CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

September 2013

Lite blandat

God morgon bloggen!

Ja det verkar som att det blir torsdagar som jag skriver här nu för tiden, det är väl för att jag tycker tiden går så segt på torsdagar innan jag börjar jobba...


Ikväll blir det till att sova hos mamma,och imorgon ska älsklingen på hajk med scouterna, så då ska Malin och jag ha lite myskväll här hemma för första gången på länge. Och på lördag ska vi också försöka komma på att göra någonting bara vi två. Ja det senaste året så har Malin och jag umgåtts väldigt lite ju, och ja, det beror väl på flera saker egentligen, men men. Så trots att det har varit lite tjafs här hemma denna veckan så hoppas jag att vi kan ha trevligt i helgen ändå =)


Ja nu är det bara typ en månad kvar till Malin flyttar och älsklingen flyttar in. Jag tror det kommer att bli betydligt bättre än vad det är nu. Då tror jag också att Malin och jag kommer ha lättare för att umgås om jag säger så. Det är roligt ett tag att bo med en kompis, men tyvärr inte en längre tid som vi trodde från början.


Nu har jag kommit in i en sådan period då jag vill börja läsa böcker igen. Jag har ju knappt läst några böcker alls de senaste 2-3 åren, och jag har typ inte heller skrivit något som jag också gjorde så mycket förut. Så ikväll ska jag se som jag kanske kan hitta lite trevliga böcker hemma hos mamma som jag kan läsa, och så småningom hoppas jag att jag kan börja skriva igen, jag saknar inspiration för att skriva nu. Men ja, det händer att jag känner att jag bara måste sätta mig och skriva av mig, så då gör jag ju det, men det är sällan.. Tex, de gamla spökhistorierna som jag skrev förr som ni hittar under kategoin "saker jag skrivit" här i bloggen.

Innan jag slutade skriva så var nog det roligaste att skriva dikter och även de spökhistorierna. När jag var mindre så skrev jag väldigt mycket berättelser också, men det blev bara svårt sedan för jag kom aldrig på något bra slut till dem. Jag har en gammal på datorn som jag började skriva i mellanstadiet som inte är klar än, och den är ganska lång.

Ne, för att kunna skriva själv så måste iaf jag läsa andra böcker för att få inspiration.  


Ne nu kanske det är dags att gå upp ur sängen och äta lite frukost, det är tyvärr hela två timmar kvar tills jag ska gå till bussen, och Malin gick för ca 45 min sen, segt!


Ha en bra dag!

//CarroEllen

Äntligen fredag

God morgon bloggen!

Ja då var det äntligen fredag. Den här veckan har jag varit enormt trött, och igår när jag städade på jobbet så blev jag verkligen helt slut, det brukar jag inte bli, kanske påväg att bli förkyld eller något..

Ja, i helgen blir det till att greja här hemma, sedan pratade älsklingen om att gå och köpa fler fiskar =)

Men ikväll hoppas jag att vi är hemma allihop och äter god middag tillsammans och kanske kollar på någon film eller något =)


Ne nu ska jag snart gå till bussen. Ha en bra dag alla bloggläsare! =)


//CarroEllen

Torsdag

God morgon bloggen!


Ja då var det torsdag igen då och jag jobbar i vanlig ordning sent, 13-20:30. Usch jag gillar verkligen inte det, det är så segt, och sedan börja kl 8 imorgon igen. Det tråkigaste är att gå här hemma själv under förmiddagen, iaf två torsdagar i månaden, de två andra torsdagarna börjar Malin också sent så då är jag inte själv. Fast ja det är ju bara ca två månader kvar av det sedan flyttar ju Malin =( Det kommer att bli tomt och tråkigt, men samtidigt tror jag det blir bättre på sikt, tror det är lättare att umgås när man inte bor ihop.


Tja, det senaste har det inte hänt så mycket i mitt liv faktikst, allt ser typ ut som vanligt, eller ja, Jesper och jag förlovade oss i somras för er som inte redan visste det =)


Nu känns det verkligen att hösten börjar närma sig, det är kallt på kvällarna och det blir mörkt tidigt, ja redan vid halv 9 är det ju mörkt ute, känns väl inte så jätteroligt när man jobbar sent, men men. Jag gillar hösten, den är så mysig, men jag saknar faktiskt redan sommaren, antagligen bara för att det inte blev som vi hade tänkt oss denna sommaren. Men men, så är det ibland.


Till helgen åker vi ut till älsklingen. Han bor hos oss mer eller mindre helt nu, han är knappt hemma på Donsö någonting, bara när vi åker ut typ varannan helg blir det väl ungefär. Jag tycker om att vara därute under helgen, man träffar tro det eller ej mer folk där än vad jag gör när jag är hemma på helgen. För om jag är hemma på helgen, då är jag hemma oftast. Men därute träffar vi hans föräldrar, sitter och pratar med de bla, det tycker jag är trevligt =)


Ne usch nu känner jag mig sådär deprimerad över att jag har hela två timmar kvar innan jag ska åka hemifrån, jag vill inte vara själv hemma... Det var faktiskt bättre i somras när jag började kl 12, så  jag gick en timme längre på torsdagar, och sedan en timme kortare på fredagar, för då hann jag hem och hämta väskan också på fredagen om vi skulle ut till älsklingen, det var mycket bättre, och jag var inte heller själv så länge på morgonen. Nu för tiden vaknar jag ju vid halv 7 när älsklingen går och sedan vaknar jag igen vid 8 tiden utvilad. Lördagar är typ enda dagen som jag faktiskt sover lite längre, typ till 9. Men men.


Just det ja, vi har fått syrrans fiskar, en guldfisk och en slöjstjärt. Förra veckan var vi iväg och köpte nytt akvarium till de, och ja de verkar trivas bra =)


Ne, det kanske är dags att gå upp ur sängen. Ha en bra dag alla bloggläsare! =)


//CarroEllen