CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

December 2011

Fredag 30 december

Godkväll bloggen!

Trots en väldigt lugn dag på jobbet så är jag ändå hur trött som helst nu.


När jag slutade idag så åkte jag och mötte Malin på torget, vi skulle gå och handla lite godis och sådant till imorgon kväll =) Malin, en kompis till oss och jag ska åka ut till älsklingen och vara där imorgon och kommer hem på söndag kväll, antagligen vanlig tid, så det blir till att fira det nya året därute med dem, samma gäng som förra året, det ska bli riktigt trevligt :D

Senare när Malin skulle gå hem så kom Nea och hennes kille hit och de var här några timmar. Vi satt och pratade om allt och inget, mamma kom hem efter en liten stund också =) Och så hade Nea med sig mina julklappar från Thomas och Farmor så det satt jag och öppnade också. Nea hade köpt en tunn halsduk eller vad man kallar det för när hon var i Egypten, jättefin så den fick jag idag också. Sedan fick jag den stora rutiga kokboken, några tomtar, pengar och det som jag har önskat mig i flera år, pc "spelet" lär dig isländska :D Så det ska jag börja med nu då igen, det var några årsen, men får se hur mycket jag kommer ihåg. Det är så bra med den skivan också för då hör man hur det uttalas och sådant också =)


Ne nu är det dags att sova, jag är görtrött och imorgon ska jag gå hemifrån vid kvart över 11. Mamma ville egentligen att jag skulle diska också men jag kan ju faktiskt inte det med min arm nu, däremot kan jag plocka in disk, så det får bli min uppgift imorgon innan jag går hemifrån :P

God natt!

//CarroEllen

Sovdags

Godkväll bloggen!

Ja detta blir bara ett väldigt snabbt inlägg för jag måste sova känner jag, är verkligen helt slut plus att jag fortf. har ont i min arm sedan jag halkade i trappan ute hos Jesper för nästan 2 veckorsen, men ja, jag ska till läkaren med den på tisdag, så får se vad dem säger...


Nu måste jag sova, imorgon blir det till att gå och handla till nyår och sedan packa. Ska försöka hinna skriva mer här imorgon.

God natt!

//CarroEllen

Bilder från julen

Godkväll bloggen!

Nu ligger jag äntligen i sängen och är verkligen helt slut efter denna dag. Idag har det verkligen varit massor att göra på jobbet. Det är roligt när det är att göra men det har varit lite småkaotiskt emellanåt men men, hoppas att det blir en lite bättre dag imorgon då vi också kanske är mer förberedda på mycket kunder =)


Nu har jag fixat bilderna från julen och även kort på julklapparna, dock är det bara klapparna som jag fick av mamma, missade de andra plus att jag inte har fått alla än. Men några bilder kommer nu iaf.


 Julklappen jag gjorde till Nea, snickerskakor och lade i en fin låda, hon blev överlycklig för det :D



 

 Julbordet och en väldigt trött Carro :P



 

 Bild 1: Ugnsduk, eltandborste och en väldigt härlig halsduk. Bild 2: Campingset kniv/sked/gaffel, glas och pannlampa (glas uppfällt) Bild 3 Med glas ihopfällt. Har dock inte testat det än.



   

 En turkos yogamatta att ha när jag tränar här hemma som mamma tycker att jag ska börja göra (jag avskyr ju att gå på gym)


Nu är det dags att sova, god natt!

//CarroEllen

Hemma igen

Godkväll bloggen!

Ja då var jag åter hemma igen efter en trevlig helg ute hos älsklingen. Imorgon ska jag upp och jobba så tyvärr hinner jag inte skriva så mycket här nu. Jag ska försöka hinna med att sätta mig här imorgon kväll och då också kanske lägga upp lite bilder från i helgen, jag tog några stycken bara i lördags, vet dock inte hur de blev, får kolla på det imorgon, och så får jag väl ta kort på de julklappar jag har fått hittils också =)

Nu är det sovdags!

God natt!

//CarroEllen

25 december

Godkväll bloggen!

Av olika anledningar så har jag inte haft någon lust att skriva här i helgen tyvärr....


Idag har vi inte gjort många knop, vi har tagit det väldigt lugnt, kollat på lite filmer bara. I förmiddags var jag så irriterad på Jesper ang en sak som hände igår kväll och senare under eftermiddagen var jag så himla trött (jag somnade i soffan) så jag orkade inte göra någonting, och nu ikväll har vi kollat på film bara.


Ne nu är det väl snart dags att sova igen. Imorgon är det måndag igen och då ska jag åka hem, får se om jag får med mig Jesper över dagen så kan vi sätta oss med pusslet jag har hemma så jag kommer någon vart med det, det har legat nere ett tag nu eftersom att jag inte har hunnit med det, men nu när julen är över så kanske det blir lite mer tid för det.... Men imorgon får jag troligtvis mina julklappar från mamma :D Ska bli roligt :D Jag har verkligen saknat mamma och Nea nu under jul, men jag har inte haft mycket julkänsla kan jag säga, nästan ingenting. Men nu kan jag säga att jag är ändå glad över att jag inte följde med dem...


God natt!

//CarroEllen

Fredag 23 december

Godkväll bloggen!

Nu är jag ute hos älsklingen och ligger redan i sängen klar för natten. Efter denna vecka känner jag mig helt slut, det har verkligen varit fullt upp precis varje dag, men nu hoppas jag att det lugnar sig lite nu när det är julafton imorgon =) Och imorgon ska jag kolla på Kalle Anka som jag inte har gjort på några år, ska bli trevligt :P =)


Idag har jag grejat en del hemma och även bakat den goda chokladtryffeln som jag gjorde så mycket förra julen, recept finns här Idag blev det några med smak av kanel/kardemumma och några med kaffe, tyvärr hade jag ingen nougat som jag hade tänkt att ha i först, istället köpte Jesper nougat så det ska jag skiva upp och äta imorgon, det är enda gången jag äter riktig sådan god nougat det är på julafton :P :D


Imorgon bitti blir det grötfrukost, Jesper och jag kokade gröt här nu ikväll, den blev helt okej faktiskt =) :P


Ne nu är det antingen snart dags att sova (redan) eller kolla på en film, men om vi sätter på en film så lär jag somna till den :P


//CarroEllen



Julledig nu

Godkväll bloggen!

Ja då är jag äntligen julledig nu då =) Två kvällar i rad nu så har jag julpysslat lite, och idag har Nea varit här också, eller hon ska sova här inatt eftersom att hon och mamma ska åka vid 7 tiden imorgon.

Som jag känner just nu ang julafton så ångrar jag mig inte att jag inte följde med men det kommer såklart att kännas konstigt att inte fira med mamma och Nea. Men men.


Idag fick jag även köpt den sista julklappen, och nu ikväll bytte Nea och jag julklappar. Utav henne fick jag en turkos stekpanna, tack syrran! :D <3 och utav mig fick hon snickerskakor som jag bakade igår, de hade jag lagt i en fin burk som hon också älskade :P Och så fick hon ett presentkort på Åhlens =) Hon blev riktigt glad för det :D


Imorgon ska jag baka lite, chokladtryffel blir det som jag ska ha med ut till älsklingen. Sedan ska jag även ner och handla, packa det sista, diska och greja här hemma innan jag åker dit ut :D Det ska bli så underbart med långhelg verkligen :D


Ne nu är jag verkligen helt slut så det är snart dags att sova. Jag lär väl vakna av mamma och Nea imorgon bitti, inte så trevligt, men men, hoppas att jag somnar om efter det bara.


God natt!

//CarroEllen



Tisdag

Huvudvärk och helt slut efter en eftermiddag i stan, återkommer troligtvis imorgon om jag hinner, har väldigt mycket att göra denna veckan nu innan jul.

God natt!

//CarroEllen

Måndag

Godkväll bloggen!

Jag orkar inte skriva så mycket här nu. Jul är en jobbig tid tycker jag av flera anledningar, däremot inget jag vill skriva om här =( Men det är bla. mycket gamla minnen som väcks till liv, och sedan Mimmi (mormor) gick bort så har vi aldrig hittat vårat sätt att fira jul på, det går bara mot det sämre för var år känns det som. Men men. Som ni säkert förstår nu då så har jag då bestämt mig ang jul, jag vill inte med till sommarstället, jag vill träffa mamma och syrran men jag vill inte med dit, problemet är att jag inte alls vet vad jag vill göra över jul, det har jag inte vetat de senaste åren heller. Så ja, jag åker väl ut till Jesper antar jag. Det kommer inte att kännas bra, men jag kände det att hur jag än hade valt så hade det inte blivit helt bra. I Dalslands djupa skogar hade jag bara blivit rastlös och sedan även irriterad, sitta inne i den stugan utan internet (det fungerar väldigt dåligt däruppe), utan vatten inne och bara sitta där och inte göra någonting, det avskyr jag, jag vill ha något att göra isf. Men men. Det är det jag har bestämt mig för i alla fall och det är inget jag är glad över, eller jo delvis, men som sagt var, det hade inte spelat någon roll hur jag än hade valt för det hade inte blivit helt bra ändå. Jag vill ju egentligen träffa både mamma och syrran och även älsklingen, men det blir svårt när det skiljer över 20 mil emellan. Ne även denna jul får bli som den blir, jag orkar inte bry mig som jag har sagt innan.


Just nu känns allt så himla jobbigt. Och sedan jag halkade i trappan i lördags så känns ju inte saker och ting bättre heller. Idag har jag haft 1,5 arm på jobbet, skitjobbigt. Ne idag har jag inte känt av ryggen lika mycket som igår, idag har det ist varit armen som har gjort ont. Jag kan inte göra olika knyck, typ skaka grejer och så, då gör det jätteont. Enda gången då jag verkligen känner av ryggen, då det gör sådär superont är när jag nuddar det stället som jag slog i, det räcker att nudda det lätt så gör det göront. Även handleden är likadan, så fort jag nuddar den lite så gör det göront. Trappor är farliga!


Nu är det snart sovdags. God natt!

//CarroEllen

Halkat i trappa =(

Godkväll bloggen!

Nu ligger jag i sängen ute hos älsklingen och är glad över att det snart är sovdags för i förmiddags halkade jag nämligen i trappan här och har hela dagen haft ont i hela vänster sida, ont i handled och så slog jag i något ben precis bredvid svanskotan. När jag just hade halkat så gjorde det så ont så jag visste inte vad jag skulle ta mig till, Jesper sa det att det lät som att jag skrattade, men det gjorde jag verkligen inte.. När jag halkade så höll jag datorn i ena handen och en påse i den andra så jag kunde ju inte hålla mig i räcket som jag nästan alltid gör när jag går nedför den farliga trappan. Den trappan är nämligen smal, brant och väldigt hal. Just innan jag halkade, bara någon sekund innan så tänkte jag att jag inte skulle halka, utan att jag skulle ta det lugnt, men vad gör man då om inte just det man inte skulle göra.... Så ja, nu har jag bra ont i framför allt vänster sida av ryggen och med handleden är det vissa rörelser som gör ont när jag gör.

Jespers pappa som är läkare kom förbi och kollade men det var ingen större fara, inget brutet iaf, det är bara det att det gör så förbannat ont att halka i trappor.... Kan ni gissa vad det första jag tänkte på var när jag satt där på golvet nedanför trappan? Jo det första jag sa till Jesper var "ta datorn och kolla om den fungerar" :P hehe, så är det =) Det första jag tänkte på var datorn, det andra jag tänkte på var huvudet, men det slog jag inte i som tur var. Datorn överlevde men hade stängt av sig på något konstigt sätt märkte jag när jag satte på den, men både datorn och jag lever iaf :P

Så ja, nu får jag se hur det känns imorgon och får avgöra imorgon kväll om jag kan gå till jobbet på måndag, men det hoppas jag verkligen att jag kan, jag orkar inte bara sitta hemma.. Nu kan jag ju liksom knappt böja mig för det gör så ont, bara att lägga sig i sängen nu som är på golvet är inte lätt, bara det tar sin lilla tid, usch, jag som nästan aldrig slår mig annars gör det ordentligt när jag väl gör det....


Ne, nu är det snart sovdags. Jesper var så snäll och tog fram en madrass till som jag också ligger på så det blir lite mjukare, bra det känner jag nu, ja nu kan jag faktiskt ligga lite på rygg men jag lägger mycket tyngd på höger sida vilket är väldigt jobbigt.


Annars idag så har vi bakat lite, jag borde väl inte ha stått i köket ett antal timmar idag men jag ville så gärna det :P Vi har bakat lussekatter och mjuk pepparkaka, jag älskar mjuk pepparkaka! :P och imorgon ska vi baka hårda pepparkakor, det är inte jag så förtjust i men jag får väl vara med en stund iaf, då sitter man ju åtminstone ner :P

God natt!

//CarroEllen



Äntligen fredag!

Godmorgon bloggen!

Ja då var det äntligen fredag igen då =)

Idag känner jag mig verkligen aptrött, hade gärna bara velat ligga i sängen och inte göra något alls idag, det är så kallt här i hela lgh också, tycker jag iaf :P


Idag blir det jobb sedan åka ut till älsklingen igen. I helgen varnar de iaf inte för storm, jag har ju varit därute alt. åkt ut just under stormen de två senaste gångerna, så typiskt :P


Ne nu ska jag snart gå. Ni får ha en bra dag alla bloggläsare!

//CarroEllen

Onsdag

Godkväll bloggen!

Ja då var även denna dag snart slut då och jag känner mig bra trött, har gjort det hela dagen....


Idag har det bara varit som vanligt på jobbet, bara det att både Zara och jag tyckte att det kändes som att det var fredag idag. Det hade iofs inte skadat, hade gärna velat ha helg nu.

Apropå helgen, jag tror att jag åker ut till älsklingen igen, men den här gången helhelg =) Jag vet ju inte än hur vi ses nästa helg, under julhelgen, nej jag har fortf. inte bestämt mig om jag ska med till sommarstället eller inte, det är så jobbigt däruppe utan vatten, gå på ett iskallt utedass hela dagarna, usch! Ne jag vet faktiskt inte. Men samtidigt vill jag träffa mamma och Nea. Vi får väl se hur det blir...


Nu ikväll har jag lagat mat här hemma, det blev spagetti carbonara, supergott verkligen =) Sedan har jag grejat med lite annat också.


Ne nu ska jag nog faktiskt snart ta och sova, och hoppas att jag somnar också. Den senaste veckan så har jag haft så himla svårt att somna på kvällarna, har legat vaken i flera timmar innan jag somnat, inte det minsta roligt =(

God natt!

//CarroEllen

Lugn dag

Godkväll bloggen!

Denna dag har varit väldigt lugn. På jobbet har vi inte alls haft mycket att göra, inte ens en lunchrusch och här hemma har jag gjort det vanliga, lagat mat, fixat matlåda till imorgon, pratat med Malin i tfn i nästan 1,5 timma :P Jag fattar inte vad vi pratar om egentligen, tiden bara försvinner. Hela dagarna bara går så himla fort, man gör exakt samma sak varje dag. Trots att jag är hemma redan vid 4 tiden varje dag så går kvällarna så himla fort, jag hade verkligen velat bromsa tiden en aning, tänk om man hade kunnat det, då tror jag att det är många med mig som hade gjort det :P......


Imorgon får vi se vad som händer, hoppas i alla fall att det blir lite mer att göra på jobbet då =) Jag måste ju ta och baka chokladtryffel någon dag också, den jag gjorde så mycket förra julen...


 

Lägger upp en bild på dagens kvällsmat :P Te och det enormt goda brödet som Thomas var här med i veckan, tack! :D


Ne nu är det snart dags att sova. God natt!

//CarroEllen 

Måndag 12/12

Godkväll bloggen!

Sitter nu i sängen och ska snart sova.

Denna dag har varit helt vanlig, inget speciellt som hänt alls. På jobbet har det varit ganska lugnt.

Här hemma har jag städat, stekt pannkakor som jag var så himla sugen på :P


Jahaja tydligen är det fortf. inte helt bestämt om jul, jag måste få tag på min morbror... Allt kommer bara att bestämmas i sista stund, avskyr sådant. Jag hade ju bestämt mig vad jag skulle göra, eller ja, jag hade bestämt mig för att jag inte skall med till sommarstället utan vatten inne och bara vi där, jag vill ju träffa älsklingen under julhelgen också! Men nu har mamma börjat prata med mig igen ang jul, hon vill verkligen att jag ska följa med, så nu har jag sagt det att jag kan tänka mig att följa med om jag inte är där hela helgen, därför måste jag få tag på min morbror...


Ne nu är det snart dags att sova igen.

God natt!

//CarroEllen

Tredje advent

Godkväll bloggen!

Ja då var det åter söndag då och jobb imorgon igen. Denna helg har varit lite konstig, den har gått väldigt fort.

Hela denna veckan har varit så oerhört konstig, det har hänt så himla mycket saker, däremot inget jag vill skriva om här, inte än iaf.


Denna dag har varit bra ute hos älsklingen. Han var iväg och spelade tennis förut idag som han alltid gör på söndagar och då passade Malin och jag på att ta oss en härlig promenad, slingan därute, sedan gick vi vägen via hallen där dem spelade och så testade Malin att slå några slag när tiden nästan var slut, hon var riktigt duktig på det =)


Ne, det blir inget långt inlägg idag heller, nu måste jag nämligen sova, fastnade lite nu ikväll med att sitta och kolla på Neas fiskar KatjaKaj och BenteBent som vi ska passa nu en vecka haha :P Får se om jag hinner skriva mer imorgon då jag tänkte städa lite här hemma och sedan måste jag komma ihåg att göra flingor till mig som jag har missat.


När första ljuset brinner står julens dörr på
glänt
och alla är så glada att fira få advent 
 

När andra ljuset brinner är snart lucia här

Hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär


När tredje ljuset brinner står julens dörr på  glänt
och alla männskor glädjas
att fira få advent


God natt!

//CarroEllen

Lördag

Godkväll bloggen!

Nu blir det bara ett snabbt inlägg för Malin, Jesper och jag har just bakat lite nötgodis och ska sätta oss och kolla på någon julfilm.


Denna dag har gått väldigt fort och var lite kaotisk imorse. Det var nämligen så att all färjetrafik härute var inställd så vi visste verkligen ingenting :P Men det löste sig ändå.

Nu blir det film, återkommer imorgon.


//CarroEllen

Kaos i stormen i Göteborg

Godkväll bloggen!
Ja denna dag har det varit fullt upp hela dagen verkligen så nu är jag bra trött. När jag skulle hem i eftermiddags också så hann jag precis med 21 på Backaplan så åkte med till krysset, där missade jag precis både 24, 25 och lila som alla tre gick samtidigt, toppen. Så där blev jag ståendes i 20 min innan en bra försenad 25 kom. När vi kom till torget härnere så stod det en polisbil mitt i vägen och hade stängt av vägen. Vi fick senare veta att det var ett tak på ett av husen därnere som hade lossnat i stormen. Då var ju även Älvsborgsbron avstängd sedan kl 12 på dagen. Ja jag läste på gp förut att Älvsborgsbron stängs vid 28 m/s och i byarna hade det som mest varit 38 m/s idag :O Det är mycket! 25 m/s är ju storm och över 30 m/s är ju orkan, så det var ju helt klart orkanbyar... De hade ju varnat för storm, men inte ännu en sådan här kraftig storm, det var man inte alls beredd på. Sedan läste jag nu ikväll att de fick stänga Götatunneln österut eftersom att det trängde upp vatten ur dagbrunnar, den började svämmas över.


Imorgon ska Malin och jag ut till älsklingen om stormen tillåter det. Jag hoppas att de har öppnat Älvsborgsbron åter så vi slipper ta den himla omvägen via centralen ist, och så hoppas jag också att de inte måste ställa in färjer därute, då blir det jobbigt. Ne vi får se, men jag får som jag vill igen, vara ute i skärgården när det stormar, då märker man den som bäst :P Älskar stormar, det är så mysigt och häftigt, ja jag älskar ju väder, vissa personer tycker ju att jag borde ha blivit meterolog haha ne jag tror inte det :P


Ne nu måste jag sova, är verkligen helt slut. God natt!

//CarroEllen

Snart fredag =)

Godkväll bloggen!

Ja snart är det äntligen fredag igen och slut på denna veckan. Ja denna vecka har varit bra konstig på flera sätt, det har hänt så mycket, en hel del jobbiga saker, dock inget jag vill skriva om här. Hoppas att nästa vecka blir bättre, men ja, det känns som att de kommande veckorna kommer att bli konstiga, väldigt konstiga, ingenting kommer att stämma, inget kommer att vara som det ska vara känns det som. Men men...

Det är därför jag inte har skrivit så mycket här i veckan heller....


Imorgon får jag väl se till att ha lite myskväll själv, mamma är ju i och för sig hemma men ja, jag vet inte, vi får se. På lördag åker Malin och jag ut till Jesper och kommer hem på söndag igen. Det ska faktiskt bli härligt att komma dit ut igen, saknar älsklingen så mycket, det är ju två veckorsedan vi träffades sist. Och just att Malin kommer med också, det blir väldigt trevligt :D och så vill jag bort här hemifrån nu också känner jag...


Usch vilket väder det är ute nu då, regn och det blåser en hel del. Lagom till lördag då vi ska ut till Jesper så varnar de för högt vattenstånd också vilket då innebär att vi får se till att hålla koll på hur färjerna går, om det är så högt vatten som smhi säger att det ska vara så blir det problem för snabbfärjerna att gå, vi får väl se.


Jag önskar att jag hade haft tid till att skriva mer här nu, för nu vill jag verkligen skriva känner jag, men tyvärr inte för om jag ska orka jobbet imorgon så måste jag alldeles strax sova.


Nu ikväll har jag suttit i telefon med Malin i lite mer än 1,5 timma :P hehe ja det är vi det :P sedan har jag inte gjort så mycket annat, satt just och kollade på klipp från Lotta på Liseberg från i somras, blev besviken på mig själv för att vi aldrig var där i somras, bara förra året. Men men, så är det.


God natt!

//CarroEllen

Vilken dag...

Godkväll bloggen!

Ja vilken dag säger jag bara. Bussar som missar torslandas största hpl som sedan stannar mitt i rondellen så det blir trafikkaos, sedan övergiven bil som står precis i början av busshpl så bussen har svårt att köra in där, och sedan flera konstiga kunder idag, plus att jag i vanlig ordning fick problem med kassan. Usch vilken dag! Plus att det nu är "bestämt" hur det blir under jul. Mamma och syrran åker till sommarstället, och jag har ingen lust att följa med, så jag får se vad jag hittar på, kanske åker ut till älsklingen och firar jul med dem, det ville ju hans föräldrar att jag skulle göra :P Men vi får se hur det blir.


Ne nu ska jag gå och göra mig en smörgås och avsluta denna dag på ett betydligt bättre sätt än vad den började med. Avslutar den med den nya Irene Huss filmen =) Just det ja, någon som har förslag på någon bra deckare som jag skulle kunna kolla på till helgen? =)


//CarroEllen

Avskyr julafton....

Godkväll bloggen!

Ja de senaste åren på julafton så har vi inte gjort så mycket, det har bara varit tråkigt så gott som. Och i år verkar det som att det kommer bli ännusämre än de tidigare åren. Det är nämligen så att mamma och Nea vill åka till sommarstället i Bengtsfors men jag vill inte med. Egentligen har jag inte en aning om vad jag vill göra över jul alls. Jag vill inte bara sitta hemma, men jag vill heller inte åka till sommarstället. Så ja, jag får väl låta mamma och syrran åka dit så får jag se vad jag hittar på. Jag har ju nämligen sagt nej till alla andra förslag också, och dem har sagt nej till mina. Så nu ger jag upp känner jag. Även denna jul får bli som den blir, jag orkar inte bry mig....



Vad gott, nu blev jag lite gladare. Pratade med Thomas (pappa) på fb och han hade tydligen gjort julebaket idag (ett enormt gott bröd som man bara MÅSTE ha under jul) och han kommer förbi med lite bröd till mig någon dag, gott! :D


Annars har även denna dag varit väldigt lugn på jobbet. det har inte ens varit något att göra på städlistan eftersom att Zara trodde att det var tisdag igår så gjorde hon städlistan för idag igår ist :P Hehe, så kan det gå när man inte håller koll på dagarna :P Men det gjorde inte så mycket, var bara skönt med lite lugn idag faktiskt =)


Nu ska jag snart sova. God natt!

//CarroEllen

Måndag

Godkväll bloggen!

Ja då var även denna dag över. Vet inte riktigt vad jag ska säga om just denna dag faktiskt, den har varit en aning konstig på flera sätt, även på jobbet, det sa Malin som jag jobbade med imorse också. Men men.


Här hemma idag har jag tagit det väldigt lugnt faktiskt, inte gjort mycket alls.


Ne jag har inget att skriva om här just nu känner jag faktiskt tyvärr =( Jag tror att det tyvärr kommer bli några dagar nu med lite lugnare att skriva här igen =( Men nu har jag kommit in i en svacka igen då jag inte vet vad jag ska skriva om =( Men det löser sig.


Imorgon ska jag träffa Veronica en sväng, ska bli trevligt, var ett bra tagsen sist =)


Just det ja, är det några av er läsare som kollar på årets julkalender, i så fall vad tycker du/ni om den? =)


Nu är det snart dags att sova. God natt!

//CarroEllen

Andra advent

Godkväll bloggen!

Ja då var även denna helg över och den har varit väldigt rolig och trevlig. Igår kväll skrev jag ju här och berättade vad vi hade gjort =) Och idag trodde Malin och jag att vi skulle ha en lugn dag här hemma men så blev det inte, vi har nämligen idag varit med mamma och Nea en sväng nere på Freeport och handlat ytterligare lite julklappar. Jag fick även köpt lite fler och nya underlägg till mitt porslin som dem hade fått in nu, de var ju nästan slut sist vi var där.

Tack för en väldigt trevlig och rolig helg!



Nu tänkte jag bara klargöra lite saker ang det inlägg jag skrev här i fredagskväll, det om jag att kommer att vara tvungen att lösenordskydda vissa inlägg. Det är nämligen så att jag har fått veta lite saker som inte är så roliga för en del personer och mig. Jag vet ju själv att jag är väldigt personlig när jag skriver här, och jag känner att det är det som gör att jag skriver. Det är ju flera personer som säger till mig att man lär känna mig mycket bättre om man läser det jag skriver här än att prata med mig, och det tycker jag är väldigt roligt, men pga det så skriver jag ju också saker som handlar om andra. Det kanske inte alltid är helt okej, eller nu beror det på vad det handlar om givetvis. Men nu är det så att några personer jag tidigare har skrivit om inte vill att jag ska skriva om dem här om jag inte krypterar inläggen eftersom att det har hänt lite saker efter det.

Så bara för att jag kan vara väldigt personlig i vissa inlägg så måste jag tyvärr kryptera dem. Så om ni vill ha lösen till inläggen så får ni fråga mig om det.

Jag tycket att detta är väldigt tråkigt, meningen med att blogga är ju mycket för att dra så mycket besökare som möjligt, eller det är det man strävar efter, och ju fler besökare man har, destomer motivation får man till att skriva, det är ju så det är. Men tyvärr har jag inget val när det gäller detta. Så jag kommer INTE att kryptera ALLA inlägg men en del av dem. Men som sagt var, fråga så kanske ni får lösen. (Detta kanske blev ett lite konstigt stycke men det kändes svårt att formulera sig just nu)



Ja idag är det ju då andra advent och nu verkar det som att kylan kommer i veckan, de pratade även om snö, får hoppas att de har rätt den här gången. Nu vill jag verkligen ha snö! :P


När första ljuset brinner står julens dörr på glänt

och alla är så glada att fira få advent



När andra ljuset brinner är snart lucia här

Hon bjuder oss på kaffe

och bud om julen bär



//CarroEllen

Varit på IKEA

Godkväll bloggen!

Ja då var snart även denna dag slut. Idag har Malin och jag varit på IKEA. Det var väldigt roligt och trevligt, vi träffade Lisa en sväng också, var ju så längesen vi träffade henne så det var trevligt =)

Vi fick båda två köpt lite julklappar idag och så fick jag köpt ett "tårtdekorationsset" till mig själv :P Får testa det någon dag =)


Nu ikväll har Nea varit här, eller ja hon är kvar här eftersom att hon inte kommer hem nu för att bussarna inte går därute =) Så även denna kväll har varit väldigt trevlig


Tack för en trevlig dag/kväll mamma, Nea, Malin och Lisa!


//CarroEllen

Fredag

Godkväll bloggen!

Nu orkar jag egentligen inte skriva här för jag är så trött. Tänkte bara säga att tyvärr så måste jag från och med nu lösenordsskydda en hel del inlägg pga ryktesspridning =( det är inget jag vill, men om jag ska fortsätta här så har jag inget val. Om ni vill ha lösen till inlägg så fråga mig så kanske ni får det....


//CarroEllen

Enormt trött

Godkväll bloggen!

Ja jag är verkligen hur trött som helst. När jag satt och pusslade för en stundsen så kände jag bara sådär att ögonen gick igen på mig.


Idag har det varit en hel del att göra på jobbet, iaf imorse. Vi hade ju ca 70 hela smörgåsar beställda till halv 9, så fick hjälpa Malin med det när jag kom. När de väl var klara vid strax före halv 9 så fick jag ställa mig och skiva tomater, lite över 100 st :P Ja det var massor att göra precis hela förmiddagen sedan, allt skulle preppas osv.


När jag kom hem idag så var jag vrålhungrig men trots det så började jag städa lite, torka av på lite ställen och så :P Sedan när jag just tänkte ta fram maten och äta så ringde telefonen. Det var då Malin :P Vi satt och pratade i lite över 1 timma, typiskt oss :P

Annars nu ikväll har jag väl gjort det vanliga, grejat en del här hemma bara.


Imorgon kommer Malin hit och på lördag ska vi till IKEA :D Och på söndag kanske vi tar oss en liten tur till Hälsö, får se lite, glömde prata med Malin om det idag.


Nu är det dags att sova! God natt!


//CarroEllen