CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Nya tag efter en tuff vecka

Godkväll bloggen!

 

Då var det äntligen en ny vecka igen. Förra veckan var en aning tuff då en släkting till mig gick bort.

Flera av er läste säkert om en man som gick genom isen här i Torslanda förra måndagen. Det läste även jag om, men tänkte inte så mycket mer på det då, tyckte bara att det var hemskt. Det var inte förrän under onsdag eftermiddag som jag fick veta att det var min pappas kusin som gått genom isen. Min pappa hämtade mig efter att jag hade lämnat in bilen på verkstad. Han frågade då mig om jag hade läst tidningen, samtidigt som han sa att det hade hänt något hemskt. Jag hade ju läst tidningen, men tänkte inte alls på att någon i släkten bodde i närheten av isolyckan, trots att jag har varit där flera gånger. Jag fick då se en bild som kusinen hade skickat till pappa bara en kort stund innan det hände, en bild på en spark ute på isen. Det tog en stund innan jag förstod att det var han som gått genom isen, trots att pappa sa det flera gånger. Jag antar att det var för att det kändes så overkligt.

Jag är fortfarande chockad över att det var honom jag läste om i tidningarna under måndagen, då helt ovetandes om vem det var.

Så ja, från onsdagen hade jag min telefon typ fastklistrad i handen, väntandes på att jag skulle få höra något mer om hur det var med honom. Han var ju medvetslös när han vinchades upp i helikoptern, sedan var han nedsövd till någon gång under fredagen. Han var såpass illa skadad att han inte klarade sig, vilket jag fick veta i lördags morse.

Jag träffade honom en del när jag var liten, sedan minns jag att han kom till utspringet på min student, och sedan var pappa och jag och hälsade på honom ett par gånger när jag övningskörde sommaren 2019.

Så ja, jag kan inte påstå att jag kände honom direkt, men jag har ju träffat honom många gånger, och jag minns att han var väldigt snäll. Jag tror nog att jag inte riktigt har förstått än vad som hänt, jag känner mig fortfarande chockad.

Han låg i vattnet ungefär 15 min, och på den korta stunden blev han mycket nedkyld. Så HÅLL ER BORTA FRÅN HAVSISARNA! De är mer förädiska än dammar eller sjöar.

 

Detta blev ett deppigt inlägg, men jag kände att jag behövde skriva av mig lite. Nästa inlägg blir trevligare, jag lovar!

//CarroEllen