CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lördag 22/10

God morgon bloggen!


Sitter nu hemma i sängen och bara tar det lugnt, skall nog snart upp och äta frukost.


Vad mysigt det kändes när jag vaknade förut. Jag hörde hur regnet smattrade mot fönstret, och ute så är löven på träden helt röd/orangea, jättemysigt verkligen.


Gårdagen blev jättelyckad med middagen. Både Malin och syrran kom några timmar tidigare vilket var väldigt trevligt. Maten blev potatis med rotfrukter i ugn, färsk lax, kall ört- och vitlökssås och en typ bruschetta till fast utan vitlök, blev verkligen jättegott. Till efterrätt hade älsklingen bakat en jättegod och fin tårta med browniebotten, och hallonmousse ovanpå dekorerad med Noblesse, dock var den i vanlig ordning extremt mäktig, så en stor bit gick verkligen inte att äta, men den var god i alla fall, och väldigt fin, och huvudsaken är väl att den är god. Vi har gjort denna tårtan innan, fast då med chokladkant runt, så är ni intresserade av receptet så ligger det under kategorin "Godsaker"


Jag glömde av att ta en del kort igår, missade bla. på dukningen som jag typ alltid tar på annars, men tårtan och de flesta preseterna tog jag bild på. Utav min syster fick jag några trosor från Viktoria Secret, de kom inte med på bild. Men här kommer bilderna:


 

Den jättegoda tårtan 

Orkidé som jag fick av Malin och Ida från jobbet, jättestor och fin 

En stor chokladask med massa praliner från Flickorna Kanold, också från Ida och Malin. Ljuset och Ritualsgrejerna från Sofia. 

Och sist, men absolut inte minst, en jättemysig och härlig tröja av Malin.

 


Tusen tack mina vänner för en trevlig och mysig kväll! =)


Idag är det dags för födelsedagsfika för älsklingen med hans familj, och ikväll skall jag baka tårta till honom då han fyller år imorgon. Så imorgon blir det middag nere på T&J igen, mums!

Ha en bra dag alla bloggläsare! =)

//CarroEllen