CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

April 2013

Helgen

Godkväll bloggen!

Ja då var denna lugna helg över. Ja som sagt var, i helgen har Jesper och jag tagit det väldigt lugnt. I lördags hade älsklingen scouter på förmiddagen så då satt jag hemm hos honom och typ inte gjorde någonting. Så typ hela helgen har jag gått runt i morgonrock och bara suttit i soffan framför datorn, ganska härligt att ha sådana helger ibland också. Och jo, jag var ju så himla trött i veckan så nu i helgen så har jag sovit middag flera gånger hehe.


Hoppas att i har haft en bra helg =)


//CarroEllen

Torsdag

God morgon bloggen!
Ja då var det torsdag igen och idag blir det till att jobb eftermiddag/kväll.

I helgen som var så hade Jesper och jag fullt upp. På lördagen var det tvåårs fest för det företaget Jesper jobbar på, och i söndags var det födelsedagsmiddag hos mamma. Så ja, hela helgen var väldigt trevlig =)


Nu till helgen ska jag åka ut till älsklingen. Jag känner det nu att jag bara vill ha en lugn helg, det har varit så mycket de senaste helgerna, något som hänt varje helg. Så ja, vi får se lite vad som händer.


Nu ska jag diska och packa innan jag drar mig till jobbet om ett par timmar. Jag gillar inte torsdagar, det är så himla tråkigt och segt att gå runt här hemma själv under förmiddagen, och typ ingen att prata med heller eftersom att typ alla jobbar. Men men.

Ha en bra dag! =)


//CarroEllen
Torsdag

Hejsan bloggen!

ja då var det torsdag igen och idag blir det till att jobba 13-20:30


Igår kväll fyllde syrran 18 år så då var jag på lite kalas där, det var trevligt =)


Idag känner jag mig verkligen helt slut. Många är ju sjuka nu, och jag går runt och nyser en hel del. Men nej, jag har varken tid eller vill bli sjuk nu. Denna helgen är det ju fullt upp. På lördag kväll är det 2 årsfest för företaget som Jesper jobbar på, och på söndag ska vi på middag hos mamma. Så denna helgen blir det verkligen fullt upp, men det ska bli väldigt trevligt =)


Nu är det snart dags att äta lite lunch innan det blir till att dra sig till jobbet. Ha en bra dag alla!


//CarroEllen