CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 7/2

Godkväll bloggen!

Ja då var det söndag igen. Denna helgen har varit väldigt härlig.

I fredags städade jag här hemma. Igår tvättade jag en del och så var vi och storhandlade, annars tog vi  det bara lugnt. Och idag har vi bara tagit det lugnt. Vi gav upp med pusslet som vi har hållt på med i flera veckor, det var lite för svårt. Så nu har vi äntligen ett köksbord att sitta och äta vid igen, härligt. Så ja, vi har haft en väldigt härlig och lugn helg, precis vad vi behövde.

Vi får försöka hitta någon butik som har lite pussel. Det finns ju Akademibokhandeln och BR, men ingen av de har haft några roliga pussel i butik när vi har varit där. Jag vet att Toys´rus har en del, men har inte varit där än. Någon som vet någon annan butik i Göteborg som säljer pussel?


Imorgon börjar då en ny arbetsvecka. Och ja, det händer väl inte direkt något speciellt tror jag, eller vi ska ut och äta med Jespers föräldrar på tisdag. Vi ska ju inte ut och äta förrän lite senare så jag får nog sitta kvar på jobbet en stund tror jag, får se lite. Sedan kanske jag ska till mamma på torsdag. På torsdag jobbar jag faktiskt morgon för ovanlighetens skull, härligt det.


Jaha, annars nu ikväll händer inte så mycket, ska laga mat lite senare. Ikväll blir det makrill, den sista egenfångade från i somras, med klyftpotatis och dillsky, mums!


Ha en fortsatt bra kväll alla bloggläsare! =)

//CarroEllen