CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag

God morgon bloggen!

Hoppas att ni har sovit bra, själv har jag väl sovit sådär, svårt att somna igår kväll, sedan vaknat ett antal gånger inatt. Men men, så är det ibland.


Hm, igår var mamma och jag på maxi också och handlade lite, jag köpte ytterligare 2 sorters flingor att äta på morgonen, de jag åt nu på morgonen "Finax sunt och gott" var väl sådär tycker jag, kanske blir godare med skivad banan över som vi glömde köpa igår :P De andra har jag inte testat än, men mamma gillade de iaf haha :P tur det ifall jag inte tycker om dem då äter mamma och Mikael upp dem :P hehe..


Idag blir det praktiken som vanligt, och det blir förhoppningsvis även idag väldigt lugnt, så jag hoppas att jag får sluta tidigt :P Jag känner det, jag orkar inte gå runt där, det är så segt nu när det inte är något att göra....


I eftermiddag får vi se vad som händer, eller ja, jag ska iaf greja lite här hemma, sedan får vi se när mamma och jag ska möblera om här hemma i sovrummen. Jag ska ju få Neas gamla säng, den är större än den jag har iaf :P och den får precis plats på mitt rum :D Men jag kommer även behöva någon hylla på väggen, jag kommer ju inte ha någon stans att ställa datorn nämligen :P Innan har jag haft den på en stol bredvid sängen men det kommer jag inte kunna ha då för då kommer den stå verkligen mitt i dörren. Men men, vi vår väl se.


Ojdå, nu ska jag alldeles strax gå. Ni får ha en bra dag alla bloggläsare! Kram på er