CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

July 2012

Åker imorgon :D

Hejsan bloggen!
Nu sitter jag i stan och väntar på Malin som är och klipper sig. Igår hade vi verkligen fullt upp. Först var jag och klippte mig. Efter det åkte vi till stan och shoppade lite, sedan åkte vi till mamma och satte oss där i solen en stund innan mamma kom hem. När hon kom hem så åt vi lite innan vi åkte till Allum. Jag har ju länge letat efter en lite längre jeanskjol, hade varit runt i typ alla affärer på Backaplan och i nordstan utan resultat, jag har provat flera stycken men ingen har varit bra. Så igår när klockan var halv 8 på kvällen och det var 30 min kvar tills Allum stängde, vi var inne i sista affären och jag hittade en jeanskjol, just en sådan som jag ville ha, ibland får man ha lite tur. Så igår köpte jag två kjolar för 150 kr st, riktigt bra köp :) Så igår var vi hemma halv 9. Då började jag packa, det är ju faktiskt bara idag kvar, Jesper och jag åker ju imorgon. Det ska verkligen bli helt underbart, härligt att komma bort lite också :) så imorgon avgår båten kl 15 från Frihamnen, gött att den går från Göteborg faktiskt :)
Så ikväll blir det till att packa det sista och även städa av lite hemma, och så kommer älsklingen ikväll också.

Ni får ha en riktigt bra vecka alla bloggläsare! Jag vet att det finns datorer på båten så jag kanske bloggar därifrån någon gång, men vi får se.
// Carro

Söndag

Godkväll bloggen!

Ja då var redan denna helg över och det är endast 4 dagar kvar tills älsklingen och jag åker på semester. Det är först nu som jag verkligen har börjat haja att vi faktiskt ska iväg, min första riktiga semester någonsin, det känns väldigt konstigt men det ska bli sååå härligt, roligt och trevligt :D


Ikväll har jag börjat plocka fram lite grejer som jag ska ha med mig, och tidigare idag var Malin, Jesper och jag på Backaplan och shoppade lite. Jag hittade en jeanskjol men jag vet inte riktigt om jag ska ha den eller lämna tillbaka den, den är sådär egentligen, men sedan fick jag även köpt en ny MP3, en blå =) Tyvärr var det tydligen ingen radio på den som typ var det enda kravet jag hade, men det missade jag att kolla i affären, men men, den är ju blå i alla fall :P

Jag har ju tills nu då haft den gamla MP3 som jag fick av mormor och morfar när jag gick i 7an tror jag det var, det var typ en av de första Mp3 som kom ut hehe, så den är gammal..


Nu ikväll har vi här hemma gjort egen pizza. Det blev verkligen hur gott som helst =)


Imorgon är det prat om att vi ska gå till Liseberg och även gå på Lotta på Liseberg på kvällen, men som det ser ut just nu så ska det vara mulet hela dagen imorgon och nästan blåsa storm, de säger 21 m/s och 23 är ju storm, så vi får se lite vad som händer imorgon.


Ne nu kanske det snart är dags att sova egentligen.

God natt!

//CarroEllen

Snart semester :D

Godkväll bloggen!

Ja då var denna onsdag över och jag har endast två dagar kvar att jobba innan semestern. Det ska bli helt underbart att vara ledig två veckor nu känner jag, behöver verkligen det, och imorgon är det en vecka kvar tills det blir kryssning :D


Denna vecka har varit lite småkonstig på jobbet tycker jag, vet inte riktigt varför, men men.

Imorgon är det torsdag och det innebär antagligen mycket att göra på jobbet och flera "BMT-gäng" som kommer och ska köpa dagens smörgås BMT som varje torsdag haha.


Imorgon blir det till att handla lite, laga mat och städa här hemma.

På fredag kommer älsklingen och då ska jag baka också eftersom att det är semester då =)

På lördag blir det ev Backaplan en sväng och även kolla läget i Frihamnen varifrån båten kommer att avgå så vi vet det på torsdag, sedan kommer även Nea troligtvis hit en sväng och ska hjälpa mig med lite kläder till kryssningen.


Ne nu är det dags att sova.

God natt!

//CarroEllen

Biljetterna har kommit! :D

God morgon bloggen!
Ja nu jobbar jag bara nästa vecka också och sedan har jag semester i två veckor, och om 1 vecka och 5 dagar så åker Jesper och jag på kryssning :D Och biljetterna med lite annan info kom i veckan också :D

Bilden är tagen med mobil så den är inte superbra..


 


Ha en bra dag!

//CarroEllen

Tisdag

Godkväll bloggen!

Ja då var denna lugna tisdagen över. Idag har vi som sagt var haft det väldigt lugnt på jobbet, det har varit helt underbart faktiskt. Så idag har vi kommit ikapp oss med städlistan och Sofia gick loss på golvet och skurade en liten del av det riktigt ordentligt, så nu kan "kontrollanten, subway-nissen" i alla fall se att vi har börjat nästa gång han kommer (troligtvis imorgon).


Annars idag har jag tagit det ganska lugnt faktiskt. När jag kom hem satt jag bara vid datorn en stund vilket jag kände att jag behövde. När Malin kom hem så gick vi ner till torget och kollade i affärerna lite, sedan kom vi hem och lagade mat och kollade på Allsång på Skansen. Det är så mycket på jobbet nu, eller ja, de senaste veckorna har vi faktiskt haft ca en dag i veckan då det har varit lugnt, men de andra dagarna är det väldigt mycket att göra så då är jag verkligen helt slut när jag kommer hem på kvällen, och eftersom att det är så stressigt på jobbet och när man kommer hem och ska laga mat och städa så blir jag väldigt stressad hela dagen. Men idag kom jag på att jag jobbar bara denna och nästa vecka sedan har jag semester två veckor, det ska bli helt underbart verkligen, behöver verkligen semester nu. Så på torsdag är det endast två veckor kvar tills älsklingen och jag åker iväg på kryssning, längtar massor! =)

Ja under semestern så åker vi då på torsdagen, så jag är i Göteborg lördag-torsdag. Då är tanken att Malin och jag ska åka in och gå på Lotta på Liseberg på måndagen och då även en heldag på Liseberg om vädret tillåter, sedan ska jag packa, klippa mig och så får vi se lite vad som händer.


Nu ska jag snart sova.

God natt!

//CarroEllen

God morgon

God morgon bloggen!

Då var det äntligen ny dag igen. Denna dag hoppas jag blir bättre än gårdagen, dock är jag enormt trött idag, hade bara velat ligga kvar i sängen och sova vidare.


Nu när sommaren har börjat riktigt så har vi väldigt mycket att göra på jobbet, det innebär att jag är betydligt tröttare än vanligt, man går liksom på helvarv precis hela tiden. Det är roligt men väldigt jobbigt.


Idag blir det till att åka en sväng till mamma, sitta hos henne lite i solen, vi har ju ingen sol på varken balkongen eller utanför dörren på etermiddagen, lite tråkigt, tur att jag kan åka hem till mamma då =)


Ne nu måste jag gå till bussen. Ni får ha en riktigt bra dag i den härliga sommarvärmen! =)

//CarroEllen