CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

January 2013

Jobba kväll

Hejsan bloggen!

Nu sitter jag här hemma och väntar på att jag ska åka till jobbet. Idag ska jag för första gången stänga på jobbet så jag börjar kl 13 och slutar 20:30. Det ska bli roligt att få testa på att även stänga, inte bara öppna, men just denna tiden som jag får innan jag ska gå iväg till jobbet på förmiddagen känns inte så rolig, jag liksom bara går och väntar på att jag ska åka till jobbet, jag kan liksom inte slappna av riktigt, men men, får se hur det går idag, men det kommer säkert att gå bra =)


Igår kväll var Malin och jag iväg och spelade badminton, det var väldigt roligt. Igår var just en sådan perfekt kväll för badminton för min del, när jag väl börjar spela så tänker jag inte på något annat, jag bara är i träningshallen, allt annat bara försvinner ur huvudet, älskar det! Igår var den vanliga tränaren tillbaka också, han som vi hade när vi spelade för flera årsen också. Han kan vara väldigt jobbig eftersom att han är väldigt mycket på eller hur jag kan säga, han säger till så fort något steg inte ser bra ut osv, men igår var han rolig samtidigt, han skrattade också vilket gjorde att det blev roligare =) Jag älskar att spela badminton!


Till helgen har älsklingen scouter så då har Malin och jag sagt att vi ska ha en Carro och Malin helg. Vi ska storstäda här hemma och även ta en sväng till stan pratade vi om också, vi har lite saker som vi behöver köpa, så det ska bli trevligt =)


Ne nu är det väl dags att fixa lite lunch innan jag ska gå till bussen.

Ha en bra dag!


//CarroEllenLördag

God morgon bloggen!


Då var det lördag och idag ska jag en sväng till Backaplan och hämta ut mina nya glasögon som har kommit, vad härligt, äntligen :D Sedan ska jag baka lite idag hade jag tänkt, det blir dajmbollar som ni hittar här fast med nutella emellan ist för smörkräm, får se hur det blir.


Imorgon är Jesper och jag bjudna på middag hemma hos mamma så då blir det till att åka dit en sväng, ska bli trevligt =)


Ja jag har inte så mycket annat att skriva om här känner jag så ni får ha en bra helg alla bloggläsare!


//CarroEllen

Saker och ting är klart...

God morgon bloggen!


Då var det söndag igen och idag blir det till att åka in till stan med Malin, älsklingen och Lisa och gå på bio, det blir Wallander.


De senaste två veckorna har jag fått ordning på lite saker vilket känns väldigt härligt. Det första är en kurs som jag har hållt på med sedan i oktober. Den kursen är från jobbet via internet som jag äntligen blev klar med igår, det känns helt underbart.

Förra helgen var mamma, Malin och jag iväg och kollade på soffa till Malin och mig, den vi har idag är en liten gammal ikea soffa. Och ja, vi hittade faktiskt en soffa som kommer om ca 5 veckor :D Det blir en bäddsoffa och även en fotpall till som man kan bädda ut till en säng, skitbra! =)

Och i torsdags var jag iväg på synundersökning så om två veckor har jag nya glasögon också.

Så ja, de senaste två veckorna har vi fått gjort en del saker som vi/jag har tänkt göra en längre tid =)


Just det ja, sedan läste jag ju i veckan också om att Gyllene tider har återförenats och ska ut på sommarturne, det får man ju verkligen inte missa! Jag minns så väl kvällen den 7 augusti 2004 när jag var och såg GT25 på Ullevi där vi var närmare 60.000 pers. Och nu 9 år senare åker de ut på turne igen, det ska bli skitroligt, ytterligare en Gyllene tider sommar :DIgår kväll hade vi det trevligt här hemma. Mamma kom förbi och skulle hjälpa oss att sätta upp gardinstången som har lossnat för andra gången i vardagsrummet, tyvärr glömde hon mollytången hemma så vi lyckades inte, sedan kom också Malins mamma förbi så vi åt tacos här allihop igår kväll, det var trevligt =)


Ne nu är det väl dags att gå upp och äta frukost. Ni får ha en bra dag alla bloggläsare!


//CarroEllen

God morgon

God morgon bloggen!

Ja nu var det ett tagsen jag skrev här senast så tänkte bara uppdatera lite nu innan jag åker till jobbet.


Jag håller ju på med en kurs via internet från jobbet som tar sin tid att göra. Kursen är på engelska vilket innebär att jag får sitta och översätta med google en del, men det fungerar. Nu har jag kommit såpas långt så nu har jag mer lärt mig hur de skriver så då går det lite fortare, man förstår det alltmer. Så ja det gör jag en del nu på eftermiddagarna/kvällarna, men snart är jag klar med den :D


Ikväll ska Malin och jag börja spela badminton igen efter tre års uppehåll, ska bli skitroligt, min förkylning hindrar mig inte från att spela :P


Ja det var väl det lilla jag hade att skriva om här för tillfället, känner att jag nog behöver vakna lite mer först för att komma på vad jag ska skriva om.


Ha en bra dag!

//CarroEllen