CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

July 2009

Fredag

God kväll på er!


Sorry för dålig update, men har inte riktigt hunnit med.

Idag har Malin och Lisa varit här en stund, eller ja, Malin ska sova här antingen till imon eller söndag =) trevligt <3


Och imon kommer Jesper hem från sin kurs :D Har saknat honom... Så vi lär träffas till veckan någon gång. Sedan kommer ev Cissan, min syssling och sover här men vet inte riktigt, men om hon kommer så blir det säkerligen Tvillingarna och datanördarna LoreAronsson xD :D Har saknat det.... :D <3 <3


Nu har precis Malin och jag stått vid spisen i 1 timma och stekt pannkakor :P Det blev gott, men nu e jag supertrött... så vi ska väl ta och duka av och sedan bädda till Malin och efter det kolla på någon film, då lär jag somna som vanligt xD :P...


Hur har er dag varit?

Torsdag- Hemåt, men först träffa en hundvalp

Imorse väckte mamma mig och Malin kvart över 9. Det var dåligt väder så vi sa att vi åker hem tidigt.

Vi gjorde oss iordning och packade ihop oss, åt lite innan vi åkte. När klockan var 12:40 så lämnade vi Brevika. Rico som förstod att vi skulle hem eftersom att vi packat ville absolut inte det, han satt kvar på gräsmattan utanför stugan när vi gick in i bilen. Det tog ett tag innan vi fick med honom :P


Vi var bjudna på fika hos Aina och Nisse så vi åkte vägen om de i Dals-långed =) Väl där så hade Aina ringt en kompis till de, och som även mamma och jag känner som kom dit. Getrud som hon heter hade med sig sin 12 veckor gamla golden retrivervalp. Snacka om att den var söt. Han hette Nalle, och ja, det passade verkligen till honom, han var verkligen som en nalle :P :D


Kan också säga att jag nu har fått med mig 2 pers till Island när det nu blir :D Aina och Getrud :D Hoppas verkligen att det blir av, skulle varit väldigt roligt :D <3


Jaha ja, och nu sitter jag hemma i sängen i Amhult och skriver detta och börjar känna mig enormt trött, men ändå inte. Natten som var så sov jag inte så mkt för jag drömde konstigt och vaknade flera gånger.


Tack Malin och ni andra för en härlig vecka, trots att det inte blev så lugnt som vi hoppades (Thomas förstörde allt, han kom och hämtade Nea igår) så ja, stämningen har inte varit den bästa, men det har ändå varit härligt... Men nu känns det nästan bara konstigt, det känns inte som om att vi har varit där några dagar nu. Det är något som inte stämmer... Usch sådan här känsla hatar jag, jag vet inte riktigt själv vad det e för nån känsla, men den e inte rolig iaf :/....


Men iaf, tack allt folk för en härlig vecka ändå =) <3


På lördag kommer Jesper hem, så lär träffa honom antingen i helgen eller början av nästa vecka. Vi får se. <3


Onsdag kväll- Grillning på bryggan

På onsdag kväll så åkte Cissan, Jullan, Aina och Nisse hem, och på kvällen satte mamma, Malin, Rico och jag oss och eldade och grillade hamburgare på bryggan :D Det var väldigt härligt trots att regnet hela tiden hängde i luften.

Onsdagen- Pålasting av ved och dumpad husvagn

Onsdagen var även det en väldigt lugn dag.

Det fanns en väldigt stor vedhög som Nisse hade fixat, och den veden kom en person som Aina och Nisse känner och hämtade, men all ved skulle ju på släpet också :P haha.. så ja, det var ju bara till att börja :P Malin, Julia och Cissan hjälpte till en liten stund innan de gav upp. Själv stod jag bara med kameran :P Då kom mamma med idén att vi skulle åka till en väg (Ölvägen) där det stod en norsk gammal husvagn dumpad i diket, så det gjorde vi, eller ja, mamma släppte av Cissan, Jullan, Malin, Rico och mig vid den husvagnen medans hon åkte lite längre för att springa.


Husvagnen såg väl inte så lätte rolig ut :P Men ja, vissa av er bloggläsare vet hur jag e med gamla saker :P hehe.. ne men denna var ena väggen sönder så man kunde komma in i den,  vilket Cissan faktistk gjorde :P Hon gick in i den och lyckades få upp dörren så där stod vi och kollade :P hehe :P Det var lite roligt. Vi hittade en gammal p-biljett från 2002 från Norge.

Ja det var faktiskt lite roligt :P =)


Efter att ha inspekterat den ett tag så började vi gå för att möta mamma. På vägen gick vi ner till en bäck som jag tyckte var fin, eller ja ni fattar :P =)



Tisdagen- Härlig promenad och eldning på bryggan

Tisdagen började väldigt lugnt. Vi gjorde nästan ingenting. Cissan och Jullan, våra sysslingar hade då kommit dit, men Cissan var och jobbade denna dag. Julia däremot var kvar med Malin och mig.


Julia som hade gjort sig en pilbåge men lyckats skjuta iväg de två pilarna hon hade ville att Malin och jag skulle hjälpa henne att fixa nya, så det gjorde vi. Jag satt och täljde de medans Malin låg på gräsmattan och gottade sig, och Julia gjorde lite allt möjligt. Malin ville tälja den sista så det fick hon göra =)


Lite senare tog vi 3 + Rico en härlig promenad för att kolla på torpet som jag pratat en del om. Malin hade ju aldrig sett det heller, bara på kort, så det var lite roligt. Det hade rasat ännu mer i år. Den promenaden blev 2 timmar lång, snacka om att Rico var trött efter det :P Denna dag var enda dagen det var soligt.


Senare på kvällen satte mamma, Malin, Nea, Cissan, Jullan, Aina, Rico och jag oss nere på bryggan och eldade i den fina eldstaden mamma gjorde iordning förra året tror jag det var. Där satt vi ett tag, Cissan som absolut ville sitta till halv 3 på natten gav sig när Malin och jag valde att gå och lägga oss vid 10-11 tiden någon gång :P Där satt vi iaf och tog en hel del kort och även grillade bananer med choklad i :D Det var goooooooooooooott :D hehe :P :D


Denna dag plockade även Malin och jag krusbär och vinbär för att mamma erbjöd sig och koka kräm, och det kunde inte Malin säga nej till :P haha, kräm-monstret Malin :P :D <3

Måndagen- Årets första skogspromenad

Rico var ju med i Brevika och han sov vid Malin och mig varje natt på golvet, och därför så väckte ju han någon av oss två varje morgon mellan 5-7 tiden. Då släppte vi bara ut honom från rummet vi sov och så fick morfar ta hand om honom så vi fick sova vidare :P =) Morfar är alltid uppe tidigt.


Denna dag väckte mamma Malin och mig halv 10. Vi gjorde oss iordning och sen gick ut på en härlig skogspromenad. Det är ju inte direkt svampsäsong nu, men vi fick en del kantareller som vi senare på dagen stekte upp lite av det till middagen :D  


Det var inte bara kantareller vi såg utan vi såg även ett antal väldigt upprivna ställen i skogen som visade sig vara från vildsvin... Hmm.. inte särskilt roligt att de har hittat sig till Torrskog =(

Första kvällen för i år på sommarstället

Hejsan på er!


I söndags kväll satt jag och skrev lite datadagbok. För att göra det lätt för mig själv så tänkte jag bara kopiera in det jag skrev då här och sedan också skriva om de andra dagarna. Så det ni kommer att läsa nu skrev jag i söndags kväll.



Sitter nu i min säng i soffan i Brevika och skriver detta. Malin och Linnea ligger och kollar på tv.

Kvart över 6 nu ikväll lämnade vi Göteborg, så vi var här uppe strax före 9. När vi väl kom hit så packade vi in allt och började med maten. Rico som kände igen sig direkt började med att springa runt överallt och ut på den härliga stora åkern. När vi höll på och packade in allt i stugan så kom de som har stugan nedanför oss och gick förbi så vi pratade lite med de =) De skulle på lite fest hos en annan här i Brevika. Det var ingen speciell fest utan bara för att det var så fint väder och sjön låg så fint. Maten blev färdiga hamburgare som vi bara stekte upp för vi var så hungriga allihop.

Efter maten gick mamma, Malin, Rico och jag till den festen där vi fastnade en liten stund. Där fick vi kaffe, chips, sockerkaka och cola :P Det var trevligt faktiskt för det var ett bra tagsen sen man träffade allt det folket =)

 

I bilen på väg hit  var det ganska härlig stämning. Vi pratade och skojade lite med varandra samtidigt som förkylda Nea snöt sig och nös lite då och då. Det var första gången på ett bra tag som det faktiskt var så bra och härlig stämning =)

 

Nu försvann Nea från tvn så nu sitter Malin på knä nedanför mig och äter mentos som jag fick av Diana som tack för att jag passat Rico och så har Malin nu också kontroll över fjärrkontrollen :P haha.. Själv känner jag mig faktiskt lite småtrött men ändå inte… Hmm..

 

Det känns faktiskt ganska härligt att vara här uppe nu. Det är nästan 1 årsen jag var här sist. Visst det är tankar i huvudet hela tiden om mormor, men man vänjer sig.

 

Imorgon ska det ju regna har de sagt, men det kommer oavsett väder bli en promenad. Vi måste ju gå och kolla hur stranden jag gjort i ordning ser ut i år =) och sedan får vi någon dag ta och gå till ett torp som finns här i närheten. Det torpet brukar jag gå till varje år för att se hur det ser ut. Det rasar mer och mer för var år.

 

Ne, nu ska jag nog gå och öppna den 1,5 kilo påsen med choklad som jag fick av Diana också =) :P Chokladmonstret Carro, det e jag det xD haha :P =)

 Nu e klockan 23:37 God natt med er!  

Sommarstället idag

Hejsan på er!


Sitter nu vid köksbordet och fikar lite för att ta paus från packandet och grejandet här hemma. Ja, vi åker ju runt 6 tiden ikväll, och om ca 40 min så kommer Malin hit, hon ska ju med :D Så ja, sitter nu här och dricker lite kaffe, skriver matlista och skriver detta, och samtidigt känner jag mig helt slut. Ögonen bara känns så himla tunga....

Inatt har jag sovit bra vad jag vet, somnade som en stock igår kväll, men vaknade av någon anledning 8:40 idag. Det hurrade jag inte riktigt för, men kände ändå då att det var lika bra att gå upp eftersom att jag visste att jag skulle ha en del att göra idag. Så nu har jag städat, diskat och packningen är i full gång... Försöker bara få tag på mamma som inte verkar vilja svara på mobilen... hmm.. aja..


Jag ska se om jag hinner uppdatera innan vi sticker, om inte så får ni ha en riktigt bra vecka så ska jag försöka att blogga lite då och då.


Kram på er alla bloggläsare och sköt om er.

Funderarkväll =(

God kväll på er igen.


Sitter nu i sängen och funderar.. usch jag hatar detta. Detta blev en "funderarkväll" när tankar från det gångna, det gamla som varit dök upp. Det är Thomas (pappa) som inte har betett sig särskilt bra de senaste åren sen mamma och pappa separerade, det är mormor som gick bort för ca 1,5 årsen, släkten på Thomas sida, hur "bra" kontakt jag har med de osv (för er som inte vet det, jag har nästan ingen kontakt alls med släkten på pappas sida), maten (det jag skrev om i förra inlägget) och funderar även på lite annat. Usch, sådana här kvällar bara hatar jag.


Okej, imon sticker mamma, Nea, Malin, Rico och jag till Brevika så vi får se hur mkt bloggande det kommer att bli. Morfar har ju mobilt bredband, men det är precis att det fungerar däruppe. Vi åker imon eftermiddag/kväll någon gång. Sitter nu då och funderar på hur jag kommer att reagera när vi kommer dit. Jag har inte varit där så många gånger sen mormor gick bort, ca 2 ggr bara... det är mycket tankar, mycket gamla minnen, och 5 dagar... det e absolut max numera för min del att kunna vara där för jag saknar mormor såpas mycket.

Faaaaaaaaaaaaaeeeen, jag ska inte vara så här trött, det är då de gamla tankarna kommer fram... jag hatar det....



Nu måste jag försöka att sova. God natt med er.


Btw, hur uppfattar ni mitt ansiktsuttryck på denna bild? :P ;

Tips, snälla!

God kväll på er!


Sitter nu vid köksbordet och funderar lite och är enormt trött. Imorse väckte Jesper mig halv 6, det hurrade jag verkligen inte för.


I två dagar nu så har jag slarvat en del med maten, och eftersom att jag har varit lite smått på gränsen till anorexia innan så kommer de tankarna tillbaka när jag har slarvat med maten. Jag får dåligt samvete för att jag inte ätit, och när jag väl slarvat så vill jag inte äta heller, vilket då leder till att jag går ner ännu mer i vikt och det mår jag ännu sämre över. Så asså ärligt talat, undra egentligen hur detta kommer att sluta, kommer jag att klara mig från anorexia nervosa eller inte? Det är ingen som vet, och det är bara jag själv som kan styra det, tyvärr inte alltid =(


En sak jag har kommit på i alla fall. Om jag är med flera stycken och äter eller som är här hemma eller nåt så slarvar jag mer med maten eller äter midre än vad jag gör om det tex. bara är Malin och jag. Jag har svårt att äta med mycket folk, eller tja, över 5 pers. Usch jag verkligen hatar det…. Hur ska jag bära mig åt för att komma bort från dessa tankar? Har ni några tips?


Funderar faktiskt starkt nu på att fixa tortillasnittar, men ändå jag har ingen matlust, men är hungrig. Usch vad jag hatar detta… vi får se om jag gör det nu eller senare, jag måste iaf göra det, måste, måste måste!!!!!!



Kram på er alla bloggläsare.


Fredag :D

God morgon på er!


Ligger nu i sängen och chattar lite med Jesper. 

Igår hade jag verkligen ingen ork att skriva här så det var därför det inte blev nåt inlägg.


Idag kommer iaf Jesper hit och stannar tills imon. Jag e ensam hemma tom söndag när vi åker till Brevika. Vi får väl se vad vi hittar på idag, blir väl datorn som vanligt :P och sen film eller nåt.


Asså herregud, jag har verkligen ingen fantasi alls känner jag :/ =(.


Men ja.. ni får ha en bra dag iaf!  

Sista dagen på Mums =(

God morgon på er!


Sitter nu i sängen och äter lite frukost. Idag är det då sista dagen på Mums =(


Senare idag hade jag tänkt sätta mig och kolla på avsnittet av Morden i Midsomer som jag missade i tisdags, och sen ska jag ju vara hundvakt natten som kommer, Krabban :P ( Rico) Diana e i Turkiet och kommer hem imon kväll.


Hmm.. asså jag har fantasibrist nu, hela min hjärna har tagit semester redan... hmm..



Ni får iaf ha en bra dag, och GBG, hoppas ni inte drabbas alltför svårt med det stora regnvädret som är på väg hit.... Kram på er!  

Onsdag

God eftermiddag på er alla bloggläsare!


Satte mig precis i sängen och bara tar det lugnt. Denna dag har inte varit så jobbig men jag har stått upp hela dagen, och bara stått :P Ja vi har typ inte haft någonting att göra på Mums idag, det har varit väääldigt lugnt eftersom att vi bakade så mkt igår också.


Denna dag annars har jag varit väääldigt trött...


Just det ja, igår var jag ju med Jesper. Vi fixade Neas dator lite, eller rättare sagt försökte :P får ta och kolla på det någon annan dag problemet nu.. :/ och efter det satt vi och kollade på film =) trevligt var det iaf =) Tack Jesper! =) <3


På söndag åker mamma, Nea, Malin och jag till Brevika och kommer hem på torsdag =) Det ska faktiskt bli väääldigt härligt att komma dit några dagar, det var ett tagsen jag var där. Jag har ju inte direkt velat åka med dit det senaste året eftersom att mormor gick ju bort förra vintern och hon har alltid varit med däruppe, så det är därför också som Malin ska med för då släpper jag de tankarna om mormor mer. Malin har ju varit med där innan också så ja =) <3


Imorgon är då min sista dag på Mums =( Härligt på ett sätt för nu behöver jag ledigt känner jag, men ändå tråkigt, jag kommer helt klart att sakna det goa gänget där <3 men Anette sa ju faktiskt det att behöver de folk någongång så ringer hon :D så det får vi hoppas att hon gör :D <3


Hur har ni haft det idag?


Nu ska jag nog gå och ta tvätten. Ni får ha en fortsatt bra dag! kram på er

Tisdag

God morgon på er!


SItter nu i sängen och äter frukost. Inatt har jag sovit bra, vaknade dock av den riktiga regnskuren som smattrade mot mitt fönster ca halv 3 inatt, men jag känner mig långt ifrån utvilad, jag känner mig väääldigt trött.


Senare idag ska Jesper komma hit igen =) Vi ska väl kanske försöka fixa en grej på Neas dator.


Och ännu en gång, sorry för den dåliga uppdateringen, men min hjärna har nog verkligen tagit semester för jag kommer inte på någonting att skriva om....


Ni får iaf ha en riktigt bra dag! =)

Måndag

God morgon på er!


Sorry för den dåliga uppdateringen men denna helg har jag haft brist på fantasi och inte haft någon ork att skriva.


Nu e det då måndag igen och det betyder sista veckan på Mums, eller ja, jag jobbar ju 4 dagar denna veckan, eller ev 5, det beror på vädret. Och på söndag åker mamma, Nea, Malin och jag till sommarstället i 5 dagar, så vi får se om det kommer att bli något skrivet här då, det beror på om morfars mobila bredband fungerar där. Det ska bli väldigt härligt att komma bort faktiskt även om Brevika väcker gamla minnen från mormor.. Men men...


Herregud vad trött jag e, somnade runt 1 tiden inatt. Låg och funderade samtidigt som det var väldigt varmt och samtidigt så kom Nea hem och hon låter inte så lite kan jag säga :P hon rotade runt i hela köket halv 1 inatt, och då hade jag hört henne utanför i ca 15 min.... suck....


Ni får ha en riktigt bra dag! =)

Söndag/ shoppingen från igår

Hejsan på er!


SItter nu i sängen och har precis ätit middag, kyckling :D Så nu sitter jag här och väntar på att mamma ska åka iväg. Själv hopppades jag på att jag skulle få bli ensam här hemma senare men nja, vi får väl se. Nu kommer snart Neas kille hit men sen vet man ju aldrig om de sticker iväg :P så vi får väl se. Funderar faktiskt på att ev leta upp matteboken som jag tror att jag tog hem under sommaren och kolla igenom lite. Det skadar aldrig :P ;-)


Jo, mamma och jag var ju som sagt på Backaplan igår och shoppade lite. Jag köpte ett antal tröjor som var lite längre som jag älskar :D och sedan även en sådan annan längre tröja, och även 3 vanliga svarta leggings.

Bilden på den svarta långa tröjan blev lite konstig, men jag bjuder på den bilden :P haha, jag ser typ trött ut eller nåt :P

Dålig update, vet...

Hejsan på er!


Sitter nu i sängen och gör typ ingenting, chattar lite bara och har ont i knäet som också nu e svullet och e hungrig. Idag har jag och mamma varit på Backaplan en stund och kollat runt lite. Jag hittade lite saker som jag kan lägga upp senare. Känner att jag typ inte har någon ork alls nu eftersom att vi inte ätit..


Lovar skriva mer senare. Ni får ha en fortsatt bra dag. Kram på er alla bloggläsare! =)

J*vla knä....

God morgon på er!


SItter nu vid köksbordet och äter lite frukost och är verkligen supertrött, men är väääääldigt glad över att det e fredag :D

När jag vaknade imorse kände jag att jag hade ont i mitt knä som igår kväll. Bara för att jag stod upp så mkt igår, och under 1 timma stod jag ju bara och inte gjorde ett smack, det tar tydligen på knäet =( usch vad jag hatar det. Men jag ska stå ut idag! ....


Asså det känns verkligen att Nea kommit hem igen.. Hon e ett stressobjekt utan att hon vet om det. Det var ju såååå härligt när hon inte var hemma, det var så lugnt och man riktigt kände att man lugnade ner sig.


Ojdå, klockan bara tickar iväg idag. När jag kommer hem idag så skulle det inte förvåna mig om jag somnar :P så vi får se om jag kommer in på msn direkt när jag kommer hem eller ej, och sen beror det också på om Nea e hemma eller inte...


Men men, ni får ha en bra dag! =)

Trevlig dag med J

God kväll på er!


Ligger nu i sängen och chattar lite med Tommy.


Från min sms-bloggning så vet ni ju hur lugnt vi hade på Mums imorse. Strax efter 10 var det så lungt så vi började att skrubba väggarna :P hehe.. Ja det höll vi på med fram till ca kl 11, då gick jag på lunch. Halv 12 slutade Cim och när det var Anette, Lovisa och jag som jobbade runt 1 tiden så ändrades hela dagen. Det kom alltfler gäster, och runt 2 tiden fram till strax före 3 så var det fullt upp. Just det ja, kl 11 hade vi haft 4 kunder på hela dagen :P Då e det lugnt...


Kvart över 2 kom Jesper till Mums och väntade på mig. Jag fick jobba över lite idag eftersom att det var så mkt  och göra. Idag var också sista gången jag träffade Anette eller hur jag kan säga, inte sista, men sista för den här gången. Hon sa då att jag måste komma in till hösten eller nåt sånt samtidigt som man hörde på henne att hon var ledsen att det var sista gången.... Hon sa också att hon har mitt nr så att hon kan ju ringa om det behövs folk någongång och det tackade jag verkligen inte nej till :P Så ja. Jag vet inte vad jag ska säga. Är såååååå glad över att jag har hittat ett så bra ställe som Mums. Det kan inte bli bättre faktiskt. 3 minuter hemifrån och de är väääldigt nöjda med mig också. Själv har jag svårt att förstå att det faktiskt bara e sommarjobb där, men ja som sagt, man vet ju aldrig när Anette hör av sig och det behövs folk :D Anette sticker till Kroatien imon nämligen tror jag det var och kommer hem nästa lördag, och min sista dag är på torsdag OM det inte är så att det är bra väder på fredagen också för då har Anette bett mig att hoppa in så betalar hon mig :D <3


Sedan idag har jag varit med Jesper. Vi fixade datorn här hemma bla :D så äntligen är den fixad :D och efter det fixade vi mat och sen gjorde vi inte så mkt, kollade lite på datorn o så bara.


Usch, nu känner jag mig verkligen helt slut. Har ont i knäet också =( Nee det får inte komma tillbaka så mkt igen =( har stretchat det en del och lite så nu så vi får se hur det e imon. Känner nu också att det verkligen känns i ryggen nu att man stått upp precis varje dag.


Ne, nu ska jag snart lägga mig. Och Jesper, du är en av flera helt underbara vänner! <3 tack för denna dag, verkligen =) <3


God natt med er och sov så gott! =)

SMS-bloggning

God morgon på er! Står nu på Mums och gör absolut ingenting, har redan gjort alla måsten för idag, så ja nu sitter Cim och Jag här bara. inatt har jag väl sovit ganska bra. Det åskade ju en del igår kväll precis när jag hade somnat. Senare idag ska jag vara med Jesper en stund. Vi ska väl fixa datorn hemma. Just det ja, Nea kommer hem idag också efter båtsemestern. Aja ni får ha en fortsatt bra dag! :-)

Ännu en lugn dag

Hejsan på er!


Sitter nu i sängen och har precis kollat på allsång på skansen, såg ju inte det igår. Har också ont i huvudet, förmodligen pga vädret, det e ju mer åska på väg in över Göteborg. Jag gillar åska, men jag får nästan alltid ont i huvudet när det e påväg.


Även denna dag har varit väldigt lugn. Jag och Cim tlsm bakade lite imorse bara annars har det inte varit mkt alls att göra. Vi var klara med alla måsten kl 10 imorse så ja... Denna dag har varit väldigt seg, men ändå rolig och trevlig. Idag har jag jobbat med Cim o Anette :D


Inte heller idag dök Thomas upp på Mums så vi får väl se om han gör det...


Hmm.. kommer tyvärr inte på något mer att skriva om just nu, känner att jag tappat orken för att skriva :/


Hur har ni haft det denna dag då? =)

Onsdag

God morgon på er!


Vad är det för dag idag?! Jag hade ju för mig att det var onsdag igår och då är det ju torsdag idag... men nej det är onsdag idag.... :P... hmm.. sånt e bara irriterande...


Sorry att jag inte uppdaterade igår kväll, men klockan blev för mkt och så behövde jag lägga mig. Igår kväll satt jag och kollade på båda filmerna jag lånar av Lisa :D De var väldigt bra :D Det kommer ju ut ännufler Wallander också som jag måste hålla koll på när de kommer ut :P :D och sedan Beck premiär den 26 augusti :D


Idag får vi se vad som händer, de varnar ju för åska i Göteborg idag men vi i Torslanda brukar ju klara oss, men man ska inte säga för mkt.. :P


Jo, igår kväll frågade mamma mig om Thomas också (pappa) När jag skulle träffa honom, hur jag tänker med honom osv.. Jag blev typ bara irriterad och då bytte hon samtalsämne... Asså i sommar ska hon få läsa min bok som jag gjorde i skolan, Tonårsboken för däri finns ju min självbiografi och då kanske hon fattar lite mer varför jag inte vill träffa honom.. Men men...


Ojdå, klockan bara tickar iväg, nu måste jag snart gå ner till Mums. Ni får ha en riktigt bra dag!

Enormt lugn och seg dag

Hejsan på er!


Har nu suttit mig riktigt gött i sängen och skriver detta och chattar lite. Lisa var här för en stundsen och lämnade 2 filmer som jag ska låna av henne, 2 Wallander, Hämnden och Skulden så det blir till att se någon av de ikväll :D


Denna dag har varit hur seg och lugn som helst. Asså vi har typ inte haft något alls att göra på Mums. Ett tag stod vi och kollade på klockan typ 1 gång i minuten...


Jag skulle gå ut till förrådet idag för att hämta in en spann med kycklingröra, och det var nog tur att jag gjorde det för när jag skulle ta spannen ur kylen så fick jag massa vatten över mig. Min första tanke var att kylen hade gått sönder. Det stod ju fler saker i den också. Jag gick in med kycklingröran och pratade med Cim som gick ut och kollade på kylen. Hon ringde väl Anette antar jag och det visade sig att det var förlängningssladden till kylen och musfällan som hoppat ur. Vi tog in allt som hade varit i kylen till själva cafét och fick leta plats i kylarna där ist. Så de varorna ska Anette kolla på imon så får vi se om det går att använda eller ej. Så det var nog väldigt tur att jag gick ut till förrådet då för det var enda gången vi var där idag.. Jag sa ju att något skulle hända :P men än vet jag inte om det är nåt annat också... hmm.. aja...


Nu ikväll lär det bli till att hjälpa mamma med maten, kycklinggryta :D och sen ska jag ju riva lite ost också och frysa det, men det gör jag nog snart, och sen blir det nog film ikväll om mamma inte hittar på massa saker jag ska göra...


Men men.. Kram på er

Tisdag

God morgon på er!


Sitter nu i sängen och äter en smörgås och dricker cappuchino. Asså detta är nästan jobbigt, det känns verkligen som om att något kommer att hända....


Idag tror jag inte det är nåt spec på Mums, hoppas bara inte att Thomas dyker upp....


Jösses vad trött jag känner mig då.. Får väl försöka att lägga mig tidigare ikväll..


Hmm... vet inte riktigt vad jag ska skriva om mer så ni får ha en bra dag! =)

Jobbig reaktion av att se sin pappa på långt avstånd

Hejsan på er!


Jösses vad trött jag känner mig, ligger i sängen och bara tar det lugnt.


Denna dag har gått ganska fort trots att den varit seg och konstig. Camilla kom in på Mums en sväng idag :D Det var roligt att se henne igen, det var ett tagsen =)


Redan imorse hade jag en svag känsla av att det kommer att hända något. Jag vet, jag är konstig, jag känner sånt på mig när det ska hända något, det kan vara vad som helst... Men i alla fall. Personerna jag har haft i tankarna idag är Tommy :$ och Thomas (pappa)

Thomas ringde ju mig förra veckan och sa då att han hade tänkt komma till Mums någon dag när han är på väg hem från jobbet.

Idag när jag stod inne på Mums så kollade jag bara mot ica maxis ingång och såg en välkänd tröja och kände igen gångstilen så väl. Då slog det mig att det var Thomas (pappa). Då kände jag bara hur kroppen började strejka, den ville inte alls göra som jag ville. Samtidigt som jag såg honom så höll jag på med 2 smörgåsar. Gissa vad jag gör. Jo, jag gör fel, eller tja, jag tänkte på att jag gjorde sallader vilket jag inte gjorde, utan jag gjorde ju smörgåsar.. Så smörgåsen blev fel. Mitt huvud gick mellan smörgåsarna, klockan, utgången till maxi, kassan, smörgåsarna och runt så... Jag visste inte vad jag skulle göra. Allt blev bara så himla konstigt. Då tänkte jag ju också då att han kommer att komma till Mums efter Maxi, men det gjorde han inte. Ändå betedde jag mig så i över 1 timma. Det var verkligen skitjobbigt.


Ikväll blir det till att hjälpa mamma lite med olika saker, och sen ska jag kolla på Lotta på Liseberg på tv ikväll också :D  


Hur har er dag varit? =)

God morgon

God morgon på er!


Sitter nu i sängen och har precis ätit lite frukost, smörgås med gravad lax på. Inatt tror jag att jag har sovit bra.... Jag känner mig iaf ganska utvilad...


Idag är det jobb då, men jag slutar som vanligt halv 3 och då kanske Lisa kommer hit en stund, vi får se, för att lämna några filmer och så ska hon låna en film av mig.


DÅ har man 2 veckor kvar att jobba nu då och sen är det looooov :D Mamma pratade om att hon ev skulle bort en hel vecka så då får jag väl se till att vara hemma för det är ju det jag vill, vara själv 1 vecka :P Hoooooooppas :D


Ne, nu ska jag gå och ca 15 min. Ni får ha en bra dag trots vädret. Kram på er!

Underbart härlig helg

God kväll på er!


Sitter nu i sängen och pratar med Jesper via skype och chattar lite. Nu är mamma på väg hem från sin helg någonstans, fråga mig inte vart hon varit för det vet jag inte :P och Nea som har varit på Hälsö men är nu ute på båtsemester, så själv har jag haft en helt underbart härlig ensam hemma helg :D Ja ni vet ju vad jag gjorde igår :P Jag låg i soffan hela dagen och kollade på film xD asså det är mååååånga årsen som jag kände mig så lugn som igår, helt underbart var det verkligen :D


Idag har jag städat och grejat här hemma några timmar innan jag lade mig i soffan och kollade på film och pratade med Jesper via skype.

Jag har nu ett antal gånger fått frågan om Jesper och jag är tlsm, och det kan jag svara på nu. Nej det är vi inte, vi är bara vääääldigt bra vänner. <3


Men ja, vid 3 tiden tror jag så lade jag mig i soffan och där låg jag till någon gång nu ikväll :D :P haha..

 Asså denna helg har verkligen varit helt underbar. Jag har inte bara tagit det lugnt denna helgen utan jag har kännt mig väldigt lugn också vilket har varit helt underbart :D


Jo just det ja, jag pratade med några släktingar från Bengtsfors i förmiddags också i tfn ang regnovädret som varit. Där hade de klarat sig någorlunda men det var flera vägar som var avstängda och de hade inte varit och kollat till vårat sommarställe. Det skulle inte förvåna mig om man inte kommer dit nu för vissa delar av vägen är översvämmad, jag vet inte men jag chansar...


Hmm... Vet inte riktigt vad jag ska skriva mera....


Asså Tommy, detta blir jag snart tokig på, jag orkar inte gå runt med detta längre, det har gått för lång tid, vi måste ses någon dag...... <3 :/


Aja, ni får sova så gott. Själv ska man ju jobba imon :P hmm.. xD.. aja.. God natt med er och sov så gott.

God kväll

God kväll på er!


Sitter nu i sängen och pratar med Jesper via skype bara och är trött.


Jag vet inte ens om jag vågar säga vad jag gjort idag xD haha.. Neee men idag har jag inte gjort många knop. Jag har typ bara legat i soffan och kollat på film (a) haha.. Tror jag har kollat på runt 4 filmer idag xD och tv i typ 2 timmar :P haha.. Det är väääääldigt längesen jag tog det så lugnt som jag gjort idag, vilket har varit väldigt härligt, men känner nu att jag börjar bli rastlös :P hehe... men någon gång måste man ju vara lite lat också :P hehe xD...


Hmm.. annars idag har det varit en konstig dag... Orkar dock inte ta det nu för datorn jobbar sig och jag känner mig helt slut...


Men jag säger iaf god natt så får ni sova så gott kram på er.

Lördag

God morgon på er!


Sorry att jag inte uppdaterade igår kväll, men dels var Malin här och sov här inatt, och så var jag såååå trött, verkligen helt slut, ett tag satt jag och nästan sov över datorn medans Malin spelade på min mobil :P


Malin ringde mig igår på dagen när jag jobbade och sa att hon och hennes föräldrar inte skulle ut och segla igår pga vädret, det var ju regn hela dagen igår, så då sa Malin att hon kunde komma hit och sova här inatt  så det gjorde hon. Vi sjöng en del singstar igår :D och nu har Malin lämnat 2 av sina singstar skivor här :D så i helgen blir det till att sjunga :D


Senare igår kväll fick Malin ett sms av sin mamma som sa att Malin skulle vara hemma runt 10 tiden idag för kl 11 skulle de segla från Björkö, så vi satte klockan på 8:40 imorse vilket jag inte direkt hurrade för för jag var supertrött :P Kl 9:15 gick Malin och då gick jag och lade mig igen och somnade om :P och nu vaknade jag för en stundsen av att en barn stod och skrek här på gården :P sånt e såååå typiskt här asså.. Men men...


Idag får vi se vad som händer, har lite saker att fixa här hemma men vi får se.


Nu regnar det iaf inte ute men de varnar för stora regnmängder i Göteborg :P men men...


Ni får ha en bra dag! =)

Fredag :D

God morgon på er!


Då var det fredag då :D Härligt. Inatt har jag sovit riktigt bra. Drömde också när klockan ringde vilket jag vääääldigt sällan gör. I helgen ska jag sova ut..


Vilket härligt väder vi har  i GBG nu då, eller inte.... regnet står som spön i backen..


Läste precis om en svår trafikolycka på Hönö med 5 unga. Jag bodde ju på Hälsö förr och vi var alltid på Hönö och handlade osv och kände även en del personer där. Och ni vet säkert hur det är på öar, alla känner alla. Det skulle inte förvåna mig att jag hade känt igen personerna om jag hört namnen eller nåt... http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=139&a=505485 Det låg även ute på aftonbladet...


Ne, nu ska jag gå om ca 10 min, dags att äta upp frukosten. Kram på er alla bloggläsare

Torsdag

God morgon på er!


Sitter nu i sängen och äter frukost. Idag känner jag mig helt slut, får försöka att lägga mig tidigare ikväll bara.... hmm :P


Asså detta är som vanligt, alla säger olika. Går man in på göteborgs posten och läser så säger de att ovädret är över för den här gången, men går man in på aftonbladet så läser man att mer regnkaos väntar... Aja... vi får väl se.


Senare idag tror jag att Malin kommer hit en stund =) Hon ska iväg imon så då ses inte vi förrän v 31 när vi ska till Brevika..


I helgen var det prat om att Ola ev skulle komma till gbg pratade vi om förra helgen, och igår pratade jag med honom och då skulle han på nån festival eller nåt denna helg.. Aja, vi kommer inte träffas detta lovet heller med andra ord. Så många gånger vi har planerat och så har det inte blivit något.. Men men... vi har ju pratat om att träffas sen i höstas... Aja..


Nu ska jag snart gå till Mums. Ni får ha en riktigt bra dag! =)

Lugnt =)/ Underbart god paj :D

Hejsan på er!


Sitter nu vid köksbordet och ska snart börja med maten hade jag tänkt. Mamma kommer hem senare idag för hon skulle iväg med jobbet och Nea är någonstans :P Så idag är det jag som står för maten. Jag hade tänkt göra kycklinggryta alá Carro :D Det e nåt av de sakerna jag brukar göra när jag lagar mat :P


Sitter också här nu och följer radarbilder på åskovädret över Sverige. Många säger att Torslanda ligger ganska bra till när det gäller åska, vi brukar klara oss undan det ganska precis vilket väldigt härligt =) Som förut läste jag på gps hemsida om åskovädret som drog över Göteborg halv 4 imorse, och så var det en bild över Älvsbrogsbron som ligger i närheten av där vi bor. Jag vet att jag kollade på klockan halv 4 imorse, men inte att jag hörde någon åska. Och jag som brukar vakna väldigt lätt, jag hörde ingen åska alls... Så jag tror allt att vi har ganska tur här i Torslanda =)


På Mums har det varit väldigt lugnt även idag =) Ganska härligt faktiskt, och lite skratt har vi allt fått =) Haha, den hundvalpen Linda pratar om, den som äter allt möjligt :P haha lika gott skratt varje gång :P Sedan har jag fått stå i kassan lite idag också :D Jo, när jag hade varit i förrådet på Mums för att hämta lite saker så ser jag en person som kommer in i passagen. Tanken om att jag känner igen honom slår mig. Och precis då hör jag en röst bakom mig "Hej Caroline" Jag vänder mig om och då förstår jag vem det är, det var min morbror som jag inte träffat på 1 år. Och då tänker ni "men 1 år är väl ingenting" Njae egentligen inte så, men han träffade vi väldigt ofta förr och vi bor nästan grannar men förra våren sa mamma och Bosse (morbror) upp kontakten med varandra vilket jag tycker är vääääldigt tråkigt för Bosse är väldigt rolig. Han och jag har haft roligt ihop när vi grejat med alla datorer genom åren :D Saknar faktiskt det lite men men..


Och sedan när jag stod i kassan på Mums så kom det en dam som jag kände igen, men var inte 100% säker. När hon skulle beställa så kollade hon på mig och sa hej. Då slog det mig, eller jag kan inte placera henne till 100% men det är någon från Hälsö :P Asså jag har typ glömt Hälsö och allt folk därifrån, jag känner typ inte igen någon därutifrån längre :O Men iaf, där stod vi och pratade en liten stund.


När jag kom hem runt 3 tiden så gjorde jag iordning en Carros cappuchino med lite 40% grädde i :P och så tog jag en bit av den underbart goda chokladpajen som jag gjorde igår :D Lägger ut en länk till receptet för den rekomenderar jag verkligen :D http://www.recepten.se/recept/chokladpaj.html


Ne, nu får jag väl ta och börja med maten. Ni får ha en riktigt bra kväll alla bloggläsare trots vädret.

God morgon

God morgon på er! Sovit gott? Det tror jag att jag har gjort, har dock vaknat några få gånger av att det varit kallt. Kanske dags att ta fram täcket igen...


Sitter nu i sängen och äter frukost och kollar ut genom fönstret och bara hoppas på att de mörka molnen jag ser inte ska komma hit.


Idag får vi se hur det är på Mums, ska iaf jobba med Anette idag. Hon hittar alltid saker att göra :P


Ni får ha en bra dag! =)

Bättre idag

God kväll på er!


Ligger nu i sängen och chattar lite bara och känner den goda matdoften från köket. För ovanlighetens skull slapp jag hjälpa mamma med maten :P jag står för efterrätten ist :P Har äntligen gjort den chokladpajen jag pratat om :D Får se senare hur den smakar =)


Idag har det varit väldigt lugnt på Mums, inte mkt alls att göra.


När jag hade bakat här hemma idag och satte mig ner så kände jag hur jag blev alltmer yr. Då kände jag att jag hade varit igång ett tag. Asså det känns i huvudet, jag har även idag varit lite småsnurrig men inte så farligt som igår, men då när jag hade bakat, jösses vad snurrig jag blev då.. men det gick över efter några min.


Nu ska vi snart äta här hemma. Tror mamma gör pannbiff och kokt potatis.. det får väl duga :P jag har ju aldrig gillat potatis så mkt :P men men, man kan inte alltid äta pasta :P


Hur har er dag varit? =)

Nästan svimma på jobbet, ingen bra idé

God kväll på er!


Nu orkar jag inte tänka så mkt för det hände en sak på jobbet idag, så ist skriver jag av från min dagbok jag skrev i förut ikväll om denna dag.


Imorse när jag kom till Mums så skulle jag göra Mumspasta. Jag började att hacka rödlök. Då tänkte jag att jag tar den stora och väldigt bra kniven som jag använder ibland. Varje gång jag tar den kniven så tänker jag att jag inte ska skära mig. Jag hade hackat en halv rödlök och då händer det, jag skär mig. Jag går snabbt och sköljer med vatten och då kommer Linda ut och fråga om jag skar mig. Jag bara ser hur handfatet blir nedskvätt av blod. Jag börjar bli lite småyr. Medans Linda hjläper mig att plåstra om såret så "sitter" jag och bara kollar bort och blundar. Jag känner hur det ömmar i fingret samtidigt som jag blir alltmer yr. Jag bara säger att jag måste ut och sätta mig lite och ha luft. Jag reser mig från stolen och börjar gå ut till cafét. Då händer det, jag kommer inte längre än till cafét. Jag känner hur jag bara vinglar runt mellan en hylla och montern i cafét. Jag bara känner att allt blir dimmigt, jag känner hur benen börjar vika sig, mina ögon går igen. Det enda jag känner är att jag slår huvudet i golvet. Efter några få sekunder vaknar jag och sätter mig upp direkt. Jag ser hur mannen med varorna kommer mot Mums. Jag tänker "jag måste resa på mig" då ramlar jag baklänges på golvet igen. Där ligger jag någon enstaka sekund innan jag vaknar till igen och sätter mig upp. Jag ser hur varorna nästan är inne på Mums. Jag säger till mig själv att jag måste resa på mig. Jag tar kraft till mig och lyckas resa på mig. Jag går ut genom dörren och krockar med varorna i dörren. Jag går och sätter mig på en stol. Jag känner hur folk som passerar passagen till maxi kollar lite på mig, men det skiter jag i. Där satt jag med armarna hängades nedför stolen. Jag hade fått med mig min isvattenflaska ut och kämpade för att hålla kvar den i handen. Då kände jag bara hur svetten rann från mig. Jag orkade inte bry mig för jag mådde såpas dåligt. Jag kände hur mannen med varorna kollade lite på mig ibland. Där ute i stolen satt jag 10-20 min innan jag reste mig. När jag kom in frågade Linda hur det var med mig. Bättre svarade jag. Jag gick snabbt in på toa och kräktes. Det var ingen som såg när jag ramlade.

Resten av dagen mådde jag okej, jag hade lite ont i huvudet, mådde lite illa ibland och var lite småyr, men jag stannade kvar resten av dagen ändå.


Runt halv 2 kom Lisa till Mums. Hon skulle träffa en kompis senare så hon hängde med mig hem när jag slutade.

När vi kom hem skulle jag byta plåster. Då fick jag samma känsla igen som jag fick imorse, men den här gången lyckades jag sätta mig ner innan jag var halvt väck. I samma veva ringde Malin på hem tfn. Jag lämnade snabbt över luren till Lisa som fick förklara för henne. Under den tiden ringde jag mamma och berättade. Hon sa att hon inte trodde det var någon fara.


Nu ikväll har jag legat i sängen typ hela kvällen med en våt handduk över pannan och lyssnat på musik, pratat i tfn eller vilat. Och nu ligger jag här och mår bättre, känner mig fortfarande lite småyr och väldigt lite illamående men det e inte mkt.


Så ja, detta har varit min dag. Det är därför jag inte har varit inne nåt på msn nu ikväll.


Vi får väl se hur dagen blir imon. Nu ska jag snart lägga mig. God natt med er och sov så gott. kram

Jobba idag

God morgon på er!


Sitter nu i sängen och ska snart äta frukost. Inatt tror jag att jag har sovit väldigt bra, jag har inte ens hört när Nea kom hem inatt vilket jag brukar höra... och nu på morgonen när klockan ringde så kände jag mig väl utvilad=) Härligt det faktiskt =) så nu får vi se hur denna dag blir.


Mamma kommer hem senare idag för hon ska åka och hälsa på några vänner till familjen, Nea däremot antar jag att hon inte kommer att vara hemma runt 3 när jag kommer hem. Då ska jag nog iaf ta och baka den där pajen :P =)


Ne, nu ska jag gå och fixa frukost. Ni får ha en riktigt bra dag! =)

Jobba imon/ härlig dag

God kväll på er!


Usch vad trött jag känner mig nu då. Känner nu att det faktiskt är betydligt lugnare, inte all stress som det varit innan här hemma, det känns som om att det har blivit bättre, eller så är det bara tillfälligt, det återstår och se.


Denna dagen har iaf varit väldigt härlig. Jag har typ inte haft några måsten här hemma. Idag har jag varit hundvakt som ni kanske förstod i det förra inlägget. Jag skulle ju egentligen bakat den där chokladpajen idag som jag pratat om ett tag men jag hade ingen ork att gå ner till maxi på dagen idag så det gjorde jag med mamma nu ikväll och storhandlade ist. Så jag kanske bakar imon eller nåt sånt ist =)


Imon börjar jag jobba igen då efter 2 veckors ledighet. Den här gången jobbar jag 3 veckor, 28-30. V. 31 har ju mamma skickat Malin och mig till Brevika (vårat sommarställe i Bengtsfors) och sen börjar skolan v 34 igen, så det blir några veckors ledighet efter jobbet också som tur är =) Då kanske jag skulle med fam. Edvardsson ut och segla en vecka också men vi får se.


Nu funderar jag starkt på att sätta mig och kolla på sista avsnittet jag har kvar av Höök, skulle dock inte förvåna mig om jag somnar samtidigt :P jösses vad trött jag är, ögonen bara går igen på mig :O


Säger redan nu god natt med er alla bloggläsare och sov så gott! Kram på er!   

Söndag

Hejsan på er!


Sitter nu vid köksbordet och gör typ ingenting, chattar lite bara. Mamma och Nea kom hem från stan för en stundsen så nu är köksbordet fullt av saker :P hehe, typiskt Nea :P


Förut idag gjorde jag en god lunch som blev potatiskroketter m. köttbullar, grönsaker och en egengjord kall vitlökssås, med andra ord, det blev en rund måltid :P hehe :P.. Givetvis skulle Rico också få en kötbulle att tugga på :P


Tog också ett kort på ett hjärta som Nea har på sitt rum med ett gammalt kort på henne och mig i :P Det kort är nog från 00 någon gång tror jag :P



Härligt lugn kväll

God kväll på er!


SItter nu ute i skuggan på balkongen och chattar lite, har precis för ovanlighetens skull varit på godishuset och köpt lite godis :P

Jag hade ju tänkt att baka en chokladpaj idag, men jag orkade inte gå ner till maxi idag igen :P Så nu ikväll ska jag inte göra så mkt. Nea kommer hem om en stund och skulle äta, senare ikväll skall jag äta kantareller och smörgås antar jag att det blir :D Blir väl datorn också och förhoppningsvis de sista avsnitten jag har kvar av Höök =) Så med andra ord, ikväll blir det en lugn kväll =) väldigt härligt :D  Har faktiskt vad jag vet inget spec att göra här hemma :D Första gången på länge som det inte är nåt här hemma att göra som jag kommer på =) underbart Det har lönat sig att vara borta 5 dagar denna veckan :D


Ni får ha en riktigt bra lördagkväll! =)

God morgon

God morgon på er!


Sitter nu i sängen och äter yoghurt med digestive =)


Idag får vi se vad som händer. Jag fick erbjudande om att åka ut till Jesper men jag tror faktiskt att jag skippar det för jag har ju liksom knappt varit hemma på 5 dagar nu, och så är knappt mamma hemma idag vad jag vet.. men men, vi får se.

Man kanske ska lägga sig ute på balkongen lite idag och sola :P Ska kanske gå ner och handla lite godis senare idag också så man har nåt att tugga på till ikväll, eller så går jag ner och köper mandelmassa och bakar den chokladpajen som jag tänkt att göra :P =) Chokladmonstret Carro, det e jag det :P haha..


Ne, jag kommer för tillfället inte på något mer att skriva här, ska gå igenom lite gamla bilder idag och se om jag hittar något gammalt roligt minne som jag kan skriva om här =)


Ni får ha en fortsatt bra dag! =)

Hemma igen

God kväll på er!


Då sitter man i sin egna säng igen då. Jag kom hem runt kvart över 9 imorse, då duschade jag bara snabbt och sedan gick jag och mötte Jesper på krysset =) Vi har haft det roligt och trevligt idag, vi gick ut till Tumlehed för att bada, men det var inte så lite varmt :P

Efter det fick vi den stora äran att fixa de två stationära datorerna som vi har här hemma, byta till den nyaste osv. så det gjorde vi MEN vi fick byta tillbaka igen till den gamla för den "nya" var massa virus :P Sånt e såå typiskt, och givetvis har vi ingen skiva för att installera om hela skiten :P... så mamma och Nea får stå ut ett tag till med den gamla datorn :P Men nu borde den iaf inte gå lika segt som innan för vi fixade lite saker på den =)


När jag följde Jesper till bussen och jag skulle till maxi för att handla lite så träffade vi Diana och hennes grannar, de satt utanför de.

När jag gick hem efter det och hade handlat och Jesper åkt hem så gick jag förbi de igen. Den första frågan jag fick av Diana då (Diana är alltid nyfiken :P) löd "var det din kille?" och jag bara "nejnej, vi är bara kompisar" haha, hon är väl allt för rolig ibland :P


Nu ikväll har jag lagat mat till mamma och mig. Jag orkade inte grilla så det fick bli stekt kött ist och stekt potatis och grönsaker =) och jo, en kall vitlökssås också =) Mamma blev riktigt nöjd :P :D


Herregud nu känner jag faktiskt att jag är bra trött... Känner mig så här konstigt lättad trött om ni förstår hur jag menar. Det var väldigt längesen jag kände det, så härligt på ett sätt. Ska nog inte lägga mig alltför sent idag då med andra ord :P Jag börjar ju jobba på måndag också igen =)


Hur har er dag varit alla bloggläsare? =)  

Hemåt imorgon

God kväll på er!


Sitter nu här i Malins rum och gör inte så mkt, Malin är och duschar så då sitter jag här :P


Denna dag har jag haft ont i ryggen sen all städning igår... hmm.. jag ska nog inte städa de senaste dagarna..


Förut var Malin och jag och badade nere i Klarvik. Jag tänkte det att jag skulle simma en bit för det var väldigt längesen jag gjorde det, jag simmade ju inte så mkt förra sommaren, utan höll på med annat i vattnet ist. MEN när jag försökte att simma idag så kände jag bara hur jag tappade orken och blev supertrött verkligen =( Jag simmade inte ens 100 m och jag var verkligen helt slut så då gick jag upp och satte mig på berget och kollade på Malin medans hon simmade minst 200 m.. Då tänkte jag att herregud vad jag har tappat mycket på 1 år. För ca 2 årsen simmade jag en hel del, men nu orkar jag verkligen ingenting, och då sa både Malin och jag det att det har en del att göra med maten också. För asså det var verkligen först nu som jag insåg hur mycket jag har tappat det senaste året =( det var så jag blev rädd ärligt talat när jag gick upp ur vattnet och insåg hur jäkla trött jag var =( Usch...


Nu e det då sista kvällen här på Björkö för den här gången, jag åker hem imon morra för Malin och hennes mamma ska ändå till stan.

Dessa dagarna här på Björkö har varit väldigt härliga, jag har lugnat ner sig en hel del, men kan lugna ner mig ännu mer. Jag får väl helt enkelt vänta till v 31 då när mamma har skickat upp Malin och mig till vårat sommarställe... Hmm..


Men ja iaf, Tack Malin gumman för dessa dagarna jag har fått bo här, verkligen tack! <3


Imon ska jag träffa Jesper =) skulle inte förvåna mig om vi går och badar med tanke på så varmt det ska vara även imon :P hehe..


Aja, nu kommer väl snart Malin och då ska vi sätta oss och kolla på Höök =)


Ni får ha en fortsatt bra kväll! =)  

Onsdag

Hejsan på er!


Sitter nu här och gör inte så mkt, chattar lite bara. Malin är på jobbet nu och kommer hem runt 3 tiden. Vad har ni bloggläsare för er en dag som denna då?


Jag tror att vi på västkusten har ganska tur med vädret med tanke på så som det ser ut på lite andra ställen nu enligt smhi :P Typ regnkaos osv.. Här har det då inte regnat något än så länge, men de varnar ju för åska, men vi får väl se :P Det känns iaf att det är lite svalare i luften nu vilket är väldigt härligt =)


När Malin kommer hem så lär vi äta något och sen skulle det inte förvåna mig om vi går och badar om vädret håller i sig vill säga.

Själv funderar jag på att gå ner till kiosken i hamnen och köpa något att tugga på men jag vet inte :P vi får se :P


Ni får ha en riktigt bra dag! =) Kram på er