CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

November 2009

Trevliga och roliga dagar! =)

Ligger nu i min säng och skriver detta.


Förra veckan var ju Norrköpingsgänget här i GBG, det var därför jag inte bloggade så mycket för jag hann inte med det. Men i alla fall, tänkte nu att berätta lite om dagarna, vad vi gjorde =)


Runt 12 tiden på onsdagen kom de till Aktiviteten. När alla hade samlats och kramat om varandra så gick vi för att äta i vårat café =) Jag kommer tyvärr inte ihåg vad det var för mat, kommer bara ihåg att det var väldigt gott. När alla hade ätit klart så sa  Helena (vår lärare) att de bjöd på en kaka också. Alla tog ”Viktorias dajmbollar” som jag hade gjort tidigare på dagen, och ja, efter någon minut så frågade nästan alla om receptet :P hehe, ja så goda var de =) Efter att vi hade ätit så skulle Norrköpingsgänget åka och checka in på hotellet de skulle bo på. Under den tiden så fick vår klass göra lite vad vi ville, men vi skulle åka från skolan ca 1 timma senare. Jonna och jag orkade inte vänta så länge i skolan, det fanns liksom ingenting att göra där så vi tog bussen in till stan och åkte till Norrköpingsgängets hotell där vi skulle träffas allihop ca 1,5 timma senare. Efter en promenad med letande efter hotellet så hittade vi det. Vi smsade Rebecka och en stund senare kom Norrköpingsgängets lärare ner och sa vilka rum Sebbe och Rebecka bodde på. Vi tog hissen till våningen de bodde på och knackade på ett utav rummen. Där satt båda två och gottade sig och kollade på tv :P Jonna och jag slog oss ner och så satte vi oss och snackade lite =) Det var trevligt =) Kl 4 så skulle vi mötas allihop vid receptionen på hotellet. När Jonna, jag och Norrköpingsgänget satt där och väntade på de andra från våran klass, dvs 2 lärare och 3 elever så kollade vi på klockan när den var kvart över 4, de dök inte upp. Efter en stund ringde Håkan (en av våra lärare som var med) och frågade vart vi var. Vi var ju där som vi skulle träffas medans de var på avenyn :P haha, men de skulle iaf komma till hotellet. När klockan blev halv 5 så blev vi väldigt varma så vi gick ut och ställde oss. När klockan började närma sig 16:40 så såg vi hur de andra kom gåendes i långsam takt mot hotellet. Då vinkade vi ut Norrköpingslärarna och då sa en av de ”inte visste jag att det var sådan flextid i Göteborg” Då skrattade jag bara :P Haha, ja men de kom ju liksom 40 minuter senare än vad vi hade sagt :P


Den kvällen tog vi oss iaf en promenad genom Nordstan och längs avenyn tills vi kom till vårat mål, Hard rock café. Där skulle vi bowla och äta. Det var ganska annorlunda att bowla där faktiskt för där var det bara halva banor och andra halvan var på en dataskärm, så det var lite ovant. Men men roligt var det iaf trots att det kändes i kroppen att man hade varit igång sen tidigt på morgonen.


Den kvällen var jag hemma runt 10 tiden och då var jag verkligen helt slut så jag somnade nästan direkt.



På torsdag morgon träffades Jonna och jag på centralen kvart över 9 för att sedan gå och möta de andra i Nordstan. När vi väl kom till mötesplatsen så var det ingen annan som hade kommit så vi gick och köpte oss varsin cappuccino =) Strax före halv 10 dök Norrköpingsgänget upp och när klockan hade slagit halv 10, mötestiden, så var det ingen Helena i synhåll. Precis när vi tänkte säga att hon ännu en gång var försenad så såg vi Helena och de 3 andra komma gåendes mot oss.


Vi började vår stadsvandring genom Nordstan och bort till NK:s julskyltning =) Det var faktiskt väldigt längesedan man såg så det var lite roligt.

Vi hade bokat bord på restaurang Sjöbaren som ligger i Haga halv 12. När klockan var knappt halv 11 så var vi utanför. Vi gick då runt i lite affärer och när klockan slog halv 12 så kom nästan alla ut med likadana påsar :P haha, ja det var en affär som de flesta av oss gillade :P haha. Nu tänker inte jag nämna vad affären heter för jag köpte nämligen en julklapp där :P


När klockan var halv 12 och de flesta av oss stod utanför restaurangen så ringde de efter oss. Den restaurangen är tydligen väldigt populär och det är väldigt litet, så de kan inte hålla bord hur länge som helst. Maten där var väldigt god, det blev Havets wallenbergare (gjord på lax) och potatis.


När vi hade njutit av maten och alla var nöjda och glada så bar det tillbaka till skolan, eller ja, Jonna och jag åkte med Norrköpingsgänget till deras hotell för vi fick inte plats i Helenas bil så vi åkte ist med de till skolan.


När klockan började närma sig 14:00 så var det dags för uppvärmning inför den spännande och roliga innebandymatchen elever mot lärare. Ja det var väldigt spännande match faktiskt tycker jag, men ja, vi elever vann med 5-4 :D


När den matchen var slut och vi hade duschat och bytit om så samlades vi i vårat café där vi skulle äta middag. Runt 6 tiden slutade vi och då åkte jag hem och packade inför helgen och grejade lite.



När klockan ringde på fredagsmorgonen så kände jag bara hur huvudet kändes tungt och jag var enormt trött, men det spelade ingen roll att klockan ringde 5:00, jag skulle upp :P Halv 7 mötte jag och Jonna upp Håkan vid Järntorget därifrån vi sedan åkte till fiskeauktionen. När klockan var 7:00 så började det och då träffade vi en som skulle visa oss runt och berätta lite saker. Runt 8 tiden tog vi bilarna upp till Sjöfartsmuseet där vi gick runt med guide. Det tyckte faktiskt jag var väldigt intressant trots att jag var på väg att somna för att jag inte hade ätit någon frukost och var då väldigt hungrig. När vi hade gått första rundan där och även fikat så gick vi ännu en liten runda till och efter det bar det iväg till skolan där vi skulle äta lunch. Till lunch där fick vi tacos =) Det var väldigt gott.


När vi hade ätit lunch så var det några timmar kvar till vi skulle åka till Liseberg så då fick vi göra lite vad vi ville. Hehe, ja, Rebecka, Sebbe, Jonna och jag var såpas trötta så vi nästintill somnade ca 40 min i uppehållsrummet :P haha.


När Liseberg öppnade kl 3 så var vi där =) Det var väldigt härligt och fint där =) Det var väldigt längesen jag var där nämligen. Men den kvällen var väldigt rolig och trevlig :D Strax efter kl 6 så skulle Norrköpingsgänget börja sin bilresa hemåt vilket kändes väldigt tråkigt. Vi kramade om varandra och bestämde att vi skulle träffas på något lov. När de hade åkt så gick Jonna och jag runt en liten stund på Liseberg innan vi gick mot våra bussar.  Ja, under den kvällen så hade vi gått förbi ett stånd med rostad mandel och massa sådant ca 4 gånger så sista gången kunde vi inte motstå :P hehe xD Sedan ställde vi oss och kollade på ett band som spelade och sjöng lite julmusik, det var väldigt trevligt! <3 =)


Tack alla som var med för en väldigt rolig och trevlig vecka! <3


Lägger upp två bilder från veckan, den ena är när vi står utanför Hard rock café och den andra är på Liseberg =)


  

Dålig update

Jag vet, dålig update det senaste =( Men jag tänkte iaf försöka ta mig tid och sätta mig här ikväll och berätta om de senaste dagarna då jag inte bloggat nåt. Kommer upp lite bilder då också, så ikväll =)


Nu sitter jag och äter frukost, ska snart gå iväg till praktiken =) Det ska bli roligt, men hoppas ändå att jag slutar tidigt idag för det känns som om att jag har en del att göra här hemma....


Ne, nu hinner jag tyvärr inte skriva mer. Ni får ha en riktigt bra dag! Kram på er

Torsdag

God kväll alla bloggläsare!


Sorry för en väldigt dålig update men jag har verkligen inte haft tid att blogga dessa dagarna. Och nu blir det ett väldigt snabbt inlägg, är nämligen hur trött och helst, och imon ska jag upp kl 5, ska på fiskeauktion imon nämligen och det är bara på morgonen kl 7. så ja. och på eftermiddagen blir det Liseberg och på kvällen ska jag till Jesper, så ja, jag vet det blir väldigt dålig update, men får väl försöka ta igen det nästa vecka :P =)


Kram på er och ha en riktigt bra helg!

God morgon

God morgon alla bloggläsare!

Idag blir det ett snabbt inlägg, ska snart gå till bussen. Inatt har jag sovit som en stock vilket har varit väldigt härligt =)


Nu blir det då cafét under förmiddagen och sedan vid 12 tiden så kommer Norrköpingsgänget =) Och då överlämnar vi städningen till 1-2orna :P


Får se om jag kanske hinner hem en snabbis i eftermiddag innan vi ska gå och bowla =)


Så ja, som sagt, det kommer inte att bli mycket bloggande under dessa dagar nu för det kommer att vara fullt upp, på fredag tex. börjar vi kl 7 och på kvällen ska vi på Liseberg, så ja, fullt upp :P


Så jag finns på mobilen nu tom fredag, kommer kanske bli nåt inlägg här men inte mycket.


Kram på er alla bloggläsare!

Härlig dag =)

Hejsan alla bloggläsare!

Sitter nu i sängen och har just kollat på film och smaskat på en riktigt god cappuchino och ett winerbröd som jag köpte förut :P


Denna dag har varit väldigt härlig =) Började ju kl 9 på praktiken. Så ja, idag har det varit väldigt lugnt, har fått göra några smörgåsar, sallad och pajer =) De är väldigt trevliga och roliga :D


Slutade 13:20 idag för det var så lugnt, så då gick jag och handlade på maxi. Väl hemma så städade jag och skalade potatis, tror mamma ska göra potatisgratäng ikväll :D


Imorgon kommer då Norrköpingsgänget :D Det ska bli trevligt =) Så imon kväll ska vi gå och bowla =)


Hoppas att ni också har haft en bra dag =)


Kram på er!


  

Praktik idag

God morgon bloggen!

Sitter nu i sängen och äter frukost, gröt blev det idag =) Det är ganska härligt att börja kl 9 och gå hemifrån strax efter halv 9, då kan jag äta frukost också =)


Ja, idag är det då som sagt var praktik. Det ska väl bli roligt, testa på Lite annorlunda än det jag gjort innan =) Nu blir det ju café och delikatessbutik =) så vi får väl se hur det går där idag, sen ska jag ju dit först nästa vecka igen för imon kommer ju Norrköpingsgänget =) och mamma skulle iväg med jobbet imon så det får bli till att ta bussen strax före 7. Men men.


Ne, nu får jag ta och äta vidare. Kram på er!

Måndag kväll

God kväll på er!

Sitter nu i sängen och chattar lite bara och lyssnar på lite musik.

Mamma står i köket och stryker och verkar väldigt lugn idag vilket är väldigt härligt =) Kanske för att Nea också varit det ett antal dagar nu =) vilket är helt underbart =) Om jag säger så här. Förra veckan satt mamma, Nea och jag och åt vid köksbordet tlsm 3 gånger vilket är typ 1 årsen vi gjorde om inte ännumer längesen. Så det var väldigt härligt =)


Tänkte nu lägga upp en bild på en grej vi gjorde på blomsterkursen för ett tagsen, det är inte en så jättebra bild och den blomman har stått ett tag men ja :P Och sedan är det ett kort på mig från förut idag, haha, ja jag e hon som alltid lutar på huvudet på kort xD haha.

  


Ni får ha en fortsatt bra kväll! Kram på er

Trött

Hejsan alla bloggläsare!


Ligger nu i sängen och känner mig enormt seg. Ute är det skitväder =(


Idag blev det en väldigt kort dag. Vi började halv 9 med gympa, då spelade vi innebandy, tränade inför torsdag då vi ska vinna över lärarna :P haha xD


Efter det skulle vi på studiebesök på brandstationen så dit gick vi. Väl där så berättade de lite hur det gick till när de fick en utryckning och sen visade de några korta filmer. Efter det visade de bilarna, vad de hade för saker osv. I slutet frågade de 2 som pratade oss om någon ville prova kläderna som de använde vid en utryckning. Både Lisa och Daniel gjorde det. Just när de hade fått på sig allt så fick de en utryckning. Haha, ja det är så typiskt :P Så då var det bara till att akta på sig för att inte stå ivägen. Men men. Det var intressant iaf =)


Imorgon blir det då praktik =) Och på onsdag kommer Norrköpingsgänget =)


Ne usch vad jag fryser nu då. Har inte någon bra film här hemma som jag inte sett heller. Aja, vi får se vad jag hittar på, borde nog städa men det orkar jag inte. Ne, det är sådant skitväder ute, regn och nästintill kuling, då ska man sitta i soffan och kolla på film, men inte själv :P Ne, får se vad jag hittar på.


Hur har er dag varit hittils?


Kram på er alla bloggläsare!

Måndag

God morgon bloggen!


Sorry för dålig update. Igår gjorde jag typ ingenting, satt vid datorn hela dagen :P


Inatt har jag sovit som en stock, har dock haft en mardröm men den hinner jag inte berätta nu.


Idag blir det inte praktik som det var sagt. De ringde tydligen från praktiken i lördags när jag hade gått och  sagt att de skulle iväg idag, så idag blir det skolan för min del och följa med till brandstationen =)


Usch vilket väder det är idag då, bara hör hur det blåser ute och regnar, ne jag vill ligga kvar i sängen idag :P Som tur är så slutar vi tidigt idag iaf =) Får dock se vad jag hittar på senare.


Ne, nu måste jag snart gå upp ur sängen. Kram på er alla bloggläsare!

Gamla minnen dyker upp

Sitter nu och kollar runt lite på youtube och hittade en härlig gammal jullåt, Mössens julafton =) När jag hör den så kommer jag direkt och tänka på när jag gick på Hälsö skola. Varje julavslutning i 7 år så sjöng vi den låten. Eller ja, det kom en person till skolan som sjöng den och så fick vi elever ta i på refrängen, ja herregud det var tider det, det är något man aldrig glömmer, det var alltid lika roligt när Jan Svensson kom :D Saknar faktiskt det lite.


http://www.youtube.com/watch?v=-bkkLBs0qN4&feature=related

Söndag 22 november

God morgon bloggen!

Ligger nu i sängen och kollar ut på regnet som bara öser ner, och samtidigt så ser jag också att grannarna har pyntat balkongen med ljusslinga =) Vad mysigt =) Ja nu är det inte långt kvar tills man börjar ta fram julpyntet =) Tänk vad härligt att det är jul igen. Det är så mysigt, men samtidigt är det dock en tid för min del som är lite småjobbig. Det var ju liksom under jul som vi umgicks som mest med mormor och morfar, och numera är det bara morfar. Därför är jag inte riktigt mig själv under just jul, framför allt julafton. Detta blir då andra julen utan mimmi. Kommer ihåg förra året, då var det inte lätt. Men man får försöka göra det bästa av tiden som man nu har kvar med morfar <3



Igår var det fullt upp hela dagen, det var därför jag tyvärr inte fick skrivit något här. Jesper sov över här till igår och vi hade fullt upp hela förmiddagen. Sedan var det tjejmiddag hemma hos Malin på eftermiddagen/kvällen =) Det var väldigt roligt och trevligt =) Tack Malin för en trevlig kväll! och tack alla andra som också var med :D


Ja, idag regnar det som sagt var ute så det blir väl till att städa lite och sedan ta det lugnt hoppas jag. Känner det att jag har ingen större lust att hitta på något heller, känner mig fortfarande konstig på något sätt, kan inte förklara hur. Men men, det går väl över.


Imorgon är det då första dagen på praktiken =) Det ska bli roligt =) Och sedan kommer Norrköpingsgänget på onsdag :D Det ska bli roligt =)


Ne, det kanske är dags att gå och fixa lite frukost. Kram på er alla bloggläsare!

Skolan

Hejsan alla bloggläsare!

Sitter nu i skolan med Jonna och gör inte så mycket, börjar kl 12.


Hmm. senare har vi gympa, eller jo vi 4or ska ju prata med Håkan också ang nästa vecka när Norrköpingsgänget kommer =)


Ikväll får vi se vad som händer, vet inte riktigt det än.


Hmm, har för tillfället inget spec att skriva om så ni får ha en fortsatt bra dag! Kram på er

God kväll

Hejsan alla bloggläsare!


Sitter nu i sängen och funderar på att faktiskt snart lägga mig, känner mig helt slut.


Denna dag har varit bra. Det var väldigt härligt i baket idag MEN som vanligt var det jag som fick ta det sista i disken ute i cafét, asså alltid... hmm.. Men men, nästa vecka går jag ju ut på praktik så då kan jag ju inte stå där :P Och till våren tar man då studenten. Asså herregud, det är helt sjukt vad fort det har gått.


Nästa vecka kommer ju Norrköpingsgänget också =) Det ska bli trevligt =) Så nästa vecka blir det bara praktik måndag och tisdag, sen cafét fram till 12 då när de kommer =)


Efter att vi hade slutat idag så åkte jag in till stan och mötte upp Jesper =), åkte med Sanna och Sara till Korsvägen =) Fick köpt en cykelpump som jag nu hoppas fungerar bättre än den mamma köpte. Får testa någon dag.


Just det ja, Nea började ju på Nordlyckeskolan idag också. Hon trivdes tydligen inte alls. Hoppas då att de så snart som möjligt får ordnat med lokaler så de 370 eleverna från Torslandaskolan kan gå tillsammans igen.


Vet inte riktigt om jag skrev det i ett inlägg att jag imorse läste på gp:s hemsida att de hade hittat hela instrument bland rasmassorna eller hur man kan säga i gamla Torslandaskolan. Tänk asså, instrumenten klarade sig i den stora branden. De var inlåsta i ett skyddsskåp =) och även att dokumetation för betygen fanns på annat ställe så att 8 och 9orna kan få sina betyg ändå =) Det är ju bra det =)


Jag har nu sedan igår haft en sådan riktigt äcklig känsla av att det kommer att hända något i min närhet. Jag har ingen aning om vad, men något. Det känns som det. Usch den känslan gillar jag inte.


Ne, nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Kram på er!

Onsdag 18 november

God morgon bloggen!

Sorry för en dålig update igår, satt och kollade på film hela kvällen igår nämligen :P Kollade på Johan Falk, National target och även Leo Gaut. Asså herregud det är nästan äckligt när filmer är inspelade i Göteborg, man känner igen sig överallt :P Men de var enormt bra iaf :D


Idag blir det baket igen och sedan stan med Jesper =) Ska bli trevligt.


Jo, jag har nu varje dag läst om Torslandaskolan som brann ner. Nu sitter 3 st anhållna för branden =) Och idag börjar syrran på annan skola på eftermiddagen, få rväl se hur det blir.


Ne nu ska jag snart gå. kram på er

Tisdag 17 november

God morgon alla bloggläsare!


Sitter nu och äter frukost. Inatt tror jag att jag har sovit bra. Nu när jag vaknade kände jag fortf. lukten av bränt. Usch asså det har suttit sig i saker. Får se till att göra rent fläkten idag iaf.


Idag är det då cafét so gäller, hoppas att jag får vara i baket =)


Asså tiden bara rinner iväg, allt går så fort nu. Det är redan nästa vecka som jag går ut på praktik igen och så kommer Norrköpingsgänget. Herregud vad fort det går.


Ne, nu ska vi snart gå. Ni får ha en bra dag. Kram på er 

Syrran, du tänker väl inte elda i ugnen?!

God kväll alla bloggläsare! Har tyvärr inte hunnit blogga tidigare idag. Denna dagen har bara varit konstig. Det började redan imorse. Jag hade verkligen ingen lust alls att gå upp ur sängen, samtidigt som jag starkt kände på mig att något skulle hända.

Jag gick upp ur sängen i tid så jag hann med bussen, men hann dock inte äta någon frukost alls, eller tja, en halv dålig banan. När jag satt på bussen så kände jag bara hur svetten började rinna. Jag kollade på de andra på bussen och de satt nästintill i t-shirt. Jag insåg då att det var varmt på bussen så jag tog av mig jackan. Jag kände hur jag började att må grymt illa. När vi väl stannat på Frölunda torg så trodde jag ärligt talat att jag skulle kräkas på bussen. Efter flera om och men så klarade jag av att hålla kvar det. När jag väl hoppade av bussen i Mölndal där jag mötte Lisa så hade illamåendet släppt lite, men inte mycket. Vi gick upp till skolan. Vi hade gympa första lektionen och jag mådde såpas illa så jag var faktiskt inte med på den lektionen.

Hela denna dag har jag mått lite smått illa så jag har ju inte heller velat äta så jättemycket.


Lisa åkte med mig till Torslanda när vi slutat så vi gick och åt på Mums =) När vi var på väg hem från Mums så ringde Nea mig. Hon var på väg att elda upp lägenheten. Eller inte elda upp, men nästintill. Hon och en kompis till henne bakade pepparkakor och hade suttit in sista plåten i ugnen, och så glömde de den. Så när vi kom hem så luktade det bränt långt ut på gatan och varenda fönster i hela lgh stod öppet. Vi vågade inte öppna ugnen med tanke på att vår brandvarnare går inte att stänga av på något sätt, eller jo, slå sönder den. Den är monterad in i taket och går inte att stänga av på något sätt. Nea hade stängt av ugnen så det enda vi kunde göra var att vänta tills den hade svalnat och hoppas på att det inte skulle tagit eld. Det luktade verkligen skit i hela lägenheten (och även på gatan) och det var även skitkallt i lgh. Jag tog på mig min härliga fleecetröja och raggsockar som jag gick runt med, eller ja, vi stängde in oss på Neas varma rum och gick ut lite då och då för att kolla till ugnen.


Strax efter 4 tiden kom mamma hem. Hon var väl lagom glad, men då hade ugnen svalnat såpas så att man kunde ta ut de ENORMT brända pepparkakorna ur ugnen. Men efter det luktade det.... ja jag tror inte jag behöver säga vad det luktade :P


Så ja, efter det fick Nea sätta sig och göra rent ugnen :P och imorgon ska jag göra rent fläkten för det har suttit sig i den. så visst luktar det en hel del i lgh fortf.... Men men.


Så ja, denna dag har varit väldigt konstig....


Men nu ska jag snart lägga mig om jag ska orka upp imon, hoppas att det blir baket imon =)  

Söndag kväll

God kväll på er!


Ligger nu i sängen och chattar lite och skriver detta.

Då var denna helg över då. Asså den har gått så enormt fort, och samtidigt har den känts konstig. Framför allt natten till lördag. Jag har ju en tendens att känna saker på mig när det kommer att hända något. Den natten som Torslanda skolan började brinna. Jag vet att jag inte alls sov bra den natten. Tror jag har minne av att jag hörde sirener. Men jag sov inte alls bra kommer jag ihåg, vaknade flera gånger osv.


Igår kväll bestämde Jesper och jag oss för att kolla på Die hard som gick på tv. Den började ju halv 10, och höll på ca 20 min innan det var nyheter. Jag är sådan att ska jag ligga ner och kolla på en film eller tv så måste jag greja med något samtidigt annars somnar jag, det spelar ingen roll hur bra filmen är, jag somnar ändå. Det var just det jag gjorde igår. När filmen började igen efter nyheterna så slocknade jag. Jag vaknade några gånger då och då, vet iaf att jag vaknade lite lätt när Jesper tog av mig mina glasögon, de är ju inte direkt så smart att sova med :P Sedan vet jag att jag vaknade lite lätt när Jesper skulle hjälpa mig in till min säng :P Haha, ja det är inte så härligt att sova framför tvn :P

Jag hade ju gärna velat se den filmen för det var längesen jag såg den, men nedå, jag skulle tydligen somna till den xD


Ne, nu måste jag nog lägga mig, ska ju liksom upp strax efter 6 imon. God natt med er alla bloggläsare!

Bilder på nedbrända Torslandaskolan

Hopp, förut idag var Jesper och jag uppe vid Torslandaskolan för att kolla hur det såg ut nu efter branden. Och ja, herregud, det är ingenting kvar asså. Tog en del bilder som jag tänkte lägga upp.


Jo, sen pratade jag med mamma för en stundsen. 7orna ska få gå på Lillebyskolan, 8orna på Nordlyckeskolan här i Torslanda medans 9orna ska få åka till Trulsegård i Björlanda. Så Nea får ändå gå på Nordlycke (det var dit hon sökte först men fick inte gå där) Asså allvarligt talat, en sådan stor skola och det enda som klarade sig var gymnastiksalen. Dock skulle det inte förvåna mig om den blivit rökskadad med tanke på att en av dörrarna där såg inte så roliga ut. Men ja, vi får väl se, försöka följa det så gott det går.


       

  

Chokladpaj, gott xD

Hejsan bloggen!


Sitter nu vid köksbordet och äter chokladpaj (den jag har som ena bilden överst i bloggen) Hehe xD Ja, Jesper och jag kunde inte undgå att baka den :P


Annars idag har vi kollat på film, Irene Huss- Den krossade tanghästen. Haha, ja, då satt jag och sa "där har jag suttit många gånger osv" (menar på färjan de filmar från) Bra e den iaf =)


Har inte hört nåt mer av syrran ang hennes skola, men jag följer det på http://www.gp.se Läste nåt om att de ev får flytta till Trulsegård i Björlanda. Då blir det isf en bit att åka. Vi får väl se.


Ikväll blir det till att kolla på Die hard 4 :D Var väldigt längesen jag såg den =)



Kram på er

Torslandaskolan i lågor

God morgon alla bloggläsare!


För en stundsen ringde Lisa mig och frågade om jag hade läst den stora nyheten. Nej sa jag för jag hade inte ens hunnit sätta på min dator. Då berättade hon att en skola i Torslanda, och att hon trodde det var Torslandaskolan som står i lågor. Jag lyckades typ skrämma livet ur Lisa när hon berättade det haha. Men så sa hon att det står på aftonbladet. Jag bad Jesper gå in och kolla, och ja alldeles riktigt, där stod det om att Torslandaskolan står i lågor och att släckningsarbetet är i full gång. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6122093.ab 


Jag ringde då Nea som ca 30 min innan hade fått ett samtal av sin klassföreståndare, så hon visste redan om att hennes skola står i lågor. Jag pratade med mamma också som undrade vilken/vilka byggnader som brann. Själv har jag bara varit vid den skolan 1 gång, det var när de skulle gå på sommarlov i år. Mamma funderade på om gymnastiksalen än så länge har klarat sig för den ligger på baksidan om jag säger så. Men ja, vi får väl se om Jesper och jag kanske åker dit och kollar idag.


Ne, nu är det snart frukost, är vrålhungrig. Kram på er alla bloggläsare!

Praktikplats ordnad :D

God kväll alla bloggläsare!


Sitter nu i sängen och chattar lite och skriver detta =)

Mamma har lånat min dator under några timmar nu ikväll för hon behövde plugga.


Denna dag har känts väldigt kort, vilket inte heller är så konstigt :P haha. Ja, jag träffade ju syon på DeliX halv 11. Där var vi klara strax efter 11. Då åkte vi till skolan. Lisa o Jonna satt och väntade på mig i Aktivieten så gick vi till bamba tlsm =)


12:50 skulle vi på teaterkonsert som esteterna gjort. Det var bra =)


När jag kom hem så städade jag och grejade lite under tiden som mamma lånade min dator.


Jo, ang DeliX, de öppnade för ca ½ årsen och det är väldigt olika från dag till dag hur mycket de har att göra, men runt jul så kommer det att vara mycket, så min handledare sa att om det blir bra med denna praktiken så får jag gärna komma och hjälpa till där för de behöver all hjälp de kan få =) Så det är lite roligt =) Hoppas att det blir bra också, och det tror jag :D


Ne, funderar faktiskt på att sätta mig och kolla på en Irene Huss nu, kanske Eldsdansen =)


Kram på er alla bloggläsare!

Snart gå

Då har man nu ätit frukost, blev pasta och stekt torskfileé som fanns klart i kylen :P


Nu ska jag snart gå iväg och möta min syo. Hörs ikväll! Kram på er

God morgon

God morgon mina vänner!


Ligger nu i sängen och skriver detta. När jag vaknade klockan 8 så låg det en lapp på datorn. Jag hade inte hört Malins klocka imorse och hon ville inte väcka mig. Så när jag vaknade så hade hon redan gått. Men Malin då, varför väckte du mig inte :P


Halv 11 ska jag då möta min syo där jag ska prakisera v 48-50 =) Efter det ska jag åka med henne till skolan. Idag slutar vi kl 3, så är väl hemma strax efter 4 eller något sådant.


Nu är det snart helg, guud vad underbart känner jag :D Imorgon har vi ju matkunskap med Elisabeth och efter det ska vi på orkideutställning med blomsterkursen, så är väl hemma någon gång mellan 3 o 4 och då kommer Jesper hit =) Ska bli trevligt.


Ne nu får jag snart ta och gå upp. Är enormt hungrig nu. Jo, jag ska nu försöka ta nya tag ang maten så får vi se hur det går =) Känner det att maten har börjat styra mig alltmer, jag tänker hela tiden på vad jag äter osv. Jag verkligen hatar det.


Ni får ha en bra dag! Kram på er

Onsdag 11 november

God kväll alla bloggläsare!


Ligger nu i sängen och skriver detta. Denna dag har varit lite småkonstig i skolan, men efteråt var det trevligt. Jonna, Lisa o jag åkte in till stan. Jonna och jag skulle ju boka bowling och bord på hard rock till när Norrköpingsgänget kommer så det gjorde vi. Efter det gick vi till Condeco och fikade =) Jag köpte mig en cappuchino och en god, men lite torr chokladkaka med banan i. När vi hade fikat klart och var på väg nedför Avenyn till centralen så skulle Jonna gå och kolla en sak innan.


När jag kom hem runt halv 5 så hade Malin kommit, Nea hade släppt in henne. Eller ja, Malin stod utanför vår dörr och väntade på Nea :P Efter 5 min kom Nea som tur var.


Det som var lite roligt idag var väl att vår lärare, eller hon vi har ist för Helena nu var lite snurrig idag :P haha. Men då kan jag säga så här att jag var inte själv mycket bättre xD Jag har hela dagen känt mig trött o lite sådant. Men men. Imorgon är det torsdag och då är det inte långt till helgen =) Och helg betyder sova ut :P såvida jag får det för Jesper :P haha.


Ne, nu ska snart Malin o jag sova. Jag går hemifrån först 10.10 imorgon. Fick ledigt på förmiddagen för att jag ska med syon till praktiken och prata lite.


Ne nu säger jag god natt. Kram på er.

Tisdag kväll & svininfluensan i hemmet?

God kväll mina vänner!
Ligger nu i sängen och har just kollat på en film, Irene Huss- Glasdjävulen.

Asså jag känner mig helt konstig, trött och så.. vet inte riktigt, och att mamma kom hem och berättade att 2 st från hennes jobb hade gått hem idag för en hade fått svininfluensan och den andra trodde att hon hade det gör ju inte det hela bättre. När syrran hörde det så blev hon typ helst hysterisk, nu ville hon absolut ta vaccinet och så och så började hon "detta kanske är sista gången i livet som jag skrattar" osv. Men hallå eller, asså denna jäkla hysteri för svininfluensan. Var inne lite på sjukvårdsrådgivningens hemsida och läste lite förut. Asså H1N1 viruset är inte farligare än en vanlig influensa. Det som skiljer sig är att denna influensa drabbar fler folk än en vanlig influensa, men det är ju ändå inte fler som går bort av denna.

Visst, med tanke på att det drabbar fler personer så skadar det ju inte att vara lite försiktig av sig ändå, men asså allt detta har blivit för mycket.


Ne, nu ska inte jag tjata om detta som man bara blir tokig av att läsa om i media varje dag.



Imorgon blir det då som sagt stan med Jonna, och Lisa ska också med nu =) Sedan ska Malin sova här imorgon =) Det ska bli trevligt =)


Till helgen kommer Jesper hit =) Ska också bli trevligt =)


Ne nu ska jag snart sova. God natt med er alla bloggläsare!  

Tisdag och cafét

Då var man hemma efter en dag i cafét då. Idag har Lisa, Samah och jag varit i cafét där det gick väldigt bra, blev lite stressigt som det ska vara under lunchen bara, allt tog slut samtidigt. Brödet tog slut, tallrikarna, diskmaskinen tömdes och det gick inte så fort med uppläggningen av maten. Men det gick bra ändå =) Dock blev det lite smått kaos, men ändå roligt när Eva, assistenten i baket kom ut till cafét och letade efter en bänk som var smal nog som hon kunde sätta mandelkvarnen på xD haha. och ja, givetvis fanns det bara EN bänk som gick att använda. Det var bänken precis där kassan står xD haha.. så ja, det jobbet fick jag, att stå vid kassaapparaten och få Lisa att bli tokig (hon stod i kassan) och malde mandel xD haha.. ja det var lite roligt xD


Men ja, denna dag har varit väldigt bra, den har gått fort vilket är väldigt härligt =)


Nu ligger jag i sängen och känner mig bara helt slut. Herregud vad trött jag är. Det känns som om att detta ska bli en sådan trötthetsvecka.


Hmm. nu kommer snart mamma hem och ska börja med maten, panerad torsk och stekt kyckling med nåt, vet inte riktigt :P Känner att jag egentligen inte orkar hjälpa henne men antar att jag får göra det ändå :P som vanligt...


Ikväll ska jag försöka att bara ta det lugnt och lägga mig tidigt.


Imorgon slutar vi 2 och då blir det stan med Jonna =) Vi ska åka och beställa bowlingbanor och bord till när Norrköpingsgänget kommer =) Oj, det är inte långt kvar nu, ska bli roligt att träffa det gänget igen =)


Ne nu ska jag inte bara sitta här och babbla på. Kram på er

Saknar men ändå inte.....

God kväll!

Ligger nu i sängen och skriver detta. Asså hela denna dag har känts lite konstig, jag har varit glad men ändå inte.


När vi hade slutat idag och Lisa och jag var på väg ner till Mölndals bro så började vi prata typ känslor. Vi pratade delvis om min pappa, hur jag känner för det, och även lite andra saker.

Jag brukar inte ha några större problem längre att prata om min pappa för jag har vant mig, men ibland känns det skitjobbigt, eller inte jobbigt, men det kommer ibland upp vissa känslor som jag inte gillar, och kan ibland bli tårögd.


Jag tänkte nu skriva ett inlägg om hur jag känner ang. det om min pappa, vad som har hänt och hur det kommer sig att jag inte har så bra kontakt med honom. OBS att det jag skriver är inte Exakt allt som han gjort och som jag känt, men mycket av det.


Min mamma och pappa separerade år 2004, men mamma hade hela två år innan det börjat leta lägenhet. Om jag tänker efter Riktigt noga så har jag delvis små minnen av att pappa inte alltid kom hem om nätterna när mina föräldrar bodde ihop. Eftersom att jag då var så liten så förstod jag ju inte då, jag tyckte väl troligtvis bara att det var lite konstigt. Jag har först nu efteråt fått veta mer detaljerat av mamma varför han inte alltid kom hem. Känner att jag inte riktigt vill säga det men ni kanske kan ana vad han hade för sig.


Men i alla fall. Annars började allt när de separerade. Det var ett av de vanligaste problemen som uppstår när föräldrar skiljer sig, de snackar skit om varandra. Det gjorde då också även mina föräldrar, och här gick det även så långt att Nea och jag fick vara budbärare och höra all skit. Mest var det faktiskt pappa som snackade skit om mamma.

Pappa ville ju straffa mamma på alla möjliga sätt för att hon hade lämnat honom, MEN vad han inte förstod var att på många av de sätt som han ville straffa mamma på drabbade inte mamma som han tänkt, det drabbade istället Nea och mig. Under en gång var en lärare till mig inblandad, hon fick prata med pappa.


Det allra värsta tror jag började vintern 06. Jag kommer inte exakt ihåg året, men vet att det var en vinter när Nea blev utslängd från pappa. Under en hel vecka, den veckan vi skulle vara hos pappa så hade inte pappa en aning om var Nea var, och han brydde sig inte heller. Mamma fick inte heller veta något förrän veckan därpå när vi skulle till henne. Hon blev självklart skitförbannad på Thomas (pappa) för att han inte hade kollat upp var Nea var den veckan.

Det var väl den hösten som det riktiga helvetet började, eller så var det ett år senare, kommer inte riktigt ihåg. Men i alla fall. Pappa hade träffat en tjej från Borås. Då hade Nea börjat vara hos honom lite då och då igen. Jag kommer ihåg att det var en kväll och Thomas frågade Nea och mig om det var okej att hans nya tjej kom och sov där över helgen. Okej sa både Nea och jag, men det vi inte visste, och som inte heller Thomas hade sagt till oss var att hon skulle bo hos oss i flera veckor. Ja hon bodde hos oss hela hösten. Då hade också Thomas och Nea rykt ihop igen så hon var inte där så mycket. Det var väl den hösten som var ett rent helvete för min del. Jag har skrivit en dikt om hur jag kände under den hösten; 


Bara att glömma och förlåta?



Tror du det är att bara glömma och förlåta allt du gjort och så du varit mot mig?

Har man barn ska man väl bry sig om dem

Framför allt om dem bara är hos en varannan vecka

Det är väl inte så svårt att fråga hur det går i skolan,

hur man mår, vad man vill ha för mat osv.

Är det verkligen så svårt?

När ens förälder inte ens säger god natt till en

Inte ens säger till om att han och hans nya tjej åker iväg för en dag

Så upptagen kan man väl sällan bli när man har träffat en ny?

Okej om det hade hänt en gång,

men händer det gång på gång på gång

Då tappar man orken och tålamodet

Det enda du gjorde var att laga mat till mig

Men inte prata med mig

inte ställa några enkla frågor

Inte säga god natt till mig

Inte ens säga till när du åkte iväg

Med andra ord, du brydde dig knappt om mig

Trots detta och mycket annat, bodde jag kvar hos dig

Men tillslut tappade jag orken och tålamodet och flyttade med min mamma till stan

Du blev givetvis väldigt ledsen över det, men vad gjorde det att jag inte var hos dig mer?

Du brydde dig ju ändå inte ens om mig när jag var hos dig

Ska ens förälder vara så mot en?

Ska ens förälder behandla sitt barn så?

Hur länge står barnet ut?




Och ja, den dikten är 100% sant, exakt så kände jag det under den hösten. Tycker ni verkligen att ens förälder ska få behandla sitt barn så?


Så ja, det som är så konstigt nu när jag inte har varit hos pappa sen i februari, och då var jag bara där ca 40 min, är att han verkar vilja ha kontakt med mig, men ändå inte. Han ringer lite då och då MEN när han väl hör av sig så har jag alltid fått veta strax efter av Nea att han har ”förlorat” ännu en tjej. Det är enda gången han hör av sig till mig, annars aldrig.


Nu bor Nea hos vår pappa varannan helg och när han har tjej så behandlar han Nea samma som han behandlade mig. Asså det är allvarligt talat inte okej, eller vad tycker ni?


Om jag säger så här, jag saknar min pappa mycket, men ändå inte. Jag saknar inte just min pappa, utan att ha en pappa som bryr sig, eller ja, hoppas att ni fattar hur jag menar.


Om det är någon som är nyfiken och har frågor ang. detta så släng iväg en kommentar eller gb-inlägg =)


Kram på er!

Måndag

God morgon på er!

Sitter nu i sängen och äter lite frukost, gröt för ovanligthetens skull =)

Inatt tror jag att jag har sovit bra, vaknade dock med typ ett ryck imorse oc h flög ur sängen vilket gjorde att jag blev väldigt snurrig, och det sitter fortfarande i :/


Då är det den enormt sega måndagen då....


Ojdå, nu tickar bara klockan iväg. Får ta och dricka upp mitt kaffe nu så ska jag gå sedan. Ni får ha en riktigt bra dag! kram på er

Seg men ändå härlig dag

God kväll alla bloggläsare!


Ligger nu i sängen och chattar lite =)


Denna dag har varit enormt seg tycker jag. Visst jag har typ inte gjort någonting, eller ja, jag har faktiskt städat rummet, dammat o så. När mamma åkte runt 4 tiden så gick jag bara runt här hemma och drog fötterna efter mig och höll på att bli tokig för att jag inte hade något att göra.

Runt 5 tiden sa jag till Nea att jag var enormt rastlös och så frågade jag henne om hon hade nåt jag kunde hitta på. Då sa hon "denna kväll kommer sluta med att du står i köket och bakar" Då sa jag "nej, inte den här gången för vi har inget smör" Haha, ja Nea vet verkligen vad jag brukar göra när jag e på det humör som jag var på förut idag, och ändå är det väldigt längesen jag var på just det humöret. Men men.

Runt halv 7 tiden, kom jag på att vi faktiskt hade flytade smör också så då bestämde jag mig för att baka ändå xD haha.. Det blev Carros specialare :P

Nu ikväll har jag också suttit och pratat med Malin i tfn i över 1 timma xD hehe, ja men det var längesen vi gjorde det och vi pratar ju inte alls lika mycket numera som vi gjorde när vi gick på samma skola. Ganska tråkigt  men men..


Imorgon är det då måndag och skola. Och ja, måndag betyder gympa, 2 timmas håltimma och arbetsmiljö. Det e den segaste dagen på hela veckan, sen kommer fredagar. Aja. Imorgon ska jag träffa Jesper också =) han kommer hit, ska bli trevligt =)


Ne, nu ska jag väl snart lägga mig antar jag. God natt med er alla bloggläsare!

Seeegt

Hejsan bloggen!


Sitter nu i sängen och lyssnar typ bara på lite musik, och chattar lite. Idag har jag faktiskt städat lite, men har verkligen hela dagen känt mig väldigt seg av någon anledning.


Asså jag har verkligen ingen fantasi alls. Någon som har tips på vad jag kan hitta på här hemma ikväll?

God morgon

God morgon bloggen!

Ligger nu i sängen och skriver detta, vaknade för en stundsen. Inatt har jag sovit som en stock vilket är väldigt härligt =)


Idag får vi se vad som händer, troligtvis städa iaf.


Imorgon är det då måndag och det kommer praktikanter till skolan =) Hehe, vår klass med bara tjejer blir nu med 2 killar också under veckan som kommer troligtvis.


Jaha, min hjärna känns helt, kommer inte på något att skriva om. Vet föresten inte om jag skrivit det innan att i fredags pratade jag lite med en kompis på msn som jag varken träffar så ofta eller pratar med så mycket. Han och en kompis till honom ska till Dreamhack nu den 26 november och han undrade om jag ville följa med. Jag blev ju överlycklig och tänkte säga ja när jag just kom på att det är i precis samma veva som Norrköpingsgänget kommer och också mitt under min praktik, och ja, det kan ju vara en fördel att vara pigg under praktiken.

Jag har ju nu 2-3 gånger tänkt åka till DH, men det har inte blivit av, och nu när jag fick frågan så krockar allt annat. Det är så himla typiskt. Men jag sa iaf det till John att om han tänkte åka upp till sommaren på det så ska jag försöka följa med. Det skulle varit sjukt roligt, har ju liksom velat det ett bra tag :P =)


Hm, man borde kanske gå upp ur sängen :P Men njae, tror det får vänta ytterligare lite xD


Kram på er alla bloggläsare!

Hemma efter en heldag i stan

Då har man äntligen suttit sig framför datorn i sin säng tuggandes på en kokosboll.


Idag har jag varit med mamma och Nea i stan, eller Frölunda torg. Där har inte jag varit på många år, och nu har de byggt ut också =) Men ja, jag fick köpt en del. Mössa, vantar, jacka, en tjock lång tröja, flera långärmade tröjor och massor av underkläder :P Tog lite kort förut på det jag köpt =) När vi kom hem insåg jag att vi faktiskt bara handlade på H&M och Kappahl xD haha.


  




Hopp, nu åkte både mamma och Nea iväg och kommer hem senare ikväll. Hmm, vad ska jag hitta på då? Kanske sätta på en film =) Det blir det nog =)


Asså herregud vad konstigt detta känns. De senaste typ 3 månaderna så har jag nästan varit med någon varje helg, och nu sitter jag helt plötsligt själv här hemma en lördagkväll :/ Det känns faktiskt ganska konstigt, och tomt. Tur att man iaf har dator och msn så man pratar med folk så :P =)


Hoppas att ni har haft en bra lördag =)

Kram på er alla bloggläsare

SMS-bloggning

Hejsan bloggen! Sitter nu i Aktiviteten med Jonna och Lisa. Usch vilket väder det är idag då. Nu på förmiddagen har vi haft Elisabeth och haft matkunskap o pratat matcirkeln. Hmm. Nu börjar vi kl 1 med blomsterkurs och slutar runt 2 sen blir det hem och ta det lugnt, ev städa. kram på er.

Jag har...

( ) rökt en cigarett

( ) rökt en cigarr

( ) varit full

(x) varit kär

(x) blivit dumpad

( ) dumpat någon

( ) varit i knytnävsslagsmål

( ) rymt hemifrån.

(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak

( ) hånglat med en främling

(x) ljugit för en kompis

(x) skolkat (om man eg. kan kalla det för skolk)

(x) varit kär i en av mina internetkompisar

( ) flygit

( ) varit i ett våldsamt förhållande.

(x) tagit smärtstillande

(x) älskar eller saknar någon just nu

(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi

(x) gjort en snöängel

(x) byggt ett sandslott

(x) hoppat i en vattenpöl

(x) hoppat i en lövhög

( ) fuskat när jag spelat spel

(x) varit ensam

(x) tittat på en solnedgång

( ) sovit under stjärnorna

(x) blivit kittlad

(x) blivit missförstådd

( )vunnit en tävling

(x) haft kramp

(x) känt mig som en utstött

( ) ätit ett helt glasspaket på en natt

(x) hatat mitt utseende

( ) varit vittne till ett brott

(x) ifrågasatt mitt hjärta

( ) varit vilse

(x) simmat i havet (har ju bott på en ö i 17 år)

(x) känt som om jag håller på att dö

(x) gråtit mig själv till sömns

( ) lekt polis och rånare

(x) betalat för mat med bara mynt

( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort

( ) busringt

(x) fångat en snöflinga på tungan

(x) skrivit ett brev till tomten

(x) åkt rullskridskor

(x) fått en önskan inslagen

( ) drömt att jag gift mig med någon

Torsdag 5 november

God kväll alla bloggläsare!


Sitter nu i sängen och chattar lite och skriver detta =)


Denna dag har varit helt okej. Idag frågade Lisa och jag vår lärare om hon hade någon mer uppgift som liknade den Tonårsboken som vi gjorde förra året, och det skulle hon kolla upp :D Det skulle varit roligt att göra ett sådant arbete igen, eller bara förslag på vad man kan skriva om. Både Lisa och jag, eller iaf jag har kommit in i en sådan period där jag jättegärna vill skriva något, men jag har för lite ideér vad jag ska skriva om :P Så ja, kommer ni på något som jag kan skriva om så släng iväg ett gb-inlägg eller kommentar =)


Hm. asså jag har verkligen ingen fantasi om vad jag ska skriva om här nu. Hoppas iaf att ni har haft en bra dag =)


Kram på er!

God morgon

God morgon bloggen!


Sitter nu i sängen och äter frukost och hör hur det blåser ute. Usch, det är 2 grader ute också, och ikväll/natt varnar de för snö :O Herregud redan :O Men men vi får väl se.


Idag blir det cafét med Sanna =) och Lisa kommer att vara med när hon inte har varor :P Hehe, hennes favorit på hela veckan, varorna xD haha...


Senare idag kommer troligtivs Jesper hit en stund också =) Ska bli roligt =)


Hmm.. Nea ville bli väckt 10 över 6, har hon gått upp då, nej det har hon inte gjort :P Aja det är som vanligt, får säga till henne innan jag går också :P


Ojdå nu tickar klockan iväg.


Ni får ha en riktigt bra dag! Kram på er alla bloggläsare!

Tisdag 3 november

Heeej bloggen! =)


Sitter nu i sängen och mumsar lite choklad som mamma köpte igår, någon ny med blåbär =) God är den iaf =) hehe, men att hon vågar lägga den så jag hittar den xD haha, den kommer snart vara slut (a)


Idag har jag då varit med Khim & Jossan i cafét =) Det har varit ganska lugnt men ändå slog vi rekord i kassan :D


Nu känner jag mig helt slut verkligen. Funderade faktiskt på hemvägen att nu sätta mig och skriva över mina dagböcker, eller börja till datorn, men jag är alldeles för trött i huvudet för att göra det. Så ja, det får nog bli lite choklad och slå på filmen som jag fått låna av Lisa nu, Wallander- Prästen :D Den har jag inte sett :D


Igår kväll hade jag lite svårt att somna. Jag låg nämligen och funderade en del på bla. mina matvanor (vilket inte är något ovanligt att jag gör) Men sen kom jag och tänka på att jag kanske ska ta och fixa min cykel och börja cykla en runda några gånger i veckan =) Det skulle varit väldigt roligt tycker jag :D Jag har ju alltid gillat att cykla, och när jag gick på högstadiet så cyklade jag ju till skolan varje dag oavsett väder, eller ja, åskade det så kunde jag ta bussen, annars cyklade jag xD hehe :P Ja, jag cyklade i spöregn, snö o slask, som man brukar säga "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" Och ja... Men så ja, ska se om ja gkan få ordning på min cykel och börja cykla lite =)


Ne, nu tog chokladen på fatet slut, får ta och gå ut och hämta mer i köket och sedan sätta på Wallander filmen :D


Kram på er alla bloggläsare!

Gått igenom gamla dagböcker

God kväll bloggen!


Ligger nu i min säng och skriver detta.

Denna dag har känts konstig på något vis, vet inte riktigt hur. Visst jag har varit väldigt trött men ändå inte.

Denna dag har varit väldigt slapp egentligen bortsett från gympan imorse. Efter gympan hade vi som vanligt 2 timmas håltimma som varje måndag, och sen 1,5 timmas arbetsmiljö, där vi typ inte gjorde någonting :P haha.


När jag kom hem så satte jag mig och fixade vår gamla dator som var så himla seg, så den har Nea nu istället för den andra mopeden som vi kallar den för :P

Och ja, det tog ca 4 timmar att fixa den, och då kan jag säga att jag var trött efter det :P


Men ja, efter det satte jag mig och läste ur mina gamla dagböcker. Om jag säger så här, det är sen vintern 2005 som mitt liv har gått utför. Innan det var jag glad, eller glad och glad, eller det var jag väl, men jag var ju under 04 ganska ledsen eftersom att mamma och pappa separerade. Det konstiga är bara att jag inte har skrivit någon dagbok om det alls om hur jag mådde innan det. Men ja, jag vet i och för sig att jag inte klarade av att berätta för någon om hur jag kände. Jag vet bara att jag läste i ett inlägg i en av dagböckerna att jag ett par gånger träffade skolsyster på Bratteberg för att prata om hur jag mådde då, men det var liksom det enda. Jag skrev tydligen inte heller av mig alls under den tiden. Det var först efter hösten 05 som jag verkligen började skriva. Det var då alla problem med han som hotade mig började och samtidigt så var det problem hemma och jag hade bara ett halvår kvar av högstadiet.


Hösten 2006 började jag ju gymnasiet, och han som hotade mig visade sig hade börjat på samma skola som mig, dock inte samma program vilket var väldigt tur, men vi hade ändå några lektioner tillsammans. Jag var alltid rädd för honom, men som tur var så slutade han där när tredje året började.


Ja, det var bara lite av vad jag gick igenom 05-06. Om jag tar resten av åren fram till nu och förklarar också så kommer detta istället att bli en självbiografi, och det har jag varken ork eller tid till nu.


Jag tycker i alla fall att det var ganska intressant att läsa igenom sina gamla dagböcker =) Ska se om jag kanske får ork och tid någon gång sätta mig och skriva av allt och göra det som en bok :P Herregud den skulle inte bli liten kan jag säga :P haha. Om jag säger så här, datadagboken från jag tror det var 2005 är på 60 sidor :P så ja, den kan i så fall bli lång :P



Pratade lite med mamma förut, och ja, till helgen ska hon och jag ta en dag i stan =) Det var väldigt längesedan bara mamma och jag umgicks så det ska bli trevligt =) hoppas jag i alla fall att det blir :P =)


Nu ska jag snart sova. God natt med er alla bloggläsare!

Måndag 2 november

Hejsan bloggen!


Sitter nu på Neas rum och skriver detta och installerar om vår äldsta dator :P Får se om den fungerar bättre sen =) Nea klagar ju bara över att ljudet inte fungerar på den andra.


Denna dag har varit väldigt härlig, trots håltimman =) Eller ja, under arbetsmiljön så var det väääldigt segt, Lisa och jag blev klara med uppgifterna vi skulle göra efter 15 min av lektionen så då satt vi bara och väntade på att alla andra skulle bli klara. Så ja, under ca 40 min så satt vi och typ inte gjorde någonting :P Men men..


Imorgon får vi se vart jag hamnar, köket, cafét eller baket. Hade gärna hamnat i baket =)


Jo, jag hittade ju lite gamla dagböcker igår som jag satt och ögnade igenom, saknade dock från ett år, men ska se om jag kan hitta de senare =)


Hmm.. det e bara sååå segt att installera om en dator, det tar för lång tid :P framför allt nu när jag sitter på Neas enormt dammiga rum också, och ja, e man kvalsterallergiker så är det inte så roligt, så ja, sitter nu här och känner hur det riktigt kliar i näsan och kan inte riktigt andas till fullt som jag kan göra annars.. Usch vad jag hatar det. Nea du får damma ditt rum nu! :P haha...


Ne, nu får jag väl fortsätta med den andra datorn, nu verkar den komma någon vart igen :P


Kram på er alla bloggläsare =)

Dålig update, vet =(

God kväll på er alla bloggläsare!


Sitter nu i sängen och är faktiskt lite hungrig. Idag har jag lyckats slarva en hel del med maten. Jesper och jag åt frukost/lunch runt 12 tiden, då blev det en kycklingfileé och smörgås, och nu ikväll har jag bara ätit en bulle.. Det är det jag har ätit idag.  Hmm.. men men...


Nu ikväll kom jag på att jag hade några gamla disketter med gamla dagböcker på som jag gärna ville komma åt. Givetvis skulle Neas dator krångla, så jag fick koppla om till den gamla :P Så nu har jag suttit och läst igenom ett antal dagböcker mellan 1998-2006 Ganska intressant faktiskt =) Får väl imorgon sätta mig och kolla igenom mina andra dagböcker som jag skrivit förhand i =)


Ne, nu måste jag sova, det är ju liksom skola imorgon :P Usch det känner jag verklgien inte för. Tur är det iaf att vi slutar kl 1 :P


God natt med er.