CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag 18/1

Hejsan bloggen!


Hoppas att alla har haft en bra helg. Min helg har varit väldigt lugn vilket har varit helt underbart. Jesper och jag har nästintill inte gjort någonting, bakade en chokladpaj i lördags bara när jag kom dit, annars har vi tagit det väldigt lugnt. Igår satt vi vid Jespers dator ett antal timmar och spelade ett spel som Cissan och jag spelade mycket under höstlovet som var. Det var Bubble trouble :P hehe, ja det är faktiskt riktigt roligt när man spelar 2 pers :P hehe :P :D


Nu ikväll har Malin varit här en sväng, hon mellanlandade på Hotell Carro xD haha.

Vi tog oss en sväng ner till centrum (torget vill jag säga men då blir Nea förbannad) där vi var inne på Iems (presentbutik), Hemtex och kollade lite för jag kom på att jag behöver nya sängkläder. Efter det gick vi in på Cinco för jag behövde kolla på jeans. Jag fick provat några men fick inte köpt några, var väl ett par som jag inte riktigt vet, ska se om mamma vill hänga med och kolla på de någon dag i veckan. Efter Cinco så gick vi in till vår favoritavdelning på maxi, filmer, där vi gick runt en bra stund och kollade. Malin köpte de 3 gamla Johan Falk filmerna medan jag köpte två Beck filmer, I guds namn och Det tysta skriket.


Enda sedan Malin kom i eftermiddags så har jag pratat om att vi skulle gå och köpa fika för jag var så gottesugen, så ja, när vi hade nöjt oss med att dyka i filmer så gick vi och kollade vad vi ville ha att fika så det köpte vi på maxi :P Jag går aldrig runt och kollar i kakhyllorna på maxi, kollar bara på bullarna men idag tyckte jag att jag faktiskt kunde kolla bland kakhyllorna. Där hittade jag faktiskt något som jag inte hade ätit innan, Chokladmazariner. Så när vi kom hem så kokade vi upp vatten, Malin tog te medans jag tog kaffe, och så satte vi oss och fikade på det vi köpte och satte på en av Beckfilmerna =)

Tack gumman för en trevlig eftermiddag! :D


Innan Malin kom idag så satt jag och fixade ett par collage med bilder på mig från 2009. Herregud vad bilder jag hade på mig själv som jag tagit i datorn xD haha. Ja det var verkligen en del :P men efter ett tag lyckades jag välja ut några st som jag tänkte lägga upp. Vissa av bilderna tycker jag själv att jag ser enormt smal ut på men det är troligtvis för att de är tagna under april-maj, då när jag mådde som sämst. Men men.


 Nu ska jag snart sova. God natt bloggen!