CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

September 2009

Snart sova

God kväll på er.


Det får bli ett snabbt inlägg nu, måste lägga mig och sova.


Efter att jag kom hem idag så satte jag mig och kollade på film, Lasermannen, eller ja, jag kollade en stund innan jag somnade ca 40 min :P hehe... men ja, det är väl typ det jag har gjort nu i eftermiddag/kväll, kollat på Lasermannen..


Imorgon är det då skola igen. Slutar kl 3 och då ska jag hem och laga mat till sjuka Nea och mig. Sedan ska vi se om jag hinner dammsuga av mitt rum snabbt.


Jo, en sak som hände förut när jag var ute och slängde soporna. Det körde förbi en bil som tutade två gånger på mig och sedan vinkade personen i bilen. Efter en stund kom jag på vem det var, det var THOMAS (pappa) som jag inte träffat på ½ år. Så ja, det kändes väl lite småjobbigt. Och när jag skulle in så sa han efter mig "du måste äta mer"....


Ne, nu måste jag lägga mig. god natt med er alla bloggläsare.

Onsdag och vandring i Bunketorp/ tänker tillbaka på mina matvanor

Hejsan på er alla bloggläsare!


Då var man hemma då efter vandringen på 7 km i Bunketorp :P Jag tyckte det var ganska härligt att gå men det var så kallt. Tur som jag hade så fick jag låna ett par vantar en liten stund så jag fick upp värmen.

Asså jag tycker det var väldigt härligt och friskt att gå den sträckan och just den vägen, det är ju i skogen MEN herregud vad jag känner tydligt att jag har tappat kondition nu på 2 år. Herregud det är inte sant.... För 2 årsen orkade jag en del, men nu blev jag verkligen helt slut efter den 7 km. Ne, detta gillar jag inte... Men för övrigt så var det en härlig promenad =)


  

Några av frusna gänget vid rastplatsen idag. 



Nu sitter jag bara här i sängen och känner mig helt slut, orkar verkligen inte göra någonting. Klockan är ju liksom bara 2 :O Herregud vad vi slutade tidigt idag då.


Funderar nu lite på det här om hur mina matvanor var i våras och jämför de med nu. Asså i våras mådde jag inte så jättebra. Jag klarade inte av att äta frukost någon dag. På skoldagar så var det ju då ingen frukost som jag åt, utan jag åt först Lite till lunchen, sen ibland åt jag lite middag på eftermiddagen, eller bara en liten smörgås eller något sådant under eftermiddagen/kvällen. Ja det var det jag åt på en dag. Jag åt inget godis eller något sådant alls. Det var nästan ingen som sa någonting till mig om det, eller två kompisar som inte direkt tjatade på mig om att äta, men frågade mig om jag har ätit något och som verkligen försökte få mig till att äta iaf något litet.

Så här var det from maj i år tror jag det var, och största delen av sommaren. Mamma märkte ingenting, hon sa iaf ingenting, hon bara kommenteerade en gång när det var min favoritmat hemma, lax, att jag åt för mycket lax. Då vet jag att jag inte visste vad jag skulle göra..... Mamma sa heller aldrig att hon tyckte jag såg smal ut. Jag hörde inte heller det av några personer, det är nu först efter detta som jag har hört att jag är så smal osv....


Men i alla fall. Detta värsta tog en vändning i slutet av sommaren någon gång. Jag var ju med Jesper under 2 veckor då, och han visste ju om detta ang mina matvanor och det tyckte han inte alls var bra så han bestämde sig för att hjälpa mig att ändra på de. Och ja, det tog sin tid, men nu ca 2 månader senare så äter jag frukost, dock inte så jättemycket som jag gjorde för ca 1 månadsen, lunch i skolan, middag och ibland någon kvällssmörgås. På helgerna blir det frukost, någon frukt eller något på dagen, middag runt 3-4 tiden och sedan något litet på kvällen. Så ja, det ser betydligt bättre ut nu än vad det gjorde för några månadersedan. Det är väldigt härligt. Men sedan ska man ju inte heller säga för mycket. Anledningen till att det blev som det blev var för att jag mådde såpas dåligt. Men man ska ju aldrig säga att detta kommer att hålla sig så här nu. Det räcker med att något drar mig neråt igen så hamnar jag troligtvis i samma sits igen.

Jag kan också säga att under en tid i våras så var jag några gånger så nära på att gå och få hjälp med maten för jag mådde ju själv inte bra över det, men jag gjorde det aldrig.




Collage me  

Lite bilder på mig från i vintras/ våras

 

Ne, man kanske ska sätta sig och kolla på en film, eller kanske först ta upp en god kanelbulle ur frysen och sen film. Det gör jag! Kram på er.

God morgon

God morgon alla bloggläsare.


Sitter nu i sängen och äter frukost. Inatt har jag faktiskt sovit ed fönstret stängt, det blev för kallt redan igår kväll :P och ni visar termometern 0 gradit ute igen...Usch, hösten är verkligen här....


Idag är det vandring i Bunketorp som gäller. Hoppas bara det blir betydligt varmare senare. Slutar väl troligtvis runt 12-1 idag och efter det blir det bara till att åka hem.


Ni får ha en bra dag i höstkylan. Kram på er.

Tisdag

Hejsan bloggen!

Ligger nu i sängen och är verkligen helt slut i fötterna.


Denna dag har varit helt okej. Jag fick vara i köket med Helena och Sanna :D Det var roligt och trevligt =) Maten vi gjorde var laxburgare med en kall dillsås och klyftpotatis. Jag fick ta hand om laxburgarna medans Sanna tog hand om såsen. Och ja, det blev VÄLDIGT gott :D Det tyckte många av gästerna också =)

Tack Helena och Sanna =)


Nu kommer troligtvis mamma snart hem och ska göra mat.. Imorgon är det vandring i Bunketorp i Lindome som gäller...


Nu kom sjuka Nea och satte sig på stolen på mitt golv och vill kolla på film med mig... Hmm.. problemet är bara det då att vi inte gillar samma filmer. Vi får väl se.


Ni får ha en bra kväll! Kram på er.

Hösten är kommen

God morgon på er.

Hoppas att ni har sovit gott. Själv har jag väl sovit ganska bra, dock vaknat ett par gånger av att det varit för kallt men jag inte har orkat stänga fönstret. Nu på morgonen vaknade jag några min innan klockan ringde och frös så jag hackade tänder. Då valde jag att stänga fönstret. När jag gick upp och slängde en blick på temperaturmätaren så trodde jag den inte först, jag kollade flera gånger innan jag verkligen såg att det stod 0,7 Ja det var 0 gradit ute :O vilket det fortfarande är. Herregud asså. Nu blir det nog till att  ta på sig vinterjacka idag...


Idag är det cafét som gäller och jag hoppas verkligen att jag hamnar i baket :D


Nu ska vi gå om en stund. Kram på er

Måndag kväll

God kväll på er.


Då var man klar för natten då. Ligger nu i sängen och chattar lite. Jag har fortf. inte kommit på vad jag vill göra på min födelsedag. Visserligen är det några veckor kvar, men det går fort. Jag fyller ju den 13 oktober. Funderar på att ev bara ha något litet här hemma på kvällen eller något sådant, vet inte riktigt.


Imorgon är det cafét som gäller. Just det ja, jag ska leta upp det receptet på chokladpajen och ha med mig imorgon. Hoppas jag hamnar i baket imon :D


Till helgen kommer Jesper hit =) Ska bli trevligt =)



  

Hehe, detta är kort från ena hyllan på mitt rum. Det kanske syns vad jag gillar för filmer xD :P




God natt med er alla bloggläsare.

Förslag, snälla!

Sitter nu här i sängen med en filt över mig och hör hur vinden viner runt husknuten.


Jag fick för en liten stundsen frågan vad jag ska hitta på på min födelsedag. Jag har ingen aning. Jag fyller i år på en tisdag, men har ingen aning om vad jag ska hitta på? Någon som har förslag?

Måndag

Hejsan bloggen!


Sitter nu i sängen och bara tar det lugnt, känner mig helt slut. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, känner mig lite smådeppig av någon anledning.... Usch jag hatar verkligen sådant...


Denna dag har väl varit bra, verkar dock som om att HR programmet på Fässberg aldrig kan vara någorlunda problemfritt.... Suck... aja... Det som är nu är ju inget jag ska bry mig om men grejen är den att det drabbar mig oavsett om jag inte vill.... aja.


Nu har jag iaf ätit middag och startat en tvätt. Middagen bestod av rester från gårdagen, kyckling, harekoverts och ris, och sen ja, man får ju inte glömma Jespers starka vitlökssås :P haha.. xD...


Imorse på gympan så lyckades jag typ sträcka armbågen lite... Hmm... Asså hela denna dag har kännts konstig.


Det var iaf kul att träffa allt folk igen :D


Asså herregud vad det blåser ute nu då.


Ne, känner mig helt slut nu. Man kanske ska sätta sig och kolla på en film eller något...


Just det ja, asså ibland blir man bara såååå trött. Strax innan vi slutade så fick vi veta att det är provning av studentmössor idag och imorgon i skolan, så när vi hade slutat så gick Jossan, Johan och jag dit för att kolla. De hade ju satt upp olika tider, och tro sjutton att de i vanlig ordning hade glömt av oss, det tror jag de gjorde förra året också.. Det är hopplöst. Och det var typ ingen som visste någonting. Så imorgon får vi prata med Helena om det. Det är bara så himla typiskt Fässberg att glömma just vår klass :@ Blir tokig på sådant.


Hur har ni haft det idag då? =)


Kram på er.

Söndag

God kväll på er.


Då var denna helg över. Idag har Jesper varit här =) Malin åkte kl 10 imorse. Jesper och jag har inte direkt gjort så jättemycket, kollat på film, Johan Falk- Gruppen för särskilda insatser, handlat och lagat mat =)


Imorgon är det då tillbaka till skolan som gäller. Det ska faktiskt bli väldigt härligt, men samtidigt så är flera stycken ute på praktik nu. Och imorgon har jag då 2 timmars håltimma... Suck.. men men det är väl helt enkelt bara att stå ut...


Slutar ju kl 1 imorgon så efter det blir det troligtvis bara hem.


Ojdå, klockan bara tickar iväg nu. Säger nog faktiskt god natt med er.

Bilder från i fredags

Här kommer ett par bilder från i fredags, tack Malin gumman för den kväll! =)

Dessa ljus var tända hela kvällen, mysigt va =)

  

  

Och så här såg vår trevliga middag ut.

Hemma efter heldag på Liseberg

God kväll på er alla bloggläsare.


Nu känner jag mig helt slut efter denna dag. Det tar verkligen på krafterna att gå en heldag på Liseberg :P Denna dag har varit väldigt rolig och trevlig, Tack Lisa och Malin <3


Ja vi åkte väl en del saker ändå, fast ändå inte. Det var liksom faktiskt en del folk där och då också en hel del köer, så det blev väldigt mycket köande, men sånt man får ta :P


Malin hade med sig sin kamera så de korten lär jag få imorgon så lägger upp de här troligtvis imorgon.


Ne, nu säger jag god natt med er. Eller ja, Malin sover här inatt igen och hon ligger nu och pluggar religion.. Kram på er alla bloggläsare.



Liseberg idag :D

God morgon på er.


Vaknade för några min sen, Malin sover fortf.

Idag är det Liseberg som gäller =) Det ska bli trevligt =)


Jag tog lite kort igår kväll men får lägga upp de ikväll.


Ni får iaf ha en riktigt bra dag.

Fredag =)

Tjolahopp bloggen!


Sitter nu vid köksbordet och skriver detta. Nu under förmiddagen har jag diskat den stora disken som jag fick syn på när jag gick upp förut, städat och grejat lite, och nu fixar jag lite mat.


Runt halv 3 tiden så kommer både Lisa och Malin hit =) Det ska bli trevligt =) Malin ska sova här inatt och imorgon ska vi tre på Liseberg =) trevligt :D Det är ju ett tagsen man var där :P 2 årsen :P hehe :P


Men herregud vad härligt det är att vara ledig idag, känner det att jag behövde en sådan här halvdag för mig själv hemma. Men det finns ändå en person som jag saknar... Men men :P xD haha xD..


Nu är snart maten klar. Ska försöka ta lite kort ikväll som jag sedan lägger upp här =) Kram på er alla bloggläsare.

Ledig =) / Inte han också =(

God morgon alla bloggläsare.


Sitter nu i sängen och funderar lite. Såhär är det, morfar har ju ett bra tag nu haft problem med sitt ben. Jag kommer inte riktigt ihåg vad det var, men något om att det inte blir någon cirkulation i benet. Han har också sagt till mamma att om Nea och jag kommer dit och städar så får vi pengar för det. Undra om inte jag skrev ett inlägg om detta i veckan, känner igen det nu när jag skriver det. MEn aja iaf. Igår när jag var med Jesper och vi satt inne på mitt rum så kom mamma och berättade att morfar precis hade ringt och att han nu var väldigt dålig. Hon sa också att Nea och jag behöver åka till honom någon dag. När mamma berättade det så kände jag bara att jag inte orkade med det, jag började gråta. Det är ju knappt två årsen som Mimmi (mormor) gick bort i cancer. Visst det är inte illa att morfar ändå har klarat sig så här långt. Morfar har aldrig varit en pratglad typ, och han har aldrig bett om hjälp, han har nästan aldrig velat ha någon hjälp. Men jag har lite dåligt samvete för att jag inte visade mig hos Mimmi oftare när hon var sjuk, och att jg nu heller aldrig än så länge har varit  vid hennes minneslund. Det har jag väl inte varit för att jag har saknat henne alldeles för mycket, vilket jag fortf. gör, men också för att jag inte hittar dit, jag vet ju vart det är, men jag hittar inte dit.


I alla fall, i veckan då när Diana var här tror jag det var så berättade mamma om en grej morfar hade berättat för henne. Han hade träffat en person på sjukhuset som kände någon elle vad det nu var som hade samma problem som morfar, och där hade det slutat med att de fick amputera bort benet, ja något sådant var det, jag kommer inte exakt ihåg men nåt sånt. Och då tänkte jag "Morfar utan ben. Han lever ju för att jobba, han gör ju inget annat. Hur sjutton ska han klara av det?!" Ja det är faktiskt så, morfar har aldrig gillat att sitta still, han har alltid velat vara igång med någonting, och nu kan han inte göra någonting, inte ens gå till torget och handla, han kommer inte ens nerför trapporna. Så i helgen ska jag packa ner massa böcker som mamma sedan ska köra till morfar på måndag. När mamma sa det att jag ska packa ner böcker till morfar så tänkte jag "skämtar hon eller?! jag ser inte morfar framför mig ligga och läsa böcker"




Ne, man kanske borde gå upp ur sängen, eller försöka iaf.. Jag vill inte hamna i något sådant tillstånd igen som jag var i i ca 1 år då när det var sååå mycket att tänka på, saker jag var ledsen över och saknade osv... Nej inte en gång till, jag har ju ganska precis hämtat mig någorlunda, och gamla glada Carro är tillbaka, det vill jag inte dra ner igen....


Btw, släng gärna iväg en kommentar så blir jag glad =)


Kram på er

Sista dagen på praktiken

God kväll på er alla bloggläsare.


Ligger nu i sängen och chattar lite med Jesper, har precis kollat klart på ett avsnitt av Doobidoo som jag har missat.


I eftermiddag/kväll har jag varit med Jesper =) Vi satt och kollade på Wallander- Cellisten.



Denna dag har gått väldigt fort på Brogyllen. Men ja, nu har jag då gjort min sista dag där, och det blev ingen tårta gjord idag,  alla, även jag glömde av det och kom på det när de so bakar slutade. Men men. fick med mig lite annat gott hem iaf.


Nu ikväll fixade jag väldigt god mat, eller ja.. Köttgtyta och smörgås. till efterrätt blev det en kanelbulle från Brogyllen och en kopp cappuchino =) :P


  



Imorgon är jag då ledig. Både Lisa och Malin kommer hit runt halv 3 tiden imorgon. Malin ska sova här imorgon till lördag, och på lördag ska Piff, Puff och Nalle Phu på Liseberg. Det ska faktiskt bli lite roligt. Varken Malin eller jag har varit där på 2 år.


Ne, nu ska jag snart lägga mig. God natt med er och sov så gott.

Onsdag

God kväll på er.


Asså jag har fått för mig att det är torsdag idag, troligtvis bara för att jag är ledig på fredag :P Så ja, imorgon är det då sista dagen på Brogyllen. Jag ska tydligen få göra en tårta till mig själv då eftersom att det är sista dagen, fick veta det idag =) Vi får se vad det blir för någon, men troligtvis inte någon med grädde eftersom att jag inte är så förtjust i grädde.. Men jag lovar att jag ska komma ihåg att ta ett kort på den och lägga upp här.


Denna dag har varit helt okej, har varit med Eva i butiken idag.


Jo just det ja, imorgon ska jag vara med Jesper en stund på eftermiddagen så vi får se om det blir något bloggande då.


Usch, jag känner mig så dålig nu med bloggen.. Jag har verkligen ingen fantasi vad jag ska skriva om... :/ Just nu händer det inte så mycket i mitt liv. Det tycker jag är väldigt härligt efter 2 år i helvete.. Men ja... Visst tankar kommer upp ibland, man tänker tillbaka på det som har varit osv. Ibland känner man att man verkligen måste skriva av sig, och ibland bara prata ut med någon.. Men jag lovar, jag ska försöka bli bättre att uppdatera här, eller rättare sagt skriva om mer intresanta saker...


Herregud vad det blåser ute nu asså, det är helt sjukt. Jag har mitt fönster nästintill stängt, öppet Väldigt lite bara, och rullgardinen blåser ut...


Imorgon är det då sista dagen som jag ska gå upp halv 6. Det ska bli väldigt härligt, och sedan väldigt härligt att vara ledig på fredag, då ska jag verkligen sova ut =) Nea har tydligen studiedag imorgon ,tur att jag inte valde att vara ledig imorgon :P haha :P


Säger nu god natt med er.




Jobbigare att stå i butik än vad många tror

Hejsan på er.


Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra, dock lite ont i knäet, ont i ryggen och är helt slut =( Många tror inte att det är så jobbigt och att man inte blir så trött av att stå i ett café eller butik en hel dag, men det är betydligt jobbigare än vad man tror. Eller ja, det är inte jobbigt så, men man blir enormt trött efter att ha gjort det. Vi pratade om just det en dag i förra veckan på praktiken (bageriet jag är på) att många av de som aldrig stått i butik eller dyl. tror att man kan bli så trött, men asså man ska hela tiden vara trevlig mot kunderna och se glad ut, och så är man igång med något typ hela tiden.. Eller inte riktigt men nästan, och så står man ju upp precis hela dagen, bortsett från 30 min rast som man har.

Mamma tror ju mig aldrig när jag säger att jag är så himla trött på eftermiddagen, som tex. nu en dag när jag varit på praktiken, då är jag verkligen helt slut, men så kommer jag hem och då ska jag diska, laga mat, hjälpa mamma med maten, hjälpa mamma att handla.. Ja ni fattar.. Det orkar man inte, och då har man varit igång sen halv 6 på morgonen. Ne usch säger jag bara.


Nu har jag lagat mat och diskat, och tänkte nu faktiskt sätta mig och kolla på den nya filmen jag fick av Lisa igår, Wallander- Cellisten :D


Jo, tack Lina för en trevlig dag på praktiken! =)


Nu blir det filmtajm, kram på er alla bloggläsare.

God morgon

God morgon på er.


Hoppas att ni har sovit gott, det har iaf jag gjort, trots att jag vaknade 15 min innan klockan ringde... men det gjordejag för att det var så kallt på rummet...


Idag är det då till att stå i butiken med Lina :D Det ska bli trevligt =)


I eftermiddag får vi se vad som händer. Det skulle inte förvåna mig om mamma vill att jag ska göra det, det och det.... ne vi får se, själv hade jag nog gärna bara tagit det lugnt, trots att jag känner att jag är lite för trött för det eftersom att när jag är så här trött som nu och inte har något spec att göra då börjar jag tänka tillbaka på saker och ting och det gillar jag inte... Men men.. vi får se vad som händer.


Nu ska jag gå om en stund. Ni får ha en bra dag. KRam på er.

Lite omgjort/ lugn dag

God kväll på er.


Sitter nu i sängen och chattar lite och har precis grejat klart med denna blogg.. Tror utseendet är lite roligare nu jämfört med förut, eller vad tycker ni? =)


Denna dag har varit väldigt lugn. Min syo var och hälsade på idag, och jag hade ju egentligen studiedag idag men vi bytte den till fredag, så på fredag så är jag ledig =) Härligt det med långhelg =). På lördag blir det liseberg med Lisa och Malin, eller kanske rättare sagt, det blir gänget Piff, Puff och Nalle Phu :D haha xD :P Det ska bli rolig. Varken Malin eller jag har varit på Liseberg på två år. Hoppas bara att vädret håller i sig..


Ojdå, klockan är visst redan 8 :O Man kanske ska ta och gå och duscha. Mamma håller på med maten, nåt kött, potatis, brunsås och kantareller :D


Kram på er alla bloggläsare.

Hemma igen efter trevlig helg

God kväll på er.


Då var man hemma igen då efter en helg i Jönköping. Det har varit väldigt roligt och trevligt.


I fredags mötte jag upp Jesper på Kungssten. Därifrån gick vi till Nöjds konditori där vi mötte upp Jespers mamma. Medans hans mamma gick och handlade en tårta så slängde vi in våra saker i bagaget, MEN grejen var den att precis när jag stuckit in huvudet i bagaget för att slänga in min väska så ska Jesper visa någonting och lyckas smälla bagageluckan rakt i pannan på mig, AJ! Ja det kändes en del. Så hela dagen igår hade jag en bula i pannan... Hmm.. Varning för Jesper xD :P hehe :P nee...


Igår gick vi upp runt kvart i 8 tiden för att vi skulle gratta Jespers farmor som fyllde 89 år. Jag som är van vid att sova till ca 9 på helger annars var ganska trött när Jesper väckte mig innan 8, men ja, jag gick upp och tog på mig kläder. Efter frukosten så tog Jesper, Jespers föräldrar och jag en härlig promenad till Jönköping centrum. På vägen dit så tog jag några fina kort utöver Vättern.     


Väl i centrum så gick vi i lite olika affärer, Jesper behövde både skor och jacka så det var det vi letade efter, vilket vi också hittade innan vi började traska tillbaka hem till Jespers farmor. Väl där så åt vi lite smörgås innan vi tog bilen till Gränna där de hade någon gammal gård som de nästan aldrig är vid längre. Den gården var väldigt fin, det var väldigt mysigt där. När vi var där så kom jag och tänka på Brevika, vårat sommarställe, det ser faktiskt nästan likadant ut som det gjorde.

Efter att vi tillbringat ca 40 min där så åkte vi in till Gränna och åt lite. Jag åt ost- och skinkpaj som var väldigt god. Och ja, man kan ju inte lämna Gränna utan att köpa med sig lite polkagrisar :P

  


Tack Jesper för en väldigt trevlig och rolig helg!



Imorgon är det sista måndagen på praktiken då, och imon kommer syon och hälsar på. Sedan är det studiedag imorgon egentligen men vi ska se om jag kan ta ledigt någon annan dag ist.


Hoppas att ni har haft en bra helg alla läsare. Nu ska jag snart sova. God natt med er.  

Åker i eftermiddag

God morgon på er.

Sitter nu i sängen och äter frukost och fryser som sjutton. Jag har haft öppet mitt fönster inatt det är därför, och nu var jag och kollade på termometern som visade 5 grader ute... fy sjutton, nu är verkligen hösten här.


Inatt har jag väl sovit bra tror jag...


I eftermiddag åker jag då till Jönköping, så det kommer nog tyvärr inte bli något bloggande då =( Men jag återkommer igen på söndag troligtvis.


Nu ska jag fortsätta äta vidare. Ni får ha en riktigt bra dag och helg. Kram på er.

Åker imon

God kväll på er.

LIgger nu i sängen och chattar lite och känner mig helt slut.


Denna dag har varit väldigt trevlig och härlig. Tack Lina för ännu en trevlig dag i butiken =)


Nu ikväll har jag packat inför helgen och grejat med lite annat. Men nu tror jag allt ska vara packat iaf, hoppas det :P Men ja,det är ju alltid något man glömmer när man åker iväg :P


Någon dag måste jag till maxi och köpa hårfärgning. Nu måste jag färga håret någon dag, det har blivit väldigt ljust på sina ställen. Jag antar att det blir samma som jag hade i vintras, brunt =) Det är det jag alltid har velat ha.


Imorgon kommer jag få skynda mig hem efter praktiken för att hämta väskan och sedan åka iväg nästan direkt igen till Kungssten där jag möter upp Jesper och där vi blir hämtade av hans föräldrar. Så ja, imorgon kommer det bli stressigt efter praktiken, hoppas bara att jag kan ta samma buss som jag tagit de senaste dagarna så kanske det inte behöver bli så stressigt, OM orange vill komma i tid vill säga vilket man aldrig vet om den gör eller ej :P ,....


Vet inte riktigt om jag kommer att hinna blogga imorgon på morgonen, så säger redan nu att ni får ha en riktigt bra helg. Kram på er alla bloggläsare.

Torsdag morgon

God morgon på er.

Hoppas att ni har sovit bra, själv har jag väl sovit ganska bra, har dock vaknat ett par gånger =( Asså det har jag gjort alltmer, vaknat ett antal gånger på natten. Det är skitjobbigt..


I eftermiddag ska jag hem och packa för helgen. Imorgon eftermiddag åker jag med Jesper och hans föräldrar till Jespers farmor i Jönköping och kommer hem på söndag. Det ska bli trevligt =)


Ojdå herregud, klockan bara tickar iväg här. Ni får ha en riktigt bra dag. Kram på er.

Dagen och bilder från svamphelgen för ett tagsen

God kväll på er.

Sitter nu i sängen och planerar lite inför helgen och chattar. Denna dag har varit okej....


När jag kom hem idag så ställde jag mig och gjorde en underbart god kycklinggryta, ja den blev riktigt god =) :P.. När jag väl hade lagat klart maten och även ätit så var jag så trött så jag gjorde mig en god kopp Carros cappuchino och att tugga på tog jag ett danskt winerbröd med kanel och mandel som jag fick med mig från praktiken idag. Det var riktigt mumsigt :P


Jo, jag tog ett kort på den goda fikan förut, och samtidigt så såg jag att jag hade bilder i kameran från när vi var i Brevika sist ett antal personer och plockade kantareller. Det var två bilder, en bild från första dagen på alla kantareller vi plockade då, och en på det vi plockade andra dagen.


Jag laddar upp de bilderna nu och så säger jag god natt med er.


 

Första dagens kantarellfynd


Andra dagens kantarellfynd, men på denna bilden har vi redan tagit in lite för att rensa.


            

Dagens fika, ser gott ut va?! xD


Snart sova

God kväll på er. Ligger nu i sängen och har precis kollat på Van Veeteren- Carambole, detvar väldigt längesen man såg den.


Denna dag har varit väldigt trevlig och rolig. :D


Herregud, jag känner mig nu helt slut så orkar tyvärr inte skriva så mycket mer. Sitter nu och planerar lite inför helgen när jag ska med Jesper och hans föräldrar till Jönköping.


Ne herregud vad trött jag känner mig. Säger god natt nu ni får ha det så bra. kram på er.

Tisdag morgon

God morgon på er.

Hoppas att ni har sovit bra, det har iaf jag gjort när jag väl somnade.

Nu sitter jag i sängen och äter lite frukost och fryser som sjutton. Ute var det nu 7 grader, och det är ett antal fönster som stått öppet här hemma under natten..


Idag blir det då till att jobba med Lina =) Hoppas att vi får sålt lika mycket idag som igår :P


I eftermiddag ska jag se om jag kanske orkar dammsuga och torka golvet på mitt rum, jag dammade ju igår kväll. aja..


Ni får ha en riktigt bra dag. Kram på er.

Någorlunda härlig dag

God kväll på er alla bloggläsare.

Sitter nu i sängen och chattar lite och skriver detta.

Denna dag har varit okej. När klockan var runt 1 så hade vi nästan sålt slut allt kaffebröd :O Ja, allt bara tog slut helt plötsligt, det var knappt så jag hann reagera :P .. De andra dagarna har det alltid varit iaf något kaffebröd kvar :P Så ja, denna dag har faktiskt gått betydligt fortare än de andra dagarna, men jag tycker fortf. inte det är så jätteroligt där, eller okej, Alla är hela tiden på glatt humör, skrattar osv hela tiden vilket är väldigt härligt, och sedan är det trevliga kunder också (som jag endast träffar på när jag får stå och hjälpa till att packa i butiken) men annars tycker jag faktiskt inte att det är så roligt att stå i ett konditori som jag trodde för några årsen.. Ne, det är café som gäller för mig.


Men som jag sagt innan, vi får se om jag klarar dessa 2 sista veckorna på praktiken med tanke på ryggen.


Jo, imorse åkte jag SAMMA buss som jag åkte hela förra veckan :P Hmm.. att det kan bli så egentligen.. aja..


När jag satt på bussen på väg hem idag så ringde Malin mig och frågade om vi skulle träffas. Hon var också på väg hem, så hon kom förbi en sväng. Det var väldigt trevligt eftersom att vi träffas så sällan numera.


Idag har verkligen alla på praktiken, även en kund sagt att det snart är helg igen :P Ingen tyckte om att det var måndag idag :P



Ne, nu ska jag bara sätta mig och vara lite social på msn eller något, eller kanske leta upp något roligt på internet.


Ni får ha en fortsatt bra kväll. Kram på er

Måndag

God morgon på er alla bloggläsare.

Hoppas att ni har sovit gott, det har iaf jag gjort.


Hmm.. Idag är det då måndag och praktik igen.. Hmm jag känner verkligen inte för praktiken mer, men jag säger så här, jag får se några dagar denna veckan, blir det inte bättre med ryggen så får jag väl ringa syon och se vad vi kan hitta på isf. Allra helst hade jag velat komma tillbaka till skolan. Dels är det för tidiga tider som jag börjar, jag kommer knappt upp ur sängen halv 6, och sedan är det det att jag får så himla ont i ryggen. Men ja, vi får se hur det blir med praktiken nu de 2 sista veckorna.

Men ja, vi får se hur denna dag blir. Jag har ju liksom haft ont i ryggen hela helgen också :(


Ojdå, nu tickar klockan bara iväg. Ni får ha en bra dag kram på er.

Får se hur länge till jag klarar av praktiken

God kväll på er alla bloggläsare.

Nu sitter jag i sängen och chattar med lite trevligt folk och skriver detta.


Denna helgen har varit väldigt trevlig =) Tack Jesper! Trots att vi igår satt ca 10 timmar och installerade om och grejade med Jespers lillebrors dator :P Den ville ju inte göra som vi ville (vilket datorer inte heller brukar vilja) det var därför det tog sådan tid...


Imorgon är det då praktiken igen som gäller, men asså ärligt talat, jag funderar på om jag verkligen kommer att klara 2 veckor till där jag är med tanke på ryggen. Asså varje dag när jag kom hem efter praktiken i veckan så var jag tvungen att lägga mig en liten stund i sängen för att jag hade så ont i ryggen, och det har jag haft även i helgen, känner det nu också. Så ja, vi får se om jag klarar av 2 veckor till där.



Någon dag i veckan ska jag ge mig själv en spark i baken och verkligen storstäda rummet, rensa bland papper osv. Massa sådant.. Sedan till helgen ska jag troligtvis iväg med Jesper och hans föräldrar och hälsa på Jespers farmor =) Ska bli trevligt, härligt att komma bort hemifrån lite också =)


Ojdå, klockan bara tickar iväg, det är nog dags att snart lägga sig, ska ju upp halv 6 imorgon.. Usch nej, jag orkar inte praktiken imon.. hmm.. :/.. men men som sagt, vi får se hur länge till jag klarar av det stället med tanke på ryggen.


Kram på er och god natt


Skärgården

Hejsan på er alla bloggläsare. Hoppas att allt är bra med er =) Med mig är det bara bra, dock fortfarande lite trött.. Hehe, Jesper väckte mig strax efter 7 imorse... hmm.. xD :P 


Idag har vi inte gjort så mycket. Nu sitter vi och installerar om Jespers lillebrors dator som alltid tar tid... Men men..


Just det ja, vi har ju en hel del av filmen kvar som vi började kolla på igår, Danslärarens återkomst, den måste vi se klart idag också..


Hur har ni haft det hittils denna helg?


Kram på er alla bloggläsare.

Torsdag

God kväll på er.


Denna dag har varit väldigt bra, det har varit en hel del att göra =)


Tänkte bara säga snabbt att imorgon eftermiddag åker jag till Jesper och kommer hem på söndag igen så ni får ha en riktigt bra helg. Själv ska jag snart sova, är hur trött som helst.


Kram på er alla bloggläsare.

Hur ofta händer sådant?! :/

Hejsan på er.

Sitter nu i sängen och skriver detta. Denna dag har varit helt okej, men herregud vad trött jag är. Imorse somnade jag som en stock på bussen och vaknade när Lisa ringde och väckte mig efter Frölunda torg.


Hehe, en lite konstig sak som jag har varit med om nu, eller ja.. Det är inte så ofta som man hittar kännetecken INNE på en buss, men det har jag gjort nu. Men inte bara nog med det, jag har åkt med exakt SAMMA buss 2 gånger om dagen sen i måndags, hur ofta händer sådant liksom?! :P xD..


Nu står mamma i köket och gör nån köttgryta och Nea har ockuperat toan. Hmm.. jag som trodde att hon skulle träna, eller det är vad hon har sagt iaf... Aja, med henne vet man aldrig.


Även idag ska jag lägga mig tidigt. Det kommer nog bli något eller ett par avsnitt av Tusenbröder innan jag somnar. Ne, man kanske ska ta och sätta på ett avsnitt redan nu innan maten. Det gör jag! Kram på er.  

Onsdag

God morgon på er.

Sorry för dålig update igår men jag var så himla trött så jag inte orkade skriva här.


Dagen igår var bättre än måndagen. Igår fick jag flytta bröd och lite sånt...


Inatt har jag sovit sådär, vaknat ett antal gånger och hostat. Nu är jag nästan bra från förkylningen, bara lite hosta kvar.


Jo just det ja, till helgen åker jag till Jesper så då kommer det nog inte bli mycket bloggande.


Herregud, nu känner jag mig verkligen helt väck... får se till att försöka sova ut i helgen.


Ni får ha en bra dag.

Tisdag

God morgon på er.

Ojdå, vad är det som hänt här egentligen, hela bloggagratis är omgjort och allt utan förvarning. aja, det hinnerinte jag kolla på nu, får ta det senare.

Nu sitter jag i sängen och äter lite frukost och känner mig enormt trött även om jag slocknade kl 10 igår :P


Idag får vi se vad som händer... Ni får ha en bra dag. Kram på er.

Första dagen på praktiken avklarad

God kväll på er.

Sitter nu i sängen och känner mig verklgien helt slut. Sitter här och chattar med lite olika folk.


Denna dag har varit seg, men det brukar de 3 första dagarna vara på ett nytt ställe. Idag har jag inte gjort så jättemycket. Städat, tagit ur kakor ur plåtar och doppat maränger i smält choklad. Ja det är väl det jag har gjort.. Så ja, denna dag har varit väldigt seg.. Men sen också att jag går upp så himla tidigt. Jag går ju upp halv 6 nu vilket jag inte har gjort sen vi bodde på Hälsö, och det har verkligen känts hela dagen asså för jag har varit enormt trött.... Så jag ska se om jag kan ändra tiden lite och börja 8 ist, det blir typ bara 20 min skillnad men det hjälper lite. Jag har iaf insett att bageri verkligen inte är någonting för mig med tanke på tiderna, det är alldeles för tidigt för mig att börja. Ne usch. Vi får se.


När jag hade slutat idag så ringde Malin mig och frågade vad jag skulle göra idag. Hon hade slutat och hade inget att göra så hon undrade om vi kunde träffas. Så det gjorde vi en liten stund nu i em/kväll vilket var väldigt trevligt, herregud vad vi skrattade :P xD haha.. Vi satt och letade upp lite olika spel på spela.se och där hade vi väldigt roligt.. :D


Ne herregud, nu ska jag ärligt talat snart lägga mig. Jag känner mig verkligen helt slut.


God natt med er alla bloggläsare.

Praktik

God morgon på er.


Sorry för dålig update i helgen. Har varit med först Malin och sedan Jesper.


Idag är det första dagen på praktiken då, på ett bageri. Jag vet inte riktigt om jag tycker det ska bli roligt eller inte. Eller om jag säger så här, jag har aldrig gillat att vara ute på prakik, vet inte varför. Så ja, denna dag får vi se hur den blir. Det blir bara så himla konstigt, vi har knappt börjat i skolan och så ska jag ut på praktik direkt... vi har ju inte kommit igång med någonting nästan, eller ja, jag var ju sjuk i veckan också och då började de tydligen med något arbete men ja...


Ne så denna dag får vi se hur den blir. Vi får se hur jag kommer att klara av dessa tider. De ville ju först att jag skulle börja kl 7, men det sa jag nej till så nu ska jag börja mellan halv 8 och 8. Men det blir till att gå upp halv 6 varje dag. Usch, fattar inte hur jag ska orka det ärligt talat, jag är verkligen inte direkt någon morgonmänniska.. Äää vi får väl se hur det går..


Nu ska jag gå om 10 min. Ni får ha en riktigt bra dag. Kram på er.

Fredag

God morgon på er.


Sitter vid köksbordet och äter frukost. Asså varför måste det blåsa stark kuling och regna på natten... usch vad jag hatar det, det har hållit mig vaken inatt. Jag har inte sovit mycket.

Idag ska jag då gå till skolan men vi får se hur länge jag orkar, hoppas iaf att jag orkar fram till 12 för Lisa Måste visa mig vägen idag till praktiken.. och så måste jag ha mina köksskor också.


I eftermiddag kommer Malin hit och stannar tills imon :D Det ska bli trevligt, hoppas bara att jag kommer vara lite piggare ikväll.


Ojdå, nu ska jag gå om några min. Ni får ha en bra dag. Kram på er alla bloggläsare.

Snart sova

God kväll på er.

 Ligger nu i sängen och bara chattar lite och är ganska trött, ska snart lägga mig och sova. Imorgon ska jag ju liksom upp kl 6, sen får vi se hur länge jag orkar imon, om jag orkar med blomsterkursen eller om jag pratar med Åsa och går hem ist, bara det att Lisa och jag måste kolla vägen imon så det ska vi göra oavsett och sen hem, det är ju inte direkt så bra när jag ska till praktiken på måndag och jag inte hittar dit :P hehe nee så roligt ska jag inte ha det.


Ne, nu ska jag alldeles strax lägga mig och sova. God natt med er och sov så gott.

Usch vilket väder

God kväll på er eller vad man säger så här dags :P

SItter nu i soffan och chattar bara lite. Ute står regnet som spön i backen =( Usch...


Idag har jag städat lite, diskat, kollat på film, tusenbröder och lite på tv. Så idag har jag iaf mått bättre än igår =) Så imon blir det till att gå till skolan, men sen får vi se hur länge jag orkar, om jag orkar både matkunskapen och blomsterkursen.


Imon ska ju Lisa och jag kolla vägen till min praktik jag ska till på måndag, kan ju vara en fördel att hitta dit :P och på eftermiddagen kommer Malin hit och stannar till lördag :D Det ska bli roligt och trevligt. Det var ju änna ett tagsen vi sågs.


Vad har ni haft för er idag?


Hemma idag också

God förmiddag på er alla bloggläsare.

Sitter nu i vår härliga soffa och chattar lite och väntar på att Sjukhuset ska börja på tv om några min.


Idag känner jag mig lite bättre, men har fortf. febergräns, hosta och förkyld, vilket också gör att jag känner mig ganska trött men ändå inte. Eller jag börjar känna mig lite smått rastlös, jag orkar inte gå hemma känner jag.

Idag ska jag städa lite, men vi får se hur mycket jag orkar. Imorgon ska jag iaf till skolan, jag Måste det. Malin kommer ju hit imon också :D och då får jag inte vara sjuk. Det är ju längesen Malin och jag träffades nu eftersom att hon har bytt skola så blir det så konstigt. Vi har ju liksom träffats varje dag i 3 år, och nu är det bara vissa helger... hmm =( Och på lördag ska ju ev Jesper komma hit.


Ni får ha en fortsatt bra dag. Kram på er

Torpet, ungefär som en liten spökhistoria jag skrivit för några årsen

Det är sensommar och eftermiddag. Det börjar skymma och på den slingriga gamla landsvägen kör en bil i full fart. I bilen sitter det, efter en lång resa, två tysta personer, en mamma och hennes dotter Linn.

Vid ett tjärn bryts tystnaden av att mamman skriker till och tvärbromsar. Efter bilen syns ett stort rökmoln. Det dunsar till i golvet och även Linn skriker till. Det luktar bränt och någon annan lukt som Linn inte känner igen. De går ur bilen men kan inte se något speciellt mer än bromsspåren i vägen. De sätter sig i bilen igen och backar in på en liten grusväg för att inte stå mitt i vägen. När de går ur bilen igen känner de den konstiga lukten igen, då ännu starkare än innan. Mamman kollar fram på bilen och det syns tydligt att de har kört på något. Hon kollar under bilen men flyger snabbt bakåt. Det de körde på sitter under bilen. När hon kollar under bilen igen ser hon inget speciellt. Det ser ut som det brukar och ingen grävling eller något annat sitter under bilen. De går in i bilen igen och kör vidare. Nu luktar det inte lika mycket som innan, men Linn är fortfarande rädd. Den sista biten till stugan kör de sakta för att inte köra på något mer.

 

Vid stugan är det tyst och mörkt. Det enda de hör är ett rådjur som skäller långt in i skogen.

De plockar ur sakerna ur bilen och in i stugan under tystnad. Det blir allt mörkare ute och det börjar regna.

Medan mamman går in i den kalla stugan för att sätta på strömmen och tända i kaminen så bär Linn i resten av sakerna till stugan.

 

Efter ett tag har de packat upp sina saker och även bäddat sina sängar. Nu regnar det mycket ute och mamman och Linn sätter sig i en av sängarna. Mamman börjar berätta om hennes mormors föräldrar som bodde i huset för längesedan. Hur det var att bo där då, utan både vatten och ström inne. Hur de fick gå ner till sjön för att hämta vatten och gå på utedasset. Under den tiden hade de en del djur, fortsatte mamman. De närmaste grannarna de hade bodde några kilometer bort härifrån. Mamman sänkte rösten och sa ”det sägs att grannarna hängde sig i ett litet torp inte alls långt härifrån”.

Tillslut hoppar Linn till, hon hade varit så inne i det som sin mamma hade berättat så hon hade inte märkt att det hade börjat åska ute.

Medan mamman gick för att dra ur telefonen och kolla vad klockan var hade tydligen Linn somnat, för hon vaknade på morgonen av att mamman satt på Linns säng. ”God morgon vill du ha frukost?” frågade mamman sin nyvakta dotter. Linn nickar som svar.

 

Den dagen var de ute i skogen. Helt plötsligt hoppade Linn till, det stod någon framför henne. Hennes mamma hade gått en liten annan väg så hon syntes inte till. Personen som står framför Linn nu ser ut som om att han levde under slutet av 1800-talet. Mannen sträcker fram sin hand mot Linn, men hon backar. Hon vill skrika, men får inte fram något ljud. Mannen följer efter henne när hon backar. Linn kollar snabbt runtom sig om hon ser mamman. Det gör hon inte. Nu hör hon inte heller något mer än sina egna och mannens andetag, inte ens någon vindpust, det har slutat blåsa helt och hållet. Hon tar ett steg bakåt, men det är stopp. Nu står hon inte bara på marken, hon står på något mer. Linn vänder sig snabbt om. Då känner hon den konstiga lukten som hon kände dagen innan när de hade kört på grävlingen. Nu står hon på dess tass. Den verkar inte vara vid liv. Mannen har nu kommit och lagt sig på knä framför grävlingen. Då börjar Linn springa för allt hon är värd. Hon hinner knappt tänka förrän hon springer på sin mamma. Linn har under den tiden varken sett eller hört sin mamma.

Mamman blir rädd när hennes dotter kommer springandes. Linn berättar om det hon hade varit med om i skogen.

De två personerna går nu tillbaka in i skogen, dit där Linn hade träffat mannen som såg ut att vara från slutet av 1800-talet. De kommer fram men ser inte en enda levande själ, inte ens den döda grävlingen. Men jag vet att det var här, säger Linn. Ja jag tror dig men nu går vi hem, svarar mamman.

De går tillbaka till stugan under tystnad. De hör inget mer än sina egna andetag och fotsteg.

Nästan framme vid stugan stannar de. Det ligger ett skelett mitt på gräsmattan. Det luktar precis som det hade gjort när Linn stod på grävlingens tass. Nu ligger endast skelettet av den mitt framför dem. Linn vill börja springa igen, men den här gången lugnar hon sig. Hon väntar på att hennes mamma också ska gå. Linn börjar fundera på om hon såg skelettet när de gick till skogen, men det kommer hon inte ihåg.

 

Framåt kvällen hade det börjat regna och åska igen. De två personerna hade fixat varsin kopp te och suttit sig i sängarna framför tvn. Det åskade mycket ute men det brydde de sig inte om. Efter ett tag gick strömmen och det blev helt kolsvart i hela stugan. Det kom inget ljus utifrån eftersom att det låg mitt ute i skogen, det lös inte heller i några av de andra husen som låg i närheten. Linn gillade inte att strömmen hade gått, men hon lugnade sig snabbt.

Hon har nästan precis somnat när hon vaknar av att hon hör röster. Det var inga hon kände igen. Hon hörde att de först pratade med varandra på ett språk som Linn inte förstod. Hon hörde endast att det kom utifrån.

Nu hade hon inte hört mamman på ett tag, hon kunde inte heller se några konturer av en människa i mörkret. Nu var Linn rädd. Hon vågade inte ropa på sin mamma, utan hon satt tyst i sin säng. Hon hörde fortfarande röster en bit bort och nu även något djur som hon inte kunde komma på vad det var.

 

Linn hade tydligen somnat, trots rädslan, för hon vaknade när det började ljusna ute. Mamman syntes inte till. Linn reste sig upp från sängen, tog på sig kläder och kollade ut genom fönstret. Hon såg något utanför. Det var rött och vått, blod tänkte Linn. Hon började springa mot ytterdörren, ut till närmsta hus. Hon knackade på dörren och en kvinna i 40-årsåldern öppnade. Kvinnan blev rädd när hon såg Linn och minen hon hade. ”Har det hänt något?” frågade kvinnan ”min mamma är borta och det är blod utanför våran stuga” svarade Linn med en stressig och rädd röst. ”Det kanske är din mor som vi hittade här ute på vägen” svarade kvinnan ”hon är här inne och sover”

Linn sprang till sin mamma som låg och sov i en soffa. Hon kramade henne hårt och länge. En man kom fram till Linn och bad henne följa med till rummet intill. ”När min fru och jag var nyinflyttade här, kom det en bokbuss hit en gång i veckan” började mannen. ”Första gången jag var inne i den och kollade i lite böcker, jag hittade en bok som det stod en sann berättelse i som var härifrån. Jag köpte den boken för att läsa mer” fortsatte han. Mannen tog fram boken och slog upp en sida där berättelsen var väldigt kortfattad. Linn läste det och sa ”det är precis det mamma och jag har varit med om, grävlingen, lukten, skelettet, rösterna, strömmen som gick och blodet utanför huset” sa Linn. Dagen därpå åkte Linn och hennes mamma hem och åkte aldrig tillbaka till stugan igen.   

Sjuk =(

Hejsan på er.


Ligger nu i sängen och har precis vilat lite. Låg i soffan förut och kollade på film, Tusenbröder när jag kände att jag fick feber. Usch vad jag hatar det. Jag vill inte vara sjuk nu =( så vi får väl se om Jesper kommer hit sen ändå.


Förut plockade jag bara lite här hemma och jag blev verkligen supertrött, så det var nog bara bra att jag inte åkte till skolan idag, det hade jag verkligen inte orkat. Lisa ringde förut och berättade att de hade mycket att göra. Då sa jag bara det att det var nog tur att jag inte kom till skolan idag då.

 Jag har också kollat lite på tv idag, på "I en klass för sig" som var ganska intressant faktiskt, och sedan på Sjukhuset. Ja, jag hade inget annat att göra..


Aja..

Förkyld

God morgon på er.


Hopp, det blev till att vara hemma idag =( Inatt har jag vaknat flera gånger och hostat och haft väldigt ont i halsen, så jag har ju inte sovit så jättebra inatt, så jag gjorde bedömningen att stanna hemma idag. Det ville jag verkligen inte egentligen, men men... sånt är livet. Så nu ligger jag i sängen och hostar, har ont i halsen och har blivit mer förkyld än innan. Som tur är så har jag iaf inte lika ont i halsen nu som jag hade igår kväll vilket är väldigt härligt, men jag vill inte vara förkyld nu.


Vi får väl se om Jesper kommer hit i eftermiddag ändå.


I helgen får jag bara inte vara sjuk. På fredag ska jag ju vara med Malin vilket är ett tagsen nu, och sen ska jag träffa Jesper. Ne, jag får inte vara sjuk i helgen.


Man kanske ska gå upp och äta lite frukost. Sedan måste jag packa upp väskan från Brevika idag, har ju inte gjort det än :P hehe..


Men ja, ni får ha en bra dag. kram på er

Härlig dag men jag vill inte bli sjuk nu

God kväll på er.


Sitter nu i sängen och chattar och nyser som sjutton. Nu ikväll har jag haft skitont i halsen. Jag har druckit varmt te med honung som inte har hjälpt men sen blev det för mycket så jag tog en panodil. Det sitter typ bara på ett ställe i halsen också.. Usch det e skitjobbigt. så vi får se om jag går till skolan imon eller ej.


Dagen idag har varit väldigt bra. Sara, Eva (assistenten) och jag var i baket idag. Där hade vi väldigt roligt :D Om jag går till skolan imon så blir det samma som idag :D Och då hade jag tänkt att göra den chokladpajen som jag gjort här hemma någon gång, se hur populär den blir i vårat café :D :P


Hmm... jag orkar inte skriva så mycket mer, jag känner mig helt slut verkligen. Imon kommer ev Jesper hit en stund =)


Säger redan nu god natt med er och sov så gott!

Tisdag

God morgon.


Sitter och äter frukost nu. Filmen igår var superbra :D


Inatt har jag sovit sådär, har vaknat några gånger. Igår kväll började min hosta, och idag är den värre =( Jag bara känner det hur tung jag är i huvudet och hur trött jag känner mig. Jag vill inte bli sjuk nu =( jag går ju för tusiken ut på praktik nästa vecka. hmm...


Idag är det cafét som gäller med Eva och Helena :D Vad underbart att ha tillbaka de gamla goa lärarna igen och äntligen få lära sig nåt :D det gjorde man ju inte när jag hade Elisabeth.


Herregud, jag har nog blivit väldigt seg på morgonen, nu ska mamma och jag gå om en stund. Så ni får ha en bra dag.