CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Onsdag 5/11

Godkväll bloggen!

Jag vet inte, men det känns som att det borde vara typ torsdag idag av någon anledning. Detta har liksom varit en vecka hittils som jag inte alls har känt för att jobba. Jag är trött i hela kroppen och i huvudet, och jag vill inget hellre än att lägga mig och läsa. Tyvärr läste jag ju ut boken i förrgår "Så gör jag, konsten att skriva" Jag har ju i och för sig den vanliga boken och läsa också, en av Mons Kallentoft, men jag känner inte för det. Längtar till första Skriva-tidningen kommer bara.


På fredag ska tydligen Jesper iväg på AW med sitt jobb. Jag orkar ju inte direkt göra något på fredagar då jag brukar vara Väldigt trött. Malin kunde inte träffas och Linnea kunde inte heller. Så jag är lite inne på att då ha en hemmakväll för mig själv (vilket jag troligtvis lär tröttna på efter ett par timmar), eller så kanske jag istället lyckas sätta mig med något att skriva. Det är mycket lättare att skriva när jag är själv (tyvärr, jag gillar ju inte att vara själv). Så ja, det lär bli en hemmakväll för mig själv på fredag.  


Till helgen har vi inte direkt något planerat, men jag hade gärna velat åka en sväng till Bäckebol. Äta på Ikea och kolla lite där, gå en sväng och kolla lite på XXL och kanske också på Mio. Så ja, vi får se om det blir något med det. Annars ska vi nog bara ta det lugnt i helgen, skönt det också.


Ja då är det torsdag imorgon vilket innebär jobba kväll. Om jag hade jobbat morgon imorgon så hade jag utan tvekan kunnat gå och lägga mig nu, men det har jag inte någon lust med nu när jag kan sova länge imorgon.


Hoppas att ni också har haft en bra dag =)

//CarroEllen