CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

May 2012

Bokat resa :D

Godkväll bloggen!

Nu ska jag alldeles strax sova, känner mig helt slut verkligen. Tänkte bara skriva att idag har älsklingen bokat en resa till oss, en kryssning i Norges vackra fjordar :D Det ska bli väldigt roligt och trevligt, min första riktiga semester (bortsett från skidsemester) En vecka är det :D Det ska bli helt underbart! :D Längtar som tusan :D 26 juli åker vi :D


God natt!
//CarroEllen

Sommar

Godkväll bloggen!
Ja nu har sommaren kommit verkar det som, i alla fall denna veckan.

Nu har vi just haft tvärdrag genom hela lägenheten och det är 22 grader ute fortfarande, helt underbart, hade dock velat ha en fläkt på rummet nu så man hade kunnat sova :P


Jag har inte så mycket att skriva här nu känner jag, tänkte bara lägga upp lite bilder på sakerna som Malin och jag köpte i söndags i stan, jag har däremot inte tagit kort på den turkosa matta som jag köpte till mitt rum.



God natt!

//CarroEllen 


Lördag och kanske kryssning i sommar

Godkväll bloggen!

Ja nu är det snart redan en veckasedan jag skrev här sist, det går så fort och jag har fullt upp på dagarna.


Denna veckan har älsklingen varit här onsdag-fredag, sedan åkte jag ut till honom igår och sov där en natt, så nu är jag hemma igen.


En dag när jag stod på jobbet i veckan så slog tanken mig igen om den där kryssningen som älsklingen och jag har funderat på att göra i sommar, men vi har inte velat boka något tidigare eftersom att jag inte har vetat hur min semester ser ut, och för att jag inte visste hur det skulle bli här hemma med saker och ting, och det gjorde att jag kände att jag vill vänta till nästa sommar med den kryssningen. Men nu har jag börjat fundera på den igen, och tydligen är det nu då så att den sista turen för sommaren går just under mina semesterveckor =) Så nu har vi börjat prata om den igen, och kanske att den blir av i sommar, det är lite saker som vi måste fixa tills dess och det är bara två månader kvar, men vi ska ringa och prata lite med det företaget, har lite frågor och sådant ang kryssningen. Så troligtvis blir det av, men vi får se.


Imorgon ska Malin och jag till stan och shoppa lite. Jag måste kolla på skor, har ju inga vanliga skor, bara vinterskor och sandaler. Och så ska vi kolla på duk til köksbordet och lite sådant. Nu säger de ju att det ska bli så himla varmt de kommande dagarna, får hoppas att det stämmer nu också då =)


Ne nu måste jag sova, känner mig helt slut.

God natt!

//CarroEllen

Börjar få ordning lite

Godkväll bloggen!

Ja nu är det en veckasedan jag skrev här sist, eller om några timmar är de det.


Denna veckan har det varit fullt upp. Malin och jag har grejat en hel del och har lyckats få det någorlunda ordning, men det är en hel del saker som saknas fortfarande.

Igår var vi faktiskt och storshoppade på Ikea. Malin köpte sig ett skrivbord, jag köpte mig en bokhylla och så köpte vi en golvlampa att ha i vardagsrummet, förvaring till förrådet och lite andra grejer. De flesta saker har vi fått ihop nu, dock saknas dörrarna på bokhyllan eftersom att vi saknade lite verktyg för att sätta upp de, men det får vi göra i veckan.


Jag ska ladda batterierna till kameran så ska jag ta lite kort här hemma, eller just det ja, det har jag gjort, dock ligger de på min mobil som jag fick lämna in i fredags, micen hade lagt av, så nu har jag min gamla ericsson telefon.


Denna veckan blir det ju kortvecka, det är ju röd dag på torsdag. Det är väldigt härligt, då får vi greja lite här hemma. Jag vill i alla fall vara hemma på torsdag då eftersom att vi har varit iväg varje dag denna helgen, igår var vi på Ikea och idag var vi hos mamma och hjälpte henne med lite saker. Så på torsdag tänkte jag greja mer här hemma, har lite saker kvar att städa och lite sådant som jag inte har gjort sedan mamma bodde här. Så det blir det till att göra i veckan.


Nu måste jag snart sova, imorgon är det jobb som gäller igen. Hoppas att ni har haft en bra vecka =)

God natt!

//CarroEllen



Helgen

Godmorgon bloggen!

Då var det måndag igen och idag känner jag mig helt slut, hade velat vara hemma ytterligare en dag och grejat, typ långhelg eller något.


I helgen har det varit fullt upp. I fredags flyttade Malin hit mycket av sina saker, i lördags kom hon med ytterligare saker och så flyttade hon själv in också =) Så i lördags packade vi upp lite grejer, men tog det mest lugnt eftersom att vi var ganska trötta. Igår packade vi upp massor av saker till köket, vi stod vid disken typ hela dagen, sedan var Malins mormor, morfar och mamma här också, och senare kom mamma och morfar, så igår var det också verkligen fullt upp =)


Ojdå, nu måste jag gå till bussen, skriver mer ikväll eller något.

//CarroEllen

"Flytten"

God morgon bloggen!

Ja igår gick flyttlasset för mamma. Som jag förstod det så gick allt bra fram tills att mammas bil gick sönder. Så när Jesper och jag kom dit så satt mamma i telefon och ringde runt efter en bil med dragkrok, det slutade dock med att hon fick åka ner och hyra en bil på samma ställe som hon hade hyrt kärran, dock var tydligen inte den bilen heller hel, det var något med avgasröret tror vi, så den lät jättemycket. Ne mamma hade ingen tur med bilar igår.

Så igår kväll var Jesper och jag hemma vid halv 9, då hade kläderna från Ellos kommit också som jag provade då, det var en blommig klänning och en vanlig vit underklänning, älskar det =)


Idag har jag världens träningsverk i armarna och är enormt trött, hoppas att det är lugnt på jobbet idag.

Annars idag blir det jobb och sedan till maxi för att handla lite saker, och ikväll blir det städning här hemma. Mamma kommer hit en sväng idag också efter att hon har hämtat morfars bil som hon får låna nu istället då.


Nu ska jag snart gå bort till bussen. Imorgon blir det till att öppna på jobbet vilket innebär gå upp någon gång mellan 5-5:30, hm.

Ha en bra dag!

//CarroEllen