CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

March 2015

Torsdag 26/3

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och ska nog snart sova.


Idag har vi haft en väldigt lugn dag på jobbet. Så ja, vi har storstädat lite, denna gången blev det golvet i serveringen.

Nu ikväll var vi klara med allt väldigt tidigt så jag hann med en buss tidigare från jobbet, och sedan var nästa buss av någon anledning 12 minuter sen, så jag slapp ta svart express och åka genom hela Torslanda. Så jag var hemma nästan 30 min tidigare än vad jag brukar, riktigt härligt!


Till helgen blir det till att åka en sväng in till stan, ska köpa present till mamma och Linnea. Sedan pratade vi även ilte om att eventuellt gå på restaurang också, på Pasta Haus, men vi får se hur det blir med det.


Ja detta var bara en liten update från mig, nu ska jag gå och lägga mig!

God natt!

//CarroEllen

Tisdag 24/3

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och ska nog snart sova, känner mig väldigt trött.


Ända sedan i lördags har jag legat däckad i soffan, en förkylning som bara blev värre och värre. Så nu har jag varit hemma två dagar från jobbet. Jag började bli bättre redan igår kväll, men kände att jag kunde vara hemma en dag till och få lite energi.
Så ja, hela helgen låg jag bara i soffan, jag orkade verkligen inte göra någonting, likaså igår. Men idag hade jag lite mer energi så sakta men säkert så har jag städat här hemma idag.

Jag hade ju räknat med att vi skulle få vårat nya köksbord denna veckan, men tyvärr kommer det inte förrän på måndag, tre veckor efter att vi beställde det. Men ja, de sa inom två veckor när vi beställde det, och idag har det gått två veckor exakt, och de ringde sent i eftermiddags. Så vi får stå ut med trädgårdsbordet i köket nästan en vecka till. Men men.


För er som inte vet det så har Tele2 delvis blivit uppköpta av Bredbandsbolaget, och vi hade Tele2 här hemma.

Igår mitt på dagen var övergången. De hade sagt att det kunde ta uppemot tre timmar. Tur som jag hade så var det klart på mindre än 30 min. Så i en vecka nu har vi typ hela deras kanalpaket, vilket innebär massor av kanaler, även Cmore, lite roligt nu när Beck har premiär också.


Imorgon är det då dags för jobb. Ja det blir kortvecka i några veckor nu, först sjuk två dagar denna veckan, nästa vecka är det ju röd dag på fredag, och veckan därefter är det ju röd dag på måndag, långledigt, härligt! Däremot har vi inte en aning om vad vi ska hitta på under påsken, får se lite vad som händer.


Ne nu är det dags att gå och lägga sig, vi är trötta båda två här hemma.

God natt!

//CarroEllen

Småsjuk

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och har just bakat. idag blev det en kladdkaka med Geisha i som vi skulle gjort förra helgen, men inte blev av.


Denna veckan har gått väldigt fort igen, däremot en aning sega arbetsdagar. Vi har haft det ganska lugnt, utom i torsdagskväll, fast vi hade egentligen en del att göra hela dagen, men jag var hemma som vanligt på torsdagkvällen när jag brukar åka hem, halv 10.


Igår var jag i stan och träffade Malin, det var väldigt trevligt. Vi satt på café Fröken Olsson i typ två timmar, pratade bara om allt och inget. Känns bra att vi har börjat prata lite mer nu igen, vi har ju pratat väldigt lite sedan hon flyttade för över ett årsedan. Men men. Så ja, och igår var Jesper iväg på någon fest så han kom inte hem förrän kl 22, och jag var hemma halv 8. När jag väl kom hem så hade jag varit på maxi och köpt revben och en fralla som jag åt, sedan köpte jag även sådana "Remi" kex. Ja det är sådan mat som jag brukar köpa när jag är själv en fredagkväll. Sedan satt jag i sängen och kollade på lite serier tills Jesper kom hem.


I onsdags kände jag att jag började bli förkyld. I torsdagskväll på jobbet så försvann typ rösten rätt vad det var när jag stod i linen (hjälpte kunder), och igår var jag väldigt trött och hade ont i halsen, jag hade haft väldigt svårt att somna i torsdags för jag hade väldigt ont i halsen, jobbigt. Men ja. Inatt har jag vaknat flera gånger av att jag har hostat, inte jätteroligt, och idag har jag hostat en del och haft lite feber. Så idag har det varit en väldigt lugn dag här hemma. jag har bara tvättat en maskin och sedan gjort ett kort på datorn till en person. Hittade ett program på datorn som var med till skrivaren där man kunde göra egna kort, lite roligt, så det har jag suttit med några timmar idag också. Så ja, detta har varit just en sådan dag som jag ville ha, däremot hade jag velat läsa lite också, men det har inte blivit av.

Nu ikväll blir det till att kolla på "Smartare än en femteklassare" kl 20, och sedan kanske en film efter det.


Hoppas att ni också har haft en bra dag! =)

//CarroEllen

Nya böcker

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt, väntar på att "Person of interest" ska börja på tv kl 21.


I fredags, eller typ hela förra veckan hade vi det ganska lugnt på jobbet, utom tre timmar på torsdagkväll. Men i fredags fick jag jobba över 40 min, anledningen var för att hon som skulle komma efter mig var fast i trafiken vid den där spårvagns- och bussolyckan i stan, så hon var 40 min sen. När jag väl gick från jobbet så visade det sig att nästa buss var nästan 15 min sen så jag valde att åka svart istället och åka genom hela Torslanda (den tar 35 min från Backaplan till Torslanda), men egentligen gjorde inte det jättemycket. Vi hade nämligen fått ett paket på posten som skulle hämtas ut uppe på Torslanda torg, så jag hoppade av bussen där istället, och tog sedan en härlig promenad hem därifrån på ca 15 min, det var ju så himla härligt väder i fredags.

Paketet som jag hämtade var böckerna som vi hade beställt från Adlibris, så nu har jag en del att läsa. Jag har redan läst ut en av böckerna, spökhistorier, och i eftermiddags började jag på nästa, Barnflickan, den är spännande.


Igår tvättade jag typ bara här hemma, vi tog det väldigt lugnt, var nere på maxi en sväng bara.

Idag vaknade vi båda två här hemma tidigt, jag vaknade redan kvart i 8. Så i förmiddags storstädade vi här hemma. Sedan har jag bakat idag, kladdkaka. Tanken var att jag skulle bakat det igår då vi hade köpt Geisha som jag hade tänkt hacka i kakan, men eftersom att jag inte bakade igår så åt en godissugen Jesper upp de igår kväll, så det blev en vanlig kladdkaka idag istället. Sedan har vi varit nere på maxi och storhandlat idag också.

Under eftermiddagen har jag suttit och läst en del, sedan har mamma varit här en sväng också, trevligt!


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)


Bild på böckerna/tidningarna kommer här:


 


Av någon anledning så vill inte bilden lägga sig på rätt sätt, lyckas inte lösa det, så den blev lite skev.


//CarroEllen

Onsdag 11/3

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med älsklingen och bara tar det lugnt.

Shit vad denna veckan har gått fort, visst det brukar de göra, men just förra och denna veckan har gått extremt fort av någon anledning, det är liksom redan torsdag imorgon.


Igår var Jesper och jag i Bäckebol. Vi gick först till Mio, där beställde vi ett köksbord och köksstolar, så inom ett par veckor har vi nytt sådant, härligt, inte jätteroligt att ha trädgårdsmöblerna i köket nu, det är så litet.

Efter Mio var vi en sväng på Clas ohlson bara. Där köpte jag en ny stegräknare, en som man kan ha i fickan eller i väskan, den mäter ändå, väldigt bra, så den har jag använt idag. Det sägs ju att man ska gå 10000 steg om dagen, det är egentligen väldigt mycket tycker jag. Fast å andra sidan så har jag gått ca 6000 steg idag, och då har vi haft lite att göra på jobbet, vilket då innebär att man inte går runt lika mycket som man hade gjort om vi hade haft mycket att göra. Så runt 10000 steg om dagen går jag nog när vi har en del att göra på jobbet, och dessutom står upp hela dagen typ.


Så ja, nu känns det som att vi har fått gjort lite saker de senaste dagarna egentligen. Vi har beställt lite böcker/tidningar från Adlibris, beställt köksbord och köksstolar från Mio och jag har köpt en stegräknare. Nu ska jag bara börja skriva upp hur mycket jag har gått varje dag, och sedan jämföra det med hur mycket vi har att göra på jobbet också, rimligtvis går vi mer när vi har mer att göra.


Ne nu kanske vi ska sätta oss och läsa lite innan det är sovdags.

Hoppas att ni också har haft en bra dag =)

//CarroEllen

Måndag 9/3

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och väntar på att "Jordskott" ska börja på tv om ca 30 minuter.


I helgen har vi tagit det väldigt lugnt. Mamma och Linnea var här en sväng i lördags, Linnea sålde vårat köksbord och köksstolar, så nu har vi trädgårdsmöblerna i köket, det får fungera tills vi har köpt nytt bord. Vi har i alla fall hittat ett på Mio som vi vill ha, får bara se när vi kommer dit och beställt det.

Men ja, de var som sagt var här en sväng i lördags, vi åt lunch tillsammans alla fyra också, beställde från thaien på torget, trevligt att vi fyra satt och åt tillsammans, väldigt sällan det händer.

Resten av lördagen tog vi det väldigt lugnt, Jesper var jättetrött och sov middag ett par timmar, jag städade här hemma på kvällen.

Igår hade vi det väldigt lugnt här hemma också, bara smågrejade lite, men igår var det min tur att vara så trött som Jesper var i lördags, igår var det jag som sov middag, fast inte riktigt så illa som i två timmar, jag sov i typ 30 min.


Idag har vi haft det ganska lugnt på jobbet, men ändå haft att göra typ hela tiden, härligt på sitt sätt, dagen går fort då.

Nu ikväll har vi suttit och kollat på "Fortitude" på svtplay. Sedan har vi även beställt lite böcker från Adlibris, jag hittade en bok med lite spökhistorier, två stycken böcker typ spökhistorier och två gamla Skriva-tidningar, Jesper köpte också en bok, så dem kommer väl i nästa vecka troligtvis, så då har jag att läsa :D


Nu börjar "Jordskott" om ca 20 min, kanske ska sätta mig och läsa lite innan det börjar, har ju inte läst klart spökhistorieboken som jag köpte på maxi förra veckan än.

Hoppas att ni också har haft en bra dag =)

//CarroEllen

Onsdag 4/3

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan med Jesper och bara tar det lugnt.

Shit vad fort denna veckan har gått, det är redan onsdagkväll.

Igår var jag i stan och fikade med Malin, det var trevligt, sedan lyckades jag passa in och åka med samma buss som Jesper och en arbetskamrat till honom hem, det var också trevligt.

Idag har vi haft en lite rörig dag på jobbet. Imorse kom subwaykontrollanten som är hos oss en gång i månaden, så det var en ganska rörig morgon, vi fick flera leveranser under morgonen också och hade även en del att göra faktiskt. Så ja, när jag satt på bussen på väg hem så var jag enormt trött, jag ville bara hem och lägga mig. Men så blev det inte. Av någon anledning fick jag massa energi när jag kom hem, så ja, jag fixade tvätten, startade ytterligare en tvätt, tränade ryggen lite, började med maten och grejade med lite annat. Så nu känner jag mig typ lika trött igen. Men innan jag lägger mig ikväll så ska jag läsa lite mer ur boken som jag håller på med, spökhistorier, har suttit här hemma och läst högt de senaste kvällarna, Jesper har också velat höra, mysigt! =)


Imorgon är det då jobba kväll som gäller, hoppas faktiskt att vi har det ganska lugnt, för på fredagkväll får jag nämligen inte vara helt slut. På fredagkväll är det nämligen 4 års fest för företaget som Jesper jobbar på. Då blir det tacokväll hemma hos en av dem, ska faktiskt bli trevligt. Jag hade egentligen inte tänkt följa med då jag alltid är så enormt trött på fredagar, och när jag är trött blir jag väääldigt osocial, men ja, Jesper har tvingat med mig, så jag får väl gå på det, och jag vet att det kommer att bli trevligt! Så nu ikväll har jag kollat ut vad jag ska ha på mig för kläder också.


Ne nu är det nog dags att läsa lite.

Hoppas att ni också har haft en bra vecka hittils =)

//CarroEllen

Söndag 1/3

Godkväll bloggen!

Då var denna helgen slut, och imorgon är det jobb som gäller.

Ja denna helgen har vi fått gjort en del saker. Igår var vi ju i Bäckebol och kollade på lite saker, och på kvällen städade jag här hemma.

I förmiddags tog vi det väldigt lugnt, kollade på en film när vi åt frukost, en väldigt gammal typ rymdfilm.

Sedan har vi varit iväg med min morbror på tippen och slängt lite saker, vi var också och slängde kartonger och handlade på maxi, lyxigt att åka bil till maxi, det gör vi inte så ofta, åtminstone inte båda vägarna...

Nu ikväll har vi plockat och grejat lite mer här hemma, och nu har vi just kollat på "Person of interest"

Ne det är väl dags att sova nu kanske. Just det ja, vi har läst lite mer spökhistorier idag också, kanske det vi ska göra innan vi lägger oss, läsa lite till =)


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

//CarroEllen