CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

August 2009

Beck ikväll :D

Hejsan på er.

Sitter nu i sängen och har precis ätit lite middag. Om ca 30 min ska jag gå till torget för att åka in till stan och gå på bio med Jesper, vi ska se Beck :D Det ska bli väldigt roligt :D Den har jag längtat efter att se :D


Annars har denna dag varit bra. Vi har inte gjort så jättemycket. Jag var inte med på gympan idag så Jonna och jag gick runt lite.


Hmm. Just nu har jag fantasibrist. Eller jo, en grej som hände imorse. Jag hade precis suttit mig i bilen (åkte med mamma imorse) och mamma hade precis backat ut från parkeringen och jag skulle ta bältet, då ser jag bara något svart i fönstret. Jag släpper bältet och skriker till. Jag öppnar dörren och då fick mamma ta den, det var en STOR korsspindel som satt i fönstret vid mig. Snacka om att jag blev rädd... Hmm jag som verkligen hatar spindlar :P


Ni får ha en fortsatt bra dag =)

Vanlig skola idag då

God morgon på er.


SItter nu i sängen och äter frukost. Igår kväll hade jag lite feber, men nu mår jag lite bättre, men vi får dock se hur jag känner mig ikväll om jag orkar gå på bio.


Idag är det då vanlig skola vilket är ett tagsen :P men ja, idag har vi 2 timmas håltimma, hmm.. men då ska jag gå och köpa refillkort till mobilen och lite sådant.


Ojdå, nu ska vi gå om 10 min. Ni får ha en riktigt bra dag. kram på er

Hemma igen :D

God kväll på er!


SItter nu i sängen och chattar och skriver detta. Runt halv 7 ikväll kom vi hem från Brevika =) Herregud ni vill inte veta hur mycket kantareller vi har plockat :P Jag trodde inte det var sant när vi vägde det. Vi har varit ute 3 turer, ca 5 timmar allt som allt och plockat, och vi har fått samanlagt ca 30 kg :O Ja det är helt sjukt mycket det blev. så i helgen har vi typ frossat i kantareller :P haha nee inte riktigt :P Mamma ska ju dit till helgen igen och plocka mer :P Hmm.. :P


Vi har haft det väldigt bra i helgen, dock väldigt blåsigt och en del regn, men som ett ordspråk lyder "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"


Nu under helgen så har jag lyckats gått och blivit förkyld också, eller ja, nu har jag ont i halsen, och känner hur det börjar rinna ur näsan =( Usch ne, jag vill inte bli sjuk nu, eller förkyld =( Så ja, nu känner jag mig verkligen helt slut, tung i huvudet osv. Det skulle inte förvåna mig om jag hade feber natten som var. Jag vaknade flera gånger av att det antingen var för varmt eller för kallt, och så gnällde jag eller pratade i sömnen. Så brukar jag bara vakna när jag har feber. men ja jag vet inte riktigt.   


Hoppas att ni bloggläsare har haft en bra helg =)


Ne, jag ska snart lägga mig, ska åka med mamma imon så runt kvart över 7 hemifrån imon. God natt med er. Kramar Carro

Hemma igen efter resan

God kväll på er.

Ligger nu i sängen och skriver detta. Då var man hemma igen då efter en enormt rolig och trevlig resa i Norrköping. Vi har haft det verkligen jättebra :D Tack klassen och även klassen i Norrköping för några underbara dagar! :D <3 Jag orkar inte berätta mer just nu, får bli nästa vecka eller nåt sånt, eller kanske på söndag om jag hinner. Imorgon ska jag ju iväg igen nämligen ju och kommer hem på söndag kväll. Så imon åker jag runt halv 1 tiden igen, så det blir till att sätta klockan även imon för att hinna packa osv. Är ju ledig imon som tur är. Ja jag kom ju hem halv 11 nu ikväll, och vi åkte strax före 4 från Norrköping :P Men ja, vi gjorde ju 3 stopp också men men..


Ne, tyvärr orkar jag inte berätta mer just nu för jag är verkligen supertrött, känner det också när jag skriver :P hehe.. men men..


Jag får se om jag hinner skriva nåt imon innan jag åker. Om inte så får ni ha en riktigt bra helg. Det ska iaf jag ha med massa kantareller som vi ska plocka :D God natt med er.

Åker idag

God morgon på er.


SItter nu i sängen och ska snart gå och fixa lite frukost.


Ja som sagt, idag åker vi till Norrköping och kommer hem på torsdag kväll. Det ska bli väldigt roligt att åka iväg med klassen eftersom att an typ aldrig gör det annars.


Ojdå, klockan bara tickar iväg nu. Ni får ha en riktigt bra vecka. Kram på er <3

Allt klart

God kväll på er!


Ligger nu äntligen i sängen. Nu har jag packat klart allting, tror inte det är något jag har glömt.


Ojdå herregud vad trött jag kände att jag blev nu. Och jag har brist på fantasi känner jag... Kommer tyvärr inte på något att skriva just nu...


Säger nog faktiskt god natt nu.

Snart packning

God eftermiddag på er alla bloggläsare.

Sitter nu i sängen och skriver detta. Denna dag har varit väldigt bra, rolig och trevlig =) Gympan imorse blev faktiskt riktigt lyckad, vi var nästan alla där vilket är längesedan vi var. Det är en del pga att vi har nya gympalärare också :D


Nu ska jag snart börja packa inför imorgon. Jag åker med mamma imorgon igen så är i skolan runt kvart i 8. Herregud det kommer verkligen att bli fullt upp nu. Imorgon åker vi till Norrköping och kommer hem på torsdag kväll. På fredag morgon blir det till att packa upp, och sedan packa för att under eftermiddagen åka till sommarstället :D På sommarstället kommer det att bli lugnt, dock utan internet =( Men där kommer vi att plocka en del kantareller :D Vi får se. Men under de dagarna i Brevika så kommer jag att finnas på mobilen, dock endast efter kl 6 på kvällen.


Ne, nu ska jag gå och börja packa.


Kram på er

Måndag

God morgon på er.


SItter nu i sängen och ska snart gå och fixa frukost. Även idag känner jag mig typ som igår kväll... vet inte vad det är =( men men...


Som sagt, gympa nu på morgonen och sen 2 timmars håltimma sen arbetsmiljö sista lektionen och slutar halv 2. Ganska härligt ändå, men den håltimman känns bara jobbig... vi får väl se om det är så här schemat kommer att se ut hädanefter, det hoppas jag inte.


Ikväll blir det till att packa och greja lite, mamma kommer nog inte hem förrän senare så ja... men men...


Nu måste jag gå och fixa frukost. Ni får ha en riktigt bra dag! =)

Beck

Ja äntligen, snart har Beck- i stormens öga biopremiär :D Självklart ska man gå och se den :D

Trevlig helg/ fullt upp i veckan

God kväll på er!

Hoppas allt är bra med er.

 Med mig är det väl bra, har dock världens magknip nu, men vet typ inte varför. Eller jag är skithungrig, men jag vill inte äta, vet inte varför =( :/.. Sitter och biter på naglarna ist.... usch detta hatar jag verkligen.Sitter också här och funderar lite smått på lite olika saker, både på glada och mindre roliga.


Runt halv 9 nu ikväll åkte Jesper hem efter att ha varit här sen i fredags eftermiddag. Vi har haft det väldigt roligt och trevligt. Förut idag gick vi en härlig skogspromenad där vi tog lite kort. Tack Jesper för denna helgen <3



Imorgon är det vanlig skoldag. Börjar med gympa halv 9 på morgonen till halv 10. Sedan börjar jag inte förrän halv 12 igen, då med arbetsmiljö, och slutar halv 2. Då blir det till att åka hem och packa för tisdag. På tisdag åker ju klassen till Norrköping och är där 2 dagar :D Det ska bli roligt och trevligt =)

Vi kommer ju hem på torsdag kväll någon gång, så vi är lediga på fredag, men på fredag eftermiddag åker mamma, Nea, jag och några andra till Brevika (vårat sommarställe) och kommer hem på söndag kväll antar jag. Så då lär det bli till att plocka en del kantareller =) Ärligt talat så både hoppas jag och tror att denna veckan kommer att gå fort. Men men... Så som jag sagt tidigare, veckan som kommer så kommer det nästan inte bli något bloggande alls =( Men jag får väl se till att ev sms-blogga någon dag =) Vi får se.


Vi får väl se när jag somnar idag. Jag ska åka med mamma imorgon runt kvart över 7 så det får inte bli alltför sent idag. Men när jag är på detta humör, eller ja, känner mig som jag gör nu, lite småledsen och ja.. jag vet inte hur jag ska förklara, då Kan det bli en lång kväll/natt :/ Men men...


Älskar er alla mina vänner som ställer upp för mig. Tack för att ni finns! <3


Kram på er alla bloggläsare.

Fredag :D

God morgon på er!


Sitter nu vid köksbordet och äter frukost.


Idag är det stadsvandring som gäller, får bara hoppas att det är uppehåll. Just nu är det uppehåll, men det har regnat inatt. Hmm.. håller tummarna, för inte stadsvandring i regn, nejtack!


Senare idag kommer ju Jesper hit och stannar till söndag så det kanske inte blir så mycket bloggande i helgen. Men ni får iaf ha en riktigt bra helg alla bloggläsare. Kram på er.

Härlig dag i sommarvärmen

God kväll på er.


Sitter nu i min säng och lyssnar på lite musik. Det är mycket roligare att lyssna på musik nu när jag har bättre högtalare :D


Idag har vi ju varit med programmet på Askimsbadet. Där spelade några kubb, några badade och några satt och pratade. Lisa, Sanna och jag badade 1 gång, men själv tyckte jag det var väldigt kallt. Men okej, jag erkänner att jag är en badkruka också så ja :P xD haha.

Sara var fotograf hela dagen och tog massor av fina kort. Jag fick några av henne så tänkte lägga upp ett av de. Sedan tog jag ett kort på mig själv för en stundsen också som jag också lägger upp.


Imorgon är det stadsvandring som gäller, och imon eftermiddag kommer Jesper hit och stannar till söndag, och på lördag ska mamma och jag åka och klippa oss =)


Tack programmet för en härlig dag! =) <3



Nu ikväll ska jag fixa lite mat som jag ska ha med imon, eller just det ja, vi har ju rökt makrill. Får väl ta det och sallad :D


Hur har er dag varit i sommarvärmen?

Torsdag

God morgon på er alla bloggläsare.


Sitter nu i sängen och äter en god köttbullesmörgås. Nea börjar ju skolan idag så det är fullt liv här hemma nu...


Idag ska vi till Askimsbadet med programet. Ojdå, klockan bara tickar iväg. Ni får ha en riktigt bra dag i sommarvärmen. kram på er

God kväll

God kväll på er!


Sitter nu i sängen och ska snart sova tror jag. Satt precis och gick igenom hur mina 2 kommande veckor ser ut. Jag kommer nog ha en del att göra, delvis iaf. Eller ja, typ....


Imon ska vi med programmet till Askimsbadet. Där slutar vi kl 2. Efter det ska jag hem och leta efter min sovsäck som jag måste ha nästa vecka.

På fredag är det stadsvandring, och på eftermiddagen kommer Jesper hit och ska vara här över helgen. Nea är nämligen på Hälsö till helgen så då blir det ganska lugnt här hemma :P :D


Nästa vecka kommer jag samanlagt vara hemma 1,5 dag. Jag e hemma på måndag. Kl 8 på tisdag morgon åker vi från skolan till Norrköping med några i klassen och kommer hem på torsdag kväll.

På fredag eftermiddag åker mamma, Nea, jag och några andra till Brevika (sommarstället) och är där över helgen. Så ja, nästa vecka kommer det att bli fullt upp, och troligtvis knappt heller någon blogg då =( men jag lovar att jag ska försöka orka och hinna det när jag kommer hem på torsdag kväll, eller om vi är lediga på fredagen så kanske då innan vi åker till Brevika. Vi får se.

Vi fick papper idag om Norrköpingstrippen och jag tror att det kommer att bli väldigt roligt =)


Nu ska jag snart sova. god natt med er och sov så gott.

Onsdag

God morgon på er.

Sitter nu vid köksbordet och äter frukost, samma som de andra dagarna.


Idag börjar vi halv 10. Vi har inte en aning om vad som hittas på idag, vi fick inte veta något :P Hmm.. men efter lunch blir det nog brännboll eller kubb eller nåt sånt.


I eftermiddag kanske Jesper kommer hit en sväng, vi får se, vet inte riktigt än:D


Just det ja, det jag inte orkade berätta om igår kan jag ta lite snabbt nu. På tisdag-torsdag åker vi 4or till Norrköping. Där ska vi träffa en annan HR klass. De ska visa oss runt lite i skolan och sedan är det någon annan person som ska visa oss runt i Norrköping. Och anledningen till att vi åker dit är för att vi ska samarbeta med de inom nåt eu projekt eller vad det nu var. Efter detta ska skolans eu expert som vi kallar honom för söka eu-bidrag för oss och för att vi kanske innan vi slutar gymnasiet få resa till Italien. Men det vet vi inte än, det får vi se hur det blir. Så ja, det var väl det jag inte orkade berätta igår eftermiddag. Men OM vi ska till Italien så har jag ett problem. Jag e flygrädd, och det tar ju runt 3 timmar till Italien. Hmm.. aja vi får väl se hur det blir....


Nu ska jag gå om 10 min. Ni får ha en riktigt bra dag kram på er alla bloggläsare.

Rubrik saknas

Hejsan på er.


Sitter nu i sängen och lyssnar på lite musik och är förbannad på Nea som har varit och rotat och tagit några av mina saker som jag har under min säng, och även från min kldägarderob.... Hon är ta mig fan hopplös.... Att hon aldrig kan fatta att hon ska ge fan i mina saker...


Är nu väldigt trött så ska väl sätta mig och kolla på film, Tusenbröder.


Orkar inte berätta om dagen just nu, gör det kanske senare isf.


Kram på er alla bloggläsare

Skolan

Hejsan på er alla bloggläsare.


Sitter nu i skolan med Lisa och Jonna och väntar på att klockan ska bli halv 1 och vi ska prata med nån, ingen aning om vad :P.. Så slutar runt 1 tiden. Efter det ska jag bara hem och ta det lugnt. 


Hmm.. jag har brist på fantasi asså.. kommer tyvärr inte på  något mer att skriva här nu. 


Ni får iaf ha en fortsatt bra dag. Kram på er

God morgon

God morgon på er alla bloggläsare.


Nu sitter jag vid köksbordet och äter frukost, köttbullesmörgås och cappuchino.


Idag börjar vi kl 10 och slutar halv 12.


Såg nu på morgonen att soffan här hemma var full av kläder. Jag såg snabbt att det var mina, så då vet jag vad det var mamma och Nea gjorde inatt när jag vaknade av de runt 12 tiden. Så ja, idag blir det till att byta garderob då, Nea ville tydligen inte ha mina kläder på sitt rum längre :P


Ni får ha en riktigt bra dag. Kram på er

Trött

God kväll på er!


Ligger nu i sängen och lyssnar på musik =) Vad härligt det är med bra högtalare till datorn nu då :D


Jag glömde föresten berätta förut att jag hamnade i Helenas klass :D och vi blir bara tjejer i klassen :P hehe härligt det ändå =) Så detta läsår tror jag faktiskt kan bli riktigt bra :D


Ne, jag ska faktiskt snart lägga mig, känner mig helt slut.


God natt med er.

Måndag

Hejsan på er!


Sitter nu i sängen och lyssnar på lite musik med högtalarna jag köpte idag.


Idag var vi i skolan 1 timma och efter det åkte Lisa, Jonna och jag till Kållered och sen till Lisa, och efter ett tag till Backaplan där jag köpte högtalare till datorn. De är väldigt bra, och små :P Det är likadana som Malin har :P hehe :P bra e de iaf :D Jag har ju sånt dåligt ljud på datorn annars nämligen. Tack Jonna och Lisa för en trevlig dag =)


Annars nu ikväll blir det nog till att ta det ganska lugnt, jag är faktiskt trött :O :P..


Men men..


Hur har er dag varit?

Då var det dags igen då

God morgon på er!


Sitter nu vid köksbordet och äter frukost, köttbullesmörgås och cappuchino att dricka.


Idag är det då skola igen. Det ska bli trevligt att träffa folket igen, men känner samtidigt att jag gärna hade haft längre lov. Jag har ju jobbat i sommar också det är därför det har gått så fort.


Nu hoppas jag verkligen inte att regnet kommer när jag ska gå. Nejtack. jag vill inte vara skitvåt när jag går på bussen :P men det e så typiskt om regnet kommer precis när jag går utanför dörren om 15 min. Men men, vi får se...


Ni får ha en riktigt bra dag. Kram på er alla bloggläsare.

Sovdags

Hejsan alla bloggläsare.


Sitter nu i sängen igen och funderar starkt på att faktiskt sätta mig och meditera en liten stund innan jag lägger mig. Det är faktiskt väldligt härligt att göra det ibland.


Imorgon är det dags att börja sätta klockan om morgorna igen. Hmm...


Imon börjar vi kl 10, och går bara 1 timma så efter det ska jag med Lisa till stan en sväng, så jag kommer väl hem imon eftermiddag någon gång.


Herregud, jag känner mig faktiskt väldigt trött.. Hmm. aja..


God natt med er och sov så gott! =)


PS. Bilder från Gunnebo ska jag försöka lägga upp imon.

Sista kvällen av sommarlovet.

God kväll på er!


Sitter nu i sängen och gör inte så mycket, chattar lite med Jesper.


I förmiddags åkte Jesper hem. Det känns lite konstigt nu eftersom att Jesper och jag har varit med varandra i nästan 2 veckor i streck, inte riktigt men nästan. Så ja, dessa 2 sista veckorna av mitt sommarlov har varit väldigt bra. Det har varit väldigt roligt och trevligt =) Tack Jesper för dessa veckorna! =)


Imorgon börjar skolan igen då, och jag börjar mitt sista år på gymnasiet, sedan studenten :D Det ska faktiskt bli väldigt härligt att få slippa Fässberg sen, den skolan har blivit sämre under dessa 2 senaste åren. Jag kommer ihåg när vi skulle börja 1an där då hade den skolan sådant himla bra rykte, men det har den inte längre... =(

Det tråkiga nu är ju att Malin byter skola =( Så nu blir det till att ta bussen själv till skolan =( Lite tråkigt ändå. Vi två har ju liksom i 3 år åkt tillsammans till skolan och gått i samma klass typ. Men men, 1 år får jag väl överleva :P och så e det ju en del praktik också...


Runt halv 3 tiden idag så hade jag städat och mamma ville ut, så vi tog bilen och åkte till Gunnebo slott där vi gick och kollade i trädgårdarna =) Det var väldigt fint där nu. Vi var där förra året också, men då tidigare på sommaren. Jag tog en hel del kort men får se om jag kanske lägger upp de senare eller imon eller något.


Just det ja, nu när skolan börjar så kanske jag kan lyckas komma igång lite mer med bloggandet igen också =)


Nu ska jag nog gå och duscha. Kram på er alla bloggläsare.

Sista vardagen av sommarlovet/ hem idag

Hejsan på er alla bloggläsare.


Sorry för ännu dålig update, men har hela veckan varit i skärgården med Jesper utan riktig tillgång till internet. 

Vi har haft det väldigt trevligt =) Vi har sett en hel del film :P hehe xD Men ja, det har ju inte varit så kanonbra väder heller :P.. 


Nu sitter jag i Jespers säng och han själv packar och grejar lite. Idag åker vi två till Torslanda och där stannar Jesper till söndag då han ska till stan. Så ja... 


På måndag börjar skolan också.. Hmm.. Denna sommaren har gått alldeles för fort, vart har hela lovet tagit vägen? Okej, jag har jobbat 4 veckor men det har ändå gått för fort... Jag har inte hunnit att skriva någonting som jag skulle ha gjort... aja, vi får väl se, kanske blir en självbiografi skriven under höstlovet eller något sådant, vi får helt enkelt se när det blir av. 

Sedan har jag ju inte heller varit på sommarstället så mycket som jag brukar vara under sommrarna annars.. hmm.. fattar inte vart detta lov har tagit vägen.... aja... 


På måndag börjar iaf mitt sista skolår.. Hmm... vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om det, men ja, vi får iaf hoppas att jag får byta klass nu och att det blir betydligt bättre än förra året. Förra året var ju ingenting som det skulle, det var ingen ordning alls direkt om jag säger så.. Nee, det året lärde man sig verkligen ingenting, eller typ inte, utan ist var det ju jag som lärde lärarna :/ Hmm... nee.. Hoppas jag hamnar i Helenas klass detta sista året, hoppas...! 


Men men.. ja, kan tyvärr inte komma på något mer att skriva här just nu, men jag återkommer väl på söndag eller nåt när Jesper åkt. Hoppas att ni själva har haft en bra vecka och kommer att få en bra helg, det ska/har iaf jag haft! =) 


Kram på er. 

Iväg imon igen

God kväll på er!


Sitter nu i min egna säng och chattar lite. Runt 5 tiden idag kom jag hem från Jesper, men jag åker dit ut imon igen, tar 12:20 bussen. Så jag kommer hem på onsdag, torsdag eller fredag, vi får se. Cissan kommer ju nog inte som planerat först pga Nea :P Men men...


Herregud, nu när jag satte mig i sängen och varvade ner så känner jag hur trött jag är. Jag känner mig helt slut nu. Kanske dags att gå och lägga sig, ska ju ändå upp i någorlunda tid imon.


Vi får se hur mycket bloggande det blir här i veckan, kommer ha lite dåligt med internet nämligen. Men vi får se.


God natt med er alla bloggläsare och ha en riktigt bra vecka! =)

Skärgården

Hejsan på er alla bloggläsare.


Sorry för dålig update, men igår var jag med Jesper hela dagen, han kom till Torslanda strax efter 10 igår morse :P och igår kväll åkte jag med honom hem till han i skärgården =) Här är jag troligtvis tills imon någon gång, och åker sedan hit till veckan igen. Jag har ju liksom ändå typ inget att göra hemma :P 


Aja... Sitter nu här och ser ut över massa småöar och solen skiner, underbart! =) Aja, ni får ha en riktigt bra helg. Kram på er. 

Snart sova

God kväll på er!


Sitter nu i sängen och skriver detta, chattar också lite.


Det blev ingen skrivning ikväll mer än ett härligt dagboksinlägg. Så jag har typ bara suttit vid datorn.


Hade snart tänkt att lägga mig antar jag, Jesper kommer hit imon över dagen och är i Torslanda kvart i 11 :P hehe, så imon blir det till att sätta klockan.. :P =) Eftersom att varken Jesper eller jag har något bättre för oss än att sitta i varsitt hem framför datorn så tänkte vi lika gärna att vi kan träffas =) Och nästa vecka åker jag till honom ett par dagar =) Ska också bli trevligt =)


God natt med er alla bloggläsare och sov så gott! =)

Årets sista allsång på skansen sedd

God kväll på er!


Sitter nu i vår härliga soffa och har precis kollat klart så det sista allsång på skansen för i år. Tråkigt egentligen, det har alltid varit så härligt att varje tisdagkväll kl 8 bänka sig framför tvn och kolla på allsången. Men nu dröjer det ett år igen.. Hoppas det kommer något annat bra på tv nu då ist. Det var lite roligt att även Lasse och Bosse var där =)


Hmm.. idag har jag städat och passat Rico. Ikväll får vi se vad som händer. Kanske blir lite skrivning men vet inte riktigt om jag orkar med en självbiografi. Det tar så mycket på krafterna, men samtidigt här det härligt att skriva det.


Känner nu att jag väldigt gärna hade gått ut och spelat kubb, men lite svårt när man inte har något och är själv :P hmm. Det är såå härligt väder ute och jag känner doften av grill.


Vad ska ni bloggläsare hitta på en härlig sommarkväll som denna då? =)



Värmen tillbaka, men kanske för varmt :P

Hejsan på er alla bloggläsare!

 

Sitter nu vid köksbordet och pratar med Jesper via skype och har precis ätit en banan med choklad som jag värmde i micron :P =) Gott var det iaf =) så nu har jag ingen mer choklad, får väl gå och handla det eller nåt :P

 

Inatt har jag väl sovit bra. Jesper åkte ju hem igår kväll efter att ha varit här i 3 dagar så det är ganska tomt här hemma nu =( har som tur är Rico här nu, passar honom idag, så lite liv är det här ändå, eller inte :P han ligger bara och sover med tanke på värmen ute haha :P

 

Dessa 3 dagarna med Jepser har varit väldigt roliga och trevliga. Vi har egentligen inte gjort så mkt, kollat på film, sjungit en del och varit ute och gått lite, och sedan var vi hundvakt igår också :P =) Tack Jesper för dessa dagarna :D <3

 

Resten av dagen ska jag städa, vara hundvakt och ikväll ska jag nog sätta mig lite och spela gitarr =) Får också se om det blir någon självbiografi skriven, eller kanske lite dikter =) Vi får se vad det blir =)

 

Hmm. Har säkerligen något mer att skriva om här men kan bara inte komma på det nu.

 

Jesper tog ett kort på mig igår.

 

Ni får ha en fortsatt bra dag i sommarvärmen. Kram på er

Måndag

God morgon på er!


Nu sitter Jesper och jag vid köksbordet och äter frukost/lunch, smörgås och skink-och grönsakspannan som fanns kvar i kylen :P...


Ute är det molnigt, och inatt har vi hört hur det har regnat... hmm..


Idag får vi se vad som händer, blir det uppehåll senare så kanske vi går ut och går =)


Aja ni får ha en bra dag! Kram på er alla bloggläsare.



Söndag

Hejsan på er!


Då satte man sig precis i soffan då efter en seg dag med städning.

Vid 3 tiden åkte Malin hem och strax efter kl 6 nu ikväll så kommer Jesper hit =) Ska bli trevligt. Vi får se vad vi tar och hittar på. Blir väl kanske film eller nåt.


Asså hela dagen har det varit sådan äcklig luft ute, typ kvavt, men det har varit väääldigt varmt också, närmare 30 grader i skuggan... Och nu är det faktiskt molnigt ute, dock väldigt varmt.


Ni får iaf ha en riktigt bra söndagkväll alla bloggläsare! =) Kram på er

God morgon

God morgon på er!


Ligger nu i sängen och chattar med Jesper och Lisa. Malin vakndae samtidigt som mig 9:15, men hon somnade tydligen om igen :P


Inatt har jag sovit som en stock vad jag vet. Herregud vad jag har drömt. Vet att jag vaknat 1 gång inatt av att jag tror jag pratade i sömnen men jag vet inte och sedan nu då när jag vaknade, då hade jag drömt nån konstig dröm, inte mardröm men nåt åt det hållet :/


Idag åker Malin hem mitt på dagen någon gång. Så idag blir det till att damma lite för min del och sedan ska jag börja på, och även försöka få klart självbiografin för i år. Jag skrev ju en 06, en 07 och en 08. Den bästa är den från 08, men iår ska det bli en både bättre, längre, och mer invecklad.



Nee, vad jag saknar lilla mysiga Nalle. Få krama om den Nallen. Jag får väl ta och åka upp snart igen till de, men det får vi se hur det blir med det :P



Vad ska ni hitta på idag då?

Snart sova

God kväll på er!


Ligger nu i sängen och pratar med Jesper och Malin ligger och läser sin spännande bok.


Idag har Malin och jag torkat ur skåpen i köket, passat Rico och sjungt en del singstar =)


Asså det märktes verkligen att Rico inte tyckte om att vara hemma igen för han var deprimerad här idag, han ville inte leka eller någonting... =(


Imon åker Malin hem, och på måndag kommer ev Cissan, och sedan ska jag träffa Jesper på tisdag =)



Ne, nu ska vi nog snart sova. God natt med er och sov så gott! kram

Lördag

God morgon på er!


Sitter nu i sängen och skriver detta och väntar på att Malin ska vakna.


Idag kommer det att bli en långpromenad med Rico och ikväll kommer Diana hit en sväng, trevligt =)

Och idag kommer Jesper hem också :D så det blir väl till att prata med honom via msn ikväll :D <3


Just det ja, ska ju kanske träffa Tommy någon dag i veckan, men vet inte än så länge, eller kanske rättare sagt, med honom vet man aldrig :P ......


Hmm... ja jag har fortfarande brist på fantasi =(


Men ni får iaf ha en bra dag! =)