CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag

Godkväll bloggen!

Nu sitter jag i sängen här hemma och gör inte så mycket, ska snart sova. Denna dag har varit väldigt rolig och trevlig på jobbet. Under lunchen, eller lite efter lunchen var däremot en aning kaos eftersom att en person kom in och beställde 10 st smörgåsar som hon skulle ha direkt, och samtidigt kom det massor av andra personer också, det var ganska jobbigt, och det ledde ju till att när lunchen var slut så hade vi slut på en sorts bröd och efter ett tag ytterligare en, så det var lite kaos när vi hade ont om bröd, men ja, vi överlevde ändå. Det är det jag gillar med jobbet, eftersom att man träffar så mycket folk varje dag så är ingen dag exakt lik den andra, under lunchen så vet man aldrig vad som händer liksom, det gillar jag. Jag älskar mitt jobb! :D

Sedan var det under morgonruschen också så kom det in en man som skulle ha, jag tror det var 7 st sallader och 5 smörgåsar, då var det också en hel del att göra, men sådant är roligt så länge det inte blir totalt kaos =)


Nu ikväll har jag suttit och pusslat lite, jag får ihop lite för varje gång, det är bra =) Och så har mamma och jag som varje måndag-onsdag nu för tiden suttit och kollat på "112 på liv och död" ikväll.


Imorgon ska jag nog träffa Malin vilket ska bli väldigt trevligt, vi får väl se om vi får tagit oss en sväng nere på torget också och kanske hitta några nya kläder eller något, vi får se.

Nu är det snart dags att sova.

God natt!

//CarroEllen