CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

September 2012

Lördag

God morgon bloggen!

Nu sitter jag hemma i min säng och har det väldigt lugnt. Denna helgen är Jesper på hajk med scouterna så det är bara Malin och jag denna helgen. Det är väldigt härligt för det var Väldigt längesen, hon har ju jobbat så himla mycket sedan vi flyttade in här i maj.

Så ja, denna helgen ska vi planera en del inför inflyttningsfesten som vi ska ha när Malin kommer hem från Spanien igen, hon åker på tisdag och är borta 11 dagar. Shit vad tomt det kommer att vara här hemma då =( Under de två veckorna så kommer älsklingen att bo här hemma med mig.


Den här veckan har varit lite småkonstig på jobbet, schemat har inte sett ut som det brukar för alla, ist för att vi har varit tre st på lunchen så har vi varit två (men chefen har varit där och hoppat in i kassan när det blivit kö) Och jag har haft sådan energi varje förmiddag av någon anledning. Men men


Idag blir det då till att tvätta, planera och Malin ska packa.

Ne nu borde jag nog gå upp och äta frukost, jag sov så länge idag, vaknade kvart över 10.


//CarroEllen

Söndag

God kväll bloggen!
Ja nu var det ett tagsedan jag skrev här sist. Och ja, sedan sist så har det inte hänt så mycket i mitt liv, det har varit väldigt lugnt. Denna veckan har Jesper varit här en hel del vilket har varit väldigt trevligt. Malin har ju dans eller sång nu för tiden nästan varje dag så jag sitter ju vanligtvis själv på kvällarna nu, så då har älsklingen varit här iaf denna veckan =)

I helgen har vi tagit det ganska lugnt faktiskt, men ändå gjort lite saker. I fredags kväll minns jag faktiskt inte riktigt vad vi gjorde, jag tror vi hade lite filmkväll. Igår skulle Jesper och jag åkt in till stan men jag var verkligen helt slut igår, jag orkade verkligen inte det, så igår hade vi en hemmadag då vi inte gjorde annat än tog det väldigt lugnt. Det var väldigt härligt det också, och jag somnade på älsklingens axel framför en film när vi satt i soffan under kvällen. Jag vaknade när filmen var slut och Jesper reste på sig hehe.

Idag var Jesper och jag en sväng på Backaplan. Vi hade tänkt gå på rean på Expert, dock blev det inget av det när vi såg den långa kön som var för att komma in. Så ja, vi gick till lite andra affärer och kollade/köpte lite saker. På Rusta köpte vi bara lite småsaker, sedan har Jesper länge pratat om att han vill köpa en drake att flyga med när det blåser en del ute, så ja, vi gick till Toys R us där han hittade en drake. Sedan var vi även på Chilli där jag köpte mig en helt underbar filt. En sådan filt med vitt foder som finns i många olika färger. Jag köpte mig en sådan turkos och den släpper jag inte ifrån mig nu, jag älskar den, perfekt att ha nu när det är så kallt här hemma innan värmen kommer igång ordentligt =)


Ja detta var en liten update här men nu måste jag tyvärr sova. Imorgon är det jobb som gäller, och tydligen ser denna veckas schema annorlunda ut på jobbet, inte för mig men vi ska tydligen bara vara två st på jobbet under lunchen :/ Aja, får väl se mer imorgon.

God natt!

//CarroEllen

Lugn vecka

Godkväll bloggen! Denna veckan har varit enormt lugn på jobbet, däremot har vi grejat lite här hemma under kvällarna, och i tisdags var vi på cirkus Maximum som var här i Torslanda då. Den var väldigt bra faktiskt, roligt att gå på cirkus för ovanlighetens skull. Jag har varit just på den en gång innan men det är väldigt många årsen, det var när de var ute på Öckerö.


För en veckasedan så lämnade jag ju in min nya mobil. Det var krångel med batteriet typ, eller när jag hade laddat den helt och sedan dragit ur sladden så sa den hela dagen att den laddade fast den inte gjorde det, och det gjorde att den laddade ur väldigt fort ist. Och idag fick jag ett sms från Elgiganten att den var klar, redan tänkte jag, de sa ju 2-3 veckor, men ja, så en vecka efter så är den klar, superbra! så imorgon ska jag åka och hämta den. Då ska jag även träffa Lisa i stan en stund innan jag ska ta bussen ut till älsklingen där jag ska vara i helgen. Så det ska bli trevligt =)


Ne nu ska jag sova. God natt!

//CarroEllen

Ny vecka

God morgon bloggen!

Då var denna lugna helg över. Ja denna helg har Jesper och jag tagit det väldigt lugnt, vi var en sväng hos mamma igår bara. Hela helgen har jag varit enormt trött, jag har nästintill somnat när vi har suttit och kollat på film på kvällen..


Idag blir det jobb till halv 4 sedan stannar Jesper här till imorgon då han har erbjudit sig att hjälpa oss med att försöka få bort stoppet i avloppet under badkaret. Det sitter inte i röret till badkaret utan i röret under golvet och nu svämmar det över bara man duschar, så hoppas vi löser det i eftermiddag.


Ne nu ska jag snart gå till jobbet. Idag borde det bli en betydligt lugnare dag än vad torsdag/fredag var förra veckan, usch de dagarna var inte roliga...


Ha en bra dag!
//CarroEllen

Äntligen fredag igen

God morgon bloggen!

Ja då var det äntligen fredag igen. Gårdagen var en sådan dag då jag inte ville något hellre än att åka hem, jag ville inte vara på jobbet. Jag får köra det lite kortfattat nu bara. Det var försenad personal, kortapparat som krånglade, spindel som skrämde livet ur Emelie och mig, kassan som inte ville öppna sig och väldigt drogpåverkad man som vi inte orkade med tillslut och fick ringa securitas som inte hade kommit när jag gick så det vet jag inte hur det gick sedan, eller jo, när jag gick så hade han suttit sig i bilen och kört iväg, så då skulle securitas tillkalla polis också. Men ja, vi får se om jag kan skriva mer om gårdagen i helgen. Nu ska jag gå till jobbet och hoppas att detta blir en betydligt bättre dag, det är ju fredag! :D


Ha en bra dag!

//CarroEllen