CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

February 2010

Snart stan =)

Hejsan igen bloggen!

Sitter nu vid köksbordet och har just ätit lite lunch, pasta och köttbullar :P

Förut installerade jag den nya datorn =) men har inte riktigt hunnit kolla på den riktigt, får se om jag gör det ikväll, annars får jag nog vänta till v 10 eller till nästa helg med att kolla igenom den och installera en del program =)


Nu ska jag snart åka in till stan och träffa Jonna :D Kram på er alla bloggläsare!

Fredag och ingen skola idag heller

God morgon bloggen!

Ligger nu i sängen och småhostar och känner mig lite smått förkyld =( Nej, värre ska det inte få bli!


Asså denna veckan kom jag ju tillbaka från skolan efter min praktik men jag har bara varit i skolan en dag på hela veckan. I måndags åkte jag ju inte till skolan pga trafikkaoset, i tisdags var det skola fram tills att vi fick utrymma både Aktiviteten och skolan, och sedan dess har det inte varit någon skola alls.


Idag, eller senare ska jag iaf till stan och träffa Jonna =) ska bli trevligt :D


Nu är det inte långt kvar till mamma åker till Thailand :O tiden går bara så himla fort.


Annars idag får vi se vad som händer, egentligen har jag ju inte tid att sätta mig med den nya datorn men vi får se vad som händer.


Ne usch vad hungrig jag känner mig nu, kanske ska gå upp ur sängen och gå och äta frukost. Nea har inte gått upp än, hon skobbar väl första lektionen (som vanligt)


Dags att gå upp ur sängen. Kram på er alla bloggläsare!

Äntligen ny dator :D

God kväll bloggen!


Sitter nu hemma vid köksbordet och gör inte så mycket, har just fixat lite fika som jag snart ska ta =)


Igår kväll åkte jag till Jesper, skolan har liksom varit stängd även idag och troligtvis även imorgon. Men idag har Jesper och jag varit i stan, Jesper fick köpt sig en ny mobil och jag fick köpt mig en ny dator :D äntligen :D :D men vi får se när jag har tid att sätta mig och greja med den =) hade gärna gjort det ikväll för det är så lugnt här hemma, mamma är inte hemma och Nea är på Horse show hela kvällen, men jag har sådan himla huvudvärk så vi får se, kanske öppnar den och inspekterar den lite men inte starta igång den, vi får se =)


Asså allvarligt, detta är andra dagen i rad som jag känner mig så här enormt trött trots att jag knappt gjort någonting, hoppas inte jag håller på och bli förkyld, nej det tänker jag inte bli nu när mamma ska iväg! :P Men men.


Ne, nu kanske det är dags för lite fika =) Kram på er alla bloggläsare!

Ledig

God morgon bloggen!

Vaknade för 1 timmasen av att jag hörde Nea.

Asså inatt har jag drömt massor av konstiga drömmar, det var någonting om någon busschaufför som inte ville köra till ändhållplatsen för att den ville inte vara försenad, och då fick massor av folk springa till färjan, jag vet inte men vi skulle iaf med Hönö färjan och då var massor av folk med som jag har träffat ett par gånger eller bara hört talas om. Ja den var väldigt konstig iaf. Asså nu de senaste veckorna så har jag drömt så himla mycket konstigt, vad kan det bero på?.. ne man borde inte tänka så men det är intressant :P


Just nu sitter jag iaf vid köksbordet och äter frukost, slät bulle med cappuchino =) :P


Idag nu innan lunch så ska jag städa mitt rum, mamma storstädade ju resten av lgh igår kväll, och sedan efter lunch någon gång så kommer Jesper hit =)


Just det ja, jag har ju inte lagt upp några bilder än från Isaberg, kanske ska ta och kolla på det nu =)


Kram på er alla bloggläsare! =)


23 februari

Jag avskyr att känna så här, deprimerad pga bråk här hemma under kvällen som jag dras med i vare sig jag vill eller inte, och då blir jag bara så trött och deprimerad, tappar orken till precis allting. Just nu vill jag bara lägga mig och sova.... Hatar också att ha beslutsångest som jag har nu..... ska jag med eller ska jag inte....... hatar sådant också.

 

Tack alla vänner som stöttar mig och lyssnar på mig, ni betyder allt! <3

 

Sedan har jag också det i huvudet nu om Thomas (pappa) funderar på hur det kommer att bli där nu efter onsdagens "utflykt" Känner just nu att jag bara vill gå i ide, men snart åker både mamma och Nea iväg vilket ska bli väldigt härligt men ärligt talat, jag kommer att sakna mamma lite.. Tre veckor är ändå länge. Men men, det kommer att gå bra, längtar så till v 10 då Jesper och jag ska bo här hemma själva =)

 

Varför skulle jag sätta mig och börja kolla på den serien "Dubbelliv" förut? den väckte bara gamla jobbiga minnen, stängde ju iaf av det när jag insåg att jag inte borde kolla vidare pga känslorna som jag fick då. Hmm..

 

Ne, nu hoppas jag verkligen att mamma snart har städat klart på toa så jag kan gå och göra mig ordning för natten så jag kan lägga mig och sova.

 

Kram på er

Skolan stängd pga rasrisk

Hejsan bloggen!


Denna dag var ju bra, när vi hade stängt vårat café idag och hela klassen höll på att städa runt halv 2 tiden så kom en person in till oss som jobbar i Aktiviteten och sa att vi ska släppa allt vi gör och gå upp och byta om och sedan gå ut från Aktiviteten. Då förstod vi att det var pga rasrisk, typ alla hallar i hela Göteborg är ju stängda pga rasrisk.


Eftersom att vi då slutade tidigare från Aktiviteten så fick vi också sätta oss och vänta på att engelskan skulle börja. När vi väl började så skulle vi kolla på film och ja, den fick vi väl kollat på ca 30 min innan rektorn knackade på dörren och meddelade oss att skolan ska stängas pga rasrisk. Hon sa också då att vi ska följa info på Mölndals eller skolans hemsida och att hela skolan är stängd iaf imorgon, och då även aktiviteten. Så ja, imorgon får vi se vad jag hittar på, ska troligtvis greja lite här hemma (som vanligt) och sedan kommer Jesper en sväng på efteriddagen =)


Resten av denna eftermiddag/kväll får vi se vad jag hittar på, kanske sitta här, vi får se. Kram på er alla bloggläsare

Snö snö och åter snö

God kväll bloggen!

Sitter nu i sängen och skriver detta. Asså herregud vilken dag detta har varit känns det som. Jag har ju visserligen varit hemma idag eftersom att jag anade att det skulle bli kaos med bussar osv, men jag har ju hela dagen följt trafiken minut för minut på aftonbladets hemsida och asså herregud,  det är helt sjukt att det kan bli så kaos i framför allt tågtrafiken efter denna snön, visst förstår det väl delvis men vatusan det är ju enormt dålig information överallt egentligen.


Lisa från skolan ringde mig förut idag och berättade att de knappt hade haft några lektioner idag eftersom att läraren som vi har i arbetsmiljön var fast i Varberg, så de hade tydligen bara gympa idag :P hehe. gjorde helt enkelt inte så mycket att jag var hemma idag, men imorgon ska jag dra mig till skolan.


Förut idag så smsade jag Malin för att meddela om isen som hade gått genom taket på centralen och då ringde hon upp mig och berättade att det var kaos i kollektivtrafiken i hela stan.


Annars idag har jag nästintill storstädat lägenheten och varit i full gång hela tiden, Nea följde med mig och handlade förut också och sedan hjälpte jag mamma med maten och så.


Hmm, ska ju till skolan imorgon och jag åker ju med mamma på morgonen, men jag får se till att ta på mig ordentligt eftersom att jag tar bussen hem på eftermiddagen och med tanke på vädret och orange så vet man aldrig hur sen den är.


Just det ja, jag har nu fått bilderna från Isaberg när vi åkte skidor i onsdags, ska försöka lägga ut de någon dag här =)


Tror också att jag har hittat en dator som jag ska köpa =) det är nämligen så att min dator som jag har nu räcker inte riktigt till för mig längre och så fungerar vänster musknapp när den själv vill och eftersom att jag inte har någon riktig plats att sitta på med datorn så kan inte jag använda vanlig mus till datorn, så jag har bestämt mig för att köpa en ny. Det har jag också tänkt göra för att när mamma kommer hem från Thailand så börjar hon plugga på heltid direkt när hon kommer hem och då behöver hon en dator att skriva på vilket hon inte har nu, så då ska hon få köpa denna datorn av mig =)


Ne, man kanske ska ta och lägga sig om en stund om man ska orka cafét imorgon. Kram på er alla bloggläsare!

Hemma idag pga trafikkaoset...

Hejsan bloggen! Har väl egentligen inte så mycket att säga för tillfället, sitter nu iaf hemma vid köksbordet och borde väl börja städa lite vilket jag inte orkar, utan har ist fastnat här och följer trafikkaoset på aftonbladets hemsida, chatten där och så sitter jag och kollar ut på snöflingorna som yr runt i luften utanför fönstret. Anledningen till att jag inte åkte till skolan idag är för att jag inte litar på västtrafik alls idag vilket jag också nu då läser att man inte heller borde göra :P men imorgon får jag se till att dra mig iväg till skolan och hoppas att dagens lilla snöfall inte ska ställa till det alltför mycket.


Hm, nu mulnar det på ännumer här, så vi klarar oss tydligen inte från den snön som drar över västkusten nu. Suck, det räcker med snö nu..... men är ändå ganska mysigt men inte när det blir sådan kaos i trafiken som det är nu och så läser man om skolor som fått stänga idag pga snö och/eller istappar. Sitter och funderar på hur kallt det är ute egentligen just nu, vår termometer ligger delvis i solen nu så den är inte att lita på...


Hmm, men men, vi får väl se hur denna vecka slutar, de har ju sagt blötsnö eller regn till helgen, vi får väl se hur det blir med det.


Ne, jag får väl ta och ge mig själv en spark i baken och börja städa lite här innan Nea kommer hem i eftermiddag. Kram på er alla bloggläsare!

Bilder från snön igår

Hejsan bloggen!


Här kommer bara snabbt lite bilder från promenaden i snöovädret igår. Kram på er. Hm, växer det bär på buskar på vintern? Såg lite småroligt ut när en hel buske var röd av bär med massor av snö på.  




Den sista bilden är faktiskt en istapp som hängde från taket och nästan ner i marken på ett hus.   




  

Bilder från gårdagen

Hejsan bloggen!

Sitter nu vid köksbordet och har just ätit frukost och sitter nu och kollar ut på all snö som yr runt i luften. Usch all denna snö, det har kommit tillräckligt inatt.


Idag ska vi (Jesper och jag) försöka gå på en liten promenad så jag får tagit lite härliga vinterbilder, mer än de jag tog utanför förut när jag var ute och skottade.


Tänkte nu bara lägga upp lite bilder från kvällen igår hos Malin, och sedan även en bild som jag tog förut på en av våra trädgårdsstolar och på grillen.


        


Tack Malin för att jag fick komma igår =)


Nu ska vi vända upp och ner på mitt rum efter Jespers USB-minne.


Kram på er alla bloggläsare! =)

Gårdagen i Isaberg =)

God morgon bloggen!


Vaknade för en stundsen efter att ha sovit som en stock hela natten, var enormt trött igår när vi  kom hem :P


Ja, dagen igår var väldigt trevlig och rolig dock var det så himla mycket folk och backarna var helt upplogade så all snö låg i högar och resten var is, men ja, det gick att åka men inte så snabbt som jag ville :P


Så tack Thomas, syrran och Malin för en trevlig och härlig dag. Bilder kommer upp ev ikväll, det var Malin som hade med sin kamera =)


När klockan var ca 4 så ville Nea ge sig och åka hem medan Malin och jag ville stanna lite längre, så vi fick åka ett varv till. Under sista varvet fick jag ett sms av Henning (en kompis som bor i närheten av Isaberg) så jag ringde upp honom och han kom till Isaberg strax efter halv 5, så vi stod och pratade lite medan de andra packade in i bilen. Det var trevligt att träffa honom igen, var ju liksom ett årsen sist, och däremellan har det hänt mycket, men men.



Idag ska jag in till stan och träffa Lisa och Sanna, ska bli trevligt =) och ikväll ska jag bara ta det lugnt tror jag.


Asså herregud, det är bara 1,5 vecka kvar innan mamma åker till Thailand :O gud vad tiden går fort asså.


Ne, det kanske är dags att gå upp ur sängen, Malin verkade somna om här nu haha :P


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare, kram på er =)

Åka skdor idag

nu bär det snart av till Ulricehamn eller Isaberg för en dags skidåkning :D Återkommer kanske ikväll, annars imorgon. Kram på er alla bloggläsare!

Snart sova

God kväll bloggen!


Ligger nu i sängen och kollar på Wallander Dödsängeln som snart är slut, och om en liten stund ska jag lägga mig och sova om jag ska orka gå upp imorgon innan 6 :P


Tog lite kort förut idag när jag provade de nya kläderna.



God natt! Kram på er   

16 februari

I förmiddags så sa jag till mig själv att jag INTE ska sitta vid datorn idag och bara låta dagen rinna iväg,utan att jag skulle greja med saker här hemma osv. Men vad gör jag... jo jag sitter här ändå... Hmm har typ ingen ork känner jag.

 

Jag har ju börjat på ett nytt skrivprojekt men det har jag inte kommit så långt på :P jag har typ inte orkat skriva på det... kanske för att jag inte har allt material till det på datorn vilket hade varit lättare om jag hade, men det har ja ginte heller orkat fixa... Hmm. vad är det med mig.. Jag har verkligen ingen inspration alls när det gäller skrivning längre. Förr kunde jag bara sätta mig och skriva och så fick jag ihop något, men det kan jag inte nu, mamma tror ju att det är för att jag knappt läser någonting numera heller vilket jag gjorde mycket förr samtidigt som jag skrev. det kan vara det, och att jag känner att jag inte riktigt har det lugnet som jag behöver för att sätta mig och verkligen skriva, ibland kan jag ha det men det är inte ofta. Hmm.  Det senaste jag skrev var ju den boken "Det löser sig så småningom" som var baserad på en verklig historia, men efter det har jag knappt skrivit något alls, ett par dikter bara men det är det enda. Hm, jag måste få lite mer inspration så jag kan sätta mig och skriva igen som jag gjorde förr.



Ja, äntligen gick Nea, kanske ska ta fram kläderna jag köpte då i lördags :P hehe.



Asså allvarligt, undra egentligen hur dagen imorgon kommer att bli. Det kommer att kännas väldigt konstigt, jag har ju liksom inte hittat på något så med Thomas på över 2 år, udnra egentligen hur det kommer att kännas och bli.. hmm.. Jag kommer nog inte direkt vara mig själv men vi får väl se. Ska iaf bli roligt att åka skidor igen och att Malin kan följa med :D

 

Asså denna låt jag lyssnar på nu är ju bara så härlig, den gör att man blir på bra humör, I'm yours :D

 

Ne, jag kanske ska ta och resa mig från datorn nu då :P Kram på er alla bloggläsare!



Tisdag 16 februari

God morgon bloggen!


Då var det tisdag då och idag ska jag bara vara hemma och greja och ta det lugnt.


Igår morse ringde Thomas (pappa) mig och frågade om vi skulle åka till Isaberg och åka skidor idag. Jag som inte vill åka själv med Thomas sa att jag kan höra med Malin om hon kan följa med. Malin är väl egentligen den enda som verkligen har märkt själv vilken konstig stämning det blir när Thomas och jag träffas, det är som att börja om på nytt och lära känna varandra, ja jag känner inte riktigt min pappa längre efter dessa 2 åren, så det var också därför det kändes bra att ha med henne. Men Malin kunde inte idag, så igår kväll ringde Thomas mig igen när vi satt på restaurangen (Malin fyllde ju år igår) och frågade hur långa Malins skidor var, så han skulle gå ut och mäta det i sin lilla bil och att vi isf åker på onsdag om Malin kan då, vilket hon kan :D


När klockan var 8 så satt vi i bilen på väg hem och då ringde jag upp Thomas, då hade inte han varit ute och mätt än för han hade fastnat vid tvn för att kolla på när Kalla tog guld :P haha, asså herregud det är bara för mycket med os...... (kommer från en mun som ALDRIG har gillat sport alls) Efter några minuter ringde han upp igen och då hade han varit  ute och mätt. Det var väl ganska precis att de kommer gå in =) så på onsdag, alltså imorgon så ska Malin, Thomas och jag iväg till Isaberg och åka skidor :D Det ska bli roligt, jag har ju inte åkt skidor på 2 år. vi får bara se hur mycket jag orkar med tanke på så dålig kondition som jag har fått det senaste året pga.... ja jag vet inte ens om jag kan säga det för jag är så förbannad på mig själv för det.... ne men det är det eftersom att jag inte tränar något längre och pga det med maten... tack vare det så har jag tappat hur mycket kondition som helst vilket är väldigt tråkigt, så ja, undra om ens jag kommer att komma ur sängen på torsdag haha. kommer typ att ha världens träningsverk :P Jag ska komma ihåg kameran också så blir det lite bilder också =)


Sedan då kvällen igår var väldigt trevlig, dock lite rörig eller ja. asså den restaurangen vi var på var nyöppnad och ingen av de två som jobbade där var särskilt vana vid sitt jobb märkte man. men trevligt var det, tack Malin för en trevlig kväll <3


Ne, nu kanske man ska gå upp och äta något, känner mig så enormt hungrig.


Kram på er alla bloggläsare!

Måndag och lov

God morgon bloggen!

Då var denna helg över då, och den har varit väldigt trevlig =) I lördags var mamma och jag i stan och shoppade en hel del xD hehe. Jag behövde verkligen nya varma skor, men ja, det var lättare sagt än gjort. När vi hade varit inne i nästan varje affär i hela stan, även de skoaffärer som bara har lite skor, så sa jag till mamma "jaja, jag får väl överleva då med mina tunna skor" Men nej det fick jag inte :P sista skoaffären vi gick in i var inne på NK, där hittade jag äntligen ett par vinterskor, och innan det hade jag fått köpt ett par lite tunnare skor.


Innan vi hade köpt någonting så kände jag att jag började tröttna på att gå runt i skoaffärer så då sa jag att jag ville snart gå och sätta mig någonstans och fika eller något, men då sa mamma att vi ska hitta någonting först. När vi väl hade fått köpt de tunnare skorna så fick jag upp humöret lite och vi traskade då vidare för att hitta vinterskor. Jag kan säga så här, det märks verkligen i affärerna att det har varit en kall vinter, herregud det var inte många vinterskor kvar.


När vi hade fått köpt båda skorna så sa jag till mamma " NU går vi och sätter oss och fikar!" då började mamma "men ska vi inte ta JC eller H&M först då?" då var jag superbestämd och sa bara nej, då fick vi börja fundera på café. Efteråt sa mamma till mig att om inte jag hade sagt café då  jag sa det så hade vi båda två gått och bara blivit förbannade på varandra för att vi hade varit så hungriga, det är det problemet vi brukar stöta på när vi är i stan, vi går alldeles för länge utan att äta vilket alltid leder till att vi blir irriterade på varandra.


Efter att vi hade varit och fikat på Condeco där jag åt en chokladmuffins med maräng och hallon (supergod) så gick vi först till H&M och sedan till JC. På JC fick jag köpt massor av nya vår/sommarkläder =) Kan se om jag kanske lägger upp bilder på det imorgon =)

När vi väl hade varit på JC så mötte vi strax efter det upp Jesper som skulle med hem. Och då började vi traska mot Nordstan igen där vi var inne på H&M innan vi bestämde oss för att börja traska mot centralen för att ta bussen hem. Just då kom vi på att vi skulle ju gå till Te och kaffehandeln för att köpa kaffebönor. Mamma fick ju en kaffekvarn i julklapp. Jag fick välja kaffe och valde ett av de som vi smakade på när vi var på Kahls kaffe med klassen, det blev chokladkaffe :D Hehe, ja det är riktigt gott :D


Så det var väl så lördagen såg ut =) Trevlig var den, det var väldigt längesen mamma och jag hade en sådan trevlig dag i stan <3


Och dagen igår var trevlig även den =) Ett tag var vi fullt hus här hemma, mamma, Nea, Linus, Jesper och jag. Hehe, trevligt var även det =)



Och nu till något helt annat. För en stundsedan så satt jag och läste på aftonbladets hemsida. Där fastnade jag, likaså flera andra för rubriken "Svininfluensan bara en bluff?" http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6603505.ab Jag läste igenom den artikeln och kände det att den har bara varit överdriven känns det som. Jag som brukar kunna åka på det ena och det andra, och jag som inte ens vaccinerade mig har inte fått den trots att jag några dagar innan våra kusiner fick det hade jag varit där. Ne, bluff vet jag inte riktigt om det var, men överdrivet var det.



Idag fyller Malin år, grattis gumman :D <3 så ska dit på dagen idag och sedan ska jag med henne och hennes föräldrar till stan och äta någonstans =) Ska bli trevligt.


Imorgon och på onsdag har jag faktiskt bara tänkt mig att vara hemma och greja lite, och sedan träffa lite folk i slutet av veckan =) Asså herregud, vart tar detta lovet vägen? Förr hade jag absolut ingenting planerat under lovet så då satt jag bara vid datorn, men nu rullar det bara iväg.. Hmm. men men =) Mitt sista sportlov nu =(


Ne, det kanske är dags att gå upp ur sängen nu. Kram på er alla bloggläsare!

Fredag och sista dagen på praktiken =(

God morgon bloggen!

Sitter som vanligt nu och äter frukost. Igår var jag ju i skolan på det info.mötet ang Italienresan, men ja, vi fick inte veta så mycket mer än vad vi redan visste, eller jo lite men vi fick inte veta om vi ska åka än, det får vi veta i mitten av mars troligtvis. Hmm..


När det mötet var slut så frågade både Helena och Åsa (två av lärarna som var med) om vad jag känner om resan. Då sa jag det att jag aldrig har flugit innan och att jag heller aldrig har varit utomlands på det sättet, har ju bara varit i Polen med skolan och då åkte vi buss ner. Men asså sedan är det det också att jag känner inte något sug alls av att åka utomlands, det är som det alltid har varit, jag vill bara till Island och ingen annan stans, så jag kände det igår när de pratade om Italienresan att alla blev väldigt glada, men själv kände jag mig, jag vet inte hur jag kan säga, men jag kände mig inte så glad iaf, kände snarare någon rädsla typ. svårt att förklara. Men vi kommer inte att ha tillräckligt med pengar för flygresan så vi ska få börja sälja saker. Det tycker jag ska bli väldigt roligt, det har jag ju gjort innan då när jag gick på Hälsö :P Ne men det är roligt att sälja saker till en klassresa, men jag hade mycket hellre åkt bara någonstans i Sverige än till Italien..... Hmm. Men än så länge så vet vi ju inte om vi får pengarna, och får vi inte det så kommer jag ärligt talat faktiskt känna en lättnad.. Jag vill inte åka egentligen, men nu har jag lovat så många att följa med, och sedan tjatar mamma på mig så himla mycket om att det är klart jag ska med osv.... hmm.. Men som sagt, vi får se om det blir av eller ej, blir det inte det så kommer vi att åka någonannan stans.



Idag är det då sista dagen på deliX =( Riktigt tråkigt. Kommer sakna Eva och Pekka där, de är så härliga och roliga, men jag kommer att komma tillbaka till de :P :D


Nu ska jag snart gå. Kram på er alla bloggläsare!

idag får vi veta :D

God morgon bloggen!


Sitter nu vid köksbordet och äter frukost. Igår kväll så kom Thomas med mina nya hörlurar som jag har väntat på i ca 1,5 månad :D Lägger upp bild på de =)


Asså herregud, är det kylan som har kommit tillbaka?.. suck. det är nästan 15 minus ute nu, man får lägga på några grader på vår termometer för att den ligger precis ovanför grannarnas fönster :P


    



Idag ska jag ta 11:20 bussen till skolan för att där gå på info.möte ang Italienresan, så idag får vi troligtvis veta om den blir av eller inte =)


Ikväll ska mamma och jag prata med Nea ang helgen och sedan Måste jag städa ikväll..


Nu ska jag gå om ca 20 min. Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er

God morgon

God morgon bloggen!

Sitter nu vid köksbordet och äter frukost, all bran Dark chocolate och den chokladyoghurten som jag har köpt innan :P ganska gott faktiskt.


Igår när jag var på väg hem från stan så ringde jag Thomas (pappa) och han ska troligtvis hämta mina hörlurar idag :D


För en stundsen satt jag och läste på gp:s hemsida och där fastnade jag direkt för rubriken "Här är 36 slag mot integriteten" http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.307787-har-ar-36-slag-mot-integriteten Asså det är mer än vad man tror egentligen....


Idag får vi se vad som händer på deliX, har ju iaf den smörgåsbeställningen att göra =)


I eftermiddag ska jag se om jag orkar verkligen storstäda rummet...


Ne usch, nu kom jag på vad det var jag drömde inatt.... Jag drömde att jag själv åkte ut till Hälsö och bara gick runt där gamla minnen dök upp...


Ne, nu ska jag gå om ca 20 minuter. Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er

God morgon

God morgon bloggen!


Då var man hemma igen då, sitter nu vid köksbordet och äter frukost.


Jag har väl inte så mycket att skriva om helgen här iaf. men den blev som den blev och det viktigaste tycker jag är att jag nu finns där för Jesper. aja.


I eftermiddag ska jag till stan, Jespers mamma fyller år och ville att jag skulle gå med Jesper, Joakim och deras mamma ut och äta någonstans =) det ska bli trevligt.


Hm, har väl inte så mycket mer att skriva här mer än att jag får väl kanske ta och försöka börja planera lovet lite bättre. Ska ju träffa Sanna, Lisa, Malin, Crippe ev och sedan även Jesper nu då eftersom att de inte åker till Frankrike nu då, och sedan även några andra. Vi får se hur det går ihop :P hehe ne det ska gå ihop :P <3


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! kram på er =)

Söndag

Hejsan bloggen!


Är nu hemma hos Jesper, vi lagar lite lunch och gör chokladmaränger xD hehe, ja vi är gottegrisar ibland  :P


Idag är jag väldigt trött, har sovit några timmar inatt pga en grej som hände igår kväll/inatt.


Tänkte iaf bara säga att för er som undrar så kommer jag hem imorgon morra så kommer in på msn igen imorgon eftermiddag troligtvis =) Känner det att det känns bäst att stanna här tills imorgon efter det som hände.... Men men.


Nu ska vi snart äta. Kram på er alla bloggläsare =) 

God morgon

God morgon bloggen!

Sitter nu vid köksbordet och äter frukost, varm smörgås med kaffe, mums :P :D


Idag får vi se vad som händer på deliX =)


Ikväll ska jag i alla fall diska och sedan packa, ska ju till Jesper till helgen, mamma ska komma dit också på lördag för att träffa hans föräldrar, hon ville det nu innan hon åker iväg =)


Hm, har inte så mycket att skriva om här känner jag.


Tog ett par kort för en stundsen som jag kan lägga upp.


    

God morgon

God morgon bloggen!


Snö snö och snö, är vi verkligen i Göteborg?! Ja det är många årsen som det var så här mycker snö i Göteborg, och vi hade ju kallaste januari sedan 1987, antar att smhi menar i hela landet då, för så kallt som vi hade här i gbg i januari, exakt så kallt hade vi det någon gång mellan 2000 och 2005, jag kommer inte exakt ihåg, men mimmi hade ju skrivit upp sådant i en bok som morfar har sparat =)


Ja herregud asså vad snö det har kommit inatt :O och de säger mer idag. Hmm. jag är i alla fall glad över att jag inte ska till skolan på ett tag utan att jag håller mig på deliX, annars lär även jag få stå och vänta på försenade bussar osv. Nejtack det slipper jag gärna!


Tog ett kort för en liten stundsedan utanför vår dörr.



Visst är det härligt med snö, men inte när det blir sådana problem i trafiken.


Det är ändå inte så jättekallt ute nu vilket är ganska härligt. det ligger på 3-4 minus.


Ja, äntligen kommer en större plogbil här utanför och tar bilvägen :P Innan har bara den väldigt lilla plogbilen som tar trottoarerna kört och även tagit bilvägen här utanför och det har sett så fånigt ut :P hehe. Men men.


Nu ska jag gå om ca 15 min. Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er  

Tisdag

God kväll bloggen!


Sitter nu i sängen och kollar ut på all snö som faller. Ja herregud vad snö det har kommit nu asså, helt sjukt.


Malin var här idag och lämnade kameran och så tog vi en riktigt härlig men jobbig promenad i all snö och blåst.


Tänkte lägga ut en bild från promenaden i söndags ute i skärgården. Bakom mig ser ni all snö som ligger på isen.


  


Nu ska jag nog snart sova, känner mig helt slut. Kram på er alla bloggläsare!

Hemma igen =)

(Hastigt inlägg)


God kväll bloggen!


Ligger nu i sängen och skriver detta. Denna helgen har varit väldigt härlig. Igår var vi ute och gick och då träffade vi på några som hade varit ute med mopederna på isen och vart nästan inne i stan, ja så mycket is låg det i gbg skärgård igår. Helt sjukt asså.


Jag kom hem imorse för jag orkade inte åka hem igår.


På DeliX idag så har det varit ganska lugnt, hade en beställning på 4 pajer som tog lite tid att göra men roligt =)


Noo, nu säger de ju ännumer snö. Herregud räcker det inte med det som kom inatt. Hmm.. ne nu vill jag ha vår!


Ne nu ska jag snart lägga mig. Hade tänkt att lägga ut lite kort här från promenaden igår men Malin råkade få med sig min kamera hem till sig idag :P hehe. glömska vi xD :P


God natt!