CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag

Godkväll bloggen!

Ja då var även denna helgen över. Jag har haft en helt okej helg. Igår kväll var mamma, Nea och jag en sväng i Lillhagen och gick runt lite där. Sedan åkte vi hem och grejade lite.


Imorse bakade jag en väldigt god chokladsockerkaka här hemma eftersom att Malin och hennes föräldrar kom hit i förmiddags. Det var trevligt. Efter det så åkte jag med dem till Rusta på Backaplan, första gången jag var på Rusta faktiskt. Där kollade vi på trädgårdsmöbler, och efter ett bra tag så hittade vi faktiskt ett set också. Vi blev väldigt nöjda med det, och det var 500 kr rabatt, det kunde inte bli bättre.

När Malin och jag var nere på maxi här hemma förut i eftermiddags så såg vi att de hade exakt samma stolar där som de vi köpte på Rusta. På Rusta kostade de 399 kr och på maxi kostade de 999 kr, så ja, vi hade tur =)


Nu ikväll har mamma och jag packat i massor och grejat och haft oss. Nu börjar det verkligen närma sig, det är ju på onsdag som flyttlasset går =) Tyvärr så ska ju Malin operera tån imorgon och får inte gå på ett antal dagar, och är sjukskriven 10 dagar, så tyvärr flyttar inte hon in här förrän om en vecka, på söndag, lite typiskt men men.


Nu måste jag alldeles strax sova, ska ju upp tidigt imorgon. Hoppas att ni har haft en bra helg =)

God natt!

//CarroEllen