CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

16 februari

I förmiddags så sa jag till mig själv att jag INTE ska sitta vid datorn idag och bara låta dagen rinna iväg,utan att jag skulle greja med saker här hemma osv. Men vad gör jag... jo jag sitter här ändå... Hmm har typ ingen ork känner jag.

 

Jag har ju börjat på ett nytt skrivprojekt men det har jag inte kommit så långt på :P jag har typ inte orkat skriva på det... kanske för att jag inte har allt material till det på datorn vilket hade varit lättare om jag hade, men det har ja ginte heller orkat fixa... Hmm. vad är det med mig.. Jag har verkligen ingen inspration alls när det gäller skrivning längre. Förr kunde jag bara sätta mig och skriva och så fick jag ihop något, men det kan jag inte nu, mamma tror ju att det är för att jag knappt läser någonting numera heller vilket jag gjorde mycket förr samtidigt som jag skrev. det kan vara det, och att jag känner att jag inte riktigt har det lugnet som jag behöver för att sätta mig och verkligen skriva, ibland kan jag ha det men det är inte ofta. Hmm.  Det senaste jag skrev var ju den boken "Det löser sig så småningom" som var baserad på en verklig historia, men efter det har jag knappt skrivit något alls, ett par dikter bara men det är det enda. Hm, jag måste få lite mer inspration så jag kan sätta mig och skriva igen som jag gjorde förr.



Ja, äntligen gick Nea, kanske ska ta fram kläderna jag köpte då i lördags :P hehe.



Asså allvarligt, undra egentligen hur dagen imorgon kommer att bli. Det kommer att kännas väldigt konstigt, jag har ju liksom inte hittat på något så med Thomas på över 2 år, udnra egentligen hur det kommer att kännas och bli.. hmm.. Jag kommer nog inte direkt vara mig själv men vi får väl se. Ska iaf bli roligt att åka skidor igen och att Malin kan följa med :D

 

Asså denna låt jag lyssnar på nu är ju bara så härlig, den gör att man blir på bra humör, I'm yours :D

 

Ne, jag kanske ska ta och resa mig från datorn nu då :P Kram på er alla bloggläsare!