CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

September 2010

Hopp, det var som det var, och det blir som det blir. Man ska göra det som känns bäst.

God kväll bloggen!

Jag antar att ni undrar vad jag menar med rubriken. Men okej, jag ska även nu som de andra dagarna berätta hur dagen har sett ut.


Imorse kom jag dit kvart i 7, det var ingen som hade låst upp så jag stod därutanför och väntade och när jag såg någon i cafét så knackade jag men den personen hörde inte det, sedan såg jag ibland hur Patrik stack ut huvudet ur luckan och då stod jag där och vinkade utanför men han såg mig inte.


När några varor kom så låste de upp och så gick jag in. När jag kom in i köket så frågade Patrik mig hur länge jag hade stått utanför, jag bara "sen kvart i 7, jag stod därute och knackade och vinkade men ni varken hörde eller såg mig" (då var klockan strax efter 7) och han bara "jag tänkte, vad fan kommer inte Carro idag, jag stod ju och kollade ut efter dig några gånger"

Hehe lite roligt....


Men när jag väl kom in så började jag göra de smörgåsar som jag gjort de andra dagarna innan vi började med salladerna.


Under lunch så var jag själv i köket igen. Ett av de stora problem idag var att just under lunchen så kom det några personer som skulle sätta in hyllor i kylarna och de är under de bänkarna som vi jobbar på, och inte nog med det, den gången där vi står och som de skulle sitta och greja med kylarna är inte ens 1 meter bred :P haha så vi gick verkligen över de xD det var faktiskt väldigt jobbigt.

Just då under lunchen när jag var själv i köket så kom det in ca 15 beställningar samtidigt, då fick jag panik och bara sa till Patrik att jag måste ha hjälp härinne. Då var det alla de ca 15 lunch plus att salladen och tomaterna var slut, så det behövdes sköljas och skäras upp också. Det var verkligen allting samtidigt, och jag var ju skithungrig då också så det gick väl sådär, jag blandade ihop några tallrikar och sedan visade det sig att jag hade gjort 2 luncher för mycket.


När det väl lugnade ner sig lite så hade jag ca 2 timmar tidigare gjort mig en smörgås som jag skulle äta MEN när jag väl tog den så var ju den bara torr och inte alls god, så ja, min lunch idag blev en halv smörgås. Inte bra inte bra....


Sedan nu ikväll så har jag varit så förbannat trött så jag vet inte vad.

För ca 1.5 timmasen insåg jag att jag verkligen inte kommer att klara av denna praktiken eftersom att det är så stressigt och sådan press. så jag satt och pratade med Malin en stund i tfn innan jag satte mig och pratade med mamma ang praktiken. Och ja, asså jag kommer inte att klara av 3 månader på det stället, kommer inte ens klara dessa två dagar som jag har kvar där denna veckan så imorgonbitti ska jag ringa han som jag pratade med första gången på le pain, och så får jag väl säga som det är typ. Så får jag helt enkelt bara leta vidare. Man ska ju göra det som känns bäst.


Asså jag kan säga så här att jag tycker att le pain har varit väldigt trevligt, personerna har varit verkligen supertrevliga mot mig, MEN det som stoppar mig är all denna stress och press, att inte ens kunna äta ordentligt. Annars har det verkligen varit superbra. Men jag klarar inte av sådana stora ställen med så mycket att göra, jag vill ha ett lite lugnare ställe men några kortare ruscher som det var på Mums då jag var där. Ja det stället saknar jag verkligen <3


Så ja, jag kommer att vara hemma imorgon och på lördag, eller vi får se, kanske att jag åker ut till älsklingen för att få lugn och ro. Men vi får se. Känner det nu bara att denna helgen behöver jag vila hjärnan och så ska jag ringa min sius på af på måndag och prata med henne.


Nej, nu ska jag sova när som helst, jag är verkligen hur trött som helst.

Även detta blev ett långt inlägg :P =)

Kram på er alla bloggläsare!

Vilken dag! jag är helt slut.....

Godkväll bloggen!

Nu ligger jag i sängen och är verkligen helt slut.

På praktiken idag har det väl varit bra, dock alldeles för mycket att göra, så mycket så att det inte är roligt.


Imorse när jag kom strax före 7 så fick jag börja att göra massor av smörgåsar. De smörgåsarna jag gjorde igår när jag skar mig fixade en annan idag, eller han skar upp de bara men problemet var det att idag var det hans tur att skära sig i fingret när han skar samma bröd som jag igår då jag skar mig. Ja det är så typiskt asså.


Sedan så frågade Patrik ( en av de som jag jobbar med) mig om jag kommer ihåg hur frukostarna ser ut, jag bara " ja det är väl det det och det på" så rabblade jag upp det. Då sa han att jag får göra frukostarna idag. Då tänkte jag bara "okej, det borde väl inte vara några större problem" och det var det inte heller.

Senare så berättade han hur alla luncher ser ut, de grillade smörgåsarna, pajerna, pizzorna och lasagnen. Jag bara "okej" Strax efter det så kom han den andra som jag jobbar med, Jerry och frågade om jag kan alla luncher nu, jag bara "nja, kanske, jag vet inte riktigt" och då sa han "då får du ta hand om köket och lunchen då så tar Patrik och jag cafét" Då sa jag bara okej samtidigt som jag kände hur jag fick lite smått panik. Liksom redan efter andra dagen bara och jag skulle ta hand om köket SJÄLV.


Men ja, lunchen började och det började trilla in alltfler beställningar. När det kom flera på en gång så fick jag smått panik igen för att hinna med allt plus att det stod så himla mycket påbörjade saker på alla bänkar som inte var klart. Men ja, jag tog hand om köket, frågade Patrik och Jerry när det var något jag inte visste (när jag fick tag på de vill säga, de hade fullt upp i cafét)

När lunchen började tona av så smått vid ca halv 2 tiden så hade jag inte ätit sedan halv 6 imorse, och då kände jag hur allt bara rördes ihop i huvudet, jag missade talllrikar och lite sådant, men det blev inget extremt mer än att kunderna fick vänta lite för länge på sin mat (Jerry stod i luckan ett par gånger och snabbade på mig vilket inte blev bättre, jag tror som tur var inte det märktes men jag hade panik allvarligt talat.


När klockan började närma sig 2 så kom det in väldigt få luncher, det var några stycken men då frågade jag Jerry vad klockan var och då sa han 2, då insåg jag att jag nog borde äta något. Asså jag var hungrig LÅNGT tidigare men då hade jag inte tid att äta. Så min lunch idag bestod av några små kyckligbitar och en smörgås. Alldeles för lite egentligen (för mig iaf som bara går ner i vikt så fort jag inte äter 3 riktiga mål om dagen)Men jag värmde min mat kl 2, eller strax efter och den var uppäten kl 3. Ja jag fick ju gå runt och greja hela tiden.

Det är helt sjukt asså att det är så mycket att göra. Asså visst, det är sådant här som jag vill göra, MEN i lagom mängd, jag vill inte göra så mycket så att man inte får någon riktig rast som man ska ha enligt lag och inte ens hinna äta själv, då är det inte roligt längre.


Men ja, köket stod kvar efter att jag fick ta hand om lunchen men det såg väl inte direkt så jätteroligt ut, jag fick väl plockat undan lite saker men väldigt mycket stod framme.


När klockan väl var 3 så kom kvällspersonalen och jag hade ätit upp min lunch, och då fick jag faktiskt gå. Så jag var hemma kl 4 idag.


Okej, detta blev en väldigt lång text, men som sagt var, detta är min dagbok :P =)


Nej, nu ska jag alldeles strax lägga mig och sova, ska ju upp strax efter 5 imorgon också. Och imorgon MÅSTE jag få tag på hon på af.


God natt och kram på er alla bloggläsare!

Första dagen på praktiken avklarad

Hejsan bloggen!

Nu ligger jag i sängen och skriver detta med 8 fingrar. Ja första dagen på praktiken och jag lyckades skära mig ordentligt på två fingrar när jag skulle skiva bröd, jag slant. Så ja, jag som är så enormt känslig för blod (några av er som har läst tidigare eller känner mig kanske minns förra sommaren när jag sommarjobbade på Mums då jag skar mig och svimmade)  Men denna gången svimmade jag inte (men jag var inte långt ifrån) men jag satte mig nästan direkt för att undvika att ramla ihop. En av de som jag jobbade med hjälpte mig, men jag satt på golvet ett bra tag efter det för att undvika att svimma, dock satt jag och svettades som jag vet inte vad där ett tag, jag trodde verkligen att jag skulle tuppa av, men jag försökte att verkligen bara andas lugnt, så efter ett tag gick det över.

Nu har Nea hjälpt mig att byta plåster på ena fingret (det ena blöder fortf. och är ca 1,5 cm från fingertoppen och ner på pekringret), så det var inte lätt att hacka lök strax innan jag skulle gå idag. Ne usch sådant hatar  jag verkligen. Men för övrigt har det gått bra idag, dock har de ingen rast på 8 timmar, utan man står upp hela tiden (vilket man inte får enligt regler) och maten är smörgås som man får ta under tiden som man jobbar......


Det jag har fått göra idag är massor av sallader och smörgåsar =) så annars har det varit roligt iaf =)


Ne usch, det känns lagom roligt att börja kl 7 imorgon också, får ju gå upp så himla tidigt. men men, det är så det är och det är bara att vänja sig....


Ne, jag tror faktiskt att jag ska ta och vila lite nu, ögonen går bara igen på mig känner jag.


Jag ska försöka skriva här varje dag nu om hur det har varit och så, hoppas bara att jag orkar det. Tur iaf att jag kommer hem runt 4 tiden, sedan är ju nästa problem då när mamma kommer hem på kvällen och vill att vi ska laga mat tlsm... hm, ne det kommer jag inte orka nu, iaf inte första veckan, inte efter att ha stått i kök 8 timmar i streck och sedan komma hem och ställa sig i köket här hemma och laga mat, nej det orkar man inte. Idag har jag då inte ätit mycket. Till frukost här hemma så blev det några få tuggor av en smörgås (jag kan inte äta frukost kvart över 5 på morgonen) sedan en ostsmörgås med grönsaker någon gång på dagen (vi har ingen klocka i köket där så ingen aning om vilken tid jag åt) Sedan när jag kom hem så åt jag rester från igår, kyckling, ris och currysås, och givetvis stekta bananer. Men imorgon ska jag faktiskt ta med mig mat så jag får ätit något riktigt för en enda smörgås klarar man sig inte på 8 timmar och bara stå upp och jobba hela tiden (även om jag kanske klarade det under en period men det vill jag helst inte tänka tillbaka på)


Neeej, jag måste ner till maxi kom jag på, har ingen mjölk eller något. sedan borde jag väl köpa yoghurt till frukost eller något.


Kram på er alla bloggläsare!

Praktik idag

God morgon bloggen!

Asså fy sjutton vad trött jag är, det är många årsen jag gick upp så här tidigt. Idag börjar jag ju som sagt var på praktik på Le pain francaies på Vasagatan ist för övre husargatan. Men men.

Jag kommer att börja kl 7 varje dag tisdag-fredag, suck, det blir så himla tidigt, få gå upp kl 5 varje dag, fy sjutton, det är jag verkligen inte van vid, men man vänjer väl sig. Så jag går 7-15 så jag är hemma till 4 igen.


Ne, nu ska jag snart gå, måste försöka få i mig lite frukost först bara.
Kram på er alla bloggläsare!

Torsdag 23 september

God morgon bloggen!

Eller god morgon och god morgon, har varit vaken i över 1 timma, men sömntutan Malin sover fortfarande :P


Igår kväll åkte jag ut till Malin igen och kommer väl hem på fredag då jag åker ut till Jesper och kommer hem på söndag eller måndag, troligtvis måndag för det är så jobbigt att ta sig hem från honom på söndagar. Sedan börjar ju jag jobba på tisdag :D


Idag får vi se vad vi hittar på, har faktiskt ingen aning eftersom att Malin inte kan gå så mycket nu. Men men. Jag får väl försöka ta lite kort också och lägga upp (som jag brukar säga men gör det sällan =( )


Är det någon som har något tips på en bra film? gärna deckare eller thriller. Skriv isf.


Hm, undra egentligen hur länge Malin var uppe inatt :P hon sover fortf. och klockan är halv 11 :P Hon satt ju uppe och kollade på en film men jag var så trött så jag gick ju och lade mig :P


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare så ska jag försöka skriva mer idag (om jag kommer på något att skriva om) Kram på er

Nästa stopp, Le pain francais :D

Äntligen har jag fått en praktikplats som sedan leder till jobb om det går bra :D :D :D


Idag var jag ju på anställningsintervju på det franska bageriet Le pain francais i stan och det gick väldigt bra, dock var han som jag pratade med väldigt stressad så jag var där bara ca 5 minuter. Sedan när jag kom hem så ringde min sius från arbetsförmedlingen (hon var med där) och berättade att de ville ge mig en chans så jag får praktik där nu i tre månader, alltså fram till årsskiftet, och om det går bra där så är de villiga att anställa mig sedan :D Guuud vad roligt, äntligen :D

Jag börjar på tisdag redan men vet än inte något om tider, det skulle de återkomma med.

Det kändes bra där också trots att han som jag pratade med var väldigt stressad, likaså de flesta andra där, men han sa det att det är för att de öppnar ett nytt ställe på fredag (det stod i tidningen också) så det finns 6 el 7 st Le pain francais i Göteborg tror jag =)


Det är café och bageri, de anställer franska bagare, köper franskt mjöl från Frankrike osv. så det ska bli väldigt roligt :D Så nu får vi se nästa vecka hur det är och sedan 3 månader framöver :D Det ska bli superroligt :DKram på er alla bloggläsare!


Tisdag 21 september

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma hos Malin, Malin kollar på idol och jag sitter bara vid datorn.

Jag åkte hit igår eftermiddag och ska åka hem imorgon bitti, ska tydligen på anställningsintervju imorgon. Min handledare på af har ringt mig idag men jag har inte hört det så hon hade ringt hem och lämnat ett meddelande till Nea om att jag ska till Le pain francaies tror jag det heter. Problemet är att jag vet typ ingenting, jag vet vilken tid jag ska vara där, men jag hittar inte alls där det ligger, har typ ingen aning, sedan vet jag inte ens vem jag ska träffa. så jag hoppas att jag får tag på Marina imorgon förmiddag. Så vi får helt enkelt se hur det går imorgon. Jag vet att det är ett franskt bageri och café. men vi får se hur det går.


Sedan tror jag att jag åker hit ut till Malin imorgon kväll igen men vi får se =)


Ni får ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! Kram på erMåndag 20 september

Hejsan bloggen!
Då var det måndag då och dagen efter valet. Igår kväll satt vi här hemma hos Jesper och kollade på valvakan nästan hela kvällen, dock satt jag och halvsov emellanåt, jag är ju inte alls särskilt intresserad av sådant överhuvudtaget och sedan visade de ju nästan BARA från SD. Väldigt jobbigt i längden.... men men..


Idag ska jag åka hem så är väl hemma runt kvart över 1, sedan ikväll är vi faktiskt alla tre hemma, mamma, Nea och jag :O =) så ja, vi får väl se hur det blir ikväll.


Imorgon åker jag nog ut till Malin och hjälper henne lite nu om dagarna när hon får vara hemma, får se hur länge jag stannar där. Hoppas att det går bra idag Malin <3


Hm, annars idag har jag ingen aning om vad jag ska göra hemma, någon som har förslag?


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! kram på er

Söndag

God morgon bloggen!

Då var det söndag och valdag idag då....


Dagen igår var väldigt trevlig. Först var vi hos Jespers faster en stund innan vi åkte och åt på Fars hatt i Kungälv =) Där var det väldigt fint =) Tyvärr glömde jag ta kort men men.


Precis innan Jesper och de skulle komma och hämta mig igår så lyckades jag halka i trappan så nu har jag ont lite här och var i kroppen =( ne sådant är inte roligt, men som jag tror det var en gammal dagmamma som sa "det går över tills du gift dig" hehe :P


Idag är det ju valdag så i eftermiddag måste Jesper och jag åka ut till Donsö så han får röstat, annars vet jag inte alls vad vi ska göra idag. Jag hade ju tänkt att vi skulle ha tagit oss en rask och lång promenad men det kan inte jag nu eftersom att jag halkade i trappan =(


Ne nu kanske det är dags att gå upp. Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er

Lördag

God morgon bloggen!

Då var det lördag nu då och idag fyller Jespers farmor år så jag ska med och fira henne senare idag, först skulle vi till någon släkting till Jesper innan vi skulle åka och äta på Fars hatt tror jag det var. Jag har aldrig hört talas om den restaurangen men den ligger i Kungälv tror jag, kanske är därför.


Senare ikväll så åker Jesper och jag hit och stannar här antingen till imorgon eller till på måndag, det beror ju som alltid på vilka det är som har tänkt att vara här hemma, Nea är ju som hon är.....


Igår gjorde jag typ absolut ingenting, jag satt i soffan nästan hela dagen. Satt och kollade på tv och vid datorn xD ne usch, gårdagen var väldigt seg.


Jesper och hans föräldrar kommer och hämtar mig här vid två tiden idag så innan det ska jag diska och dammsuga av lite, men det brukar ju gå fort.


Asså fy sjutton vad det blåser ute fortfarande, det har gjort det i flera dagar nu, och kommit regnskurar, precis samma väder idag.Ne nu måste jag gå och äta frukost. Lägger upp en bild från hagelskuren i veckan.Kram på er alla bloggläsare!   

Fredag

Hejsan bloggen!

Sitter nu här hemma och gör typ ingenting, dricker en kopp kaffe bara.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jesper åkte för en stundsen till skolan, Nea är i skolan och kommer hem senare men åker till Hälsö ikväll och Malin skulle göra annat, hm, har ingen aning om vad jag ska göra idag/ikväll. Någon som har tips?Imorgon fyller Jespers farmor år så vi ska åka iväg och fira henne och sedan får vi se om Jesper och jag åker hit hem eller till honom.


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare!

Vilket väder!

Hejsan bloggen!

Sitter nu ute hos Jesper och gör inte så mycket, han själv håller på och lagar mat xD :P


Asså idag har det verkligen varit konstigt väder, det har varit sol, moln, regn, hagel och åska :O Vad kommer härnäst? :P Hehe, ne men såg på smhi:s hemsida att det nu är påväg ett stort regnoväder så ja, Jesper och jag har just varit ute och flyttat lite blommor och så som stod under stuprännorna, de dränktes nämligen förut idag när det regnade så mycket :P

Jag tog några bilder men kan tyvärr inte lägga upp de nu eftersom att jag sitter på Jespers dator.


Asså jag vill hitta på något, men vet inte vad. Vi satt för en stundsen och kollade på en dålig och seg film enligt mig. Jag kommer inte ihåg vad den heter, men den var lite över 2 timmar lång... Ne får väl hoppas att den andra filmen vi har är bättre... Är det ingen som har tips på vad Jesper och jag kan hitta på ikväll? jag är så rastlös och godissugen xD :P


Hmmm.....


Inatt har jag nog sovit ganska konstigt också för jag har ont i hela nacken.


Ne, jag får väl ta att gå och hjälpa Jesper med maten. Ni får ha en bra kväll alla bloggläsare! Kram på er

Onsdag

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma hos Jesper och gör inte så mycket, har just ätit.


På intervjun idag så gick det väl bra, men ja jag vet inte riktigt faktsikt om det är något för mig så direkt. Man typ kan jobba 12 timmar i streck vilket jag är nästintill säker på att jag inte kan göra :/ Och så att de typ kan ringa när som helst en dag och jag måste in och jobba, sådant tycker inte jag heller om, utan jag vill liksom veta precis när jag ska jobba, jag vill gå enligt schema hela tiden... Men vi får se hur det blir, ska söka lite annat också nu.


Men ja, jag får se om jag åker hem imorgon eller på fredag. Sedan kommer ju Malin på fredag och så ska vi vara barnvakt åt syrran hela helgen xD haha...


Ni får ha en bra kväll alla bloggläsare! Kram på er


  

Jag vet inte......

God morgon bloggen!

Ligger nu i sängen och skriver detta.


Vid halv 3 tiden idag ska jag ju på anställningsintervju ute på Hönö på Franses. Det känns väl sådär egentligen, väcker gamla minnen till liv osv. Ja så mycket som man har varit i Hönö klova genom åren när vi bodde därute, nej det känns faktiskt inte helt okej....... Asså jag vill ju ha ett jobb men gärna inte därute, så jag själv tycker inte att det gör så mycket om jag inte får det....... Okej detta låter konstigt men det är faktiskt så som jag känner. Och som jag sa till mig själv igår när Malin ringde och berättade det "men vf*n Carro,  du skulle ju absolut inte dit ut igen, du har gjort ditt därute" Men skyller på att det var mamma som bara tjatade så mycket som gjorde att jag sökte det...........


Sedan skulle jag ju egentligen åkt till Jesper igår kväll men det blev ju inget med det eftersom att jag ska till Hönö idag, så jag hoppas faktiskt att de isf inte vill att jag ska provjobba imorgon för ikväll vill jag verkligen åka till älsklingen, sedan glömde ju han sin strömsladd till datorn här igår (han var här ett par timmar igår eftermiddag bara) och den behöver han så om jag ska provjobba imorgon så får jag väl ta och åka ut till Saltholmen i eftermiddag.....


Usch sådant här avskyr jag när jag inte vet hur det kommer att bli, jag verkligen avskyr det.


Sedan ringde jag farmor igår för första gången på flera år, ja jag har inte ringt henne sedan ett bra tag innan vi flyttade från Hälsö vilket är ca 3 år. Ja asså herregud..... Så det kändes väldigt konstigt också. Så ska jag träffa henne idag också, hon ska köra mig från färjan till Franses. Det var alltid så vi gjorde förr, iaf jag, när Thomas vägrade hämta oss vid färjan eller nåt sådant för att det inte gick någon buss så fick vi ringa farmor så fick hon komma. Hmm.....


Nej, men vi får väl se hur det går idag. Men även om jag får det så tror jag faktiskt att jag fortsätter att leta annat under tiden.. men vi får som sagt var se......Nej, det kanske är dags att gå upp ur sängen nu. usch, jag färgade ju håret igår kväll också vilket jag brukar göra några gånger om året, men numera tycker jag att det inte alls luktar gott, vilket jag tyckte förr, så nu känner jag bara lukten av det. Inte gott...


Nej nu ska jag ta och gå upp. Kram på er alla bloggläsare!

Anställningsintervju imorgon :D

Hejsan bloggen!

Då blev det ändrade planer nu då, jag var i stan förut och träffade V vilket var väldigt trevligt =) Men i eftermiddag åker jag inte ut till Jesper för att nästan precis när jag hade skrivit förra inlägget här så ringde Malin mig och sa att hon på Franses vill att jag ska komma på anställningsintervju imorgon eftermiddag :O :D Så ja, om jag inte ska provjobba redan på torsdag så åker jag troligtvis till Jesper imorgon :) <3


Jag vet typ ingenting om detta stället mer än att det ligger i Hönö klova där jag har varit miljoner gånger då när vi bodde på Hälsö, men aldrig att jag har varit på Franses. Men men, det löser väl sig, vi får se imorgon hur det blir =)


Kram på er alla bloggläsare!

God morgon

God morgon bloggen!

Sitter nu vid köksbordet och äter frukost, smörgås med kyckling- och curryröra :D Det åt man alltid i skolan i vårat café, ja jag saknar skolan väldigt mycket faktiskt, kanske ska gå dit och hälsa på någon dag =)

Jag känner det att jag vill ha rutiner också, jag vill liksom inte bara typ inte göra någonting, eller det är väl härligt på ett sätt men det känns inte okej...


Sedan pratade jag med mamma igår ang jobb och nu är det så att där Malin jobbar så behöver de någon som gör smörgåsar bla. så jag ringde Malin och pratade med henne igår och frågade henne vad hon skulle tycka om jag sökte dit också, men hon ska prata med de idag så får vi se ikväll =) Berättar mer om det när jag vet mer.


Annars idag ska jag till stan och träffa V en liten stund och sedan ska jag till Jesper =) Så idag gör man iaf något, härligt det =) <3


Ne, jag måste diska innan jag åker in till stan så ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er

Någon som har förslag? =)

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma vid köksbordet och gör typ ingenting.

Idag har jag varit och klippt mig och sedan grejat här hemma.


Igår kväll började jag kolla lite på sidor som man får betalt av för att svara på olika undersökningar. Jag har väl hittat några men vissa vet man ju inte hurvida de är seriösa eller ej. Jag har iaf börjat med endast svenska sidor, dock ger de inte så mycket betalt men det kan ju alltid bli något. Sedan finns det ju då andra större sidor och så (ej svenska) som betalar betydligt bättre. Är det någon som har förslag på sådana svenska sidor som ni vet är seriösa?Asså denna dag har faktiskt gått ganska fort, kanske bara för att jag var iväg och klippte mig förut, men ändå, tycker det har gått så fort, har inte hunnit med mycket alls idag.


Imorgon ska jag ev till stan och träffa en kompis =) och då även kolla lite jobb och så. Sedan åker väl jag kanske ut till Jesper imorgon kväll och vet inte hur länge jag stannar där, antingen till onsdag kväll eller torsdag morgon. Vi får se.  Skulle som sagt var bli väldigt glad om ni kunde komma med förslag på sådana sidor =)


Kram på er alla bloggläsare!

AF idag...

Hejsan bloggen!

Då var det fredag då och idag ska jag på möte hos af (arbetsförmedlingen) Jag hoppas verkligen att jag hittar något jobb nu så här bara utan det lär väl gå ett tag nu kanske. Jag vet iaf att jag redan nu börjar bli trött på att inte ha någonstans att ta vägen så på dagarna, eller okej, jag har knappt varit hemma de senaste veckorna, jag har ju varit så mycket hos Jesper, men ändå. Jag saknar faktiskt skolan =(


Men iaf, jag ska vara på af kl 2 idag och sedan får vi väl då se.

Ikväll kommer Malin hit och stannar till söndag men hon ska jobba imorgon så jag får se vad jag hittar på. Diana skulle ju träffa frisören igår och fråga om hon hade någon tid för mig på lördag så det ska jag ta reda på idag, men om jag inte får någon tid i helgen så måste jag ringa idag för nästa vecka..... Tänk att det ska vara så förbannat svårt att bara få en liten klipptid.

Sedan var det något på torget hos morfar imorgon också, men om det inte blir något av det så tror jag faktiskt att jag ska vara hemma och baka bröd eller något :P men vi får se vad som händer. Och på söndag skulle jag behöva ta mig en sväng till stan för att bla köpa jacka tror jag. Jag får kolla lite närmare på det vad jag har för jacka och skor.


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er