CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

December 2009

30 december

Hejsan alla bloggläsare!

Sorry för dålig update. Sitter nu hos Jesper och gör inte så jättemycket, ska snart sätta oss och kolla på film. Idag har vi varit ute och gått en härlig vinterpromenad i 10 minusgrader. Usch ja det var kallt kan man verkligen säga. Men men.


Imorgon är det då nyårsafton, så ja, jag tänkte väl bara önska er alla gott nytt år! så får jag hoppas att ni har en bra nyårsafton =)


Kram på er mina vänner! =)

God morgon

God morgon mina vänner!

Ligger nu i sängen och vaknade för en stundsen.


Igår var ju mamma och jag på Allum i ett antal timmar, gick på Emelie också =) en från andra klassen =)

Men iaf, jag fick i alla fall köpt nyårskläder vilket det var det som det var mest bråttom med, fick också äntligen köpt ett skärp :P

Får se om jag tar kort på kläderna sen, om inte så får jag försöka göra det under nyår så lägger jag upp här senare =)


Idag ska jag då till stan med Thomas och byta hörlurarna jag fick av honom i julklapp, och sedan ikväll ska jag ut till Jesper =)


Ne det kanske är dags att gå upp. Jo, i det huset vi ska bo i så finns det inget internet så det kommer nog bli ganska lite blogg under dessa dagarna, men jag lovar, jag ska fösöka skriva ibland =)


Kram på er.

Annandag jul

God morgon alla bloggläsare!

Sitter nu vid köksbordet och äter lite frukost/lunch. Om en stund ska mamma och jag åka till stan och kolla kläder till mig =) Mamma vill att vi verkligen ska ta en heldag i stan, men det brukar jag aldrig orka. Mamma ska alltid gå och kolla på saker som hon inte behöver, så typiskt... Så det brukar sluta med att vi blir ovänner.. Men men vi får väl se.


Ikväll får vi se vad som händer, hoppas att Jesper kommer hem ikväll så jag får pratat med honom. Sen får vi se vilken dag jag åker till honom, kanske imorgon, men vi får se.


Ni får ha en bra dag. Kram på er alla bloggläsare!

Juldagen

God kväll alla bloggläsare!

Ligger nu i sängen och gör typ ingenting. Det känns så konstigt, detta är första gången som jag inte har pratat med Jesper på en hel dag :/ känns väldigt konstigt. Asså jag menar, vi brukar ju alltid sitta och prata på msn varje dag, men för tillfället har inte han något internet där han är och hans mobil laddade ur igår... Men men.


Idag har jag då suttit och kollat på film med syrran, Flickan som lekte med elden. Den var väl bra, fast njae, ne jag vet inte, den var bra men den kändes lite speciell. Jag har ju sett Män som hatar kvinnor också och den tyckte jag var bra. Men men....


Känner nu att jag inte har något att skriva om så. Fick ju en bok av mamma igår som jag bara vill läsa hela tiden :P hehe. I de lugnaste vatten heter den av Viveca Sten =) Den är så enormt bra :D


Imorgon blir det stan med mamma hela dagen, har en del att köpa. Nya jeans, nyårskläder/finkläder, det har inte jag några alls :P och sen måste jag nu ha ett skärp.


Ne, jag får väl ta och sätta mig och läsa. God natt med er mina vänner! =)

Julafton

Hejsan bloggen!


Sitter nu i sängen och funderar faktiskt på att se om jag kan ta och kolla på Flickan som lekte med elden. Nea har lånat den av Thomas (vår pappa) och den har jag ju inte sett.


Jo, tänkte lägga ut lite bilder. Den första bilden är från julklappsleken igår. Sedan tog jag lite kort på mig förut idag, eller Nea och jag, och sedan är det ett kort på det mesta av det jag fick i julklapp också =) Det som inte syns på den bilden med julklapparna är några fina muffinsformar som jag fick av Malin, och sedan hörlurarna var för stora, de satt nere på halsen på mig trots att de var på minsta :P Så de ska Thomas och jag åka och lämna tillbaka på söndag och kolla om de kanske har några andra =) Några bra hörlurar måste jag ju liksom ha om jag ska på DH till sommaren :P


Haha, jag kan bara säga så här, att den tredje bilden, den när jag sitter med händerna i luften, på den liknar jag mamma som tusan :P hehe.. Men men, många säger ju att jag är lik mamma xD


  

Loooov :D

Hejsan bloggen!

Då var det äntligen jullov då :D


Idag har det varit en del, men ändå inte så jättemycket att göra på jobbet.

När jag slutade och skulle traska hemåt så fick jag en blomma av Eva och Pekka som tack för att jag har varit där =) De är så trevliga de två, får se om de hör av sig någon gång då de behöver extra folk =) Själv tycker jag att det har varit väldigt bra där =) Kommer sakna det stället, men ja, som Eva sa, jag får komma dit och fika osv =)


Ikväll blir det ju då julklappsleken här hemma =) Det ska bli roligt och trevligt =) Får väl se om det blir någon härlig vinterpromenad också nu så här dagen innan julafton =) Eller ja, nja tveksamt, mamma ska ju till maxi och handla också innan hon kommer hem. Lycka till säger jag bara, där är det hur mycket folk som helst som handlar inför jul. Och sedan måste vi ju äta första smörgåsen med julskinka ikväll också :P :D


Gick runt här hemma förut och tog lite kort =) Blomman är den jag fick av deliX =) och sista bilden är tagen på vår balkong :P


  

23 december

God morgon bloggen!

Då var det redan den 23 decemer då, herregud det är inte sant vad tiden går fort.

Idag ska jag bara jobba några timmar och efter det får vi se vad som händer, Jesper är ju ute och åker i jultrafiken... Hmm..


Ikväll vet jag i alla fall att det blir julklappsleken här hemma =) det ska bli roligt.


Asså jag har vaknat flera gånger inatt. Strax efter 5, eller kanske var det halv 6 så vaknade jag av plogbilen utanför och strax därpå gick mamma upp så då kunde jag inte heller somna om. SUck. Men men. Det har inte snöat lite inatt asså, herregud. Härligt det. De har ju sagt regn idag men det säger de inte nu, så kanske att det blir en vit julafton i alla fall :D Härligt, det var längesen.


Just det ja, idag ska jag ha på mig tomtemössa på deliX :P


Ne gud vad seg jag känner mig. Får väl se det så att det är bara några timmar jag ska jobba idag =)


Ne, nu måste jag gå och göra mig ordning. Kram på er alla bloggläsare och ha en riktigt bra dag i snön =)

Härlig promenad med familjen i snön

Var ute och gick en promenad i snön med mamma och syrran. Det var väldigt härligt. Vi var ute och gick på Amhultdammen också där Nea puttade iväg mig så jag ramlade och hon stod typ över mig xD haha. Hoppas verkligen inte att snön försvinner nu.



Ett kort på oss tre från förut när vi nästan var hemma igen. Syrran gjorde en sån konstig min så hon ville inte synas helt :P haha.




Nu ska jag snart lägga mig. Ska ju upp och jobba imorgon. God natt med er alla bloggläsare!   

Nu är vintern här

Hejsan bloggen!

Sitter nu vid köksbordet och lyssnar på lite musik och chattar.

Ja, ute ligger det ca 1 dm snö vilket är väldigt längesen det gjorde =) Mysigt är det men de säger nu att det ska bli regn på onsdag, det är som vanligt i Göteborg när snön väl kommer... Kallt är det ute nu iaf. För ca 1 timmasen såg vår termometer ut så här;


  


Det kallaste här på mååånga år.


Ikväll blir det ev till att ta in och klä granen om mamma vill komma hem någon gång :P hehe det är som vanligt, alltid sen från jobbet :P


Kram på er alla bloggläsare!

Inatt kom snön

God morgon bloggen!


Ja, inatt kom snön även till Torslanda =) Så innan jag går så måste jag ut och skotta om inte Nea ska bli insnöad :P


Ne,nu ska jag gå om ca 25 min, måste fixa frukost också. Kram på er alla bloggläsare!


  

Söndag

God morgon mina vänner!

Vaknade för ca 20 min sen. Idag är det också väldigt kallt ute, 6,5 minus. Usch, men men.


Idag blir det storstädning här hemma. Tyvärr har ju inte jag någon stjärna eller julstake eller något sådant på mitt rum =( mamma sa att hon skulle köpa det men det har hon inte gjort. Men men. Igår köpte iaf tydligen mamma en gran =) inte för att jag bryr mig så mycket med tanke på att jag inte är i närheten av den pga alla smådjur :P haha, men mamma ska sova med den :P haha ne inte riktigt men hon ska ha den bredvid sin säng, det är enda stället som den får plats på :P hehe.


Nu hör jag att mamma pratar med morfar och att han kommer som vanligt på julafton =)


Ne, nu måste jag snart gå och fixa lite frukost. Kram på er.

Snart sova

Hejsan bloggen!


Ligger nu i sängen och ska alldeles strax sova, mamma lär troligtvis väcka mig imorgon när hon börjar städa kl 9 typ. Men men.


Idag har jag varit med Jesper och Malin. Det var väldigt trevligt, tack Malin och Jesper för en härlig dag =)


Idag har det varit väldigt kallt ute. Jo i förmiddags ringde Aina, en av våra släktingar från Bengtsfors. Hon undrade hur det var med oss osv. Och så frågade jag henne om hon, Cissan och Jullan vill komma och bo här hemma med mig v. 9 när de Cissan och Jullan har lov, och det gör de troligtvis :D Ska bli roligt :D


Efter det samtalet ringde jag morfar och pratade lite med honom. Han berättade att Mimmi (mormor) förr, eller rättare sagt fram tills att hon blev så dålig skrev upp för varje vinter hur kallt det hade varit som kallast, och det hade tydligen morfar kollat igenom. Han sa att så här kallt som det är nu ca 10 minusgrader har det inte varit i Göteborg under hela 2000 talet. Asså det är helt sjukt.


Nu ikväll har jag pratat lite med Nea här hemma och så har jag suttit och kollat på en dokumentär, " För ung för att banta" Den handlade om några barn som hade anorexia. Den var faktiskt väldigt intressant.


Nej, nu måste jag lägga mig. God natt med er och sov så gott. Kram på er alla bloggläsare!

Fredagkväll

God kväll bloggen!


Sitter nu vid köksbordet och äter lite. Här hemma är det väldigt lugnt och skönt. Varken mamma eller Nea är hemma, och om en stund kommer Jesper hit =)


Denna dag har varit bra förutom att jag har haft huvudvärk typ halva dagen och nu ikväll när jag kom hem från deliX så fick jag sådan världens huvudvärk =( Får hoppas att det blir bättre nu efter maten =)


Ja som sagt då, idag har det varit avslutning i skolan vilket var väldigt roligt. Efter aulan så gick vi till vårat café och fikade och körde julklappsleken. Det var väldigt roligt =) Jag fick 2 fina ljus.

Men en grej som var lite rolig var att en väldigt rolig lärare, Lena satte sig vid bordet som Lisa, Jonna, Mikael, Johan och jag satt vid, och när de lade ut klapparna till leken på bordet så får vi 3 av Lenas paket, och när jag säger "men vad vi bara får små paket" så säger Lena "de var jag och hämtade på ungdomsmottagningen igår" och då sa alla vid vårat bord i en mun "Men Lena!" haha ja det var lite roligt :P Men det visade sig att det var inte alls det hon ville få oss att tro att det var :P haha, ne det var smink xD haha. ja det var lite roligt.


På deliX idag blev det ganska lugnt när jag kom, de hade tydligen haft väldigt mycket att göra under förmiddagen när jag inte var där. Det är så typiskt. Men men. Ska jobba igen på måndag.


Hopp, nu ringde Jesper mig och vill att jag ska komma ner och möta honom på torget kvart över 9, han vill dra ut mig i kylan :P Usch ja, ute är det inte varmt nu kan jag inte säga. För ca 30 min sen såg våran termometer ut så här;


  


Det är inte ofta som det är 7 minusgrader ute här asså :O


Hm. har för tillfället inget mer att skriva om så ni får ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! Kram på er

Sista dagen i skolan innan jullov

God morgon bloggen!



Sitter nu i sängen och äter lite frukost. Idag är det då avslutning i skolan. Vi ska först till aulan och sedan till vårat café och göra julklappsleken :P

När vi har slutat så ska jag bara hem och äta och sedan ska jag gå och jobba på deliX. får se hur mycket det är där att göra i eftermiddag =) Och sedan ikväll ska jag förhoppningsvis bara sitta här, kanske spela lite =)


Ojdå, nu ska jag gå om 10 min. Ni får ha en riktigt bra dag. Jo föresten, nu har äntligen LITE snö kommit till Torslanda, det lade sig igår kväll :P


Kram på er

Kallt

Hejsan bloggen! Sitter nu  skolan med Jonna och gör inte så mkt, börjar om några få minuter. Asså usch vad kallt det är ute idag då. Det var typ 7 minus när jag gick hemifrån imorse. nu får det gärna bara komma snö också så är det riktig vinter :P Vart är all snö?!


Idag blir det en ganska lugn dag, vi ska ut med klassen och äta lunch i Mölndals bro sen på någon restaruang där  =) sedan tror vi att det är gympa i eftermiddag och när jag kommer hem ska jag till DeliX en snabbis och sen hem och städa, eller just det ja jag ska ju handla också... Hmm. aja. nu börjar vi alldeles strax. Ni får ha en bra dag. Kram på er mina vänner

Tisdag

Hejsan bloggen!


Sitter nu i sängen och känner mig väldigt mätt, har just ätit pasta och köttfärssås :P


Om ca 30 min ska jag gå ner till torget för att möta Jesper och så ska vi till maxi en sväng, mamma ville jag skulle handla lite :P Jesper ska sova här inatt så får han närmare till skolan imorgon =) och så är varken mamma eller Nea hemma =)


Denna dag har varit väldigt härlig. Jag hamnade i cafét med Lisa och Sara =) Det gick väldigt bra och jag som ville vara igång hela tiden lade mig på alla fyra och torkade ur kylarna i cafét och även rensade bland tallrikarna och torkade de hyllorna. Haha, jag fick ställa undan en del tallrikar också som vi bara hade några få av utav varje :P och så hade vi tydligen en dator som jag kallar det haha, ne men en maskin som man skrev på och fick utskrivet på klisterpapper det man hade skrivit. Så ja, jag vill inte veta hur många gånger jag egentligen har rensat bland de tallrikarna för att alla som är likadana ska stå på samma ställe, så nu gjorde jag små lappar och satte upp vart de skulle stå, hoppas nu att folk kan hålla den ordningen!


Imorgon börjar vi halv 9 och då är det städning av cafét som gäller. Klockan 1 imorgon ska vi på "En julsaga" som någon av estetklasserna har gjort =) Det ska bli roligt =) De gör något sådant varje år och det är alltid lika mysigt att gå och kolla på det för då känner man verkligen att julen är nära =)


Jo sen som det stod på gp:s hemsida för en stundsen "Nu är snön här- men inte i centrala Göteborg" Vi bor ju i Göteborg men i en liten förort om jag säger så :P och ja, vi bor antagligen för nära havet för att vi ska få någon snö :P haha. ne men det är ju så, ju närmare havet man kommer desto mindre snö är det. Så ja, tom. i Mölndal har det bara regnat hela dagen, eller ja, när jag var på väg hem förut från krysset så var det lite snöblandat regn, men det är det närmaste snö vi kommit denna veckan :P


Hoppas att ni har haft en bra dag =)


Kram på er

God morgon

God morgon mina vänner!

Hoppas att ni har sovit bra, själv har jag sovit sådär, vaknat ett antal gånger inatt.


Sitter nu i sängen och äter frukost, köttbullesmörgås =) :P Usch, idag regnar det ute =( Kan det inte bara bli lite kallare här så kommer snön även hit...


Idag är det då som sagt var cafét som gäller för sista gången innan jul =) Ja på fredag slutar vi :D men sen ska ju jag jobba fram till dagen innan julafton. Någon dag i mellandagarna så ska mamma och jag till stan och sen ska jag också till Jesper och vara där under nyår =)


Ni får ha en bra dag! Kram på er.

Måndag

God kväll på er!

Då var sista måndagen innan jullovet över då. Idag har jag och ett gäng från skolan tlsm med 2 av våra syo varit på studiebesök på Ljungkile folkhögskola. Det kan jag säga att jag kände direkt när de berättade vad de gör där, det är inte en skola jag ska söka till. Den var verkligen inget för mig, men jag hade gärna hittat någon annan folkhögskola, och allra helst med internat då så man bor där. Men ja, som jag sa till mamma förut, jag är i full gång och letar =)


Idag kom jag hem kl 1, blev avsläppt på Backaplan så jag tog bussen hem därifrån =)

Runt halv 3 tiden kom Jesper hit =) Vi gjorde inte så mycket, kollade på film, eller ja, jag somnade xD haha.


Nu ikväll har jag städat lite på rummet, rensat lite i en av mina skåp som jag har på rummet =)


Imorgon blir det då till att träffa resten av klassen igen vilket var ett tagsen =) <3 Och ja, imorgon är sista dagen som vi har öppet cafét tydligen, och på onsdag ska vi städa. Vi får väl se vart jag hamnar imorgon i cafét då =)


Var igång lite med kameran förut idag innan Jesper kom och tog lite kort.


Hoppas att ni har haft en bra dag!

Ne, nu säger jag god natt med er mina vänner!  Sov så gott!


  

Torslandaskolan

Hejsan bloggen!

Sitter nu i sängen och känner mig ganska trött.


Denna helgen har jag verkligen haft fullt upp. Malin sov ju här inatt och förut idag fixade vi min cykel och så tog Malin Neas cykel så cyklade vi upp till gamla Torslandaskolan för att kolla hur det såg ut där nu. Asså herregud de har verkligen rivit precis allting nu nästintill. Man kände verkligen inte igen sig. Tog lite kort också som jag tänkte lägga upp.




Asså nu känner jag mig verkligen helt slut. Funderar på att snart lägga mig eller något.

Hoppas iaf att ni har haft en bra helg =)

Kram på er alla bloggläsare!  

Lördag

God kväll bloggen!


Sitter nu vid köksbordet och Malin sitter i telefon så det blir bara ett snabbt inlägg nu. Idag har Malin och jag varit i stan och handlat julkappar. Men herregud vad folk det var, verkligen... men nu har jag iaf köpt alla julklappar :P :D


Usch vad trött man känner sig då efter denna dagen.


Ne nu blir det snart film. Kram på er.

Fredag :D

God morgon bloggen!

Sitter nu i sängen och äter lite frukost. Idag får vi hoppas att vi hinner baka på deliX som vi har sagt i flera dagar nu :P hehe.


Inatt har jag sovit väldigt bra, dock vaknat någon gång av att täcket har legat på golvet :P haha.


I eftermiddag kommer Jesper hit. Vi ska laga mat och sedan ska vi kolla om ett spel han har med sig fungerar på min dator.

Det var någon dag i veckan som jag kom och tänka på ett spel som jag spelade verkligen jättemycket på vår första dator som vi hade :P hehe ja det var längesen men det spelet var så roligt och det fanns inte på skiva utan på datorn från början. Nu har jag letat på många sidor på internet efter det men inget av de som jag har laddat ner har fungerat. Spelet är age of empires. 1an fungerar inte vad jag vet på vista som jag har, men 2an kan göra det och 3an vet jag gör det, bara det att det fungerar inte att hämta hem och det är så förbannat dyrt i affären. Så idag skulle Jesper ha med sig något liknande spel som han hade hemma, får hoppas att det fungerar :P Tror dock det kan vara för gammalt :P men men vi får se.


Hopp, och som vanligt så har Nea tänkt att försova sig och skobba första lektionen bara för att hon nu tycker att hon börjar tidigt när hon börjar kl 10.... asså jag vill ngo inte ens veta vilka betyg hon kommer att få med tanke på så mkt som hon skobbar....


Ne, nu måste jag äta klart, ska gå om en stund. Kram på er alla bloggläsare och ha en riktigt bra fredag! =)

Torsdag

God morgon bloggen!


Sitter nu i sängen och äter frukost.


Kvällen igår var lite sådär småkonstig. Jag hade typ ingenting att göra för ovanlighetens skull så jag satte mig och kollade på gamla bilder från Hälsö. När jag såg de bilderna så kändes det som om att det var ett helt annat liv, inte ett liv jag har levt... det kändes väldigt konstigt. När jag hade kollat klart på de bilderna så ringde Thomas mig (pappa) Jag har inte pratat med honom sen jag fyllde år i oktober så det blev så himla konstigt. Satt och pratade med honom i 30 minuter :O ja herregud vad han pratade på :P Han undrade vad jag önskade mig i julklapp. Jag harinte sagt till någon om vad jag önskar mig i julklapp för jag vet ingenting :P men så när jag pratade med Thomas så kom jag och tänka på att om jag ska på DH i sommar så kan det ju vara en fördel att ha hörlurar till datorn :P Så det sa jag till honom, bra hörlurar :P


Kom igår att tänka på DH också och att jag kanske ska ta och fråga Cissan om hon vill med :D


Ojdå, idag tickar klockan bara iväg. Kram på er

Onsdag

God morgon bloggen!

Sorry för den dåliga updaten igår...


sitter nu i sängen och äter frukost. Det blev de sista chipotlebullarna och en smörgås =)


Idag får vi se vad som händer på praktiken, hoppas bara att jag slipper rulla ännufler köttbullar :P Eller jo, vi pratade ju om att ev göra Jansons frestelse idag =)


Idag skulle tydligen mamma vara hemma så hon skulle låna min dator idag. Och i eftermiddag ska jag allt julpynta :P Fick ju inte gjort det igår för jag fick inte ner lådorna själv.


Jo, under lovet, eller fram till julafton ska jag jobba där jag har praktik nu.


Ni får ha en bra dag. Kram på er alla bloggläsare!

God morgon

God morgon bloggen!

Sitter nu i sängen och äter frukost, sill, ägg och smörgås :P

Inatt har jag väl sovit någorlunda, dock vaknat ett par gånger.


Idag på praktiken så händer det troligtvis inte så mycket, jag ska göra min köttfärspaj iaf sedan får vi se.


I eftermiddag ska jag försöka få ork till att städa av rummet och julpynta lite tror jag. Får se om jag kanske kommer på något bra sätt att sätta upp de stjärnorna i mitt fönster som jag gärna vill ha. Vi får se.


Hoppas att ni har sovit bra och ni får ha en bra dag! Kram på er.

Gott med mat

Hejsan alla bloggläsare!

Då har jag äntligen fått i mig lite mat. Det blev pasta med chipotlebullar och grönsaker :D supergott var det :D och så gjorde jag mig en riktigt god cappuchino också med lite grädde i :P xD


Läste just en artikel på gp:s hemsida. http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.266404-svart-fa-bort-bilder-pa-sig-sjalv-fran-hitta-se

Den handlar om att eniro och hitta.se lägger ut bilder på personer och att de inte går att ta bort om det inte finns en juridisk grund. Borde man inte själv få välja om man vill synas såpas på nätet....


Nu hör jag att mamma står i köket. Själv ska jag nog sätta mig och skriva av ett recept på en matpaj som jag ska ha med till praktiken imorgon, och senare ikväll funderar jag faktiskt på att sätta på en film. kanske en Beck, eller en Johan Falk eller en Irene Huss haha xD Kram på er alla bloggläsare!

Tillbakablick 1 år. Var detta verkligen jag?!

Hejsan bloggen!


Nu sitter jag då i min säng och bara tar det lugnt, känner dock att jag borde äta något, men samtidigt känner jag att jag inte vill det... Dessa himla känslorna om att jag inte vill/får äta för mig själv kommer tillbaka ofta när jag är trött vilket jag verkligen avskyr. Är det någon som har något tips på hur jag kan göra för att verkligen vilja äta?


Och nu när jag började skriva om maten så kom jag också tänka på att nu är det ju snart jul igen, och då kommer jag direkt att tänka på julen förra året. Den var långt ifrån bra och jag mådde dåligt fast jag märkte det inte så jättemycket då.

Det var då som Nea var på Hälsö nästan hela jullovet för att hon och mamma hade bråkat. Samtidigt var då mamma väldigt sjuk precis hela jullovet. Det var ju också första julen utan mimmi (mormor) vilket kändes väldigt tungt. Mamma och jag fixade lite julmat och så kom morfar hem några timmar och sedan även Nea.

Under nyår så var Nea på Hälsö medans mamma låg hemma och var sjuk, och själv hade jag inte planerat någonting, eller rättare sagt jag orkade inte göra något speciellt på nyårsafton. Jag kommer så himla väl ihåg förra julen vilket jag uppenbarligen inte vill göra. Men iaf på just nyårsafton så låg mamma i soffan hela dagen/kvällen och själv satt jag instängd på mitt rum framför datorn. Nu tycker ni säkert att jag är helt sjuk, men ja, jag satt vid datorn precis hela nyårsafton.


Nu så här i efterhand är det först som jag har förstått varför det lovet blev som det blev. Visst det var ju självklart för att mamma var så himla sjuk och att Nea inte var hemma något vilket gjorde att det var Väldigt lugnt hemma. Sedan var det ju då också första julen utan mormor, och sedan var det då också, jag kan säga så här att när det händer jobbiga saker inom familjen och dyl. så isolerar jag mig gärna på mitt egna rum med stängd dörr och sitter framför datorn, och jag brukar också äta väldigt lite.  

Eftersom att det var så mycket som jag tyckte var så jobbigt under det lovet så var det just det jag gjorde, jag isolerade mig på mitt egna rum med stängd dörr framför min kära dator, och där satt jag nästintill hela jullovet. Det var först när det lovet var över och som man kom tillbaka till skolan. Då pratade alla om hur mycket de hade gått upp i vikt för att de hade ätit så mycket god mat som jag verkligen insåg hur dåligt jag hade ätit under lovet. Jag kommer så himla väl ihåg att om jag säger så här, jullovet är ju ca 2 veckor. På de två veckorna så hade jag långt ifrån gått upp i vikt, jag hade gått NER 5 kg. Ja jag gick ner 5 kg under förra jullovet. När jag tänker på det nu så känns det som jag vet inte vad. Jag kan inte fatta att jag kunde gå ner så mycket på så kort tid.


Det är ju mycket sedan det lovet som jag har fått de tankarna om mat, om att jag inte vill/får äta för mig själv. Jag verkligen avskyr det.


När det lovet började närma sig slutet så hade också mamma blivit bättre. Jag kommer ihåg att hon och jag tog en härlig vinterpromenad i snön här i Torslanda över golfbanan där barnen åkte pulka. Eftersom att mamma tog ett kort på mig under den promenaden så kommer jag också ihåg det så väl. Jag kommer så himla väl ihåg hur jag kände mig och hur jag mådde. Det var först under den promenaden som jag insåg hur dåligt jag verkligen mådde. På det kortet tycker jag själv att jag ser väldigt smal ut trots att jag har väldigt mycket kläder på mig.





Nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva och känner nu att jag måste gå och ta mig något att äta. Kanske koka lite pasta och ta några chipotlebullar som mamma gjorde igår som är supergoda! :D


Sedan en annan sak, jag vet att jag är dålig på att uppdatera, jag saknar faktiskt tiden från då när jag hade e-blogg och jag bloggade flera gånger om dagen och jag låg även 1:a på e-bloggs lista som "mest aktiva bloggare" Jag saknar det väldigt mycket, men numera känner jag att om jag skriver så mycket som jag gjorde då så kommer det inte att bli något speciellt sagt för jag har tyvärr inte lika mycket att skriva om nu för tiden som jag hade då, tyvärr. Men jag ska verkligen försöka bättra mig.


Tyvärr har ju e-blogg tagits bort vilket också då betyder att många gamla blogginlägg har försvunnit. Jag vet att när jag mådde väldigt dåligt i våras så bloggade jag väldigt mycket på just e-blogg. Jag kommer också så himla väl ihåg ett speciellt inlägg som jag verkligen inte ville gå miste om men som jag tyvärr gjort. Det inlägget hette "Tack vare serien" och det handlade om serien Tonårsliv som gick på tv i våras. I det inlägget skrev jag mycket om Joanna som hade anorexia, hur hon fick mig till att vilja må bättre. Men ja som sagt, tyvärr är det inlägget borta, har försökt på massor av olika sätt för att få tag i det. Länken finns kvar om man söker efter det men det kommer bara upp annat. Men men, sånt man får ta ibland.


Kram på er alla bloggläsare! =)

Lördag

Hejsan på er alla bloggläsare!


Sitter nu hos Jesper och chattar lite och lyssnar på musik medans han är på scouter, jag ville inte direkt följa med :P


Kvällen igår var väldigt rolig och trevlig på Liseberg. Tack Jesper, Jesper, William och Malin för en härlig kväll! =)


Idag har Jesper och jag inte gjort så jättemycket.


Jo, jag läste i veckan, och även hörde av Nea hemma att de ska sätta upp baracker för Torslandaskolans elever. De kommer troligtvis hamna på Torslandavallen, på en av fotbollsplanerna där :P haha. Roligt :P Så då får inte Nea långt att gå till skolan, det är ju inte långt ifrån där hon går nu, Nordlyckeskolan. Så hon kommer ju att få gå ut högstadiet i de barackerna, usch vad tråkigt egentligen... men då kommer ju ändå alla tlsm igen som gick på Torslandaskolan det är ju iaf bra det =)


Sedan, en annan sak som jag läste på gps (göteborgsposten) hemsida i veckan är att till sommaren kommer Dreamhack till Göteborg för attdet inte kunde hålla hus på Elmia i Jönköping under de dagarna som de skulle pga en hundutställning under samma dagar. Så den skulle äga rum här i Göteborg, så det MÅSTE man ju gå på :D


Hopp, nu kommer Jesper hem om ca 1 timma. får väl hitta nåt roligt att göra =)


Hoppas att ni har haft en bra helg hittils. Kram på er mina vänner =)

Fredag :D

God morgon på er!

Sitter nu i sängen och äter lite frukost. Asså idag känner jag mig verkligen helt slut, men ändå energi och samtidigt känner jag mig förkyld och tung i huvudet. Nej, jag tänker inte bli sjuk! Det har inte jag tid med.


Inatt tror jag att jag har sovit bra, bara det att jag ville verkligen inte upp ur sängen imorse när Malin väckte mig :P


I eftermiddag/kväll blir det iaf Liseberg med Malin, Wille, Jesper och en annan Jesper. Det ska bli trevligt =) Var ett tagsen man träffade Wille nu, har inte träffat honom sen midsommar. Efter Liseberg iaf så åker jag med hem till Jesper och kommer hem på söndag. Men imorgon eftermiddag så ska han på scouter så då lär jag sätta mig vid hans dator så då kommer jag nog skriva här =)


Asså usch vad jag hatar denna känsla, jag är hungrig men jag vill inte äta.... verkligen hatar det......


Haha, kom på det nu att jag har fortfarande inte använt dencykelpumpen som jag köpte för att jag hade så bråttom att köpa den :P haha, den ligger fortf. i mitt fönster oöppnad :P haha. Det var ju jag som skulle fixa min cykel och sedan ta några cykelrundor i veckan men har det blivit något av, nej det har det inte :P Hmm :P


Herregud, idag är jag tidigt klar märker jag, klockan e bara kvart över 8 och det  e ca 25 min kvar till jag ska gå.


Tänkte använda stegräknaren idag också så får vi se hur många steg jag gått när denna dag är slut. Hittilis har jag gått 254 steg :P


Ne nu ska inte jag bara babbla på. Ni får ha en riktigt bra dag! Kram på er alla bloggläsare!

Vad kommer detta att bli för en dag?

God morgon på er. Känner nu att jag egentligen inte har någon lust att skriva blogg för jag känner mig så stressad över en grej som kom upp på datorn kl 7 imorse :P Ska ta allt från början så får vi se hur denna dag slutar. Hmm, nåt säger mig att jag inte vill veta hur denna dag kommer att sluta...


Det började imorse strax efter halv 7. Malin kom in på mitt rum efter att ha ätit frukost, hon tände lampan i taket och så tog det en stund innan jag vaknade. Efter en liten stund visar det sig att hennes busskort är borta. Det är några få minuter kvar tills hon ska gå men vi letar efter det utan resultat så hon fick ta mitt 100 kort. När kl är 6:55 går jag in i duschen och när jag kommer in på mitt rum igen för att kolla vädret på datorn så har virusprogrammet hittat två virus på datorn, och efter en stund kommer det upp en ruta om att det har hittat ett virus i operativsystemet och att jag då inte bör använda datorn ifall det aktiveras, och att den skulle söka igenom datorn och ta bort det. Visst tänker jag, den kan väl få söka igenom, bara det att jag vet att den virusscanningen tar flera timmar att göra, men jag lät den gå ca 40 min innan jag gav upp och nu får jag då ist greja med det när jag kommer hem i eftermiddag.


Asså i eftermiddag kommer det att bli fullt upp. Jag måste fixa datorn, måste laga mat, vi ska leta rätt på Malins busskort och vi SKA gå ut och gå en sväng eller cykla.


Nu hoppas jag bara att resten av denna dag kan vara någorlunda lugn, men det känns som om att det kommer att hända något.... Usch vad jag hatar sådant här.


Ojdå, nu tickar klockan iväg. Ska snart gå. Kram på er


2 december

Tänk att det redan är 2 december, det känns som om att det inte alls var längesen som det var sommar. Tiden har bara rullat iväg, det har gått så himla snabbt. Och snart är det jul, herregud det går alldeles för fort, kan vi inte bromsa tiden lite.....


Idag blir det då praktiken och sedan kommer Malin =) Så ikväll har vi fått i uppdrag att göra maten :P Det blir troligtvis kycklinggryta :D


Inatt har jag sovit väldigt konstigt, har vaknat flera gånger, jag har inte alls sovit bra inatt. Känner det nu också att jag typ känner mig lite vimsig.


Asså allvarligt talat, för några dagarsedan var det 10 grader varmt ute, och nu, den 2 december så är det frost, 6 grader kallt. Usch. Jag vill bara ligga kvar i sängen idag. Tur att jag iaf inte går så länge på praktiken. Slutar ju kl 2 =)


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er

Tisdag

God kväll alla bloggläsare!

Ligger nu i sängen och skriver detta och jag känner mig helt slut, fattar inte riktigt varför, det är ju så himla lugnt på praktiken. Men men.

Denna dag har faktiskt gått väldigt segt känner jag.


Imorgon kommer då Malin hit och sover här till fredag =) hennes pappa skulle iväg och då fick hon sova här =) Ska bli trevligt. Vi träffas ju så himla sällan numera vilket är väldigt tråkigt, saknar de roliga dagarna vi har haft under de senaste 3 åren.


Ne, funderar faktiskt på att kanske snart lägga mig, jag känner mig väldigt trött och ne, jag vet inte.


Hoppas iaf att ni har haft en bra dag! Kram på er alla bloggläsare! =)

1 december

God morgon på er. Då var det första december idag då och när jag vaknade var det åter igen nollgradit ute, det som har varit så varmt det senaste, men ne nu kommer kylan igen lagom till december.


Inatt har jag väl sovit bra, vaknade dock en gång. Då hade jag drömt att jag bodde ute hos Thomas (pappa) under en helg. Det hände inget speciellt men jag vaknade iaf. Usch vad jag hatar detta! Jag saknar min pappa men ändå inte MIN, inte sen allt han gjort Nea och mig så saknar jag inte honom på det sättet utan jag saknar att ha någon pappa som bryr sig om mig. Thomas har lååångt ifrån brytt sig om mig under min gymnasietid, han har bara struntat i det fullständigt. Det känns faktiskt ganska jobbigt, och ja, han hade ju åtminstone kunnat komma och äta hos oss i skolan någon gång i vårat café, men nedå, det har han gjort en gång och det var när vi gick i 1an =(


Ne, nu ska jag snart gå till praktiken. Jo, jag har fått erbjudande om jobb under några dagar under jul också =) på praktiken =) får se vilka dagar jag säger ja till.


Kram på er alla bloggläsare!