CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag 7/2

Godkväll bloggen!

 

Då var snart den här helgen över, och den har i vanlig ordning gått väldigt fort.

 

Ja, nu har snön legat en vecka, och det har dessutom varit minusgrader hela veckan, väldigt sällan det är det i Göteborg ju, i alla fall så länge. Men ja, jag tycker ändå att det är härligt och mysigt.

Det har blivit några promenader i veckan vilket har varit väldigt härligt. Det är ju så mysigt när snön knarrar under fötterna när det är så kallt som det har varit. Det verkar ju faktiskt som om kylan kommer att hålla i sig nästa vecka också, vilket kommer innebära att även snön kommer att ligga kvar i alla fall en vecka till, så härligt!

 

Annars i veckan har det varit fullt upp med skolan, haft flera arbeten den här veckan.

Sedan sov jag hos mamma torsdag-fredag då jag behövde lämna in bilen, hon bor i närheten av verkstaden. Det var dags för service av bilen, likaså för att ännu en gång felsöka varför värmen till bakrutan och backspeglarna inte fungerar ordentligt. Servicen var det inga problem med, och äntligen hittade de vad felet var för värmen till bakrutan och backspeglarna. Tydligen var det något relä som inte fungerade som det skulle, lite det jag har sagt hela tiden. Så ja, jag skall åka och lämna in den igen i veckan som kommer, då skall de byta en säkringsbox, så jag hoppas verkligen att det fungerar som det skall efter det. 

 

Ja nu är det bara en vecka kvar innan det är dags för lov igen. Vad jag skall göra då vet jag inte riktigt, älsklingen jobbar ju på dagarna, och det är för kallt att åka till sommarstället och bo i husvagn, så jag får se lite vad jag hittar på. Någon gång i veckan som kommer så kommer de nog börja bygga ställning runt vårat hus också, så vi får väl se hur mycket det låter. Jag har ju trots allt ett par ställen jag kan åka till för att plugga om det inte går att sitta hemma, men vi får se lite hur det blir.

 

Igår hade vi bara en hemmadag, vi var båda två väldigt trötta och sega.

Idag har vi faktiskt varit en liten sväng i Bäckebol och köpt skor till älsklingen, likaså lite andra småsaker. Ikväll blir det till att ta det lugnt, kolla på Farmen bara. Det är ett sådant program som jag aldrig har sett innan, men i år kollar jag på det bara för att det är en jag känner som är med, så det är lite roligt då att se hur det går för henne.

 

Hoppas att ni ocskå har haft en bra vecka.

//CarroEllen