CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

March 2011

Tänk vad småbarn kan vara roliga ibland

God kväll bloggen!

Då var andra skiddagen avklarad, den har varit bra, väldigt rolig.

Malin stannade snabbt mitt i backen en gång och jag kom i full fart mot henne och åkte över hennes skidor samtidigt som hon skrek väldigt högt :P haha. Men det gick bra.
Sedan lyckades jag ramla när vi skulle av en ankarlift, jag tror jag fastnade med jackan i den :P Sedan halkade jag imorse med skidorna på axeln och landade på baken. Det gick bra, förutom att jag har ont i baken fortf.


När vi satte oss och tog en fika i våffelstugan idag så fick både Malin och jag riktigt härliga skrattanfall. Det var en liten kille och hans pappa som just skulle gå ut när den lille killen säger:

Vi ska ju åka guppen (och kollar upp på sin far och slår honom och ser riktigt ledsen ut och säger)

Är du tokig, har du glömt det?!

 

haha, ja det lät så himla roligt när han sa det, och just att han använde ordet "tokig" också, haha ja vi skrattade en hel del efter det.


Under kvällen har Malin och jag varit nere i poolariet och badat och simmat lite, ganska härligt faktiskt efter att ha åkt så mycket skidor =) Satte oss i bastun en stund också, men typ bara 5 minuter :P Så nu är vi väldigt trötta, kommer väl sova gott inatt också.


     


Lite bilder från dagen =) Det blåste en del när jag tog dessa korten, och det såg verkligen ut som att det var oväder på G, men vi klarade oss.  


Hur har er dag varit?

Kram på er alla bloggläsare! =)

Helt slut

God kväll bloggen!

Sitter nu i sängen i Sälen och skriver detta. Jag känner mig verkligen helt slut, ont i knäet och så trött i hela kroppen, det känns att det var längesen man åkte skidor sist. Dagens skidåkning har gått bra, men första dagen tycker jag alltid att jag åker ganska lugnt, men det tar ju ca 1 dag, iaf för mig innan jag kommer in i det igen. Så imorgon kommer det nog att gå undan =)


Tog lite kort förut idag. Det första kortet är taget med min mobil så det är därför det är ganska dåligt.


 


Nu tror jag faktiskt att jag ska ta och göra som Malin, lägga mig och läsa en ny bok =) Kram på er alla bloggläsare! =)

Äntligen i Sälen :D

God kväll bloggen!

Sitter nu i sängen i Sälen och skriver detta. Vi var framme strax efter kl 6 nu ikväll, blev bara en omväg på 3 mil, men vi trodde det skulle bli på 10 mil :P Malins pappa såg inte skylten mot Sälen som jag såg, men jag antog att han hade koll på hur vi skulle åka så jag sa ingenting, sa det först när vi insåg att vi faktiskt hade kört nästan 10 mil för långt :P Så vi fick ta oss en liten tur genom Norge också :P haha Trots detta så kom vi inte fram så sent ändå, vi hann åka och handla innan affären stängde också :P


Ne, nu ska snart Malin och jag kolla på en film tror jag. Kram på er alla bloggläsare!

Åker snart :D

God morgon bloggen!

Nu blir det bara ett väldigt snabbt inlägg för Malin och hennes föräldrar kommer och hämtar mig om ca 15 min. Så ni får ha en riktigt bra vecka alla bloggläsare! Jag har laddat på mitt mobila bredband nu så ett och annat inlägg kommer det att bli här =)


Som sagt var, jag finns på mobilen, och med gratis sms =)


Kram på er alla bloggläsare! =)

Imorgon åker vi :D

God kväll bloggen!

Sitter nu i sängen och känner mig så förbaskat trött, det kanske inte är så konstigt iofs. Idag har jag gått 9-18 vilket är det längsta jag har jobbat någonsin, så jag känner mig ganska mör i kroppen, typ ont överallt, framför allt fötter och rygg. Usch, men nu är det semester en vecka, imorgon åker vi till Sälen :D :D Guuud vad Malin och jag har längtat :D Ska bli helt underbart, bara åka skidor igen, och testa mina nya skidor också, hoppas jag kan åka på dem :P :D och att det fungerar bra med dem nya pjäxorna också =)


Ja nu är nästan allt packat, tar det sista imorgon bitti innan de kommer och hämtar mig =) Så jag ska allt försöka skriva ett inlägg här imorgon också innan vi åker, åker någon gång mellan halv 11 och halv 12 =) Så imorgon kommer jag att finnas på mobilen hela dagen, har laddat telefonen så jag har gratis sms nu också =)


Denna kvällen har varit trevlig. Mamma kom till praktiken och väntade på mig där ca 40 min så gick vi tlsm till maxi och handlade lite, jag köpte en del godis som jag ska ha med mig till Sälen, måste ju klara mig i veckan :P Minns nämligen att jag var så sur på mig själv för att jag hade med mig för lite choklad förra året :P hehe, ja jag äter ju bara choklad, och bara naturgodis och andra chokladkakor, jag tål inte lösgodis, jag mår skitilla efter att ha ätit en liten bit, det är väl något ämne i det som jag inte tål, jag vet faktiskt inte. Men men. Så naturgodis och en annan god chokladkaka köpte jag, sedan även dricka att ha i bilen =)


När vi kom hem så gjorde vi smeten till våfflorna, ni har väl ätit våfflor idag på våffeldagen? =) Jag äter ju bara våfflor med glass och chokladsås :P Jag tycker ju inte om grädde :P

Sedan kom Bosse, mammas bror en stund nu ikväll också så satt vi och pratade lite, sedan vid 9 tiden så kom Mikael hem efter att ha varit ute med några arbetskamrater.  Så denna kvällen har varit en väldigt trött kväll men trevlig =)


Ne, nu måste jag snart sova, klockan ringer strax efter halv 9 imorgon bitti.


Sov så gott! Kram på er alla blogläsare! =)

God morgon

God morgon bloggen!

Då var det torsdag igen. Av någon anledning så tycker jag faktiskt att denna veckan har gått en aning segt, och idag har jag fått för mig att det är fredag :P Sådant är inte roligt...

Men nu är det inte många dagar kvar till vi åker, vad härligt det ska bli att komma bort en vecka och bara åka skidor :D Det har varit riktigt efterlängtat.


Nu ska jag snart ut i blåsten igen, ja herregud, det har blåst en hel del i flera dagar nu ju, kan det inte bara stilla av så man får känna lite av den varma vårvärmen också nu innan man åker till Sälen?


Jag ska försöka skriva här innan jag åker, men det blir nog inget ikväll iaf. Men ni får ha en bra dag alla bloggläsare! =) Kram på er

Packningen nästan klar

God kväll bloggen!

Nu sitter jag äntligen i sängen efter att ha packat och grejat ända sedan jag kom hem i eftermiddags. Ja, packningen är nästintill klar nu, har lite saker kvar att lägga ner men det får jag göra på fredag och lördag =) Känns ändå härligt att nästan vara klar med det nu även om det är några dagar kvar tills vi åker.


På praktiken idag, eller hela veckan hittils så har det faktiskt varit en del att göra. Jag har fått göra en hel del pajer, och mer blir det, vi har en beställning på 6 pajer till på lördag. Ja nu verkar det som att folk har vaknat igen efter vintern och börjar få pengar efter julen. Känns bra att ha en del att göra där =) Det blir betydligt roligare då =)


Imorgon kommer älsklingen hit och stannar till fredag, sedan ses inte vi på en vecka. Det känns konstigt att vi inte kommer att träffas på en hel vecka, men man får väl klara sig, får se om han kommer hit nästa lördag när vi kommer hem, hoppas det! =)

Så imorgon kväll ska jag väl försöka ta det lite mer lugnt än vad jag har gjort de senaste kvällarna :P Jag vet, jag börjar packa och förbereda mig tidigt, men det är för att jag inte vill glömma något som man gör om man är sent ute med det. Ne, det är betydligt bättre att börja tidigare =) :P


Just det ja, jag skulle ju kolla på lite ang bredbandet ju.


Sov så gott! Kram på er alla bloggläsare! =)

Tisdag

God morgon bloggen!

Sitter nu vid köksbordet och äter lite frukost och har sådan enorm huvudvärk vilket jag hade igår eftermiddag/kväll också. jag har väl kanske knäckt nacken lite för mycket igen :( Får ta en tablett sedan och hoppas att det blir bättre på dagen idag =)


I eftermiddag ska nog mamma och jag åka och byta det skidunderstället som jag köpte för ett tagsen på xxl så får vi se om jag hittar något annat. Det var liksom lite väl dyrt med ett underställ för närmare 700 kr :P eller ja, de hade börjat med rean så det skulle kosta ca 300 kr men systemet var tydligen inte riktigt med (vilket inte jag heller var tydligen när jag betalade) Så vi får väl se.


Igår kväll började jag plocka fram lite saker till Sälen =) Ikväll lär det nog då inte bli så mycket packande om vi ska och byta det, och sedan komm ju "Huset fullt av hundar" ikväll också :D Det får man ju inte missa :P


Ne, nu ska jag snart gå. Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er

God morgon

God morgon bloggen!

Då var det åter måndag igen och endast mindre än en vecka kvar till vi åker till Sälen =) Vad både Malin och jag har längtat :D Så i eftermiddag blir det nog till att börja kolla lite på packningen och så, måste även kolla hur jag kan ladda på det mobila bredbandet.


Annars idag lär det troligtvis vara ganska lugnt på praktiken, det är ju veckan innan löning tror jag iaf. Men idag ska jag göra lite pajer och så =) Så därför kommer jag börja halv 9 på morgonen nu ist, iaf denna veckan, sedan får vi se hur det blir de sista veckorna. Ja, nu har jag ju bara denna veckan kvar av mars där och sedan går jag ju bara april ut, får se hur det blir senare, men troligtvis har de ju inte råd att anställa mig redan nu, ne vi får helt enkelt se hur saker och ting blir.


Igår kom ju Mikael och hämtade mig på Kungssten när jag skulle hem så vi satt och pratade lite i bilen och framtiden och så, jobb och så. Jag sa ju det till honom att jag vet att jag inte kommer jobba så många år till som kallskänka utan att jag letar massa annat, både utbildningar och andra saker på internet, men att det är så himla svårt att hitta något bra och som man tycker är roligt. Ne det är verkligen skitsvårt....


Nu ska jag snart gå. Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er =)

Söndag

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i min säng och skriver detta samtidigt som jag pratar lite med Malin och älsklingen =)


Denna dag har varit väldigt lugn, Jesper och jag har inte gjort så mycket. Vi pratade om att vi skulle ta oss en promenad men det har varit så tråkigt väder hela dagen =(


I lördags när vi precis hade kommit ut till Jesper och vi satt och åt så såg vi den väldigt fina "supermånen" som Jesper tog lite fina kort på =)


   


Ne, jag har inte så mycket mer att skriva här just nu, känns dock som att detta blev lite småkonstigt inlägg, men jag känner att mitt huvud är någon helt annanstans nu, det är redan halvvägs till Sälen :P Ska börja kolla på packning imorgon tror jag.


Hoppas att ni har haft en bra helg =) Kram på er alla bloggläsare! =)

Kanske lite segare helg =)

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma vid köksbordet och gör typ ingenting, blev bara så himla trött för en stundsen, ingen aning om varför....


Även denna veckan har ju som sagt var gått så himla fort, men just denna helgen känns som om att den går lite segare iaf vilket är väldigt härligt, det är ju bara så jobbigt när dagarna bara försvinner, man hinner knappt reagera förrän dagen är slut.

Nästa vecka får gärna gå fort eftersom att vi åker till Sälen om en vecka :D Det ska bli så himla härligt att komma bort, bara åka skidor :D Längtar som tusan :D


Nu kom mamma hem från torget och det verkar som att hon har köpt lite kläder :P


Ni får ha en fortsatt bra dag! Kram på er

Lördag

God morgon bloggen, eller kanske rättare sagt god förmiddag.

Igår eftermiddag kom älsklingen hit och sedan passade vi Rico under kvällen. Det var faktiskt trevligt och roligt att passa honom, var liksom ett tagsen senast.


Igår kväll var det ju premiär för så ska det låta också så det satt vi och kolla på, eller jag gjorde det, Jesper var inte så intresserad :P Annars gjorde vi inte så mycket under kvällen, tog det lugnt bara. Thomas var och lämnade mitt mobila bredband som hade kommit, så nu har jag det, ska bara fylla på det till när vi åker till Sälen =)

Sedan kom Malins föräldrar och hämtade Malins blomma som hon inte kunde ta med sig i förrgår var det väl, sedan tog de även med sig mina skidor och pjäxor så blir det lite lättare för dem att packa när de har alla stora saker samtidigt :P =)


Idag har Jesper tenta, han åkte för en stundsen, så senare i eftermiddag ska jag åka ut till honom och kommer antingen hem imorgon eller på måndag. De börjar ju med snabbåtarna igen på måndag vilket blir väldigt härligt, blir liksom lättare att åka till honom då.

Annars idag ska jag bla till maxi en sväng, sedan greja lite här hemma och packa så går jag strax efter kl 4 i eftermiddag.


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er

Äntligen fredag igen, men var är våren?

God morgon bloggen!

Då var det äntligen fredag igen vilket verkligen behövs känner jag. Även denna veckan har gått riktigt fort, vad är detta, man hinner inte reagera innan det är fredag igen....


De senaste dagarna så har det ju varit ganska vårlikt, men inatt slog tydligen vintern tillbaka, nu är det vitt ute igen. Men ja, detta borde ju inte ligga kvar så länge eftersom att det ska vara varmt på dagarna. Aja.


Idag blir det praktiken och sedan i eftermiddag kommer älsklingen :D och ikväll ska vi vara hundvakt, ska hämta Rico när vi är på väg hem =) Det var ett tagsen vi passade honom nu. Sedan börjar ju tydligen så ska det låta ikväll också :D Det får man inte missa :P


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er

Torsdag

God morgon bloggen!
Då var det torsdag igen då. Denna veckan har gått så fort så jag har knappt hunnit tänka på att blogga, eller jo lite, men jag har haft fullt upp så jag har faktiskt inte hunnit det.

I tisdags satt jag och kollade på ett nytt hundprogram på tv "Huset fullt av hundar" Det var väldigt roligt och alla söta hundar :P :D haha, ja jag älskar hundar vilket jag alltid har gjort :P Vi hade ju en hund i nästan 1 år innan mamma lämnade tillbaka honom för att vi inte hade tid med en hund, men annars har jag alltid haft hundar runt mig på somrarna och så. Men men. Det som är lite roligt är att om vi skaffar hund här hemma, eller ja, det kan vi ju inte göra nu men när vi har flyttat (om inte jag flyttar hemifrån innan) så är vi alla tre här hemma överens om vilken ras vi vill ha =) Jag vill ha en dvärgpudel och Mikael vill ha en Kungspudel :P :D MEN då ska de inte vara klippta som en pudel :P


Igår var Malin här, vi gjorde egentligen inte så mycket, var nere på maxi en sväng och kollade på böcker och filmer, hon skulle nämligen bara köpa frysta bär att ha till frukost :P Och jag hittade äntligen en bok :D En ny bok i en serie som jag har läst innan =) Men egentligen borde jag väl läsa klart den jag håller på med :P Men vi får se.


Ojdå, vad klockan tickar iväg nu då.

Jag får väl försöka skriva ikväll också, tror inte jag har så mycket för mig ikväll, men det brukar jag säga och rätt vad det är så är kvällen slut... Hmm, dagarna går alldeles för fort.....


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er =)

God kväll

God kväll bloggen!

Sitter nu i sängen och skriver detta.

Denna dagen har varit väldigt lugn, tack och lov säger jag eftersom att jag har varit så förbaskat trött precis hela dagen. När mamma kom hem så kommenterade hon det direkt att jag såg så trött och lite hängig ut. Och precis hela dagen har jag varit hur trött som helst, ingen aning om varför, sådant är inte roligt =( Men men.


Väl hemma idag så har jag städat lite och diskat och grejat, så nu är jag bara ännu tröttare, kanske dags att sova snart...


Imorgon har vi en buffé som ska göras, vi ska baka lite bröd och så till den bla så då blir det lite mer att göra iaf =)


Nu längtar jag som tusan till Sälen, vill åka till helgen redan, vill inte vänta ännu en vecka.

Susanne som jag också jobbar med på lilla saluhallen ska åka iväg med deras barn till samma ställe som vi ska till och åka skidor, vi åker den dagen de kommer hem =) Så nästa vecka blir Morgan och jag själva på lilla saluhallen.


Just det ja, jag skulle ju skriva lite om gårdagen som jag inte hann med igår eftersom att klockan blev så mycket.

Malin och jag var iaf här hemma igår, vi tog 2 färjan från henne. Så under eftermiddagen åkte vi med mamma, Mikael och Bosse (mammas bror) ut och åt (igen), den här gången blev det nära iaf, Amhults krog :P haha. Jag tyckte väl maten var sådär, inte direkt egengjorda köttbullar som jag åt.. Hmm, men det hade jag inte väntat mig heller, har hört så mycket om det stället eftersom att jag jobbar ju precis bredvid :P haha. Men men. De andra var nöjda iaf =)


Ne, man kanske ska ta och sova nu alldeles strax.

Sov så gott!

God morgon

God morgon bloggen!
Måndag igen då och idag känner jag mig så enormt seg så det inte är sant.. Jag hade av någon anledning väldigt svårt att somna igår kväll och sedan vaknade jag av mamma och Mikael imorse, men men.


Idag får vi se vad som händer på praktiken. Det är ju sådär roligt väder ute, väldigt dimmigt, men det är närmare 5 plus ute =) Njuta lite av vårvärmen här hemma nu innan vi åker till Sälen :P =) Längtar verkligen som tusan till Sälen, vill åka skidor :P :D


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er =)

Vilken händelserik helg =)

Godkväll bloggen!

Då var det söndagkväll igen då och ännu en vecka har gått, var tar tiden vägen egentligen? man hinner knappt reagera förrän det är ny vecka igen...


Denna helgen har jag haft fullt upp, och det har hänt en hel del, så ja, jag får väl försöka ta saker och ting från början.


I fredags var ju älsklingen här hemma hela dagen och pluggade medan jag var på praktiken. Under kvällen bakade vi chokladmaränger eftersom att vi hade en äggvita i kylen, sedan gjorde vi god men enkel mat, tortillasnittar :D

När vi just skulle sätta oss för att äta så hör vi en helikopter som verkade cirkulera runt Amhult, vilket den gjorde i nästan 1 timma. Under denna tiden så var mamma ute och sprang också. Vi anade ju att den letade efter någon/något men sedan var det inte mer med det förrän på lördagmorgonen.

Under lördagsmorgonen så berättade mamma att hon hade ju självklart också hört denna helikoptern när hon var ute och sprang, sedan berättade hon även att tidigare under kvällen så hade hon sett en man stå och trycka mot väggen vid vårat cykelförråd där han troligtvis rökte. Denne man reflekterade inte över mamma, han betedde sig som om att han inte ville synas alls.

När hon kom tillbaka från springturen så såg hon denne man fortfarande stå tryckt mot väggen i mörkret, och även då cirkulerade helikpotern nästan precis ovanför.  Då hade han stått där i ca 30 min.

Efter ca 1 timma så flög helikoptern iväg, och då gick mamma ner och kollade ut och då var mannen också borta. Sedan var det först under lördagsmorgonen som mammas tankar klarnade, det kunde ju faktiskt vara denne man som stod utanför vår dörr som helikoptern letade efter.

Sedan berättade Bosse idag (mammas bror) att han hade hört att det hade varit inbrott i en skola här i närheten i fredagskväll också. Så ja, troligtvis var det han som helikoptern letade efter. Lite äckligt ändå, nästan bara glad över att mamma inte berättade något för mig om detta i fredags då han stod därute....


Igår skulle ju mamma, Mikael, Mikaels föräldrar och jag åka och äta på Casino cosmopol eftersom att Mikael fyllde år idag. När vi skulle gå till bussen så var ju mamma tvungen att kolla om det låg några cigaretter där mannen hade stått under fredagen, och mycket riktigt, det gjorde det....


Men ja, i alla fall. Under lördagen var vi som sagt var och åt på Casino Cosmopol. Det var väldigt fint här och okej mat, det var italiensk buffé vilket jag inte är så förtjust i, men det fanns vissa saker som var goda, men det allra godaste var efterätterna :P haha. Gottegrisen Carro :P Det var fransk chokladkaka, croassint (stavning?), våfflor med grädde och bär och citronpannacotta =) Det var ju småbitar av allt (förutom croassinterna) så man kunde ju smaka på allt, dock tog jag inga våfflor eftersom att jag inte är så förtjust i det heller... Men men. Trevligt var det iaf, Mikaels föräldrar är så roliga, iaf hans mamma :P haha :D

När vi hade ätit klart så gick vi ner till casinot och kollade runt lite, Mikael spelade lite Roulette där det gick ganska bra =) Mikaels mamma spelade också, fast på en sådan "dragautomat" som även finns på stenaline, där vann hon 130 kr trots att hon knappt visste hur man gjorde, men det vann hon på första draget, inte illa =) Så det var väldigt trevligt i lördags =)

Sedan under kvällen så åkte jag ut till Malin och sov där till idag.


Odjå, nu tickar klockan bara iväg ser jag, måste verkligen sova nu. Jag får berätta om dagen idag imorgon ist. Tack iaf allt folk för en riktigt trevlig och rolig helg! =) <3


Kram på er alla bloggläsare! =)




God morgon

God morgon bloggen!

Då var det torsdag igen då och veckan börjar åter gå mot sitt slut. Var tar veckorna vägen egentligen, tiden går så fort....


Gårdagen var bra. På praktiken var det väldigt lugnt på förmiddagen, men vid kvart över 12 så fick vi oss en liten rusch, alla ville ha räksmörgås eller räk- och laxsallad :P hehe :p Åt folk för mycket semlor i tisdags eller? :P Det var inte många som ville ha riktig mat, Morgans goda "coq au vin"


Igår eftermiddag direkt när jag kom hem så började jag städa här hemma, och när jag väl var klar så kom mamma hem så började vi med maten, så ja, igår var det fullt upp här hemma.


I eftermiddag kommer älsklingen hit och stannar till lördag, ska bli trevligt =) Har saknat honom <3


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! =) Kram på er


  

En trött Carro just nu.

Äntligen

Godkväll bloggen!


Äntligen har jag fått köpt skidor och pjäxor :D Jag mötte ju upp mamma i stan idag så gick vi till Uden´s sport, Mikael kom också =) Och ja, där var vi ca 1 timma, och jag hade tur, de skidorna som jag hade kollat på hade de endast ett par kvar av :P haha ja men ibland får man ha tur =) Sedan tog det ju sin tid med att välja pjäxor, jag fick två st att välja mellan och skilnaden i pris var ca 600 kr. Men ja, det blev både de pjäxorna och skidorna som jag har kollat på tidigare =) Kan se om jag får tagit kort på det någon dag =)


Det känns väldigt bra att äntligen ha fått köpt det, visst det blir jobbigare när man väl ska åka iväg, fast nja inte så för mig eftersom att jag åker oftast bara med Malin och hennes föräldrar och de har ju också med sig skidor så så sätt blir det lättare, och så slipper jag tänka på att hyra, slipper stå i den förbannade kön och sedan sitta där i all stress och prova ut pjäxor. Nu slipper jag allt sådant, eller ja, jag köpte inte stavar idag för de var slut men han skulle få in det i slutet av veckan, så får åka dit då eller något sådant =) Annars är det inte så mycket jobb att hyra stavar :P

En annan sak som var väldigt bra också var att priset på pjäxorna hade de glömt sänka på hemsidan, så de var billigare än vad jag hade räknat med, superbra :D Och de har sådant "lurv" i som Malin sa, hehe :P ne men de är så varma, och han sa det på Uden´s också att det är en av de varmaste pjäxorna han har :P =) Tur för mig som fryser tårna av mig vanligtvis när jag åker skidor :P =)

Han som hjälpte oss var verkligen supertrevlig och duktig, han kunde verkligen sitt jobb, är riktigt nöjd med detta! :D



Annars har denna dagen varit bra, det har rullat på på praktiken trots att det har varit väldigt lugnt, men vi städade en del också :P hehe. Just det ja, jag gjorde semlor imorse också, eller ja, Susanne hade gjort bullarna igår så fyllde jag de bara idag =) Men tyvärr sålde vi inte så många, inte när jag var där iaf. Men men får se imorgon =) Själv åt jag ingen semla, eller ja, det brukar jag inte göra annars heller. Jag tycker ju inte om grädde och är väl inte heller så förtjust i mandelmassan.

Jag hade ju tänkt att göra chokladsemlor här hemma idag men det blev inget av eftersom att vi kom hem så sent, strax efter kl 19 eftersom

när vi hade köpt skidorna så var vi alla tre väldigt hungriga så vi satte oss och åt varsin smörgås på "Subway" Där har jag faktiskt aldrig varit men gott var det :D


Herregud vad jag skriver då, vad tog det åt mig?! hehe :P Härligt =) Ne, men nu får jag väl försöka avrunda detta inlägg. Hoppas ni har haft en bra dag =) Jag ska nog snart sova, känner det nu hur trött jag verkligen är, har varit i full gång nu och kommit hem sent två kvällar i rad. Igår var vi ju på XXL och också kollade skidor, och idag var vi och köpte det i stan =)


Kram på er alla bloggläsare!


Dagens ordspråk

Längtan är en mäktig källa som kan användas till

att få saker att hända.

God kväll

Hejsan bloggen!

Nu blir det bara ett snabbt inlägg innan Malin och jag ska sova. Nu under eftermiddagen/kvällen så har mamma, Mikael, Malin och jag varit på XXl, den affären i Sisjön och kollat på skidor och massa annat, herregud vad stort det var där asså haha :P =) Men ja, tyvärr blev det inga skidor, de var slut som jag hade kollat på, men de hade några andra men det blev för dyrt och så hade de inga pjäxor till de som passade mig. Hmm. Men men. Så imorgon ska mamma och jag åka till Uden´s sport ist och kolla där, enligt hemsidan så har de dem skidorna och pjäxorna där också för också ett ganska okej pris, dock ej paket, men men, så ja vi får se imorgon, hoppas verkligen vi hittar några imorgon :D


Haha, nu ligger Malin bredvid mig och säger att jag ska skriva om vad hon gjorde idag när vi var på XXL. Det var så här, vi hade just gått in i affären och så hittade Mikael något direkt som han ville kolla på, men han följde med oss några meter fram innan han (tydligen) stannade, och när vi var ytterligare en bit fram så vänder Malin sig om och tror att hon börjar prata med Mikael men det var egentligen någon helt annan, Mikael hade ju stannat innan haha, Då skrattade Malin hur mycket som helst haha. Så kan det gå ibland när man är trött :P


Ne, nu ska nog Malin och jag lägga ifrån oss datorn och snart sova. Hoppas verkligen det blir några skidor imorgon, skulle varit så härligt om jag får köpt det nu innan vi ska åka iväg.


Kram på er alla bloggläsare! =)

God morgon

God morgon bloggen!

Då var det åter måndag igen. Detta är en sådan dag då jag känner mig helt väck, jag orkar inte göra någonting känns det som. Jag har nämligen sovit uruselt inatt av någon anledning. Men ja, idag blir det iaf praktiken och i eftermiddag/kväll ska vi här hemma och Malin iväg och kolla på skidor =)


Kram på er alla bloggläsare! =)

God kväll

Hejsan bloggen!

Då var det redan söndagkväll igen och snart börjar ännu en vecka. Denna helgen har varit väldigt trevlig med Malin =) Vi har väl inte gjort så jättemycket egentligen, möblerat om hennes rum idag iaf =)


Asså detta var nu andra helgen då jag inte träffat Jespser en helhelg. Det känns väldigt konstigt och tomt, jag saknar honom jättemycket känner jag. Och så pratade jag med honom för en stundsen ang nästa helg, och ja, han har massor av tentor nu så egentligen kan vi inte träffas till helgen heller, och inte heller helgen därpå för då har han tenta på lördagen, och helgen därpå så åker jag med Malin och hennes föräldrar till Sälen och är borta en vecka. Så ja, detta innebär då att älsklingen och jag knappt kommer att kunna träffas på ca 4 veckor.. Känns väl inte så roligt, saknar honom såååå mycket redan, och ändå träffades vi i torsdags senast, men det är väl det att vi brukar träffas hela helger men de senaste två veckorna så har vi inte gjort det, och det känns jättekonstigt. Men ja, vi ska prata mer om detta i veckan iaf så får vi se hur vi gör de kommande helgerna innan jag åker iväg.


Imorgon eftermiddag/kväll ska mamma, Malin, Mikael och jag iväg och troligtvis köpa skidor till mig :D Och Mikael vill kolla lite =) Hoppas verkligen vi hittar några, eller ja, att de pjäxorna och det som jag kollat på (ett paket med skidor och pjäxor) passar. Hoppas!


Nej, nu måste jag sova. Saknar min älskling Jesper sååå <3


Hur har er helg varit?

Kram på er alla bloggläsare! =)

Äntligen fredag igen :D

God morgon bloggen!
Hoppas att ni har sovit bra. Själv har jag väl sovit sådär, eller ja, hade svårt att somna igår kväll vilket jag har haft hela veckan. Kanske borde byta tillbaka till mitt vanliga täcke, det jag har nu är alldeles för varmt har jag märkt :P


Nu imorse hade jag någon konstig dröm strax innan klockan ringde. Jag drömde att det var ett gisslandrama borta på praktiken :/ Flera gamla klasskamrater från Öckerö var med och så. Ne, den var bra konstig. Sedan vaknade jag 5 min innan klockan ringde :P Sådant är bara störande :P Men men.



Idag får vi se vad som händer på praktiken, men det är ju fredag och folk har troligtvis pengar eftersom att det bara är en veckasedan de fick lön, så vi borde väl ha en del att göra idag =)


Nu ska det bli så härligt med helg igen, visst denna veckan har gått otroligt fort, men det är ändå härligt tycker jag iaf.


Vi får se om jag hinner skriva något här i helgen, om inte så får ni ha en riktigt bra helg alla bloggläsare så återkommer jag troligtvis på måndag. Kram på er! =)

Man blir bara förbannad.....

God kväll bloggen!

Sitter nu hemma i sängen och skriver detta.

Denna dag har varit bra, dock har jag känt mig väldigt trött, kanske för att jag har vaknat massor av gånger inatt och sedan vaknade jag även med ett ryck kvart i 7 imorse och trodde att vi hade försovit oss, och efter det kunde ju inte jag somna om helt. Suck, sådant är inte roligt. Men men.


Asså man blir bara så trött. De senaste veckorna har man ju läst en hel del om bussbolaget "Veolia" som kör för västtrafik eller hur man kan säga. Veolia har ju inte så bra "koll" på sina bussar, de fungerar inte riktigt och så, och just Veolia är ju tydligen det bolag som klarar det sämst av de som kör för västtrafik.

Det var ju för ett tagsen buss 24 som fattade eld en liten bit härifrån (Vår troligtvis mest trafikerade buss till lilla varholmen körs av Veolia), sedan var det ju tidigare i veckan som de under två dagar stoppade två bussar på linje 16 som fick körförbud pga slitna däck. Och igår eller idag var det en buss på linje 20 som blev stoppad, en av poliserna nuddade bara vid en ruta i bussen så flög den ut på gatan. Asså vad är det med Veolia egentligen? Tycker detta är tragiskt, tänk att vi passagerare ska få stå ut med så mycket saker, och t.o.m riskera att bli inbrända i en buss för att bolaget skiter i säkerheten.... Blir riktigt förbannad över detta. Det är så man egentligen inte vågar åka buss, iaf inte med Veolia när det är så mycket saker som händer med just deras bussar, men tyvärr så är det ju så att när man inte har bil och man ska en längre väg så finns det inget annat sätt att ta sig fram på utan buss.


Sedan några år tillbaka så åker jag nästan aldrig buss 24. Detta pga att de är så tråkiga och sega att åka med, bussarna låter hur mycket som helst osv. Visst, gamla hederliga line 24 (tidigare 240) håller nästan alltid sina tider, MEN trots detta så väljer jag mycket hellre att åka med lila express som också går här. Den bussen är betydligt härligare att åka, dock är den sällan i tid, och jag tror inte den körs av Veolia. Med andra ord, jag står hellre och väntar på en buss som är försenad än tar en buss som linje 24.....


Ne, nu ska jag inte prata mer om detta...


I helgen ska Malin och jag ha en "Tjejhelg" som hon sa :P Jesper har nämligen scouter och behöver plugga och Malin saknar de helhelgerna som vi hade förr tlsm, så då sa vi att vi tar en sådan helg nu innan vi ska iväg en vecka och åka skidor tillsammans :P Men det ska bli trevligt i helgen =) Kommer dock kännas konstigt att inte vara med älsklingen, det gjorde det iofs förra helgen också, men jag har ju varit med honom så mycket det senaste på helgerna, är ju därför. Men men. Så ja, vi får väl se vad som händer, Malin pratade något om att det var innebandymatch (hennes bror spelar) på lördag så vi kanske åker och kollar på det, men vi får se. Sedan ska vi bara ta det lugnt =)


Hur har er dag varit?


Kram på er alla bloggläsare! =)


 

Dåliga bilder på den brända bussen på linje 24  

God kväll

God kväll bloggen!

Ligger nu i sängen och skriver detta. Jag känner mig helt slut av någon anledning, hmm. Får väl ta och sova snart.


Denna dagen har varit helt okej, jag fick ett par goa skrattanfall idag, haha Morgan är alltför rolig ibland :P haha. Orkar tyvärr inte skriva om det här nu, men men..


Imorgon kommer älsklingen hit och stannar till torsdag, ska bli trevligt =) Saknar honom, vi träffades ju inte så mycket i helgen, och det kommer vi inte göra nu till helgen heller, först nästa helg igen, känns konstigt eftersom att vi har träffats varje helg det senaste men men, måste ju träffa Malin också ibland =)


Ne, jag känner mig verkligen helt slut, kan inte komma på något mer att skriva.

Kram på er alla bloggläsare! =)

Äntligen få mina betyg?

God morgon bloggen!

Hoppas att ni har sovit bra, själv har jag väl sovit iaf okej denna natten.


Jag vet inte riktigt om jag har skrivit om det här innan om att jag inte har fått mina betyg än, jag har typ blivit bortglömd eller något, men i förra veckan så mailade jag min gamla klassföreståndare och nu hade jag fått svar om att hon hade skickat mitt mail vidare till rektorn och att Helena trodde det var klart. Så ja, vilken dag som helst så borde jag få mina betyg :P :D haha, ja men bättre sent än aldrig....


I eftermiddag ska jag som vanligt greja lite här hemma, diska och så, och sedan ska jag sätta mig och ta ett fotbad.


Asså det känns som att hela denna veckan är en sådan vecka som jag bara vill vara hemma egentligen..... men ne, man får väl dra sig iväg bara..


Kram på er alla bloggläsare! =)