CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

March 2010

Tomt

God morgon bloggen!


Asså det är helt sjukt vad tomt det känns här hemma nu när varken Malin eller Jesper är här. Det var ju så himla trevligt att ha de här. Och nu dröjer det nästan 2 veckor tills Jesper och jag träffas igen =( längtar redan. Ska iaf bli roligt i veckan =)


Ojdå herregud, klockan bara tickar iväg. Ska snart gå, kram på er alla bloggläsare!

Torsdag

Hejsan bloggen!

Då var familjen samlad här hemma igen då efter 3 veckor. Jag kan säga så här att det känns ganska konstigt men ändå härligt att de är hemma igen, saknar dock de veckorna som Jesper och jag hade här hemma när Malin kom ibland också =) <3


På lördag åker jag med Malin och hennes föräldrar till Sälen och kommer hem nästa söndag. Det ska bli väldigt roligt att åka skidor igen =) Då kommer jag att ha med mig datorn men troligtivs inget internet, man vet ju iofs aldrig om man hittar något där :P =)


Så nästa vecka ska jag få plugga en del också, har två arbeten som ska in efter påsk.


Asså jag orkar verkligen inte skriva här just nu känner jag, har väl en hel del att skriva om egentligen men jag orkar inte det.


Men som sagt, på lördag åker jag till Sälen så vi får se om jag får skrivit något här innan vi åker.


Tänkte bara lägga ut några bilder på lite gott som vi har gjort i skolan. Det är en smörgåstårta som vi gjorde för några veckorsedan, och de andra sakerna gjorde jag i veckan =)



Ne det är väl dags att resa på sig och börja packa. Kram på er alla bloggläsare!  

Ikväll..

God morgon bloggen!

Asså vad fort dessa tre veckorna har gått, redan ikväll kommer både mamma och syrran hem. Det ska bli skönt men ändå inte, Jesper och jag, och Malin som har kommit några gånger har ju haft några väldigt härliga veckor för oss själva. Tack så jättemycket Malin och Jesper för dessa veckorna <3


Idag ska jag då vara i köket i skolan antar jag. sedan får jag skynda mig hem och då ska jag städa, Jesper skulle ha börjat med maten då. Jesper åker hem ikväll någon gång och Malin stannar till torsdag eftersom att de inte har något vatten hemma.


Ne, nu ska jag gå till krysset och ca 15 min. Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er

God morgon

God morgon bloggen!

Då var det måndag då och en dag kvar till resten av familjen kommer hem till Sverige igen. Herregud vad fort det har gått, men ändå inte.....


Idag ska jag till skolan så ska ringa min syo innan jag börjar sedan.


Hinner tyvärr inte blogga så mycket just nu, ska gå om en liten stund men jag lägger upp ett par bilder från helgen. Tack Malin, Jesper och Rico :P för en trevlig helg.


Kram på er alla bloggläsare!


    



Fredagsmys och lördag

God morgon bloggen!

Ligger nu i sängen och skriver detta.


Min syo ringde aldrig mig igår så vi får se hur det blir på måndag ang Prego, jag drar mig till skolan tror jag faktiskt men jag får försöka få tag på syon på morgonen och se om hon har pratat med Prego eller ej.


Kvällen igår var trevlig, Jesper och jag bakade pizza och så satte vi oss och åt framför tvn och kollade på Så ska det låta =) Nu vet man när det är fredag när det är så ska det låta på tvn :P =)

Efter det lade vi oss och kollade på film, Johan Falk, National Target, men som vanligt så höll jag på att somna, men tro det eller ej men jag klarade av att hålla mig vaken trots att jag gäspade så mycket :P =)


Idag blir det fullt hus här hemma. Malin kommer hit idag och så ska vi tre vara hundvakt idag, Rico :D Sedan får vi väl se om Malin sover här inatt, om inte annat så ska hon göra det iaf några dagar nästa vecka, kanske hela veckan om mamma tycker det är ok. Malin bor ju nämligen på en av de 7 öar i Öckerö kommun som inte ska ha något vatten på ytterligare 2 veckor, minst, så när de väl får vattnet tillbaka så har de varit utan i 3 veckor. Asså herregud det är länge ändå, men men. haha lite roligt, Thomas kommer hem till Hälsö på tisdag från Egypten och inte har något vatten hemma. Haha :P så kan det gå.


Tog ett lite mysigt kort igår på maten =)


  



Ne, nu kanske det är dags att gå upp ur sängen och äta frukost, jag är vrålhungrig.


Jo, jag vet inte om jag har sagt det men mamma både mamma och Nea kommer hem först på tisdag, jag hade ju fått för mig att det var imorgon de kommer hem :P Men idag åker mamma till Bangkok vet jag, hm undra hur det kommer att bli.


Ne, dags att gå upp. Kram på er alla bloggläsare!

Avbrutit praktiken

God kväll bloggen!

Jag vet, dålig update, har inget att skriva om eller orkar inte. Just nu orkar jag inte säga så mycket mer än att jag nu ikväll har pratat med min klassföreståndare och jag har nu avbrutit min praktik på Pasta Prego pga olika saker, inget jag vill ta upp här..... kan bara säga att jag inte alls mår bra av att gå dit....


så jag har idag varit hemma och ska vara det även imorgon och sedan hoppas jag att få komma tillbaka till skolan på måndag.


Nu ska jag sova. God natt!



God morgon

God morgon bloggen!


Sitter nu vid köksbordet och äter frukost, ska gå om ca 30 min. till praktiken vilket jag inte vill. Asså det är inget för mig, servetris, eller ja, det jag får göra är att torka bord och plocka disk och det är inte så roligt direkt....

Jag ringde min syo förut och hon nästintill tvingar mig att vara ute på praktik och hon tycker att jag ska vara iaf veckan ut där jag är nu, men nejtack det vill jag inte..... får väl se hur det blir resten av veckan, går dit idag iaf sedan får vi se.


Mamma ringde mig igår men jag kunde inte svara =( har inte hört av henne nu på 5 dagar tror jag det är, och med tanke på så som det är i Bangkok nu, hmm.. hopppas att hon ringer idag.


Hmm, det är säkerligen bara så att syon är så trött på att höra folk som inte vill vara ute på praktik, det är därför hon tvingar mig att vara det.... Hmm. usch sånt gillar jag inte...


Ne nu ska jag fortsätta äta den smörgåsen som Jesper har tvingat i mig....


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! kram på er

Praktik idag då

God morgon bloggen!


Hopp, då var det praktik idag då vilket jag absolut inte känner för. och inte dit heller. Det är inte det jag vill göra som jag ska få göra där, utan jag vill vara i café även om det är bra att testa på servering/restaruang också men det har jag ju redan gjort när jag var på Backaplan och nej det är verkligen ingenting för mig. Hmm, vi får väl se hur detta blir....


Inatt drömde jag om deliX, typ saknar det stället, men ska ju snart tillbaka dit igen troligtvis :D hade jag inte kunnat få vara där nu ist.... Hmmm, nej jag vill inte till Prego....


Tiderna jag har är 10:30 till 17 så jag kommer hem sent, ganska tråkigt för då är hela eftermiddagen förstörd och så har man sovit under förmiddagen, nej det gillar jag inte riktigt....


Hm, undra hur detta kommer att gå, nu har jag just ätit frukost och nu ska jag äta igen om tidigast 5 timmar, hmm.. nej jag får/vill inte bli så himla dålig med maten igen (vilket jag är på väg att bli) =(



6 dagar kvar till mamma kommer hem då :D Hoppas bara att hon kommer hem på söndag med tanke på det som är nu i Bangkok. De har ju räknat med att bli 1 miljon demonstranter där ju.. hmm..


Ne, nu ska jag inte bara sitta här och klaga vilket känns som om att jag gör...


Nu ska jag gå om ca 30 min. Kram på er alla bloggläsare!

Blandat inlägg

Jag är bara så trött på att känna så här med maten.... det kommer och går... usch vad jag avskyr det, jag vill bara kunna äta utan att känna att jag börjar må illa osv. usch vad jag avskyr det... när ska dessa känslor ta slut, när kan jag bara få kunna äta det jag vill utan att det ska bli som det blir ibland. jag HATAR det!....



Då har mamma idag varit borta i 2 veckor och det är en vecka kvar till hon kommer hem förkoppningsvis. De varnar ju för att det kommer att bli svårt att ta sig till och från flygplatsen i Bangkok till helgen pga demonstrationer. Hm vi får väl vänta och se.

Men asså herregud, det har gått fort men ändå inte, snart kommer mamma och syrran hem efter 3 resp.  2 veckor, mamma från Thailand och Nea från Egypten. Asså herregud. Nu när det då bara jag kvar som ska utomlands i familjen.... hmm vi får väl se hur det blir med det.


Just nu sitter Jesper mittemot mig vid sin dator och äter upp morotsstavarna som jag skar upp till frukosten :P och jag sitter och försöker få i mig glaset med Carros cappuchino som jag gjorde förut =)



Imorgon ska jag då ut på praktik vilket jag absolut inte vill, jag vill vara i skolan nu känner jag....




Frukosten från förut bestod av kyckling, wokade grönsaker och en smörgås med en hel del grönsaker samt morotsstavarna och cappuchinon :P


Nu vill Jesper att jag ska ta en bit havrekanelbullar, hm..


Kram på er alla bloggläsare!   

Fredag :D

God morgon bloggen!

SItter nu och äter frukost, toast =)


Idag ska Jesper åka hem för han ska ha scouter imorgon förmiddag, så ikväll kommer Malin hit och stannar till imorgon :D Det ska bli väldigt trevligt =)


Tack Jesper för en trevlig vecka =) och ännu en vecka väntar =)


Nu ska jag snart gå kram på er alla bloggläsare!

Havrekanelbullar

God kväll bloggen!


Jag har varit hemma även idag så idag har jag bakat havrekanelbullar, och nu ikväll fick jag laga maten som blev spagetti carbonara =)


Jag tänkte bara lägga upp recepten på de väldligt goda havrekanelbullarna. Jag vet, namnet låter inte särskilt lockande men de är väldigt goda tycker jag iaf :P =)


Deg:

3 dl mjölk

3 dl socker

100 g smör, rumsvarmt

1 ägg

4 tsk bakpulver

4 tsk vaniljsocker

7 dl vetemjöl

 

Fyllning:

200 g smör, smält

2 dl socker

3 dl havregryn

4 tsk kanel

 

Fyllning: Rör samman alla ingredienser i en liten bunke.

 

Deg: Blanda torrvarorna (socker, bakpulver, vaniljsocker & vetemjöl) i en bunke.

        Rör i resten av ingredienserna i torrvarorna och blanda väl.

        Lägg degen på bakplåtspapper i en långpanna och platta ut degen.

        Bred fyllningen över kakan. Grädda i nedre delen av ugnen 15 min. 

        225 grader.

 

    

 

 

Det blev inga höjdarbilder men de fungerar :P


Kram på er alla bloggläsare! =)

Hemma

Hejsan bloggen!

Ligger nu i sängen och skriver detta, Jesper ordnar lite lunch =)


Nu har jag då varit i Nordstan och varit och hälsat på där jag ska göra min praktik nu v 11 och 12. Det verkar väl helt okej, men jag kommer dock inte vara i café som jag vill egentligen utan nu kommer det att bli mer restaurang/servering. Visst det ska väl bli roligt på sitt sätt men ja, jag vet inte riktigt, får helt enkelt bara vänta och se på måndag. Tiderna jag har är väl okej, 10:30 till 17:00 men men, som sagt vi får se nästa vecka hur det blir.


Annars idag hade jag faktiskt då först tänkt att sitta vid tvn en del men så kommer det givetvis ingenting på tv så ja, det får bli till att sitta lite här och sedan kanske kolla på någon film eller något, ska starta en tvättmaskin sedan också.


Hm, jag som skulle baka och så, jag vill inte vara sjuk/förkyld nu =(


Hehe, nu sitter troligtvis Nea och Thomas på planet på väg till Egypten =)


Ne, jag får väl ta och gå och sätta mig i köket och hålla Jesper sällskap.


Kram på er alla bloggläsare!

Typ sjuk =(

God morgon bloggen!

Sitter nu vid köksbordet och äter frukost, en toast och dricker kaffe och Jesper sitter bredvid mig med sin dator.


Inatt har jag sovit lika dåligt som igår natt, typ vaknat varannan timma och så =(


Idag, eller kl 10 ska jag träffa min syo i Nordstan för vi ska gå och hälsa på där jag har fått praktik nu nästa period, men jag tror bara att jag gör det så åker jag hem sedan för asså jag är helt genomförkyld och hostar osv och då ska man inte direkt stå i kök egentligen, så jag ringer nog skolan innan jag åker här hemifrån så får jag bara ta det lugnt resten av dagen. jag måste ta det lugnt också, inte springa runt och göra massor av annat.... Inte direkt så härligt att springa och snyta sig stup i kvarten när man är i köket...


Ne, jag får väl fortsätta äta så får ni ha en bra dag alla bloggläsare! =) Kram på er

Måndag och förkyld =(

Hejsan bloggen!

Nu blir det ett snabbt inlägg, ska snart iväg och möta Jesper och sedan gå till maxi och handla lite.


I helgen var jag först med Jesper och sedan var jag hos Malin, tack Malin för helgen <3 och Jesper också <3 :P


I helgen har jag gått och blivit genomförkyld så nu känner jag mig bara så enormt trött och ont i huvudet. Natten som var så vaknade jag typ varannan timma och bara väntade på att klockan skulle ringa. Hoppas jag sover bättre natten som kommer =)


Hm, har väl inte så mycket mer att skriva här just nu, jag fick just fixat camen på denna nya datorn, jämförde bara inställningarna på den gamla och denna datorn och så fungerar den nu :D :P


Ne, nu ska jag snart gå och möta Jesper. Kram på er alla bloggläsare!

Vill inte bli sjuk nu =(

Hejsan bloggen!

Sitter nu i soffan och skriver detta. Jesper sitter med min nya dator och försöker få webcameran att fungera på msn vilket inte verkar gå så bra, Msn hittar camen men den går inte att starta :/ Skitkonstigt. har installerat om msn och allt sådant men den fungerar fortf inte, den fungerar bara på andra program som tex skype :/ väldigt konstigt...


Men ja, jag sitter iaf här vid soffan och känner mig enormt trött och fryser en hel del och har ont i halsen =( Ne usch jag vill inte bli sjuk nu, och alltid när jag blir förkyld så får jag feber, väldigt jobbigt, och jag som ska till Malin idag också. hm vi får väl se om det blir lite bättre senare.


Någon som har något tips på hur jag skulle kunna göra för att få camen att fungera på msn? snälla skriv isf.


Kram på er alla bloggläsare!

God morgon

Hejsan bloggen!

Sitter nu vid köksbordet med Jesper och dricker kaffe och skriver detta.


Hm, den här gången känns det som att jag inte kommer ifrån förkylning, har ont i halsen nu =( nej jag vill inte bli förkyld nu.


På lektionen innan bamba i torsdags så satt vi och pratade, och även kollade på en film om anorexia vilket gjorde att varken jag eller en annan i klassen hade särskilt god matlust efter det med tanke på att jag har ju haft problem med maten ca 1 år. men ja, så hela den dagen kände jag mig lite sådär smått nere pga det.... och nu imorse ställde jag mig på vågen för första gången på ett tag och ja, jag är ju nästan nere på det jag har varit innan en gång. Usch detta gillar jag inte men gör det ändå.. avskyr det...


Igår åkte Aina och Cissan hem och så kom Jesper hit.

Idag ska jag ut till Malin och Jesper ska hem och så kommer jag hem imorgon någon gång, sedan får vi se om Jesper kommer hit på söndag eller måndag. Herregud vad tiden går fort, på tisdag åker ju Nea iväg :O


Nu hoppas jag bara att dessa två kommande veckorna kan gå lika fort som denna har gjort. Ska iaf bli trevligt att bo här hemma med Jesper nu i två veckor :D


Hm, har egentligen massor att skriva känner jag men jag vet inte riktigt var jag ska börja så det får vara, det får räcka med detta.


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er

God morgon

God morgon bloggen!

Då var det torsdag idag då vilket betyder teori i skolan. Men usch jag orkar verkligen inte gå till skolan, är så trött.


Idag ska iaf Aina, Cissan och Nea gå på bio på Alice i underlandet, och i eftermiddag så kommer Jesper hit, Aina ville träffa honom =) så det ska bli trevligt =) Vi får väl se om Cissan bakar eller om vi tar en av alla almondytårtor som vi har i frysen :P


Jag har inte hört något nytt från mamma mer än iförrgår då resan hade gått bra och att de då hade 35 grader och sol :P


Asså herregud vad denna vecka har gått fort, jag vill inte att Aina och Cissan ska åka hem imorgon, vi har ju haft så trevligt dessa dagarna.


Herregud, på tisdag åker ju Nea till Egypten. Aja.


Nu ska jag snart ta och gå till bussen så ni får ha en bra dag alla bloggläsare, kram på er =)

onsdag 3/3

God kväll bloggen!


Det blir bara ett snabbt inlägg nu för jag är så himla trött.


I skolan idag var det helt okej, dock fick inte jag mycket rast idag kan jag säga, var igång nästan hela tiden så jag var inte så lite trött efter det. Men men.

När jag hade slutat så tog jag bussen in till stan för att möta upp Aina, Cissan och Nea för vi skulle till Per, Ainas son som fyllde år. Där var det väl trevligt, första gången Nea och jag träffade vår lilla syssling Lia =)


När vi skulle hem därifrån så gick bussen mitt framför ögonen på oss så det var bara till att lydigt stå och vänta 10 minuter på nästa.


Väl hemma så fixade Aina lite kvällsmat medan Cissan och jag satte oss vid hennes dator för att rensa den lite, då hade hennes virusprogram hittat ett virus som inte gick att sätta i karantän, så det enda som gick att göra var att låta datorn göra en sådan stor sökning kallar jag det för (sån som kan ta flera timmar) och då blev Cissan tokig, hon sprang runt och ville döda mig osv eftersom att jag hade startat den sökningen på hennes dator haha ja lite roligt hade vi för mitt i det som Cissan var som mest arg så ropar Nea på mig att hennes internet inte fungerar, så då fick jag gå dit och greja med det. haha ja det var lite roligt trots att jag var/är så himla trött.

Tillslut var Cissans dator klar och den överlevde vilket inte hon trodde att den skulle göra haha, och nu kom precis Nea till mig Igen och ville att jag skulle fixa hennes internet för det har gått ner igen haha, troligtvis någon sladd somd et är glapp i :P och hon höll på att bli tokig för hon måste fixa nåt på ett spel på facebook haha, asså herregud, detta är antagligen stora dator-krånglar-kvällen här hemma idag haha.


Så ja, denna dag har varit bra trots att det var lite mycket i skolan idag, men tack Aina, Cissan och Nea för en rolig eftermiddag/kväll <3 :D


Ne, nu ska jag nog ta och varva ner så jag kan somna om en liten stund, ska ju liksom till skolan imorgon igen vilket jag egentligen inte orkar, men men.


Hoppas att ni har haft en bra dag också alla bloggläsare =) Kram på er

God morgon

God morgon bloggen!


Igår kväll hade jag tänkt att skriva här men då kom jag inte in på bloggplatsen alls. sånt e jobbigt..


Dagen igår var iaf helt okej, i skolan var det dock lite rörigt och jag var så enormt trött, vilket jag är fortf. också för att jag har ju sovit ganska dåligt de senaste veckorna, bara dessa 2 senaste dagarna som jag har sovit bättre.


Igår kväll var det ganska lugnt, vi gjorde inte så jättemycket vilket var väldigt härligt =)


Nu ska jag snart till skolan och även idag ska Lisa och jag vara i cafét, hoppas att det går lite bättre idag =) När jag har slutat idag så ska jag in till stan för att möta upp Cissan och Aina för sedan ska vi till en annnan släkting till oss allihop som fyller år =) det ska bli trevligt, träffar inte honom så ofta heller =)


Ojdå, ne nu ska jag gå om ca 10 min. kanske dags att börja dricka kaffet som står bredvid mig.


Kram på er alla bloggläsare!

Måndag, släktingar här =)

God kväll bloggen!

Hade bara tänkt att skriva ett lite snabbt inlägg här nu, jag borde egentligen lägga mig, ska ju upp halv 6 imorgon.


Idag mötte jag iaf Cissan och Aina på centralen så åkte vi hit hem =)

Nu ikväll har vi lagat tacos vilket var väldigt gott, sedan kom jag på att jag hade en del gamla filmer på datorn som både Aina och Cissan var med på, gamla filmer från när Cissan och jag var små :P =) Hehe, det var väldigt roligt att kolla på, fick sig ett och annat gott skratt =)


Jag tycker det är väldigt trevligt att de har kommit hit och ska vara här tom fredag =)


Imorgon ska jag då till skolan och sedan får vi se vad som händer =) På onsdag ska vi till en annan släkting till oss allihop, ska bli trevligt =)


Tidigare nu ikväll så ringde telefonen och jag svarade men jag hörde ingenting, mycket möjligt att det var mamma som ringde från Thailand =) Hon lär väl troligtvis ringa imorgon eller maila =)


Ne, usch, jag vill inte upp halv 6 imorgon usch vad segt. men men...


Hm, tror inte jag har något mer att berätta, jag ska iaf försöka blogga varje kväll denna veckan =)


Nu säger jag god natt med er alla bloggläsare! Kram på er

Måndag och första dagen

God morgon bloggen!

Sitter nu vid köksbordet med Jesper och dricker lite kaffe. Idag är det då skola igen och igår eftermiddag åkte mamma till Thailand. Härligt men ändå tomt här hemma....


I eftermiddag kommer Aina och Cissan, några säktingar och bor här denna veckan, eller ja, till fredag =) Ska bli trevligt.


Ojdå, nu tickar klockan iväg, ska snart gå. Kram på er  alla bloggläsare!