på mitt rum med låst dörr :P Efter ett tag låste jag upp dörren till mitt rum och sträckte ut huvudet MEN vad hände då, JO jag fick vatten över mig :P Så efter det var jag inte så lite våt heller :P Haha, hon ska allt få igen i sommar :P

Och det ska Jesper också allt få :P Fick vatten över mig av honom också :P och även också lite blomfrön eller vad man kan säga :P haha..



Jösses, Anna-Maria Espinosa var längesen man såg nåt av (hon e med på skansen nu) Jag känner inte igen henne :P



Numera på tisdagar så kommer det vara tv-kväll :P Kl 8-9 är det allsång på skansen och kl 21-22:30 så är det ny säsong av Morden i Midsomer :D Härligt, har längtat efter ny säsong där :D


Nu får jag fortsätta att kolla på Allsång på Skansen :D Ni får ha en fortsatt bra kväll! =)

Måndag/ bilder från promenad på Björkö

God förmiddag på er!


Sitter nu vid köksbordet och gör typ ingenting, eller chattar lite med Jesper bara =)


Idag vaknade jag kl 9. Har väl sovit sådär inatt, vaknat av att jag frusit osv. Himla feber. Men idag mår jag iaf bättre som tur är =) det är så underbart väder ute också :D Satte mig ute på balkongen förut och åt frukost, men där kunde jag inte sitta så länge för det blev för varmt :P Får flytta ut mig dit när det blir skugga där ist, vilket lär vara snart :P


Fick ju massor av bilder av Malin igår på msn, så tänkte nu lägga upp lite bilder från en promenad Malin och jag tog förra helgen när jag var hos henne på Björkö =)

Bilder från midsommar/snart sova

Hejsan på er!


Ligger nu i sängen och ska snart sova hade jag tänkt.

Nu ikväll har jag bara legat i sängen framför datorn och kollat på film och chattat, har haft feber =(


Imon blir det väl till att ta det lugnt, men på tisdag ska jag träffa Jesper =) får hoppas att jag mår bättre då. Det ska ju bli kanonväder till veckan också :D Men man vet ju aldrig med smhi :P


Lägger nu upp 2 bilder från i fredags. God natt med er! =)

Söndag

Tjingeling där!


Sitter nu vid köksbordet och äter lite midsommarrester från i fredags.

Mår betydligt bättre idag vilket är härligt =) Går däremot runt och nyser massor nu för städade för en stundsen :P


Idag kommer då både Nea och mamma hem, så då är det slut på lugnet här hemma :P hehe. Ne men det har varit vääääldigt härligt att ha varit ensam hemma from. torsdag eftermiddag- idag. Helt underbart :D Även om jag inte var hemma så mkt i fredags, för då var jag ju på Björkö, och igår var jag ju sjuk, men det har ändå varit härligt här hemma.


Idag verkar det vara väldigt härligt väder. Solen skiner, det är blå himmel och temperaturmätaren visar 19 grader i skuggan =) Kanske ska ta och sätta mig ute en stund senare.



Ni får ha en riktigt bra dag! =)

Den är såååå bra

Kommer ihåg när Malin och jag sjöng och spelade denna låt på musikfesten i skolan förra året. Den är såå bra :D Har tyvärr inget klipp när vi gör den.

Sjuk =(

God eftermiddag på er!


Sitter nu vid köksbordet och äter lite lax, couscous och sallad. Jag var tvungen att få i mig något. Känner dock att febern börjar komma tillbaka =( usch jag gillar inte detta.. hatar att vara sjuk..


Ne, nu ska jag sätta mig och äta och sätta på en bra film, Beck- Den japanska shungamålningen :D



Midsommardagen

Hejsan på er!


Sitter nu vid köksbordet och har precis ätit lite potatis, sill, köttbullar, ägg och sallad. Det blev ju en del mat över igår så jag fick med lite hem =)

Jag hade verkligen ingen matlust men jag gav mig själv en spark i baken för jag måste äta... Så då tänkte jag så här, då sätter jag mig och äter och sedan kan jag lite senare sätta mig och kolla på en film.

Idag känner jag mig helt väck. Har som tur är ingen feber iaf, men jag fryser, känner mig tung i huvudet och har verkligen ingen ork alls, så denna dag blir en riktig slappdag. Det är väldigt härligt för det är ett tagsen jag hade det, och det behövs faktsikt. Jag gör nog som Puff sa tidigare idag, lägga sig och kolla på lite Beck filmer, eller så blir det Wallander, vi får se... =)


Sitter också nu och väntar på att Malin ska logga in på msn så jag kan få de bilderna hon tog igår, och även från en promenad vi tog förra helgen.


Hur var er midsommarafton? =)


Tack för en trevlig midsommarafton =)

God kväll på er, eller vad man säger vid denna tid :P


Ligger nu i sängen och är enormt trött. Skrev precis ett inlägg men det ville inte publiceras. Såå jobbigt, har varit med om det innan också.


Runt halv 5 tiden var vi Lisa, William, Tommy, Malin och jag hos Malin. Då fixade vi maten för att sätta oss och äta den goda midsommarmaten. Och ja, jag åt mig riktigt mätt vilket var väldigt härligt :D

Till efterrätt blev det pannacotta som Malin hade gjort. Tack gumman, den blev supergod :D


När vi hade ätit klart och Malin stod och diskade och jag dukade in (vi satt i uterummet och åt) så spelade William och Tommy fotboll och Lisa gick runt lite och kollade på :P hihi..


Runt 7 tiden kom också Elina och Johan. Då gick vi ut och spelade kubb =). Det var väldigt roligt, men tyvärr gick det inte så bra... Vi delade upp oss tjejerna mot killarna. Malin, Elina och jag brukar vara grymma på kubb, men det var vi tydligen inte idag. Vi spelade 2 matcher. Killarna skulle vunnit båda två oavlägset OM de inte hade hamnat i den kniviga situationen som de gjorde, de sköt ner kungen :P Lägger upp en bild så förstår ni nog hur det kommer sig att de förlorade andra matchen :P hehe..

Samtidigt som de förlorade så var det på tiden att gå in för då kom regnet alltmer. Då gick vi ist in och sjöng singstar. Jag vet, jag skulle inte sjungt med tanke på min hals, men när det gäller singstar så kan man inte låta bli :P men men :P. så ja, jag har nu inte så jättemkt röst, får se hur det e imon...


Vi tog 22 färjan hem, så jag var hemma runt kvart i 11. Och nu ska jag nog snart lägga mig tror jag, känner mig helt slut, men ändå inte... hmm...


Jag saknar dig Tommy, saknar det och så vi hade det när vi var tlsm första gången....


Tack Lisa, William, Tommy, Elina, Johan och Malin för en riktigt rolig och trevlig midsommarafton :D


Förstår ni nu med denna bild varför killarna förlorade? :P

Midsommarafton

Hejsan på er!


Sitter nu vid köksbordet och äter lite.


Jag ska orka ikväll! har tyvärr nu lite feber också, men får ta en panodil bara så får vi hoppas att jag orkar kvällen. Nu får vi se hur många vi blir också. Men men...


Usch, fryser och ont i halsen.. Så typiskt...


Tommy ringde förut och var väldigt pratglad :O Han hade ju en grej att säga men efter det pratade han bara på som han gjorde förr då när vi var tlsm.. Hmm.. vi får se hur denna kväll blir.. Kanske att det blir Tommy och jag denna sommar, man kan ju alltid hoppas :D


Tog ett kort på mig förut. Jag ska inte ha den vita tröjan på mig idag, tog bara på mig den för jag frös så mkt. ne jag ska ha min vita kavaj ist, men ta med mig tröjan för det ska ju bli kallt...


Ni får ha en riktigt bra midsommarafton så uppdaterar jag kanske ikväll beroende på hur jag mår.


Sååå typiskt

God morgon på er!


Inatt har jag väl sovit bra, har dock vaknat några gånger =(   Vaknade nu sist kvart i 9 av att jag hörde grannarna prata (jag har alltid öppet fönstret) och så kunde jag inte somna om så satte mig här ist.


Halsen är verkligen inte bättre idag, snarare tvärtom =( Det är så himla typiskt att man blir sjuk när ledigheten börjar. Jag blir väldigt sällan sjuk under sommaren, men i år klarar jag mig tydligen inte undan det.

Så var jag inne på aftonbladet för en stundsen och läste om "därför blir du semestersjuk" http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article5274539.ab 

Jag har ju ungefär sen februari/mars där någongång sagt att jag nu behöver ett lugnt lov. Det har jag sagt för att det har varit så mkt att göra, det har varit stressigt här hemma, det har varit problem hit och dit, och just därför har jag behövt lov. Nu är jag verkligen överlycklig att det äntligen är lov. Jag är ju nu ledig i 2 veckor innan jag börjar jobba på Mums 3 veckor igen, men jag är ändå ledig, och jag har verkligen typ ingeting speciellt planerat vilket är helt underbart, MEN nu ska jag nog då ist gå och bli sjuk.... Det är inte det man vill under sommarlovet, nej verkligen inte. Men som det står i artikeln, då vet man att ledigheten är välbehövlig, och jo verkligen, det har jag sagt länge..... Jag hittade några bafucin i skåpet som jag får ta idag då, men jag har inte heller någon större ork.

Asså detta började ju igår. Jag vaknade av att jag hade ont i halsen, och senare på dagen kände jag att jag verkligen inte hade någon ork alls.

Vi får väl se hur denna dag blir, hur mycket jag orkar. Ska ju ut till Malin en stund idag där vi ska ha lite knytkalas, men sedan ska jag och några andra ta 10 färjan hem ikväll.


Ne, man kanske ska ta och gå upp ur sängen och ta gå och kolla vad man ska ha på sig idag.


Ni får ha en riktigt bra midsommarafton så får vi se om jag hinner uppdatera senare idag. Kram på er alla bloggläsare.   

Tack för en trevlig midsommarafton =)

God kväll på er, eller a vad man ska säga :P


Ligger nu i sängen och är supertrött. Har just nu ingen feber vilket är väldigt härligt, men har haft det idag..


Denna eftermiddagen/ kvällen har varit väldigt bra, rolig och trevlig.

Det började med att Lisa och jag kom till Malin runt 3. Ca 30 min senare kom William. Och sedan kl 4 så gick Lisa och jag till bussen för att ta den och möta Tommy vid färjan. Och joda, Tommy hittade till Björkö :P :D


Maten var väldigt god. Jag åt så jag verkligen blev supermätt :D

Haha, sedan hade Willam och jag lite roligt :P men det e ju Wille det :P


Medans Malin diskade och jag dukade in (vi satt och åt i deras uterum) så spelade Tommy och Wille fotboll, och Lisa stod och kollade på som vanligt ;P haha nee inte som vanligt :P

Strax efter det så kom Elina och Johan =) Då spelade vi kubb, vilket var väldigt roligt :D Tja, vi körde tjejerna mot killarna. Första gången vann killarna överlägset, men andra gången förlorade de för att de sköt ner kungen. Tänkte lägga upp en bild så när ni ser den bilden så förstår ni nog hur det kommer sig att killarna förlorade den sista matchen :P hehe :P

Och precis när killarna förlorade så var det på tiden att börja plocka undan kubbet för då kom regnet alltmer.

Då gick vi ist in och sjöng lite singstar :D Jag vet, jag skulle inte sjungt med min hals... men man kan inte låta bli :P.. så nu är har jag inte så mkt röst kvar :P .. vi får väl se hur det blir imon :P


Jaha ja, ja, det var vår midsommarkväll. Tack Tommy, Lisa, Willam, Malin, Elina och Johan för en riktigt trevlig och rolig kväll :D

Vill inte bli sjuk nu

Hejsan på er alla bloggläsare!


Ligger nu i sängen och fryser som sjutton =( Har precis kollat klart på Wallander- mörkret.


Usch nej, jag tänker inte bli sjuk nu.. verkligen inte..


Känner bara hur trött jag verkligen är ju, verkligen helt slut. Har en liten känsla av att detta kommer att bli en lång natt... men men. Bara jag orkar med dagen imon, det måste jag göra. Ska bli väldigt roligt att träffa lite folk igen :D


Säger god natt nu iaf så får ni ha det så bra och sova så gott =)


Torsdag. Lite olika saker

God kväll på er!


Har nu snart gottat ner mig riktigt i sängen. Väntar bara på att Carros specialare som jag bakat ska svalna så jag kan smaka på den :P =) Känner det att jag faktiskt ska snart ta mig en bit kladdkaka och bädda ner mig riktigt i sängen, och om inte Jesper kommer in på msn mer ikväll så sätter jag faktiskt på en film. Det är jag värd nu tycker jag :P Tyvärr har jag fortfarande ont i halsen =( det har blivit värre nu ikväll.. vill inte bli sjuk nu, det är ju faktiskt sommarlov nu... Nu är jag ledig i 2 veckor. Under dessa 2 veckorna så ska jag träffa Jesper och andra kompisar, och sedan också ev Ola, men vi får se.... 2 veckor brukar ju tyvärr gå väldigt fort =( men men ...


Känner att jag verkligen bara hade velat lägga mig rakt ner nu och bara sova, men ändå inte. Usch, mår inte bra..... Orkar inte heller fixa någon mat så det får bli kladdkaka ikväll....


Igår kväll satt jag här och letade efter kort på mig sen några år tillbaka, då innan jag började äta mindre. Jag hittade tyvärr inget kort på mig för 3-5 årsen, men jag hittade en film. Så jag satte mig och kollade på den filmen och så tog jag fram ett ganska nytaget kort på mig själv när jag sitter i soffan. Och herregud, jovisst såg jag skillnad, jag är smalare idag än vad jag var för 3 årsen, och för 3 årsen fick jag frågor som tex. "har du anorexia" osv... Asså det var faktiskt äckligt att jag själv såg skillnad.

Jag skickade filmen och bilden till Malin, och även hon såg en skillnad. Jag hatar det.. vill inte vara så smal, men ändå vill jag det... jag hatar detta.....


Lägger upp en bild jag tagit där man inte ser änden, man ser inte slutet..... :/  

Torsdag

God morgon på er!


Sitter nu i sängen och äter lite frukost.

Inatt har jag sovit som en stock, jämfört med de andra dagarna det senaste.

Imorse när jag vaknade kände jag att jag hade ont i halsen.. Usch, jag vill inte bli sjuk nu... Och samtidigt hörde jag blåsten ute så jag reste mig snabbt och kollade ut och såg det jättehärliga vädret, eller inte.... regnet står som spön i backen och det blåser som sjutton.. Usch, det hade vi inte väntat oss... Ja, ne, man ska ju inte alltid lita på smhi...



Idag är då sista dagen på Mums innan 2 veckors lov. Sedan kommer jag tillbaka v. 28, 29 och 30 igen. Och v. 31 har mamma skickat Malin och mig till Brevika :P



Igår kom Jesper hem, så satt och pratade en del med honom igår =) :D



Hmm.. jahaja, kommer inte på något mer att skriva här för tillfället så ni får ha en bra dag trots vädret.

SMS-bloggning

God förmiddag på er! sitter nu på Mums och har precis ätit. Fram till kl 11 var det verkligen fullt upp. Det var väldigt härligt men herregud vad varmt det har varit. Nu känner jag mig helt slut, men ja, slutar ju halv 3 så efter det hoppas jag att jag bara får ta det lugnt. Ni får ha en fortsatt bra dag :-)

Henrik Pontén på DH

Läste förut om att Henrik Pontén hade varit på Dreamhack och snackat lite… Det hade kastas upp en tomat på scen osv :P hehe….
Själv skulle jag ju förhoppningsvis varit på DH denna gång OM jag inte hade jobbat. Men men, som jag sagt ett tag nu, kanske till vintern ist =) Det skulle varit sjukt roligt att åka dit iaf 1 gång :D



Tisdag. Lite allt möjligt

God kväll på er!


Sitter nu i sängen och gör typ ingenting. Väntar bara på att mamma ska komma hem och ropa att jag antingen ska ta disken eller plocka upp maten hon handlat.. Sån e hon :P


Jösses vad trött jag är. Dagen idag har varit väldigt härlig. Mellan 11:45 och 12:40 så hade vi en sådan riktig lunchrusch vilket var väldigt härligt, det var så det ska vara i ett café :P hehe, det har jag sagt ett antal gånger :P


Idag när jag var på väg hem från Mums så såg jag en man och en kvinna. Jag reagerade inte direkt, men sedan kände jag igen tröjan som mannen hade på sig, och så kände jag igen kvinnan. Och ja, tröjan kände jag igen från en bild jag sett på gt:s hemsida, det var nämligen han som hotade en av våra grannar i helgen med ett hagelgevär.. Hmm.. Han blev tydligen inte fälld.... Hmm.. Undra nu då bara hur länge till de kommer att få bo kvar här (hyreshus) innan de blir vräkta.. Asså jösses, deras hundar, 3 st enligt mamma, jag har dock bara sett 2 av de. Men de har tydligen en dalmatiner, en liten nakenhund och en sådan jättestor hund, kommer för tillfället inte ihåg vad de heter, och ja, VARJE gång någon går förbi utanför (hundarna kan vara ute eller inne, spelar ingen roll) så börjar de skälla, alltid... Och varje gång de skäller så kan man tro att det är slagsmål... Asså herregud.. Man hör de hundarna flera gånger om dagen... Men ja, som sagt, vi får se hur länge de stannar här i Amhult.


Hepp, har mamma fastnat någonstans på vägen eller :P


Ja, kan tyvärr för tillfället inte komma på något mer att skriva här nu, eller joo, imon kommer Jesper hem :D :P En av mina bästa vänner som varit på scoutläger nu sen i fredags =) :P


Ni får ha en fortsatt bra kväll! Kram på er! =)

Hur...

Skrev för en stundsen en dikt som jag nu hade tänkt att lägga upp här.


Hur...

Hur kan en människa förändras så snabbt?

Hur kan en sådan go och glad tjej ändras till en sådan stor

fjortis på 1 år?

När folk säger att de inte känner igen dig

När folk säger att de tycker du är tråkig

Hur tror du då din mor och syster känner?

Tror du att de är lika glada för dig då som de var när du var så go?

Nej, verkligen inte, de snarare skäms

Det finns inte någon som känner igen denna tjejen idag

Många minns henne som livlig, rolig och glad

Och det hoppades man att man skulle få göra

Men nu är du en äkta fjortis som gapar när du pratar,

klär dig så man tänker "här är jag, kom och ta mig"

Lyssnar inte på någon mer än dina fjortisvänner

Du kan knappt prata med din mor och syster

Och massor av andra saker

Var har den goa, glada, livliga och roliga tjejen tagit vägen?

Kan du inte plocka fram henne igen

Vi saknar henne.


Måndag

God kväll på er!   Sitter nu i sängen och skriver detta. Dagen idag har varit väldigt bra, det var härligt att komma tillbaka till Mums igen :D Men nu känner jag mig helt slut :P så det är ganska härligt att jag bara jobbar 4 dagar denna veckan, så nu e det bara 3 dagar kvar :P hihi..  


Nu ikväll var mamma och jag och kollade på Neas skolavslutning för Nea skulle sjunga. Hon sjöng bra, men hon har tappat mycket. Hon sjöng mycket bättre för 1 årsen, då när hon och Ellen uppträdde med låten I´m yours.


Jösses vad trött jag är. Kunde inte somna natten som var heller, låg vaken ett bra tag :/....


Jag får se om jag orkar/hinner skriva något mer här idag.

Ni får ha en fortsatt bra kväll! Kram på er =)




Söndag

God kväll på er!


Ligger nu i sängen och chattar lite och skriver detta.


Nu ikväll var mofar här en liten stund. Mamma hade pratat med honom tidigare idag då han sagt att han ville komma hit för att lämna lite pengar till Nea och mig för att vi har sommarlov. Vi fick varsin fin blomma, tror det var liljor :P hehe, jag e inte så bra på blommor :P OCH så fick vi 500 kr var :O Det är morfar det :D Tack så jättemycket morfar :D Nu vet jag vad jag ska köpa som jag länge har pratat om :P högtalare till datorn :D har uruselt ljud på denna dator..


Kl 5 idag skulle Malin och de i det gänget som ror 10-huggare på Björkö ro Björkö runt. De sa att det skulle ta runt 3 timmar :P men det vet jag inte än hur lång tid det tog, har inte pratat med Malin.


Imorgon börjar jag sommarjobba :D Ska bli roligt faktiskt, visserligen bara 4 dagar denna veckan, men ganska härligt ändå. Härligt att komma tillbaka till café Mums :D och för första gången tjäna egna pengar också :P :D härligt..


Just det ja, när jag kom hem idag så möttes jag av en stolt blomma på köksbordet, tänkte lägga ut bild på både den och den jag fick av morfar =)


Okej, nu ska jag inte lägga mig alltför sent idag iaf, ska upp kl 7 imon. Men sedan har jag ju väldigt härliga tider på Mums nu, 8-14:30 :D härligt :D

 Så nu ska jag jobba måndag-torsdag, sen är jag ledig 2 veckor och sen jobbar 28, 29 och 30 =). härligt


Säger god natt på er nu så får ni sova så gott =)

Hotade gravid granne med hagelgevär

Igår kväll runt halv 10 tiden så satt Malin och jag vid datorn och var inne på göteborgs postens hemsida och läste lite nyheter. Det vi fastnade för var den stora rubriken som löd "Hotade grannar med gevär" När vi snabbt läste den lilla text som stod innan vi gick in på själva artikeln så läste vi bara "Torslanda" Vi gick in och läste om det och när vi läste var i Torslanda det ägde rum så läste Malin och jag högt i mun på varandra "Amhult" Jag som då sa nåt i form med "i lilla Amhult, där vi bor" Vi läste snabbt igenom artikeln. Och jag tänkte hela tiden på att Amhult är ju inte så stort, bara en liten del i Torslanda, och just där vi bor.

Jag vet inte riktigt vad min första tanke var när vi läste det, men jag började genast rensa huvuvdet på olika personer hemma. (lägger ut en länk till en av artiklarna om det från gt http://www.gt.se/nyheter/1.1606101/hotade-gravid-granne-med-gevar )


I förmiddags ringde jag mamma. Det första hon sa var "har du hört om pådraget här igår eftermiddag?" och det hade vi ju gjort. Jag som ville veta var det var någonstans frågade ju mamma det med lite stressig och ivrig röst. Hon sa att det var våra grannar, och så beskrev hon lite mer vilka det var. Jag förstod ju direkt vilka hon menade.

Mamma hade ju dammiddag här hemma igår kväll. Eftersom att de satt i köket så varken hörde de eller såg något av pådraget förrän Diana ringde mamma och sa det. Mamma ställde sig och kollade i vardagsrumsfönstret och såg massa poliser vid vår parkering.  

Mamma och Carina hade tydligen gått ut och kollat.


Så ja, här i lilla Amhult var det polispådrag igår eftermiddag runt halv 6 tiden.

Jag åkte ju till Björkö runt 2 tiden, så jag varken såg eller hörde ju nåt av det. Men men.. Skulle inte förvåna mig om den familjen som hotade blir vräkta nu (det har varit en del klagomål på de sen de flyttade in)

Mannen som hotade misstänks för grovt olaga hot och vapenbrott.

Björkö senare

God morgon på er!


Ligger nu i sängen och är ganska nyvaken, fick precis ett sms av Jesper =)


Idag ska jag ut till Malin på Björkö för jag är utslängd här hemifrån för mamma ska ha dammiddag. Malin och jag hade tänkt tälta som vi har gjort några år nu när sommarlovet har börjat, men jag har inte kollat ut än om vad vädret tillåter så vi får se, men det skulle varit väldigt härligt och tälta, då vet man att sommaren är här =) Så vi får se om jag hinner skriva nåt mer här idag.


Jösses vad tiden går fort, på måndag börjar ju jag jobba :D Jobbar visserligen bara 4 dagar då men ändå :P Ska bli roligt att komma tillbaka till Mums, och för första gången tjäna pengar också =) Det ska bli väldigt roligt :D


På midsommar har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag har försökt prata med Malin om vi ska hitta på nåt men hon pratar om att ev hitta på nåt med Wille så jag får inget riktigt svar av henne, och jag får inte sitta här hemma själv för mamma.. Suck... Ingen aning om vad jag ska göra...



Nu ska jag nog snart gå upp, mamma kom och öppnade min dörr nu :P =)


Ni får ha en riktigt bra dag! =)

Smsar med en gammal kompis och lite annat

God kväll på er, eller vad man kan säga vid denna tiden :P


Sitter nu i sängen och chattar väldigt lite, och smsar med en kompis, Malin som jag lärde känna strax innan vi började förskolan tror jag. Hennes mormor och morfar bodde grannar med oss då. Vi var kompisar hela låg- och mellanstadiet, men under högstadiet så blev vi ovänner lite då och då för hon förändrades så mkt, och alla tyckte att hon var så jobbig. Men tja, sen vi började gymnasiet så har vi knappt träffats någonting, några gånger på bussen hem bara, men ingenting alls det senaste året. Tror jag träffade henne på bussen i januari förra året, precis när vi hade fått vår lgh här i Amhult, ja det tror jag är sist. Kommer ihåg att då kände jag knappt igen henne, hon hade förändrats sååå mycket. Men ja, det är ju så, alla förändras =)


Men va tusan, nu hör jag någon som smäller raketer :/ Låter som om att det är emellan husen typ.. Hmm..


Ne, det kanske är dags att lägga sig och sova. Hade tänkt att sätta mig och skriva en självbiografi för tredje året i rad (skrev en i mars 07 och en i juni 08) men ne, inte idag, får ta det någon annan gång under lovet ist när jag känner att jag orkar det. Det har hänt ganska mycket nu på 1 år egentligen.. Framför allt nu de senaste månaderna, då när jag började kolla på serien Tonårsliv, efter den serien så har ju jag verkligen börjat tänka eftersom att både i Joannas och i Cecilias fall så kände jag igen mig en del.. Så ja, det har förändrat mitt liv lite smått.. men ja.. ne, den får jag skriva någon annan dag... Jag skrev ju en bok förra sommaren =)


Nu säger jag god natt på er och sov så gott =)

Tråkigt väder

Tjingeling där!


Nu kom Nea hem för en liten stundsedan för att hämta lite kläder osv innan hon åker ut till Hälsö igen.


Fram till kvart över 12 idag satt jag i sängen och chattade med Jesper innan han åkte.. Hehe.. :P =)

 När han väl hade åkt så gav jag mig själv en spark i baken och gick och fixade lite frukost som blev tortillasnittar :P hehe.. ja jag vet, jag kan komma på konstiga frukostar :P.. hehe.. Men gott var det i alla fall :D


Ne, nu börjar jag änna tröttna på Nea här hemma, hon bara går runt och sjunger massor :P hehe..



Så fort Nea har åkt så ska jag sätta mig och rensa den gamla datorn på bilder, så får vi se hur mycket det blir som ska slängas där sen :P hehe.. det lär nog bli en del :P.. hehe..


Jo, nån som har nåt bra tips på virusprogram som man kan ladda ner gratis? behöver det till den datorn vi ska byta till nämligen.



Tänkte nu lägga ut den bilden jag har pratat om innan, den som Cim tog på Camilla och mig när de var på lunchen vi hade i skolan =)



Vädret är tråkigt nog, fortfarande regnigt =( men tja, man kan väl då ist se det som om att då får man gjort saker här hemma :P hehe =)

God morgon

God morgon på er!


Ligger nu i sängen och chattar lite med Jesper nu innan han ska åka om ca 1 timma. Det kommer att bli väldigt tyst på msn, men ja, du får ha det så jätteroligt och trevligt på lägret =)

Det känns faktiskt väldigt konstigt.. Sen den 12 februari i år så har vi pratat med varandra nästan varje dag på msn, och nu ska du iväg på läger 5 dagar... Men ja, vi hörs iaf på ett eller annat sätt =) Och du får ha det superbra! :D



Usch, det kanske är dags att gå upp och äta frukost, är väldigt hungrig...


Idag ska jag rensa den gamla datorn och även städa här hemma.... Vädret är ju inte så roligt heller så det är likabra att göra sådant idag...



Ni får ha en bra dag! =)

God natt

Hejsan på er!


Ligger nu i sängen och ska snart sova. Ikväll har jag suttit och chattat lite och sedan också kollat på 2 Beckfilmer :D Det blev skaprt läge och sedan annonsmannen :D Att filmer som man har sett 5 ggr alltid är lika spännande i slutet asså.. :P.. hehe =)


Ikväll började det ju regna också, och det gör det än.. Usch vilket väder.. =(



Imon åker Jesper på scoutläger. Det kommer att vara tyst på msn har jag en känsla av... Men ja, vi kommer säkerligen höras någon gång via sms, du kommer ju hem på onsdag.... Det är verkligen helt sjukt vad fort Jesper och jag har lärt känna varandra, verkligen. Du är en helt underbar vän Jesper, verkligen =) <3



Ne, det är nog dags att sova. God natt med er och sov så gott! =)  

Första dagen på lovet

Hejsan på er!


Sitter nu här och chattar lite och lyssnar för första gången på länge på Per Gessle :P =) Just nu spelas "jag skulle vilja tänka en underbar tanke" :D Den är ju såååå bra :D


Annars idag har jag inte gjort så mkt, var nere på banken en snabbis och lämnade lite papper, sedan har jag bara suttit här hemma, plockat undan lite bara också..


Idag har jag verkligen inte haft någon matlust alls, inte idag heller... =(.. Men för en stundsen gav jag mig själv en spark i baken och fixade en supergod middag :D Carros kycklinggryta med ris och grönsaker :D


Nu ikväll hade jag nog faktiskt tänkt mig att ta en Beck kväll :D Leta upp alla Beck som jag har här hemma :P =) Hehe, ja jag är Beck fan :P.. hehe.. I sommar är det ju ny premiär för, jag tror det var levande begravd, eller så var det i stormens öga.. Kommer inte riktigt ihåg. Men ja, den ska iaf Beck galningarna Carro och Lisa försöka gå på :P hehe :D Jag jobbar ju då men vi får se om vi kan få ihop det. Det hade ju självklart varit väldigt roligt att gå på den premiären :D


Det känns fortfarande inte som om att det är sommarlov... Vädret är inte särskilt roligt heller.. Men tja, man får ta det lugnt iaf :D härligt :P


Hur har er dag varit? =) 

Sommarlov :D

God morgon på er!


Sorry för den dåliga uppdateringen igår, men jag orkade inte riktigt skriva blogg igår, och så var jag med Malin och Lisa efter skolan också. Vi hade väldigt roligt hehe, sjöng lite singstar också....



Sedan igår också så dök ett och annat "problem" upp som jag inte riktigt visste om.. Hmm... men men.. Det ena är den här gången iaf inte mellan de vanliga personerna om jag säger så, eller 3 st, varav 2 av de är de "vanliga" aja whatever, det är nog bara Lisa som fattar vad jag snackar om nu :P eller om ens det :P

Så ja, igår kväll satt jag här och kollade på film och chattade, det är ju faktiskt sommarlov nu :D Det känns det verkligen inte som sommarlov nu, verkligen inte.


Ikväll kommer mamma hem efter att ha varit i Örebro sen i tisdags, och under den tiden så har Nea varit på Hälsö, men Nea kommer nog inte hem förrän på söndag tror jag eftersom att hon ska vara där i helgen ändå. Så ja, nu har jag varit ensam hemma några dagar vilket har varit helt underbart faktiskt :D


Till helgen är det prat om att Malin och jag ska tälta för det e en sådan grej som vi har gjort nu några år när skolan slutat =) Men vädret ser väl ut att bli sådär men vi får hoppas.



Asså Tommy du anar inte vad jag saknar den "gamla" tiden, saknar den som sjutton verkligen. Jag blir bara alltmer fundersam, och för var dag som går så tänker jag alltmer på det... Vi måste ses nu snart... <3



Ne, det kanske är dags att gå upp och äta frukost. Har ätit väldigt dåligt de senaste 2 dagarna vilket jag inte får göra... hmm...


Ni får ha en riktigt bra dag! =)

Fässberg tog studenten

God kväll på er!


Idag har jag varit med Malin, Jonna och flera andra på skolan och sett 3-4orna springa ut =) Det var dock lite tråkigt att Dessie bara försvann, fick inte kramat om henne eller nåt. När Jonna och jag hade letat efter henne en bra stund så ringde jag henne, då var hon på väg hem, och där stod jag med en nalle till henne i handen.. Men tja... och nu flyttar hon till Sthlm så får väl se om vi kommer att ses nåtmer...


De andra iaf fick vi sagt grattis till och kramat om =) Kommer dock sakna er Wille, Malin, Jonas och Andreas från PMF... Men hoppas att vi ses snart igen :D



Ojdå, nu e Nea (syrran som e på Hälsö inatt) pratglad på msn :P.. hehe..


tog lite bilder idag som vanligt typ :P en på mig från imorse innan vi åkte =) och en på bilen de åkte i =)

Härlig promenad

God kväll på er!


Ligger nu i sängen och chattar lite med Ola och skriver detta.


Förut ikväll så var Malin och jag ute och gick en väldigt härlig promenad med Rico. Vi gick en liten slinga som vi gått innan så vi kom ner vid Gossbydalsängen =) Ja de promenaden var väldigt härlig. Det är en hel del skog där som man går igenom så det kändes nästan som om att vi var i Brevika (vårat sommarställe i Bengtsfors) och gick :P hehe..

Självklart tog vi en del bilder också =) Tänkte lägga upp några av de =)

Rolig dag

Hejsan på er!


Sitter nu i sängen och chattar lite och väntar på att Malin ska komma. Hon ringde och frågade om hon kan komma hit en stund för hon har inget att göra hemma :D



Idag har vi städat för fullt i köket. Tommy, läraren Marcus och jag var det som städade köket.. Tja, vi städade det vi skulle, men vi hade en del vattenkrig också :P hehe... Det började redan på morgonen när jag stod i disken, Marcus bara tiggde en dusch :P hehe så det fick han en liten :P.. Strax efter det så var Danne i köket, han hade hämtat något. Då stod Marcus med vattenslangen i handen och råkade ge Daniel en riktig dusch haha det var lite roligt att läraren råkade duscha Danne :P haha..


Efter det råkade Tommy spruta ner mig med vattenslangen. Då gav jag tillbaka lite. Strax innan jag skulle gå (skulle med syon till praktiken jag ska vara på i höst) så stod Tommy och jag och knödde på varandra och städade grönsaksavdelningen. Då kom Marcus förbi och både Tommy och jag hade sagt flera gånger under dagen att vi måste ge Marcus en dusch innan vi slutar. Så ja, jag tog vattenslangen, Tommy gick ut ur köket och när Marcus gick förbi mig så gav jag honom en rejäl dusch :P hehe.. MEN jag som inte tänkte så långt var att när Marcus väl hade gått förbi mig så tänkte jag att det var lugnt, jag skulle inte få igen :P.. haha men där hade jag fel, för precis när Marcus hade gått förbi mig så fick jag en riktig dusch... :P då hade han tagit vattengrejen som är till ugnen.. Jag som hade mobilen på mig då (hade glömt lägga undan den) var det första jag tänkte på :P.. hehe.. Så ja, då blev jag inte så lite våt :P men det blev inte Marcus heller haha.. :P.. 2 min senare så skulle jag gå, då fick jag en dusch av Tommy.... ja då var jag inte så lite våt :P haha...

 Så ja, denna dag har varit väldigt rolig i köket med Tommy och Marcus :D. Och till hösten byter jag troligen klass till B gruppen ist :D


Tommy nämnde någonting idag om att han funderar på att ev komma hit och hälsa på på lördag, så vi får väl se :D Jag börjar bli alltmer fundersam.. Detta blir bara konstigare och konstigare.. Vet inte riktigt vad han vill längre... aja


Nu kom Malin iaf. Ni får ha en fortsatt bra dag! =)

Städ- och flyttdag :P

Dagen idag började kvart i 10 när jag vaknade. Då satte jag på datorn, hade precis tänkt att sätta mig och skriva blogg när mamma knackade på dörren och sa att maten var klar, då vaknade Malin också :P


Direkt efter frukosten började vi med att flytta över bokhyllorna till mitt rum, och mamma och Nea satte ihop tv bänken de köpte till Nea igår. Och ja, det och städade både mitt och Neas rum riktigt ordentligt höll vi på med från kl 11 på förmiddagen till kl 5 på eftermiddagen, eller vi var däremellan iväg och röstade också, men det tog bara 10 min :P


Men ja, det blev bra iaf. Men än har jag inget riktigt bra ställe att ha datorn på.. Hmm.. jag får allt ta och börja fundera på det.


Men ja, Malin har hjälpt till massor idag också vilket var väldigt trevligt =) Alltid när Nea och jag städar så brukar det sluta med att mamma tappar humöret på oss för att hon tycker vi städar för segt, men det gjorde hon inte idag för att Malin var här :P

Tack gumman för en väldigt rolig och trevlig helg :D Det var vääääldigt längesen vi hade en sådan här långhelg tlsm utan massa telefoner som ringde <3



Igår när vi var på väg hem från festivalen så gick vi vägen om Diana, Såsa, Chiquita och Rico. Tog ett kort på när Såsa satt i Malins knä med en grej runt halsen som Malin vann på pistolskytte :P



Imon är det städning i vårat café som gäller, så vi börjar kl 9 vilket är väldigt härligt :D


På tisdag tar Fässberg studenten så då ska vi till skolan och se när de springer ut, och sedan på onsdag så är det skolavslutning :D Härligt :D det behövs verkligen nu :D



Ne, nu ska jag snart lägga mig. Ha det bra och sov så gott! =)

Torslanda festivalen dag 1

God kväll på er!


Sorry för dålig uppdatering denna helg, men det har varit fullt upp för ovanlighetens skull :D Malin har varit här hela helgen, och det har varit studentfest att gå på och sen har det varit Torslanda festivalen.


I fredags var Malin och jag på Torslandafestivalen en stund och kollade. Det var väldigt bra. Det var Koreansk dansshow, lokala solister, schlagerlåtar som sjungs och sedan var också Törs vi landa där. De var väldigt bra =) En från lokala solister var en 12 årig tjej som sjöng verkligen superbra :D



Underbar helg :D

God kväll på er!


Nu sitter Malin och jag i min säng och chattar och skriver detta.


Dagen igår var det fullt upp verkligen :P Malin och jag slutade 10:45. Efter det åkte vi till Backaplan och shoppade lite, sedan åkte vi hem och städade och åt lite. Direkt efter det gick vi ner till torget där Torslandafestivalen började.

Det var väldigt bra faktsitk :D Tog lite bilder också men orkar inte ladda upp de idag, eller lite xD haha, massor och flera filmer som jag gjorde :P



Idag har jag varit på Jespers studentfest :D Det var roligt och trevligt =) Andra gången vi träffades =) Men det känns faktsikt som om att vi har känt varandra i flera år, verkligen, typ hela livet, vi känner varandra redan såpas bra :D..

 Och nu vet jag att världen är enormt liten. Lisa är nu övertygad om att Jesper och hon är gamla barndomsvänner som inte har träffats på 13 år :O jösses.. det e roligt men konstigt. liksom, Lisa och jag har känt varandra i 2 år, och sen har jag träffat Jesper via internet och sedan visar det sig att det är Lisas gamla barndomsvän.. att världen verkligen är så liten... det är helt sjukt :P...


Idag kom jag till Amhult runt 7 nu ikväll. Där mötte Malin mig så gick vi hem och jag bytte om och sedan gick vi ner till torget och till Torslandafestivalen för att lyssna på Snowstorm. Där var det väldigt mycket folk. Såg hela Mumsgänget där också :P Och pratade lite med Anette och Hasse :P.. Trevligt =) Bara 2 veckor kvar så jobbar jag där :P

:D


Ne, nu ska nog snart Malin och jag lägga oss. Imon är det ju eu valet ju.. ska ni rösta? =) Själv vet jag inte, men mamma vill dra med mig på det :P Men ja, vi får se, jag vet iaf vad jag ska rösta om jag röstar... PP såklart :D :P


God natt med er och sov så gott! =) Kram

Är världen verkligen så liten?! :O

God morgon på er!


En sak som jag inte orkade skriva om här igår var att jag fick igår bekräftat att världen är så enormt liten asså :P

 Så här var det. När vi hade slutat runt halv 3 igår så kom en kompis från skolan fram till mig och frågar vad en speciell msnkompis till mig heter i efternamn. Jag som vet att jag hade fått veta det hade givetvis glömt det. Innan jag hann säga något så slänger min kompis ur sig att om han har något ovanligt efternamn så är det mycket möjligt att det är hennes gamla barndomsvän som hon träffade sista gången när de var 6 år (idag är båda 19)


Efter en tids snack, eller rättare sagt resten av dagen så kom vi alltmer fram till att de två är gamla barndomsvänner som inte har träffats på 13 år... Det sista på dagen igår var min kompis mellan 70-90% säker på att det var hennes gamla barndomsvän.


Asså herregud, är världen verkligen så liten? En person som jag började prata med på kamrat första gången, sedan msn och efter det träffades vi irl, kan det verkligen vara så att de två är gamla barndomsvänner.... Det är helt sjukt asså, väldigt roligt, men konstigt :P... :D



Ojdå, nu ska jag snart gå. Har bara svenska idag. Efter det ska Malin och jag till stan, sen hem och städa och sen ev på Torslanda festivalen som börjar idag.



Ni får ha en riktigt bra dag! =)

Servering och enormt rolig och trevlig dag :D

God kväll på er!


Sitter nu i sängen och chattar och skriver detta.


Denna dag har varit helt underbar. Vi har haft superroligt och trevligt. Jag var med Malin A,  Adde, Anki och läraren Marcus i köket och gjorde maten. Det var faktiskt väldigt roligt i köket idag. Marcus är väldigt rolig, synd bara att han blev varslad =( kommer att sakna honom, han var så bra lärare.

Men ja som sagt, vi har haft väldigt roligt och trevligt idag.

Cim och Camilla från Mums var där också :D det var trevligt, stod och pratade lite med de =) Det första de sa när de såg mig var att såsen var väldigt god. och jag bara, den gjorde jag förut. Då tänkte jag också "men jag som nästan aldrig har gjort sås, blev den verkligen så bra" :P haha. det var väldigt roligt. =)



När alla vi som jobbade hade lunch samtidigt när alla gäster hade gått så satt Jonna, Wille, Malin, Malin, Dessie och jag i uppehållsrummet. Rätt vad det är så börjar Dessie, Jonna och jag skratta som galningar. Dessie kommenterade att jag låter som en åsna när jag skrattar riktigt mycket, medans Dessie själv låter som en gris :P så herregud vad vi skrattade. Samtidigt satt Jonna och drack cider också :P Så ja, herregud vad vi skrattade asså.



Jonna tog en del kort idag som jag hade tänkt att lägga ut =) Det första kortet är på nästan alla som var med idag. Och ja, det är jag som sticker ut lite :P det är jag i röd tröja och keps :P haha.. jag tänkte inte ens på det :P men ja, jag var ju kock idag :P


Camilla från Mums tog också ett kort på henne och mig, får se när jag får det =)

God kväll

Hejsan på er!


Detta blir ett snabbt inlägg för jag är så himla trött och måste lägga mig.


Denna dag har varit helt underbar, haft väldigt roligt och trevligt i skolan. MEN när jag kom innanför dörren här hemma idag så möttes jag av en jobbig känsla. Jag bara tappade orken totalt, ingen matlust eller någonting, ville bara lägga mig rakt ner på golvet. Det var faktiskt riktigt äckligt.


När jag kom till köket så kände jag hur hungrig jag verkligen var, men jag ville inte äta, jag var inte hungrig, eller var jag det.... Jag värmde iaf lite soppa med pasta i. Jag åt 2 skedar soppa, och sen var jag "mätt" jag ville inte äta mer.. kände mig helkonstig..



När mamma kom hem så ville hon och Nea att Nea och jag skulle byta rum idag. Jag har ju haft det största rummet med datorn och allt möjligt där. I det rummet har jag ju aldrig fått sitta ifred. Så nu ikväll bytte Nea och jag rum, så äntligen har jag ett rum helt för mig själv :P :D Väldigt härligt, har ingen som springer i mitt rum hela tiden som det var innan.



Nu känner jag mig iaf lite bättre till mods, men usch vad hungrig jag är nu.. har ändå faktiskt efter det ätit några små pannkakor och sen även lite spagetti och köttfärssås, men usch jag e skithungrig igen..



Imon ska vi 3-4or ha servering för föräldrar och handledare från praktikerna runt halv 12 på dagen, ska bli roligt :D




Ja detta var lite snabbt om denna dag. Nu ska jag lägga mig.


God natt med er och sov så gott! =)

God kväll

Sitter nu i sängen och chattar lite, tänkte snart lägga mig och sova...


Imon ska vi med klassen ut till södra skärgården och Vrångö. hmm.. är väl bara till att följa med :P Kan säga att jag är såå glad över att vi flyttade från Hälsö och norra skärgården :P bodde därute i 17 år, men det räckte :P usch vad segt det var där. och sen när man hade varit i stan eller nåt.. det e en sådan himla lång och seg väg så det finns inte.. och jag tyckte alltid att färjan till Hönö som tar 10 min var seg, men herregud, ut till Vrångö tar färjan mer än dubbelt så lång tid... hmm.. aja..


De säger ju tyvärr inte så bra väder imon, typ regn och åska, men vi får se. Ska iaf försöka att ta lite kort som jag sedan kan lägga ut här =)



Ne, nu ska jag snart lägga mig. God natt med er alla bloggläsare och sov så gott =)

1 Juni :D

God kväll på er!


Denna dag har varit helt underbar :D Det är ju 1 juni :P hehe.. Nee men vädret idag har varit helt underbart, det har dock varit lite för varmt för att vara i baket idag och baka :P Hehe..

Idag har Jonna, Pelle och jag varit i baket då som sagt :P Ja, det blev inte så mycket bakat, det blev snarare en del flams och skratt, skyller på att det var för varmt :P


Runt 11 tiden tog vi tre i baket en rast för det var alldeles för varmt...

 En lite rolig sak som hände imorse. Jag skulle läsa brödreceptet högt för Jonna och mig själv. Där det stod "låt degen jäsa" så lyckades jag utan att tänka på det på något konstigt vis istället säga "låt jegen däsa" haha.gud vad vi skrattade.. Fråga mig inte hur det kunde bli så, lyckades ju bara på nåt konstigt vis slänga om de första bokstäverna bara :P haha.. ja det skrattade vi riktigt gott åt :P



På gympan idag spelade vi beatchvolleyboll. Det var vääääääldigt varmt... Men det gick väl okej :P Jag har aldrig riktigt gillat den sporten men det gick okej ändå :P =)



Så ja, denna dag har varit helt underbar. Det har varit så helt underbart härligt väder verkligen :D Skulle ju egentligen träffat Robin i cafét idag, men jag missade honom tydligen.. Hmm.. aja så kan det gå :P



Tog för en stundsen några kort på mig :P Nu har jag batteri till kameran igen :P hehe :D