CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

December 2010

Gott nytt år!

God morgon bloggen!

Sitter nu hemma vid köksbordet och äter frukost.


Idag blir det fullt upp, först ska mamma klippa min lugg, sedan ska Jesper och jag till maxi och handla. Efter det ska vi göra förrätten här hemma, en laxröra som vi sedan tar med ut till Malin, sen ska jag packa lite också, sedan ska Tommy höra av sig idag så ska vi åka ut samtidigt till Malin. Ska bli trevligt :D <3


Så gott nytt år på er alla bloggläsare, hoppas ni får en bra nyårsafton. =)


Dagens ordspråk

Många människor ser fram mot nyåret
för att få en ny start på gamla vanor.

 


Snart 2011

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma hos Jesper men ska snart åka hemåt.

Idag ska Jesper och jag åka ännu en sväng till stan, jag måste nämligen köpa nytt batteri till datorn, det har blivit väldigt dåligt. Tycker det är konstigt att det har blivit så dåligt på knappt ett år. Men men så är det iaf.


Sedan sover vi hemma inatt så ikväll ska mamma få hjälpa mig att klippa min lugg som hänger rakt ner i ögonen nu :P Sedan imorgon ska Jesper, jag och Tommy ut till Malin och fira nyår =) Det ska bli trevligt <3 :D


Jahaja, då är det bara idag och imorgon kvar av 2010, och på måndag börjar jag jobba efter att ha gått hemma sedan i september. Det kommer att kännas konstigt men ändå härligt. Hoppas det blir bra där nu =)


Jag tycker att detta året har varit helt okej, det har varit väldigt lugnt på olika sätt och så. Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga faktiskt, 2010 har varit ett bra år, eller iaf okej =) Nu får vi bara vänta och se hur nästa år kommer att bli =)


Dagens orspråk

Folk oroar sig så över vad de äter mellan jul och nyår,
men de borde verkligen oroa sig för vad de äter
mellan nyår och jul.

 

Kram på er alla bloggläsare! =)

Onsdag 29 december

God förmiddag bloggen!

Sitter nu hemma hos Jesper och har just ätit frukost. Idag blev det omellett, grönsaker och kaffe :D


I måndags åkte Jesper och jag till stan och handlade lite saker. Jag hittade en laptopbräda, massagegrej på Siba och även nya batteri till kameran :P Hehe, ja det var väl det jag köpte =) Och Jesper fick köpt sig en kamera som han grejar med väldigt mycket :P =)


Så natten till igår sov vi hemma i Torslanda och igår på dagen åkte vi hit ut till Jesper igen.


Idag ska vi handla, laga mat och gå en promenad och ta lite härliga vinterkort.


I helgen tog vi oss en liten promenad också, tänkte lägga upp några kort från det. och ja, det är ju bara en tidsfråga innan de får börja med "hel" isvintertidtabell här ute, det ligger mer is nu än på dessa bilder.



Ne, nu är det dags att börja skriva matlista. Kram på er alla bloggläsare!=)     

Annandag jul

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma hos Jesper och gör inte så mycket.

Då var denna julhelgen över för i år.

I fredags var ju morfar och  Bosse hemma en sväng och åt lite jullunch med oss. Det var trevligt, roligt att träffa Bosse igen och att han var med :D


Utav mamma fick jag ett antal tallrikar som jag hade önskat mig, av Mikael fick jag en röd flanellpyjamas och två st glas som jag också hade önskat mig. Av Bosse fick jag ett presentkort på Cinco, där jag handlar en del kläder =) Av morfar fick jag pengar :D Och sedan av Nea fick jag ju två dagar innan en pyjamas och en vecka innan fick jag en väska av Malin :D av Thomas (pappa) fick jag en vit munktröja och av farmor och farfar fick jag ett presentkort på Gina tricot, sedan fick jag även ett presentkort av Mikaels föräldrar på bio =) Och av Jesper fick jag en Lotusblomma. Jag orkar inte förklara vad det är för något. och av hans föräldrar fick jag två tallrikar :D Ja det var väl det jag fick :D Tack! :D


Igår var vi ute på en härlig men väldigt kall bergspromenad. Jag hade med mig kameran med nyladdade batteri men den lade tyvärr av så det blev inga kort =( Men det blev lite kort hemma i fredags, sedan även kort på mig när jag hade åkt till älsklingen i fredags =)


 


Hoppas ni har haft en bra jul =)

Kram på er alla bloggläsare! =)   

God jul!

God morgon bloggen!

Sitter nu i sängen och ska alldeles strax gå upp.

Idag blir det en riktigt kall julafton, det är närmare 13 minus här :O


Idag kommer morfar och Bosse (mammas bror) hit och äter lite jullunch, ska bli trevligt :D


Nu kom mamma hit och frågade om vi ska duka fram lite frukost. Ni får ha en bra julafotn allihop! och God jul på er!

Torsdag 23 december

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma vid köksbordet och gör inte så mycket. Idag känner jag mig verkligen helt slut av någon anledning, sitter här och halvsover känns det som.


Med bara 1 dag kvar till julafton så är jag helt klar med julklappar och allt sådant, allt är inslaget, känns väldigt härligt. Så ikväll blir det till att greja lite bara med mamma och Mikael. Jag ska i och för sig ner till maxi också och handla lite saker, annars ska jag nog inte göra så mycket idag. Dock borde jag nog gå till maxi om en stund innan det blir mycket folk där.


Nu har Nea äntligen gått så nu är det lugnt här hemma :P =) och jag somnar nästan.


Kram på er alla bloggläsare! =)


Dagens ordspråk

Delad glädje är dubbel glädje; delad sorg är halverad sorg.

 

  

Onsdag 22 december

God kväll bloggen!


Sitter nu i sängen och är verkligen hur trött som helst. De senaste nätterna så har jag inte sovit så bra alls, eller jag har haft svårt att somna, har legat vaken ca 2 timmar innan jag väl har somnat. Och så har jag börjat sätta klockan tidigare också så man kommer in i lite tidigare vanor nu innan man ska börja jobba.


Idag har jag varit här hemma och gjort chokladtryffel. Det blev några med kaffe- och några med nougatsmak. Gott blev det iaf :D


Vid halv 6 tiden ikväll så gick jag ner och mötte mamma på torget, hon skulle hjälpa mig att försöka hitta kläder som jag ska ha på jul- och nyårsafton. Och ja, om jag säger så här, jag stod i provrummet 1 timma. Mamma kom med saker hela tiden. Jag fastnade väldigt mycket för en svart lite längre klänning men vi hittade ingenting som jag kunde ha utanpå den, för annars hade jag blivit helsvart, svart klänning och svarta leggnings. Så ja, tillslut så hittade vi en klänning och en svart "tröja" att ha utanpå. Jag kan lägga upp bild på det på julafton eller något sådant =) Hittade även en annan klänning som jag måste köpa en kort kofta till också så kanske jag ska ha den på nyårsafton.


Imorgon blir det också fullt upp. Jag ska till maxi och köpa lite saker till janssons frestelse, sedan förbereda det. Sedan ska jag packa inför fredag eftermiddag då jag åker ut till Jesper och är där några dagar. Sedan var det ett antal saker till som jag skulle göra men jag minns inte vad just nu (det står på tavlan ute i köket, haha) Sedan imorgon kväll ska vi grädda julskinkan och så ska mamma och Mikael klä granen. Jag har aldrig varit så förtjust i att klä granen faktsikt, däremot har Nea varit det så hon har alltid fått göra det. Sedan får jag väl också då erkänna att jag har stark insektsfobi :P Så mycker smådjur som det är i en julgran. Ne usch!


Ne, nu behöver jag sova känner jag. Jag känner mig verkligen helt slut.


Kram på er alla bloggläsare!


Dagens ordspråk

Livet lever man framlänges,
men förstår det baklänges.

Tisdag 21 december

Hejsan bloggen!

 Sitter nu hemma vid köksbordet och har just varit ute på en härlig men kall promenad, dock blev den bara 10 minuter eftersom att jag började frysa så.


Idag har jag inte gjort så mycket, suttit här, lagat mat till Nea och mig.. Ja det är väl det jag har gjort. Jag borde väl egentligen slå in de sista julklapparna men det får jag göra imorgon. Imorgon ska jag även baka tryffel =) Jag skulle ju ha gjort det idag egentligen men hade jag gjort det så hade de varit slut till julafton :P =)


Sedan på torsdag ska jag göra potatisgratäng (jag tycker inte om Janssons frestelse så vi gör alltid potatisgratäng till Nea och mig) och så åker tydligen Nea till Hälsö redan imorgon och hon vill vara med att klä granen här hemma. Vi får väl se hur det blir med det. Det brukar nämligen vara Nea som gör det, jag tycker inte om det xD och mamma brukar greja med maten. Så ja, vi får väl se när vi tar in den. Just nu ligger granen ute på balkongen under massor av snö xD haha.


Ikväll blir det till att kolla på finalen av "Ung och Bortskämd" Hoppas att Daniel vinner =)... Sedan efter det så är det ju andra avsnittet av "Morden i Sandhamn" Det får man inte heller missa :D


Ni får ha en bra kväll alla bloggläsare! =)

Söndag 19 december

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma vid köksbordet och gör inte så mycket, skriver här och kollar när mamma och Mikael gör middag. Idag blir det fisksoppa :D


I helgen har Jesper varit här, han hade tenta igår på dagen bara och igår kväll var vi ensamna här hemma. Nea var hos sin kille och mamma och Mikael var på glöggkväll... Så ja, Jesper och jag kollade på några filmer på tv, det var "Narnia" och sedan "En ljus jul" Igår kväll var jag dock så trött, eller jag var trött och frusen hela dagen igår, så när vi satt och kollade på "En ljus jul" så somnade jag i soffan xD Det gör jag aldrig annars, eller väldigt sällan iaf, brukar somna när jag ligger i sängen och kollar på film :P Tack Jesper för en trevlig helg! =) <3


Nu verkar det som att vi äntligen har bestämt hur vår julafton ser ut. Nea ska vara på Hälsö HELA julen, Mikael ska vara hos sina föräldrar på dagen på julafton och då ska mamma, morfar och jag vara här hemma, sedan under eftermiddagen så åker mamma till Mikaels släkt och då släpper hon av mig så åker jag ut till Jesper.

Hm ja det känns väl sådär, hela den dagen kommer att bli enormt seg, bara mamma, morfar och jag här hemma, ne usch..... Seeeeegt.... Men men....


Hm. har inget mer att skriva här just nu.


Kram på er alla bloggläsare! =)


När första ljuset brinner står julens dörr på glänt

och alla är så glada att fira få advent

 

När andra ljuset brinner är snart lucia här

Hon bjuder oss på kaffe

och bud om julen bär

 

När tredje ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla männskor glädjas
att fira få advent

 

När fjärde ljuset brinner,

vi hämtar julegran

och alla barnen räknar

dan före dan före dopparedan

Fredag den 17 december

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma vid köksbordet och gör inte så mycket, har just diskat och ska snart sätta mig och spela ett spel som jag fick igår.


Igår så kom Malin hit en sväng innan mamma, Mikael och jag skulle åka ut till banken på Öckerö.

När mamma hade hämtat posten så var det ett brev/paket till mig. När vi kom in så öppnade jag det. Det första jag såg var ett pc spel. Jag tog upp och kollade vad det var för något, det hette "King´s Bounty The legend" Sedan hittade jag ett kort i också. Det visade sig att det var från en man som bodde hemma hos oss under några veckor en sommar då vi bodde i lägenheten på Hälsö. Han skrev att detta spelet kunde han inte sluta spela och så hade han för sig att Nea och jag spelade "Heores" en del när vi bodde på Hälsö, och ja det gjorde vi också, men inte så jättemycket. Det konstiga var att ingen av oss tre här hemma (mamma, Nea eller jag) har pratat med honom på flera år och rätt vad det var så skickar han ett spel till oss på posten. Jag blev väldigt överraskad men glad. Tyvärr har jag ju inte kvar hans nummer och det finns inte heller på internet någonstans så ja, det blir tyvärr lite svårt att tacka honom =( Jag hittar honom inte heller på facebook.

Men ja, igår kväll satte jag mig och testade det nya spelet. Det är väldigt roligt men jag har inte förstått det till 100% än men det gör man väl så småningom. Det är ju lite som "Diablo" och det är ju väldigt roligt =) :P


Sedan igår eftermiddag strax innan Mikael kom och hämtade oss här hemma så hade Malin och jag "Lilljulafton" tillsammans. Vi kommer nämligen inte att träffas något mer innan julafton så vi öppnade varandras klappar igår. Utav Malin fick jag en väska som jag har velat ha väldigt länge, tack så jättemycket gumman :D <3 och av mig fick Malin en handgjord kopp med en svart katt på och en usb-lampa som hon har velat ha ett tag =)


Nu kommer Jesper hit om en stund, han ska nämligen sova här inatt för han har tenta tidigt imorgon bitti =) Så nu får jag väl ta och sätta mig att spela lite :D


Kram på er alla bloggläsare! :D

Sista julklapparna handlade

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma i sängen och är väl lite småtrött.

Idag har jag träffat Jesper i stan. Vi var och köpte de sista julklapparna och så fick Jesper köpt lite saker till sig själv också =) Så imorgon får jag väl börja slå in alla julklappar =) Korten som jag har gjort är ju i alla fall klara =)


Imorgon ska jag en sväng bort till "Lilla saluhallen" och skriva på lite praktikpapper :D

Sedan ska ju mamma byta typ jobb under våren och sedan fick jag idag veta att Mikael var på en intervju idag om ett annat jobb. Hehe, lite komiskt om både mamma, Mikael och jag börjar på nya jobb under loppet av några månader. Om Mikael får det jobbet så börjar han samma dag som mig, den 3 januari =) Så nu håller jag tummarna för Mikael =)


Nea kom hem idag också och hon var helt slut efter allt lussande under 2 dagar runtom på olika företag och ålderdomshem, hon har aldrig sjungt så mycket hade hon sagt till mamma, hehe :P =) Hon tycker ju det är roligt i alla fall, det är ju huvudsaken =)


Hm, undra vad jag ska hitta på nu då, jag är inte så jättetrött egentligen men är det ändå... Hm... Jag vill inte sätta på någon film heller för då blir det så sent. Ne, jag får väl ta och försöka hitta något på internet att göra.


Dagens ordspråk:

Jag tänker inte på allt elände som har varit
utan på allt det underbara som skall komma

 

Kram på er alla bloggläsare! =)


 

Måndag den 13 december

God kväll bloggen!

Sitter nu hemma i sängen och har just kollat på det sjätte avsnittet av "Ung och bortskämd" Och ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga, jag trodde aldrig att Ellinor skulle åka ut =(


Annars idag har jag bara varit hemma. Mamma är sjuk vilket hon har varit i knappt en vecka så det har varit hon och jag hemma idag. Det har väl varit trevligt, men det har känts väldigt konstigt. Asså det är flera årsedan som mamma och jag var själva hemma och umgicks, satt framför tvn tillsammans och så. Så ja, denna dagen har väl varit trevlig men den har känts konstig.....


Asså nu börjar jag bli en aning trött på att det aldrig kan planeras här hemma om vad vi ska göra på julafton.... Och nu börjar ju folk fråga om nyår också. Problemet är det att jag känner att jag inte kan börja planera nyår förrän jag har vet vad/var vi ska göra/vara på julafton.


Igår kväll var vi nere på Kulturhuset Vingen här i Torslanda och såg kröningen av Torslanda lucia. Nea (syrran) blev tyvärr inte lucia men hon var väldigt glad ändå för sin kompis som blev det =)

Det var också massa andra uppträdanden. Det var ljuva toner, Törs vi landa och sedan lite lokala artister, allt var sammanlagt 2 timmar, det var ca 15 min försenat och sedan var det krångel med ljud och så... Men bra var det trots att det var lite jobbigt att sitta still så länge där. Men ibland får man stå ut :P =)


Tyvärr fick jag inga jättebra bilder, de blev ganska mörka, men lägger ändå upp en bild första gången då luciakandidaterna var ute och sjöng och då utan lucialinnen.     



Ne, kanske att man ska gå och göra sig ordning för natten. Imorgon ska jag nog en sväng till stan på eftermiddagen och träffa älsklingen. Jag måste nämligen köpa en julklapp till Malin :P och Jesper pratade om att kolla på nya skor, men vi får väl se hur det blir med det xD haha, varken Jesper eller jag tycker om att gå och kolla på skor xD Hmm..



Lägger även upp två bilder från i helgen, det är en trött Carro :P (Vet inte varför jag var så trött) och sedan en bild när vi eldade i spisen. Det var nämligen så här att räddningstjänsten hade skickat ut lappar att sätta på ytterdörren om att "kom ihåg att släcka ljusen innan du går hemifrån" grejen var den att Jesper och de hade redan en sådan i vardera hus så då ville Jesper ha lite roligt med den som blev kvar och då gjorde han så här:

  



God natt och kram på er alla bloggläsare!


Tredje advent

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma hos Jesper och gör inte så mycket, har just druckit kaffe och de andra har ätit lussekatter, jag tycker ju inte om saffran nämligen så jag nöjde mig med kaffe =)


Idag ska Jesper och jag städa av i det andra huset där vi har varit dessa dagarna, sedan ska jag åka hem vid 3 tiden idag för ikväll ska vi ner till Vingen och kolla på Torslanda lucia, undra om Nea blir lucia....

Sedan ska ju Malin med ikväll också så hon ska sova hemma inatt =)


När första ljuset brinner står julens dörr på glänt

och alla är så glada att fira få advent

 

När andra ljuset brinner är snart lucia här

Hon bjuder oss på kaffe

och bud om julen bär

 

När tredje ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla männskor glädjas
att fira få advent

 

 

Kram på er alla bloggläsare! =)

Chokladtryffel

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma hos Jesper och gör inte så mycket.

Igår lagade vi väldigt god mat, potatis- och broccoligratäng med fläskfileé. Till efterrätt hade jag gjort chokladtryffel, några med smak av kaffe och några med kanel/kardemumma, enormt gott var det :D


25 st  


Ingredienser
1 dl vispgrädde eller mellangrädde
250 g mörk blockchoklad
1 msk vaniljsocker eller vanillinsocker eller 1/2 msk Vanila eller 1 tsk snabbkaffe eller 1 msk konjak


Garnering
ca 1 msk kakao


Koka upp grädden i en kastrull. Bryt chokladen i bitar.
Lägg i dem och låt dem mjukna. Rör om och tag kastrullen från värmen. Smaksätt med vanilj, kaffe eller konjak.
Låt smeten kallna och stelna.
Forma kulor av ca 1 msk smet. Rulla dem i kakao.
Förvaras svalt i burk med lock.
TIPS: Den varma smeten kan fyllas i ischokladformar.



  


Dagens ordspråk:

Det bästa sättet att hålla en hemlighet,

är att hemlighålla att det är en hemlighet.

 

 

 

Ne, nu är det dags att hitta på något annnat att göra. Kram på er alla bloggläsare! =)

 

 



Onsdag den 8 december

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma vid köksbordet och har just diskat, borde väl egentligen gå ner till maxi och handla lite innan jag åker ut till Jesper vid 1 tiden.


Jag fick en fråga förut här på bloggen som löd:

Hej. David heter jag... Jag är lite nyfiken på ett ämne Du skrev om 14 juni 2009. "Hotade gravid granne..." Vad hände sedan? Var det en väldigt kort kille som var hotfull? Ha en bra dag!


David, gå in på "besvarade frågor" så hittar du svaret =)


Asså fy sjutton, jag mår inte riktigt bra idag faktiskt.. Jag har inte sovit så bra inatt, vaknat flera gånger och haft svårt att somna om. Sedan har jag inte heller någon matlust trots att jag är enormt hungrig. Usch jag verkligen hatar när det blir så....


Ne, jag borde väl göra klart allt som ska göras innan jag åker.


Just nu blir det tyvärr inget ordspråk men nästa inlägg lvoar jag.


Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! =)



Tisdag den 7 december

God kväll bloggen!

Sitter nu hemma i sängen och gör inte så mycket, fick just bara världens huvudvärk och all ork bara försvann :/ Jobbigt...


Igår morse kom jag hem från Jesper efter att ha varit där i helgen, sedan kom Malin hit igår kväll vilket  var väldigt trevligt =) Vi var ute på en härlig kvällspromenad igår i snön, hade lite snöbollskrig också xD Hehe =) :P När vi kom in sedan vilket var strax efter kl 9 så satte vi oss och kollade på "Ung och bortskämd" på svt play =)

Idag skulle Malin jobba så hon åkte vid halv 10 imorse.


Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, suttit här en del. Sedan fixade jag lite middag till familjen nu ikväll (mamma och Mikael, Nea var och tränade inför Torslanda lucia) Mamma ville ha kyckling med ris, currysås och banan så det blev det =)


Imorgon vid 1 tiden så åker jag ut till Jesper igen och kommer hem på söndag tror jag, mamma har köpt biljetter till Torslanda lucia nämligen så måste hem till det. Ska bli ganska härligt att åka dit ut igen faktiskt =)


Ne, jösses vad trött jag blev, kanske att jag borde göra mig ordning och lägga mig och kolla på en film eller något, då lär jag somna :P och troligtvis vakna tidigare imorgon :P =) Hehe, ne vi får se.


Kram på er alla bloggläsare! =) s


Framgång ger trygghet, trygghet ger framgång

Ulrich Schamoni

Andra advent

God morgon bloggen!
Sitter nu hemma hos Jesper och äter lite frukost, mjuk pepparkaka, och dricker kaffe :P Det snöar en hel del ute, men det är sådan tung snö. Hmm...


Idag ska vi baka lussekatter och så skulle nog egentligen jag vilja gå ut en sväng, men vi får väl se..


När första ljuset brinner står julens dörr på glänt

och alla är så glada att fira få advent

 

När andra ljuset brinner är snart lucia här

Hon bjuder oss på kaffe

och bud om julen bär

 

  

Lördag 4 december

Hejsan bloggen!

Nu sitter jag hemma hos Jesper och gör inte så mycket, Jesper själv är iväg på scouter och kommer väl hem igen om 1-2 timmar. Idag har vi inte gjort så mycket, varit nere och handlat bara, sedan skulle Jesper läsa igenom mailet från scouterna om vilken tid det började idag, MEN det han hade missat var att ledarna skulle träffas 2 timmar innan :P haha, han hade inte läst det finstilta som jag gjorde :P Så när vi hade ätit förut så fick han bråttom iväg :P Så går det när man inte läser precis hela mailet :P


Så ja, sedan han gick så har inte jag gjort så mycket, suttit här bara. Jag sa visserligen att jag skulle baka en mjuk pepparkaka, men vi får väl se, gör väl kanske det om en stund isf. =)


Annars ikväll blir det nog film.


Ne, nu kan inte jag sitta här mer känner jag, får försöka komma på något att göra :P kram på er alla bloggläsare =)


Frågan är inte vad som är meningen med livet,

utan vad som är livets mening för dig.




 

Snart sova

Hejsan bloggen!

Ligger nu i sängen och har just letat efter lite ordspråk och sådant. Jag tänkte nämligen Försöka börja med att lägga ut ett ordspråk varje gång jag skriver här =)


Ne, jag borde väl egentligen sova. God natt! 


Det är alltid gott att veta var man har sin familj och sina vänner,

oavsett om man behöver dem eller inte.

A. A. Milne

 


Torsdag

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma i sängen och gör inte så mycket.

Idag har jag inte gjort så mycket, julpysslat lite, gjort egna juletiketter/kort och kollat på Andra avenyn :P Hehe ja nu har jag inte många avsnitt kvar att se. Undra vad man ska börja kolla på sedan då.


Jo ang jobbet, det är nu klart att jag ska börja jobba den 3 januari, af får nämligen inte sätta ut folk på praktikplats i butiker under jul... Så ja, jag börjar då ist efter nyår =) Så ja, det blir en månad till att gå hemma... men men....


Imorgon ska jag kanske fortsätta julpyssla lite och sedan imorgon eftermiddag ska jag åka ut till Jesper =) Så jag kommer väl hem på måndag troligtvis =)


Ne, jag får väl ta och sätta mig och kolla på ytterligare ett avsnitt av AA (Andra avenyn) innan mamma kommer hem :P

Kram på er alla bloggläsare! =)