CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredag 1/2

Hejsan bloggen!

 

Ja då var det fredag igen, och idag är det städdag som gäller här hemma. Sedan har jag lovat älsklingen att fixa maten till ikväll, det blir potatis och rotfrukter i ugn med färsk lax och kall sås, mums!

 

Denna veckan har jag känt mig ganska trött och seg, hoppas bara inte att jag blir sjuk nu. Men ja, jag har ändå gjort en del saker. I tisdags var jag och klippte mig lite, sedan mötte jag upp Jesper i stan, han ville kolla på brädspel. Vi fick köpt två olika spel, Carcassone och Cluedo, så det har vi spelat en del i veckan. Sedan har jag grejat en del med den nya datorn, lagt över massa filer och så, så nu är äntligen det klart.

 

I onsdags röjde jag ännu mer i förrådet. Jag älskar att samla på mig gamla saker, slänger typ inget, men nu kände jag att det var dags att en gång för alla slänga en del igen. Och ja, jag lyckades få tömt 7 korgar i förrådet vilket är ganska bra, så det var väldigt härligt. Däremot har jag massor av gamla cd-skivor, dataspel och VHS-band  med gamla filmer som jag älskade när jag var mindre, sådant vill jag helst inte slänga, inte heller VHS-spelaren. Så en del får bli kvar, men mycket kommer att slängas, får dock vänta tills containern kommer till området igen om två månader.

 

Igår var jag och storhandlade, lyckades tajma in så jag kunde åka med min morbror, så jag slapp släpa på allt så långt. Under vinterhalvåret är det när man skall storhandla eller behöver åka till tippen som vi skulle behövt bil. Men ja, nästa vecka skall jag äntligen till läkaren för körkortsintyget, så får skickat in det i slutet av nästa vecka, så nu hoppas jag att jag inom ett par veckor äntligen har körkortstillståndet, om jag inte får tillbaka papper på att jag måste göra ny synundersökning för att den har gått ut (den är giltig i 3 månader har jag för mig), det hade inte förvånat mig. Men ja, vi får se, håller tummarna nu.

 

Denna helgen skulle mamma och jag egentligen åkt till syrran för att träffa den lille Lukas, men tyvärr är mamma sjuk, så det blir inget med det, så hoppas att det blir nästa helg istället. Så älsklingen och jag funderar lite på att eventuellt gå på båtmässan i helgen, men vi får se lite vad som händer.  Just det ja, jag skall ju anmäla Jesper och mig till en lägenhetsvisning som är om knappt två veckor. Troligtvis kommer inte jag kunna få ta något lån nu när jag inte har något jobb, men ändå roligt att kolla då denna bostaden ligger i samma område som vi tänker oss.

 

Ne, nu kanske det är dags att städa vidare lite innan det är dags för lunch.

 

//CarroEllen