CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Söndag

Hejsan bloggen!

Då var det söndag idag då och regn ute =( Det som var så härligt och fint igår :P =)


Idag får vi se vad Jesper och jag hittar på. Med tanke på vädret så lär vi nog bara ta det ganska så lugnt idag, typ sitta vid datorerna eller något =)


Igår kväll fick jag dragit med mig Jesper ut på en liten härlig promenad nere i hamnen där vi var och kollade till deras segelbåt, och så satte vi oss en stund på bryggan vilket var väldigt härligt. Vi fick lite sällskap också av ett antal änder som kom simmandes =) Saknar faktiskt det lite från Hälsö, sitta ute vid havet en varm härlig sommarkväll. Men men, kanske tur att jag kan åka hit då =) <3


  


På ett sätt hade jag kunnat tänka mig att flytta ut till öarna igen, men dock inte norra skärgården igen isf, eller möjligtvis Björkö isf. Problemet med att bo ute på öarna är att det tar sådan himla lång tid att åka hit och att man måste passa in färjerna vilket gör att man bara blir stressad, jag blir det iaf. Och så är det då också det att folk från stan inte så jättegärna kommer och hälsar på eftersom att det tar sådan lång tid att åka. Hit ut tar ju liksom färjan ca 30 min om man inte lyckas passa in med den nya snabbfärjan, då tar det 16 min.  Men men, man vet aldrig vad som händer längre fram i livet.


Just det ja, för ett antal årsen så hade vi en uppgift i svenskan där man skulle skriva en argumentation. Jag skrev om att "Bo i Öckerö kommun eller inte" Jag tror inte jag har lagt upp den här så ska försöka hitta den och göra det =)Någon som har något tips på vad Jesper och jag skulle kunna hitta på idag med tanke på det tråkiga vädret? =)


Kram på er