CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 24/5

Hejsan bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och bara tar det lugnt.

Idag känner jag mig ganska trött. Jag sov inne hos Jesper inatt med öronproppar i, men vaknade ändå av hans snarkande flera gånger. Sedan känner jag mig väldigt trött i huvudet från alla tankar om hur det kommer att bli på jobbet nu. Det känns verkligen skitjobbigt. Vi har liksom jobbat med varandra varje dag i 3,5 år och pratat om allt och inget med varandra, så fort det har varit något som någon av oss har tyckt varit konstigt eller något som vi borde göra på jobbet så har vi pratat om det, och jag har nästan alltid kunnat vända mig till henne om det har varit något som inte har fungerat. Ne men det kommer säkerligen att bli bra på jobbet ändå, det får bara ta den tid det tar att vänja sig. Den nya personen ska vara med oss i veckan har jag förstått det som, så får se hur det blir. Men som chefen sa i fredags "Caroline, jag hade inte tvekat att ta med dig till ett annat ställe, men just nu har jag inget jobb alls" Vem vet, kanske att hon hör av sig en dag och vill jobba med mig någon helt annanstans, man kan ju alltid hoppas...


Igår var Jesper, mamma och jag på Eriksberg och kollade på Göteborgsvarvet. Det var ju väldigt härligt väder, blåste dock litegrann. Men ja, vi kollade lite på varvet, gick runt lite där, det är väldigt härligt att gå runt på Eriksberg utefter bryggorna och kolla på båtar. Vi var bla. borta och kollade på Ostindiefararen, tog kort på den. Sedan hade Jesper och jag köpt med oss både sallad att äta och lite fika, så vi satt där på en brygga och åt, jättemysigt! Träffade en kompis också där, eller hann bara säga hej, men roligt ändå, han sprang varvet.


Igår natt var det några idioter som gick runt i vårt bostadsområde och satte upp rasistiska klisterlappar på soptunnor, men också på några dörrar. Riktiga idioter som inte har något bättre för sig. Torslanda har sedan mååånga år tillbaka sitt smeknamn "Rasselanda" men det har blivit så mycket bättre genom åren, men det finns alltid rötägg som ska förstöra. Artikeln om händelsen hittar ni här.


Här kommer lite bilder från veckan. Första bilden är på årets första nyckelpiga som satt på ett blad på vår balkong i torsdags, sedan en bild på Ostindiefararen från igår.


   


Hoppas att ni också har haft en bra helg =)

//CarroEllen