CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Äntligen kom snön igen

Halloj bloggen!

 

Ja då var denna måndagen över. I förmiddags satt jag med ett arbete om Bockstensmannen. På något sätt har läraren tänkt att vi skall skriva 2-3 sidor plus bilder tills på måndag, och då har vi bara en lektion imorgon på oss också. Så ja, jag lär få sitta med det arbetet i helgen, så segt.

Sedan har jag suttit med ett arbete i engelskan under eftermiddagen. Jag skall argumentera om skoluniformer på fredag, får se hur det kommer att gå, på engelska...

Jag har också haft möte med studievägledaren idag, så nu har jag fått lite fler kurser som jag skall kolla på inom just yrket Lärarassistent, så vi får se vad jag hittar. Flera skolor öppnade sina ansökningar idag, så jag börjar känna mig lite stressad över det nu. Samtidigt känns det så himla skönt att jag äntligen har kommit på vad jag faktiskt vill göra, det tog ju väldigt många år att komma på det. Nu skall jag bara hitta rätt utbildning också.

 

Imorse när jag vaknade hade det snöat en del under natten, så mysigt. Det har även snöat nu under eftermiddagen, så direkt när jag slutade så gick jag ut och tog en kort promenad, och Jesper fick skotta utanför dörren. Nu är det äntligen lite ljusare igen, och den här gången verkar det ju som att snön kommer ligga kvar ett tag, det skall ju vara kallt i över en vecka, så mysigt!

 

Här kommer en bild från promenaden i eftermiddags:

 

 

Ne, nu kanske det är dags att börja med middagen. Ikväll blir det pasta och köttfärssås, mums!

//CarroEllen