CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Äntligen fixat datorn =)

God eftermiddag bloggen!

Sitter nu hemma vid köksbordet och har just druckit en god och varm kopp cappuchino, det behövdes med tanke på detta skitväder som är idag, regnet står som spön i backen, och glashalt ute är det också.


Denna dagen har varit lugn på praktiken, folk går väl inte så jättegärna ut i detta väder. Så det blev en tidig dag idag, slutade kvart i 3 =)


Igår kväll satt ju älsklingen och jag och installerade om min dator vilket bara tog 1 timma. Eller ja, det tog 1 timma att installera om den (men sådant brukar ta minst 3 timmar annars) Så ja, lite tur får man tydligen ha ibland =) Men sedan satt vi resten av kvällen och installerade en del program. Vi lyckades t.o.m med msn :D Så nu har jag återigen windows live messenger 2009 :D Tycker den är bäst =)  Så nu känns det betydligt roligare igen att sitta vid datorn, nytt batteri som håller några timmar och även det gamla vanliga msn :D Tack så jättemycket älskling för hjälpen! :D <3


Ne, nu tror jag att jag ska ta och diska och sedan greja med lite annat också. Just det ja, det började ju någon ny serie i söndags tror jag det var, någon kriminalare, får väl sätta mig och kolla på den ikväll också =) Hoppas också att mamma och Mikael inte kommer hem alltför sent så man hinner umgås lite med dem också =)


Kram på er alla bloggläsare <3