CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

July 2013

Härlig dag

Hejsan bloggen!
Nu sitter jag och älsklingen ute på hans föräldrars altan i värmen och bara tar det lugnt. Det är ju helt underbart väder idag, blåser litegrann bara och skinande sol.
Om en stund ska vi ut och paddla kanot. Ja, för bara 1 årsen avskydde jag att paddla kanot, jag har alltid tyckt att det har varit så ostabilt. Men nu har jag lärt mig det och tycker faktiskt att det är ganska härligt :) Så det ska bli trevligt, tror även Jespers föräldrar ska med också.

Ha en fortsatt härlig dag i värmen! :)

//CarroEllen

Helgen

Godkväll bloggen!

Ja då var redan första dagen på denna veckan avklarad. Idag har vi haft massor att göra på jobbet, och imorse, eller hela förmiddagen var jag verkligen jättetrött av någon anledning, men när väl lunchen drog igång då hann man inte känna att man var trött, då var det bara jobba på.

När jag väl kom hem i eftermiddags satte jag mig vid datorn direkt och kollade på en serie på svtplay och bara tog det lugnt. När älsklingen kom hem lagade han mat och så gjorde vi oss ordning för natten och satte oss och kollade på den senaste Morden i Midsomer. Så vi har haft en väldigt lugn och skön kväll.I fredags var Malin, Lisa och jag på Gyllene tider konserten på Ullevi. Det var jätteroligt verkligen, tack tjejer för en trevlig kväll. Vi var lite över 42000 personer där den här gången, lite skillnad mot vad vi var 2004, då var vi ju nästan 59000 personer. Men det var en helt underbar och oförglömlig kväll =)


I lördags var det ju någorlunda väder, solen tittade fram lite då och då, men det var ändå varmt, fast det blåste. Men mamma, älsklingen och jag var ute i Tumlehed några timmar. Jesper var den enda som gick i vattnet litegrann, både mamma och jag tyckte (som vanligt) att det var för kallt. Mamma och jag är ju lika mycket badkrukor båda två, vi brukar ha som kännetecken att när man inte ser några maneter alls så är det tillräckligt varmt för att bada (för er som inte vet det, när det är öer 20 grader i vattnet, eller runt där så lägger sig alla maneter på botten). Men även det var en väldigt härlig dag. Jag har verkligen saknat att bara ligga ute så på bergen, fast jag vill ju ha något att göra samtidigt, och ja, jag gick runt lite, satt och kollade på krabbor och sandskäddor (miniplattfiskar) och hjälpte mamma med korsord. Vi var ju alltid ute så under somrarna när vi bodde på Hälsö, och även första året vi bodde här, men sedan har vi inte varit det så mycket, så det var väldigt härligt. Jag är väldigt glad över att jag fick med mig älsklingen också för första gången ut så, han vill ju aldrig det annars för han tycker bara det är för varmt. Tack älskling för att du följde med <3


Igår grejade vi här hemma. Malin och jag rensade lite utanför, klippte buskar och så. Ja det var väl typ det vi gjorde.Lägger upp en bild från Ullevi i fredags.


 


Ja vi hade väldigt bra platser =)


Ne nu är det nog snart dags att sova, jag är helt slut efter denna dagen.

Hoppas att ni ha haft en bra helg.


//CarroEllen

Längtar till semestern

Godkväll bloggen!

Nu sitter jag i sängen och funderar på att snart sova.

Nu märks det verkligen att det är sommar, det har varit kanonväder denna veckan, och vi har även en hel del att göra på jobbet. Det är roligt att ha att göra, men jag är helt slut när jag kommer hem efter en jobbdag.


Ja nu är det lite mer än 1 månad kvar tills älsklingen och jag åker på kryssning till Norge och Nordkap. Det ska bli så himla roligt, trevligt och härligt, längtar hur mycket som helst. Jag minns det från förra årets kryssning som vi gjorde, även den till Norge (fast inte riktigt samma som i år) när vi var ute på öppet hav, man såg inte land någonstans, man kände sig så himla liten då, en väldigt konstig känsla faktikskt.


På fredag ska Malin, Lisa och jag till Ullevi och se Gyllene tider, även det ska bli väldigt roligt. Det ska bli intressant att se hur många vi är där den här gången. Förra gången, för nio årsedan var vi ju 58977 personer och såg samma band, det var riktigt roligt minns jag. Undra om de slår det rekordet denna gång?..


Tja, det händer en hel del för mig i sommar, även en del småsaker, ska på en minisemester med mamma och syrran en helg till Kivik, och så måste jag åka till sommarstället i år också. Där var jag ju knappt någonting förra året eftersom att jag bara hade två veckors semester, i år har jag fyra veckor, underbart! =) Och så ska älsklingen och jag på bröllop också, det händer lite av varje =)


Ne nu är det nog snart dags att sova. Imorgon blir det till att jobba eftermiddag/kväll och sedan sova hos mamma som jag brukar, ska bli trevligt.


God natt!

//CarroEllen