CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Hemma idag pga trafikkaoset...

Hejsan bloggen! Har väl egentligen inte så mycket att säga för tillfället, sitter nu iaf hemma vid köksbordet och borde väl börja städa lite vilket jag inte orkar, utan har ist fastnat här och följer trafikkaoset på aftonbladets hemsida, chatten där och så sitter jag och kollar ut på snöflingorna som yr runt i luften utanför fönstret. Anledningen till att jag inte åkte till skolan idag är för att jag inte litar på västtrafik alls idag vilket jag också nu då läser att man inte heller borde göra :P men imorgon får jag se till att dra mig iväg till skolan och hoppas att dagens lilla snöfall inte ska ställa till det alltför mycket.


Hm, nu mulnar det på ännumer här, så vi klarar oss tydligen inte från den snön som drar över västkusten nu. Suck, det räcker med snö nu..... men är ändå ganska mysigt men inte när det blir sådan kaos i trafiken som det är nu och så läser man om skolor som fått stänga idag pga snö och/eller istappar. Sitter och funderar på hur kallt det är ute egentligen just nu, vår termometer ligger delvis i solen nu så den är inte att lita på...


Hmm, men men, vi får väl se hur denna vecka slutar, de har ju sagt blötsnö eller regn till helgen, vi får väl se hur det blir med det.


Ne, jag får väl ta och ge mig själv en spark i baken och börja städa lite här innan Nea kommer hem i eftermiddag. Kram på er alla bloggläsare!