CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Trevlig helg

Hejsan bloggen!

Då börjar även denna helg gå mot sitt slut. Jag har haft det väldigt bra och trevligt. Jag kom ju hit ut i torsdags kväll. I fredags tog vi det väldigt lugnt bara, igår tog vi 10 färjan in till stan och till IKEA där vi var väldigt fokuserade på endast det vi skulle ha, så det tog samanlagt ca fyra timmar, inne på IKEA och sedan packa om bilen två gånger, jag är imponerad att det gick såpas fort ändå, vi var ju härute igen kl 3 redan. Jesper fick i alla fall köpt en säng och lite andra småsaker, väldigt bra, nu känns det mer hemtrevligt i detta huset =)


Så igår kväll höll vi på med att sätta ihop sängen och sätta upp rullgardinen, det är lätt men det tar sådan tid bara, men det blev som sagt var väldigt bra =) Nu ska bara madrasserna till sängen vila sig själva i tre-fyra dygn innan man ska använda dem.


Idag har vi inte heller gjort så mycket, smågrejat här bara med lite saker.


I eftermiddag åker jag ju hem igen vilket jag egentligen inte har någon lust med, men ändå vill jag det, jag vill få tid till hemma med att sätta mig med pusslet. Hoppas att jag hinner med det i veckan.


Hur har er helg varit? =)


//CarroEllen