CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Lugn helg

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma vid skrivbordet och bara tar det lugnt.

Ja då var snart denna helgen slut, och ja vad har vi då gjort?..

I fredags var jag en sväng på Backaplan och fikade med Lisa. Väl hemma så tog Jesper och jag bara det lugnt, kollade på de två sista avsnitten som vi hade kvar av "Person of interest"  


Igår tvättade jag lite, städade och bakade. Jag blev så sugen på att baka något till lördagsgodis så det blev dajmbollar, receptet hittar ni här. Sedan satt vi och pusslade en del under kvällen, så nu är det nästan klart.

Idag har vi tagit det väldigt lugnt, pusslat lite, bakat ännumer, denna gången blev det havrekanelbullar, det receptet hittar ni här. Sedan har jag faktiskt suttit och skrivit lite i helgen också, en berättelse som jag började på för några årsedan men lade undan eftersom att jag saknade ideér, vad som skulle hända och så, men nu har jag kommit på lite saker, så nu hoppas jag att den blir klar denna gången också, och inte lagd på hyllan ytterligare en gång.


Ikväll blir det nog bara till att ta det lugnt, kanske skriva lite mer om en stund. Sedan börjar ju säsong 3 av "Person of interest" på tv ikväll, det får vi ju inte missa!


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

//CarroEllen