CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Helgen

Godkväll bloggen!

Nu sitter jag i soffan hemma med älsklingen och ska nog snart sova.

Ja nu var det ett tagsen jag skrev här igen, önskar att jag hade haft mer att skriva om.

Men ja, förra helgen köpte jag mig en korsordstidning som jag har suttit med precis varje kväll den här veckan, men i fredags hade jag löst alla kryss i den så jag skickade in tävlingskupongen, så nu återstår det att se om man vinner något, men troligtvis inte.


I torsdags öppnade blomsterlandet här i Torslanda så där var mamma, Nea och jag och köpte en del blommor. Jag har ju aldrig varit så mycket för blommor alls men nu när vi knappt har haft några blommor alls hemma på ca 1 år så kände jag direkt vilken skillnad det blev när det kom upp några i fönstrerna.


I fredags var det ju alla hjärtans dag, då hade älsklingen och jag bara myskväll här hemma. Vi lagade god mat och åt god efterrätt. Till mat blev det lax i ugn med potatis och rotfrukter också i ugn och sedan en kall ört- och vitlökssås till, supergott verkligen. Till efterrätt hade Jesper köpt en jättegod brownie med valnötter och vit choklad som vi hade glass och varma bär till, också det supergott. Tack för en trevlig och mysig kväll min kära fästman <3


Igår på dagen var Jesper och jag en sväng borta på zoobutiken och köpte nytt filter till pumpen i akvariet. Vi kollade även på alla söta kaniner och hamstrar. Jesper tycker att jag borde skaffa en kanin. Jag pratar ju om att jag vill ha en liten vovve som ligger på ens fötter och värmer dem, men han tycker att jag ska skaffa en kanin ist, men det sa jag blankt nej till. Jag har nämligen aldrig varit så förtjust i kaniner, jag tycker bara de är söta, men jag hade inte velat ha en själv.


Igår kväll var Nea och jag hos Malin som hade födelsedagsfest. Det var väldigt trevligt och supergod mat. Tack för en trevlig kväll Malin =)


Idag har vi bara städat här hemma litegrann och sedan bara tagit det lugnt. De senaste söndagarna har sett precis likadana ut, vi har städat och tvättat en hel del, samtidigt som vi har varit trötta, så städningen har tagit väldigt lång tid.


Ne nu är det nog dags att sova, imorgon är det jobb som gäller.


Hoppas att ni har haft en bra helg =)


//CarroEllen