CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 1/2

Godkväll bloggen!

Sitter nu i soffan med älsklingen och bara tar det lugnt, och väntar på att Person of interest ska börja på tv kl 21.

Idag har vi varit väldigt trötta här hemma av någon anledning, allt vi har gjort har tagit väldigt lång tid. Detta har bara varit en sådan dag, en dag då vi varit väldigt trötta.


Igår kom mamma till Torslanda. Vi var först och kollade på glasögon till mig, hittade tillslut ett par som satt bra, bruna, lite rundare, de kommer säkert att bli bra, får prova dem igen när jag ska dit på fredag på synundersökning.

Efter det gick vi en sväng i blomsterbutiken bredvid. Där köpte Jesper och jag en söt liten tavla, bild på den kommer längre ner.

Sedan åkte vi till second handen i Torslanda. Där hittade vi inte direkt något för ovanlighetens skull.

Efter det var vi väldigt hungriga. Mamma ville ha Sushi och Jesper och jag gick till den nyöppnade thai-restaurangen som öppnade på torget i fredags. Jesper åt kycklinggryta och jag åt nudlar, jättegott.

När vi hade ätit här hemma så åkte mamma och jag iväg till Blomsterlandet. Där köpte vi lite innekrukor och två andra krukor, mamma tyckte att vi behövde plantera om typ alla blommor som vi har här hemma, så imorgon kommer Nea förbi och hjälper mig med det.


Senare under eftermiddagen när mamma hade åkt, så bakade vi Dumlegömme. De blev jättegoda, recept på dem kommer i eget inlägg senare, men bild längre ner.

Middagen igår kväll blev egengjorda hamburgare med vitlöksbröd i ugn, jättegott.

Senare under kvällen satte vi oss och spelade lite CS, det var väldigt längesedan jag gjorde det faktiskt, så det var roligt. Men ja, efter att vi hade spelat i knappt en timma, och vi hade suttit oss i soffan så höll jag mig inte vaken länge. Jag somnade runt 21 tiden, vaknade igen 20 min senare då jag gick och borstade tänderna innan jag somnade om i soffan igen.


Idag har vi handlat, städat och tvättat en del här hemma, sedan bara tagit det lugnt. Vi har suttit och kollat lite på skidresor. Jag vill ju så jättegärna åka skidor, det är ju typ två år sedan jag gjorde det tror jag, så nu har vi kollat lite på Softresor. Men isf blir det inget förrän i april, jag har ju inga semesterdagar kvar alls nu, får ju nya i mars, lite segt, annars verkar softresor ha gott om plats faktiskt. Det jobbiga med att åka buss är ju att jag måste ju släpa på skidorna och allt, det är ju liksom ganska tungt, men men, vi får se hur det blir...



     


Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)

//CarroEllen