CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

May 2013

Härlig helg

Godkväll bloggen!
Nu är jag påväg hem efter att ha haft en väldigt härlig helg ute hos älsklingen. Igår var det ju jättevarmt, och under förmiddagen även bra väder. Framåt eftermiddagen drog det dåliga vädret in som växlade väldigt snabbt till regn och åska. Just innan det började åska så gick vi ut för att ta en liten promenad, men vi gick bara en liten bit innan vi bestämde oss för att vända innan ovädret kom. Och just när vi kom innanför dörren så började det både regna och åska.
Igår kväll hade ovädret dragit bort så då grillade vi med Jespers föräldrar och tog senare en väldigt härlig kvällspromenad.

Idag har det faktiskt varit okej väder, det har varit runt 20 grader och delvis molnigt. Så tidigare idag tog vi oss en liten härlig promenad, och senare grillade vi med Jespers föräldrar igen, det var trevligt :)

Hoppas att ni har haft en bra helg :)

//CarroEllen

Längesedan

Godkväll bloggen!

Ja nu var det längesedan jag skrev här sist, jag vet inte, jag har inte haft någonting att skriva om, eller har bara inte känt för det.


I veckan var älsklingen och jag iväg och kollade på Chalmerscortegen, och innan dess var vi ute och grillade med Jespers arbetskamrater, det var trevligt =)

I helgen har vi varit ute hos honom och bara tagit det väldigt lugnt. Vi var ute på en liten promenad tidigare idag bara, typ det vi har gjort.


Nu är det dags att sova. God natt!

//CarroEllen