CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Sjuk en vecka

Halloj bloggen!

 

Då var det söndag igen, och nu har jag varit sjuk i en vecka. Så ja, jag har varit hemma från jobbet hela veckan, vilket ändå har varit ganska skönt faktiskt. Jag hade hög feber i tre dagar, och sedan en förkylning efter det. Så ja, jag har varit ganska trött och seg hela veckan.

 

Förra lördagen åkte Jesper och jag hemfrån kl 9:15. Vi åkte då till Ikea för att beställa ny säng till honom. När vi hade gjort det så åkte vi och plockade upp mamma hemma hos henne. Efter det åkte vi och släppte av Jesper i stan, han skulle till Universeum, medans mamma och jag skulle till Hede outlet. På Hede fick jag äntligen köpt ett par bättre vårskor. Nu när jag går och är ute så mycket på jobbet så behöver jag bättre skor för mina fötter, så det fick jag äntligen köpt. Det blev ett par från märket "Skechers", supermjuka och härliga.

Den dagen blev riktigt lång, vi åkte hemifrån 9:15 och var hemma 17:30, så när vi kom hem var både Jesper och jag supertrötta. Under kvällen kände jag dessutom att jag började få feber. Så kvällen, och de tre kommande dagarna spenderades i soffan framför tv:n.

 

I torsdags kom äntligen Jespers nya säng. Vi var då sjuka båda två, så gissa om vi var trötta när vi hade burit in alla paket i hallen..

I fredags kände jag mig sämre igen, men jag var så trött på att inte göra någonting. Så ja, den dagen monterade jag ihop lådorna till sängen, samt öppnade de nya madrasserna så de skulle få lufta sig ett par dagar.

 

Igår förmiddags satte jag mig och gjorde en egen kalender hos "Personlig almanacka".Jag har länge velat ha en bättre kalender som sträcker sig över sommaren. Jag har nämligen alltid använt läsårskalendrar, då jag tycker att de har varit bäst. Det har dock gjort att jag aldrig har kunnat skriva in semestrar, vilket har varit ganska jobbigt. Så ja, nu har jag äntligen fått beställt en egendesignad kalender som sträcker sig april- januari, så får jag beställa en ny i december. Så den hoppas jag blir bra när den kommer.

Resten av gårdagen ägnades åt att montera ihop resten av sängen. Det känns som att vissa av Ikeas möbler har blivit svårare att montera ihop. Någon annan som tänkt på det? Det tog sammanlagt 8 timmar att montera denna säng, helt galet.

 

Idag har vi varit och storhandlat. Vi hade inte gjort det på två veckor, så det var verkligen på tiden nu. Vi fick även slängt lite av all kartong från sängen. Halva hallen var full av kartong, så vi kunde knappt röra oss där.

 

Imorgon är det dags för jobb igen. Hoppas på en lugn vecka då jag fortfarande är förkyld, samt att jag brukar vara ganska trött i två veckor efter att vi har ställt om klockan. Avskyr verkligen att ställa fram klockan, det tar så lång tid för mig att vänja mig igen.

 

Hoppas att ni har haft en bra helg alla bloggläsare!

//CarroEllen