CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Snö snö och åter snö

God kväll bloggen!

Sitter nu i sängen och skriver detta. Asså herregud vilken dag detta har varit känns det som. Jag har ju visserligen varit hemma idag eftersom att jag anade att det skulle bli kaos med bussar osv, men jag har ju hela dagen följt trafiken minut för minut på aftonbladets hemsida och asså herregud,  det är helt sjukt att det kan bli så kaos i framför allt tågtrafiken efter denna snön, visst förstår det väl delvis men vatusan det är ju enormt dålig information överallt egentligen.


Lisa från skolan ringde mig förut idag och berättade att de knappt hade haft några lektioner idag eftersom att läraren som vi har i arbetsmiljön var fast i Varberg, så de hade tydligen bara gympa idag :P hehe. gjorde helt enkelt inte så mycket att jag var hemma idag, men imorgon ska jag dra mig till skolan.


Förut idag så smsade jag Malin för att meddela om isen som hade gått genom taket på centralen och då ringde hon upp mig och berättade att det var kaos i kollektivtrafiken i hela stan.


Annars idag har jag nästintill storstädat lägenheten och varit i full gång hela tiden, Nea följde med mig och handlade förut också och sedan hjälpte jag mamma med maten och så.


Hmm, ska ju till skolan imorgon och jag åker ju med mamma på morgonen, men jag får se till att ta på mig ordentligt eftersom att jag tar bussen hem på eftermiddagen och med tanke på vädret och orange så vet man aldrig hur sen den är.


Just det ja, jag har nu fått bilderna från Isaberg när vi åkte skidor i onsdags, ska försöka lägga ut de någon dag här =)


Tror också att jag har hittat en dator som jag ska köpa =) det är nämligen så att min dator som jag har nu räcker inte riktigt till för mig längre och så fungerar vänster musknapp när den själv vill och eftersom att jag inte har någon riktig plats att sitta på med datorn så kan inte jag använda vanlig mus till datorn, så jag har bestämt mig för att köpa en ny. Det har jag också tänkt göra för att när mamma kommer hem från Thailand så börjar hon plugga på heltid direkt när hon kommer hem och då behöver hon en dator att skriva på vilket hon inte har nu, så då ska hon få köpa denna datorn av mig =)


Ne, man kanske ska ta och lägga sig om en stund om man ska orka cafét imorgon. Kram på er alla bloggläsare!