CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

January 2012

Tisdag

Godkväll bloggen!

Då var även denna dag över och snart är det dags att sova. Idag var det lugnt hela förmiddagen och tidig lunch på jobbet sedan kom det en rusch vid 1 tiden eller något sådant. När den ruschen var över så krånglade kortapparaten igen också. Det var andra gången när Zara och jag jobbade som den började krångla. Som tur var stod Malin och grejade med den en stund innan hon faktiskt fick igång den, tur det.


Här hemma idag har jag pusslat en del. Denna veckan har jag fått ihop en hel del faktiskt, och jag har fått ihop lite mer än halva pusslet. Jag började ju på det i november någon gång tror jag det var och sedan hade jag uppehåll hela december, och sedan började jag igen, men nu har jag det svåraste kvar så vi får väl se hur det går, men jag ska få ihop det! :D


Imorgon ska Nea och jag till morfar och laga mat och handla för honom så imorgon kommer jag hem senare.


Imorgon har jag även nya tider på jobbet, ist för att gå 7.30-15 så kommer jag nu att gå 8-15.30


Ne nu är det snart dags att sova. God natt!

//CarroEllen

Måndag

Godkväll bloggen!

Nu sitter jag i sängen här hemma och gör inte så mycket, ska snart sova. Denna dag har varit väldigt rolig och trevlig på jobbet. Under lunchen, eller lite efter lunchen var däremot en aning kaos eftersom att en person kom in och beställde 10 st smörgåsar som hon skulle ha direkt, och samtidigt kom det massor av andra personer också, det var ganska jobbigt, och det ledde ju till att när lunchen var slut så hade vi slut på en sorts bröd och efter ett tag ytterligare en, så det var lite kaos när vi hade ont om bröd, men ja, vi överlevde ändå. Det är det jag gillar med jobbet, eftersom att man träffar så mycket folk varje dag så är ingen dag exakt lik den andra, under lunchen så vet man aldrig vad som händer liksom, det gillar jag. Jag älskar mitt jobb! :D

Sedan var det under morgonruschen också så kom det in en man som skulle ha, jag tror det var 7 st sallader och 5 smörgåsar, då var det också en hel del att göra, men sådant är roligt så länge det inte blir totalt kaos =)


Nu ikväll har jag suttit och pusslat lite, jag får ihop lite för varje gång, det är bra =) Och så har mamma och jag som varje måndag-onsdag nu för tiden suttit och kollat på "112 på liv och död" ikväll.


Imorgon ska jag nog träffa Malin vilket ska bli väldigt trevligt, vi får väl se om vi får tagit oss en sväng nere på torget också och kanske hitta några nya kläder eller något, vi får se.

Nu är det snart dags att sova.

God natt!

//CarroEllen

Söndag

Hejsan bloggen!.

Nu sitter jag och väntar på att Jesper ska komma hem från tennisen. Idag känner jag mig helt slut av någon anledning, är väldigt trött. Det kan bero på att Jesper har snarkat en del inatt och har hållt mig vaken, men jag vet inte. Aja.


Nästa helg pratar mamma och jag om att åka och köpa en ny säng till mig. Jag vill helst ha en 140 cm bred säng men det vet vi inte om vi får upp för trappan hemma, en 160 cm bred säng vet vi att vi inte får upp, men vi får upp en 120 cm :P Anledningen till att jag vill ha en 140 säng är för att det är lättare att sova två i en sådan än i en 120, men ja vi får kolla lite på det. Så förut ringde jag Malin och frågade om hon kanske ville med och kolla på säng eftersom att jag gärna hade velat ha med henne, dels för smakråd och för att hjälpa till att bära, men tyvärr jobbar hon. Hon har ju börjat på nytt jobb nu så är det så nu då att hon ska jobba på helgerna igen så vi inte kan träffas som det har varit varje sommar när hon var på Franses? tråkigt tycker jag, samtidigt är jag glad för hennes skull för att hon har fått ett annat jobb... Jag hoppas VERKLIGEN att vi snart får en lägenhet tillsammans, vill verkligen det!!!!!


Nu ringde mamma mig för en liten stundsen och hon var på Backaplan och hade hittat en ullkofta som hon tyckte skulle passa på mig så hon undrade om hon skulle köpa den, så det fick hon göra, hoppas bara att den passar nu då =) Den hade tydligen kostat 600 kr men det var nu halva priset =)


Nu borde snart älsklingen komma hem igen och jag borde väl göra mig ordning, är så enormt seg idag bara..


//CarroEllen

Ny header

Godkväll bloggen!

Nu har jag fått lite hjälp av älsklingen och gjort en ny header till bloggen, så lite nya bilder nu =)


 


Nu är det dags att sova, jag är helt slut och det bara kliar i mina ben för att jag är så trött. God natt!

//CarroEllen

Lördag 28/1

Hejsan bloggen!

Nu sitter jag ute hos Jesper själv, Jesper själv är iväg på något med scouterna och har varit borta i 2 timmar nu, han borde väl komma hem snart tycker jag.

Just nu sitter jag i alla fall här och lyssnar på musik för ovanlighetens skull, en skiva som satt i datorn från tidigare i veckan "Per Gessle, En händig man" =)


Idag har vi varit och handlat och sedan har vi städat här, eller Jesper hjälpte till litegrann innan han gick så dammade och dammsög jag när han hade gått, så nu är jag ganska trött eftersom att förkylningen fortfarande sitter i också. Däremot var jag inte så jättetrött igår förrän jag lade mig i sängen och insåg att jag bara gick på överenergi :P Haha. Men det var roligt på jobbet igår trots att vi hade så enormt mycket att göra, det var ett tagsen ändå.


Ikväll ska vi baka de "sega chokladcookies" igen och så ska vi göra småpajer till middag, gott! :D Sedan blir det väl till att kolla på någon film också kanske =)


Hur har er dag varit?


Lägger upp en låt som spelades här för en stundsen som är sååå bra, älskar den verkligen! =)


 


//CarroEllen

Vilken dag!

Godkväll bloggen! Nu är jag ute hos Jesper och ska snart sova. Idag har jag känt mig betydligt bättre än igår, trots att jag har varit förkyld även idag så har jag orkat en hel del ändå. Ja idag har vi då haft enormt mycket att göra på jobbet. Det var väldigt roligt men vi har typ bara bakat bröd och hjälpt kunder, det är typ det vi har gjort. Jag är riktigt imponerad över hur mycket Malin och jag sålde bara under förmiddagen 8-11:30, det var lite under 100 st, inte illa :D


Ne nu måste jag sova känner jag, jag är så trött så jag har bara en hel del överenergi, inte roligt.

God natt!

//CarroEllen

Sjuk =(

Godkväll bloggen!

Idag har jag faktiskt varit hemma eftersom att jag hade feber igår kväll och den har även kommit och gått under dagen. Så ja, idag har jag smågrejat lite här hemma, men mestadels suttit vid datorn och kollat på film alt. pusslat lite. Det har varit så himla tråkigt att ha gått hemma idag så oavsett hur jag känner mig imorgon så ska jag till jobbet, får ta en panodil innan jag går på morgonen bara så orkar jag förhoppningsvis iaf till kl 13.


Imorgon eftermiddag åker jag ut till älsklingen i vanlig ordning, jag kan liksom lika gärna sitta därute och inte göra någonting ist för att sitta här hemma själv. Jesper har ju scouter på lördag eftermiddag några timmar..


Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon i alla fall men jag tänkte lägga ut bilder på den nya jackan och mössan som Nea var med och köpte i tisdags.


   



God natt!

//CarroEllen

Genomförkyld

Godkväll bloggen!

Sitter nu i sängen hemma men ska snart kolla på tv med mamma på "112 på liv och död"

Denna dag har det varit en hel del att göra på jobbet eftersom att det var löning idag, men jag  inte mått så jättebra idag, jag har varit/är genomförkyld och har lite feber, så Malin (chefen)  tyckte att jag skulle gå hem vid 2 tiden så det gjorde jag, hon tog min sista timma. Så frågade hon mig hur jag känner inför imorgon, hon kom med förslaget att om jag orkar så kan hon och jag byta pass så jag går till 13 och hon går till 15, och det antar jag att jag gör för jag har verkligen ingen lust alls att sitta hemma hela dagen imorgon, ne då går jag hellre till jobbet några timmar, får väl ta en panodil eller något imorgon bitti isf så jag orkar lite mer.


Nu är det dags att kolla på tv.


//CarroEllen

Tisdag

Godkväll bloggen!

Då var även denna dag över och nu ska jag alldeles strax sova. Jag är verkligen helt slut nu känner jag, halsen är bättre nu men nu har jag blivit riktigt förkyld ist =(


Idag efter jobbet träffade jag Nea på Backaplan. Vi var och kollade på jacka till mig. Jag hade ju kollat på en Didrikson jacka på Intersport som skulle kosta enligt internet 2000 kr. När vi kom till butiken så var alla Didrikson jackor slut så vi gick till Team sportia där jag vet att de brukar ha en del sådana jackor. Där hittade jag exakt samma jacka men för 1299 kr, snacka om ett bra kap, en jacka som jag hade räknat med att få lägga ut 2000 kr för fick jag för 1299 kr, det var inte så illa, och jag är riktigt nöjd! :D På Stadium fick jag även köpt en ny mössa vilket jag också behövde. Tack för en trevlig eftermiddag syrran! :D <3


Imorgon är det jobb som gäller och sedan ska jag tvätta lite här hemma och så tänkte jag sätta mig och pussla imorgon eftersom att jag inte fick gjort det idag.


Nu är det dags att sova. God natt!

//CarroEllen

God morgon

God morgon bloggen!

Nu ska jag alldeles strax gå till bussen. Idag ska jag jobba med Zara på morgonen, hoppas att hon kommer i tid idag, det är en aning för kallt för att stå ute och vänta på henne idag. Här är det idag 8 minus ute vilket är längesen det var.


Idag ska jag med Nea till Backaplan och kolla på en jacka och sedan ska vi åka en sväng till morfar och hälsa på honom, ska bli trevligt =)


Ne nu är det snart dags att gå. Ni får ha en bra dag!

//CarroEllen

Söndag

Godkväll bloggen!

Nu sitter jag i min egna säng här hemma och tänkte snart sova.

Denna helgen har varit ganska härlig trots att jag inte har mått så bra, har haft väldigt ont i halsen och igår kväll hade jag nästan ingen röst alls, typiskt att bli förkyld just nu, det ville jag inte!...

Men ja, vi har ju som sagt var inte gjort så mycket denna helgen. Igår kväll lagade vi ju god mat till oss själva bara som jag skrev här igår. Idag har Jesper varit iväg och spelat tennis en timma, det orkade inte jag följa med på idag och vara bollkalle så jag stannade hemma och grejade lite bara. Så nästintill hela helgen så har jag bara gått runt i myskläder, fick låna en väldigt stor fleecetröja av älsklingen också som jag har haft på mig hela helgen, älskar stora tröjor så ibland!


På bussen på väg hem nu ikväll så träffade jag en gammal klasskamrat från Hälsö, det var trevligt att prata lite med henne =)


Nu känner jag mig helt slut och väldigt tung i huvudet, hur ska jag orka jobba imorgon? Vi får se hur länge jag orkar...


Ne nu är det sovdags som gäller. God natt!

//CarroEllen

Årets första snö

Godkväll bloggen!

Nu sitter jag i sängen med älsklingen bredvid mig och gör ingenting, är väldigt trött bara och har ont i halsen, har nästan ingen röst känns det som. Men ja, jag vet vem/vilka det är som har lyckats smitta mig :P


Idag har vi inte gjort mycket alls. Vi var nere och handlade mitt på dagen och nu ikväll hade vi lite myskväll med god mat och efterätt och så eldade vi i kaminen också, mysigt! Det som saknades var en bra film som vi tyvärr inte hade någon, men vi överlevde ändå =) :P


 

Idag kom ju denna vinterns första snöfall till Göteborg och skärgården. Jag älskar snö, det är så mysigt och det blir så ljust ute och man blir glad, någon som håller med mig? =)

Får bara hoppas att i alla fall lite vill ligga kvar i veckan då de säger att det ska bli kallare, ett antal minus. Det kanske är på tiden att den riktiga vintern kommer nu, det tycker jag i alla fall...


Ne, nu är det nog dags att sova snart, man blir ju så trött när man är förkyld. Hoppas att ni har haft en bra dag =)

God natt!

//CarroEllen

Äntligen helg!

Godkväll bloggen!

Ja då var det äntligen helg igen då och nu är jag ute hos älsklingen och är helt slut plus ont i halsen =( Denna vecka har varit lite småkonstig, och gårdagen var bra konstig, Det hände det ena efter det andra, både saker som jag skrattade gott åt och mindre roliga saker, däremot inget jag vill skriva om här.


Nu är jag så enormt trött så jag orkar verkligen inte skriva något mer här ikväll. Så nu blir det till att sova. God natt!

//CarroEllen

Godkväll

Godkväll bloggen!

Nu ska jag alldeles strax sova eftersom att jag fortf. är bra trött.

Denna dag har varit helt okej, en aning lugnt på jobbet faktiskt. Och här hemma har jag idag lagat lite mat, grejat lite, pusslat och så har mamma och jag för andra kvällen i rad suttit och kollat på "112 på liv och död" på tv. Det är faktiskt riktigt bra det programmet, lagom äckligt också, vissa sådana program kan ju varje avsnitt vara äckligt, men dessa är helt ok.

Just det ja, jag bakade ju i eftermiddags ocskå direkt när jag kom hem, jag var så himla sugen på min kladdkaka så det blev det =)


Imorgon är det jobb som gäller och sedan träffa Malin :) Det blir en sväng nere på torget, behöver köpa lite strumpor och sådant som jag tänkte lägga ute hos Jesper så jag slipper ta med mig det varje gång.


Ne nu är det dags att sova. God natt!

//CarroEllen

Sega chokladcookies

Godkväll bloggen!

Denna dag har varit helt okej, däremot har jag även idag varit enormt trött vilket inte var så roligt under lunchen på jobbet. Vi får nog vänja oss vid nu att det faktiskt blir en riktig lunchrusch varje dag =) Det är väldigt roligt att ha och göra, det konstiga är bara att januari är en av de månaderna som det brukar vara som minst att göra på restauranger, men tydligen inte i år. Kul det iofs =)


Nu tänkte jag lägga ut ett recept på några Väldigt goda choklad cookies som Jesper och jag gjorde i helgen.



Sega chokladcookies

2 äggvitor
2,5 dl florsocker
1 dl kakao
1 msk marsansåspulver
100 g finhackad choklad
 
Vispa äggvita och socker i några minuter.
Sikta ner kakao och marsansåspulver och rör om till en jämn smet. Blanda till
sist ner den finhackade chokladen. Klicka ut 9 små kakor på en plåt med
bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen på 175 gr i ca 13 min.
 
  
 
 
 
 
Ne nu är det dags att sova. Imorgon eftermiddag och kväll blir det till att fortsätta på pusslet :D God natt!
//CarroEllen

Väldigt lugn helg

Godkväll bloggen!

Då var jag åter hemma i Torslanda igen då efter denna helg ute i skärgården. Vi har haft det väldigt lugnt. Jag har varit så enormt trött, igår eftermiddag sov jag ju middag :P Och även idag har vi haft en lugn dag. Imorse när jag vaknade för andra gången (jag somnade om efter första) så gick Jesper upp och bakade scones till frukost, det var supergott :D och till det satte vi oss och kollade på gårdagens avsnitt av "Morden i Midsomer" =) Mysigt! =)

Annars idag har vi så gott som inte gjort någonting, tagit det väldigt lugnt bara vilket faktiskt har varit helt underbart.


Imorgon är det då ny vecka. Vi får väl se vad denna vecka har att bjuda på då, bara den inte blir lika konstig som förra.


Ne nu är det alldeles strax dags att sova. God natt!

//CarroEllen

Seg dag

Godkväll bloggen!

Efter en väldigt seg dag, eller jag har varit väldigt seg, jag har inte orkat göra någonting plus att jag t.om sovit middag så blir det nu ännu en film för idag, nu blir det Ice Age 2 =) hehe, det var längesedan man såg dem. Senare blir det Morden i Midsomer som läggs ut på svtplay halv 11, om jag inte somnat innan vill säga :P


I eftermiddags bakade vi några nya kakor, recept kommer troligtvis ut imorgon. Nu blir det film!


//CarroEllen

Äntligen helg!

Godkväll bloggen!

Ja då var det äntligen helg igen då vilket känns helt underbart efter denna veckan. Detta har varit en konstig vecka, framför allt på jobbet, det har hänt något varje dag typ. Måndagen kommer jag inte ihåg, men i tisdags var det väldigt mycket att göra och Zara försov sig och kom 30 min försent, och då hade Malin och jag haft en väldigt stor lunchrusch själva innan hon kom, sedan hade Zara sin stora tappardag då också, det räckte tydligen inte att försova sig. I onsdags var det min tur att ha "stora tappardagen" samtidigt som jag var väldigt trött och det var väldigt mycket att göra då också. Igår var det en hel del under lunchen och eftermiddagen också plus att det var det där med den avgrävda kabeln som gjorde att vi inte kunde ta kortbetalningar, hade inget internet och ingen telefon, så igår eftermiddag var det väldigt kaotiskt också. Och idag, ja då har det varit enormt mycket att göra också och vi slog rekord i antalet gjorda/sålda smörgåsar på en timme. Det var lite roligt att vara med och slå det rekordet, det var 70 smörgåsar på 1 timma, dvs varje smörgås tog ca 50 sekunder att göra, det är inte illa, jag är riktigt imponerad :D När jag stod där tyckte jag däremot inte att det gick så fort, men det var väl för att lunchen var så lång och det var så himla mycket folk, men roligt att vara med och slå det rekordet :D

Imorse fungerade föresten kortapparaten igen och även internet och musiken då :D men inte telefonen.


Ja det är väl så denna veckan har sett ut, konstig. Samtidigt har jag försökt att inte stressa så mycket som jag gör så ofta annars. För att undvika stressen så har jag gjort allting klart som ska bli klart innan jag lägger mig på kvällen och sedan har jag suttit mig och pusslat, det blir man avslappnad av, och däremellan har jag faktiskt inte stressat så mycket, är nöjd själv. Däremot har jag inte suttit så mycket vid datorn alls som jag brukar göra i vanliga fall, jag har valt pusslet istället =) Men det har varit härligt det också.


Ne, nu kanske älsklingen och jag ska lägga oss och kolla på någon film eller något, men då lär jag somna i så fall :P

God natt!

//CarroEllen



Helt slut

Godkväll bloggen!

Äntligen ska jag snart sova, jag är verkligen helt slut efter en kaoseftermiddag på jobbet pga en ledning som var avgrävd så vi hade inget internet, dvs vi kunde inte ta emot kortbetalningar vilket var det största problemet, och så hade vi inte heller någon musik, så innan vi fick veta vad det var och fick suttit upp lappar om det så fick vi fråga varje kund om de skulle betala med kort eller kontant, lagom roligt. Efter en stund fick restaurangchefen ringa och ta reda på vad det var som hade hänt (någon tjänst som kostade 19 kr/minuten) och det visade sig att det var en avgrävd ledning som kommer ta upp till 9 dagar att laga, 9 hela dagar utan kortapparat och musik på jobbet, hur ska vi klara oss?.... Det återstår att se..


Nu ikväll har älsklingen varit här en sväng och hjälpt mig lite med pusslet, sedan åt vi god mat, revben och potatissallad :D Sedan åkte han hem vid halv 9 nu ikväll, tack för en trevlig kväll Jesper! =)


Imorgon blir det jobb och sedan åka ut till älsklingen denna helg igen. Vi får väl se vad vi hittar på, men troligtvis ta det lugnt bara, förra helgen var vi ju på IKEA och Jesper storhandlade =)


Ne nu måste jag sova om jag ska orka upp kvart i 6 imorgonbitti.

God natt!

//CarroEllen

Onsdag

Godkväll bloggen!

Det känns verkligen inte som onsdag idag, det känns typ som tisdag eller något, någon mer som tycker det?


Denna dag slutade iaf bra.... På jobbet hade vi det ganska lugnt på förmiddagen sedan kom det en hel del folk under lunchen. Idag har jag haft min "tappardag" Imorse när jag skulle ta en kantin med tomater ur kylen och sätta i "linen" så tappar jag kantinen med tomater i golvet, givetvis flög locket av då också, så då var det tomater över golvet. Efter det så tappade jag ost som låg på en smörgås rakt mer i papperskorgen, fråga mig inte hur jag lyckades, måste fastnat i den med handsken :P Sedan när jag gick in i disken så tappade jag disken i golvet. Jag var så himla trött imorse också, eller har varit det hela dagen eftersom att jag hade så svårt att somna igår kväll. Usch ne, sådana dagar gillar man inte.


När jag hade slutat och var påväg till bussen så ringde Malin. Hon undrade om vi skulle träffas. Så vid halv 5 tiden så kom hon hit. Det var väldigt trevligt, var ett tagsen vi träffades nu. Vi gjorde lite god mat, toast och sallad. Tack för en trevlig kväll Malin! :D


 




Imorgon kommer älsklingen hit en sväng så ska vi pussla lite =) Sedan kommer även Nea hit en sväng också, ska bli trevligt =)


Ne nu är det dags att sova, jag är helt slut. God natt!

//CarroEllen

Vilken dag!

Godkväll bloggen!

Ja herregud vilken dag det har varit. På jobbet har det varit massor att göra, det var lite småkaos där några timmar, plus att hon som skulle komma kl 12 hade försovit sig och kom 30 min senare och då hade lunchen redan varit igång i ca 1,5 timma. Ja lunchen började ovanligt tidigt idag, innan 11.


Här hemma har jag även idag suttit och pusslat, satt med det i nästan 3 timmar, så nu börjar det verkligen likna något =)


Ne nu är det dags att sova.

God natt!

//CarroEllen

Måndag

Godkväll bloggen!

Denna dag har varit helt okej. På jobbet har det varit ganska lugnt och under eftermiddagen var både Sara och jag lite sega.

När jag kom hem så hade jag varit och handlat lite, sedan har jag diskat, lagat lite mat, kollat på senaste avsnittet av Morden i Midsomer och rensat avloppet till handfatet här hemma som mamma ville att jag skulle göra. Och nu ikväll fastnade jag med pusslet som jag fick ihop en hel del på :D Jag älskar att pussla, det är så avslappnande och man får använda huvudet på ett annat sätt än vad man gör i vanliga fall =)


Nu är det dags att sova!

God natt!

//CarroEllen

Trevlig helg

Hejsan bloggen!

Då börjar även denna helg gå mot sitt slut. Jag har haft det väldigt bra och trevligt. Jag kom ju hit ut i torsdags kväll. I fredags tog vi det väldigt lugnt bara, igår tog vi 10 färjan in till stan och till IKEA där vi var väldigt fokuserade på endast det vi skulle ha, så det tog samanlagt ca fyra timmar, inne på IKEA och sedan packa om bilen två gånger, jag är imponerad att det gick såpas fort ändå, vi var ju härute igen kl 3 redan. Jesper fick i alla fall köpt en säng och lite andra småsaker, väldigt bra, nu känns det mer hemtrevligt i detta huset =)


Så igår kväll höll vi på med att sätta ihop sängen och sätta upp rullgardinen, det är lätt men det tar sådan tid bara, men det blev som sagt var väldigt bra =) Nu ska bara madrasserna till sängen vila sig själva i tre-fyra dygn innan man ska använda dem.


Idag har vi inte heller gjort så mycket, smågrejat här bara med lite saker.


I eftermiddag åker jag ju hem igen vilket jag egentligen inte har någon lust med, men ändå vill jag det, jag vill få tid till hemma med att sätta mig med pusslet. Hoppas att jag hinner med det i veckan.


Hur har er helg varit? =)


//CarroEllen

IKEA idag

Godmorgon bloggen!

Ja då var det alldels strax dags att åka till IKEA då. Detta har varit någon konstig natt, jag har vaknat flera gånger och sedan vaknade jag vid 7, vet inte om jag somnade om sedan men jag kollade på klockan igen halv 8 imorse och då kunde jag inte somna om. Men men.

Ja idag blir det iKEA då, hoppas verkligen att älsklingen hittar framför allt en säng, jag är trött på att sova på golvet efter 2.5 år.. :P


Ha en bra dag!

//CarroEllen

Fredag

Godkväll bloggen!

Nu ligger jag i sängen ute hos älsklingen, kom ju hit igår kväll.

Idag har vi inte gjort så mycket, tagit det väldigt lugnt. Vi har grejat lite i Jespers lådor i köket, gjort plats där, sedan har vi även fått rensat avloppet, Jesper kunde det inte riktigt så jag fick ta över xD haha. Sedan har vi spelat frågespelet M.I.G med Jespers förädrar, det var trevligt =) Och så har jag suttit och kollat klart på tv versionen av "Kronjuvelerna" idag också. Ja det är typ det vi har gjort, tagit det väldigt lugnt. Trots att det var så fint väder idag så hade jag verkligen noll ork till att gå en promenad. Men men, så är det ibland.


Imorgon blir det IKEA och kolla på säng och lite andra saker till Jesper, hoppas verkligen att han hittar någon säng nu, jag är väldigt trött på att sova på golvet efter 2.5 år....


Det är nog dags att snart sova eftersom att vi får åka med 12 färjan imorgon, och innan det måste vi ner och handla lite, affären här har ju bara öppet till 14.00 på lördagar och stängt på söndagar, så jobbigt....


Ni får ha en riktigt bra helg alla bloggläsare! =)

//CarroEllen


Onsdag 4 januari

Godkväll bloggen!

Nu är jag verkligen helt slut. Inatt vaknade jag vid kvart över två och hade väldigt svårt att somna om eftersom att det spöregnade och blåste orkanbyar rakt på mitt fönster...


Idag har det varit en väldigt trött och seg dag på jobbet faktiskt. Både Malin och jag har varit trötta eftersom att båda två tydligen hade legat vakna inatt och lyssnat på stormen. Ne det är mycket bättre när det stormar på dagarna istället...


Nu ikväll har jag kollat på Morden i Midsomer och sedan packat, lilla Rico (hund) har också varit här en liten stund så har suttit och gosat lite med honom och masserat honom som han älskar :P


Tack för att det är röd dag på fredag och jag är ledig, det känns så himla gött. Så imorgon eftermiddag åker jag ut till älsklingen och är där hela helgen, ska bli trevligt, vi får väl se om det blir något IKEA i helgen också.


Ne nu är det snart sovdags. God natt!

//CarroEllen

Godkväll

Godkväll bloggen!

Nu måste jag snart sova igen om jag ska orka upp imorgon.

Denna dag har varit helt okej, lagom mycket att göra på jobbet, eller en aning för lite egentligen men vi hade så mycket att preppa ändå så det gjorde inget.

Här hemma har jag idag grejat lite och kollat på sista avsnittet av "Misterioso" Den var hemsk den serien.


Imorgon blir det väl antingen att kolla på "Kronjuvelerna" den som går på tv nu, eller "Morden i Midsomer" Vi får se.


Som jag skrev imorse, det om att det känns som att något kommer att hända, jag avskyr att jag oftast har rätt när jag säger sådant... Nu ikväll när mamma och jag kom hem efter att ha varit iväg en sväng så hade vi inget varmvatten IGEN.... Sååå tröttsamt, tur att jag duschade innan vi åkte iväg förut iaf :P


Ne nu är det dags att sova. God natt!

//CarroEllen

God morgon

God morgon bloggen!

Då var det måndag igen och åter jobb. Idag känner jag mig lite småtrött, hade väldigt svårt att somna igår kväll trots att jag var så himla trött, och nu då vakna och direkt känna att man verkligen inte vill gå upp ur sängen för något kommer att hända... Usch jag hatar att känna sådant på mig.... Får väl hoppas att det inte stämmer för en gång skull.


Idag blir det då som sagt var jobb sedan ska jag ner till maxi och handla lite bara innan jag ska hem och sätta mig med Isländskan :D Det är riktigt roligt =)


Ne nu ska jag alldeles strax gå till krysset i regnet, usch.

//CarroEllen

2012

Godkväll bloggen!

Ja nu var jag åter hemma igen då efter ett väldigt trevligt nyår ute hos älsklingen med Malin och Tommy, tack =)


Ja nu var det då år 2012, vad konstigt det känns att skriva och säga, allt handlar ju om 2012, det är ju då jorden går under osv enligt mayakalendern. Sedan har ju även flera filmer gjorts om det också, om just detta år...


Idag har vi inte gjort så mycket, vi har tagit det väldigt lugnt eftersom att alla har varit väldigt trötta. Vi har spelat en del kort, eller ja "Boomo uno" Det var faktiskt riktigt roligt, jag gillar inte att spela vanlig Uno men det var riktigt roligt =) Sedan har vi lagat mat också, idag blev det thaimat, gott faktiskt =)


Ne nu ska jag snart sova, jag är helt slut. God natt!

//CarroEllen