CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Tisdag

Hejsan bloggen!


Sitter nu i sängen och känner mig väldigt mätt, har just ätit pasta och köttfärssås :P


Om ca 30 min ska jag gå ner till torget för att möta Jesper och så ska vi till maxi en sväng, mamma ville jag skulle handla lite :P Jesper ska sova här inatt så får han närmare till skolan imorgon =) och så är varken mamma eller Nea hemma =)


Denna dag har varit väldigt härlig. Jag hamnade i cafét med Lisa och Sara =) Det gick väldigt bra och jag som ville vara igång hela tiden lade mig på alla fyra och torkade ur kylarna i cafét och även rensade bland tallrikarna och torkade de hyllorna. Haha, jag fick ställa undan en del tallrikar också som vi bara hade några få av utav varje :P och så hade vi tydligen en dator som jag kallar det haha, ne men en maskin som man skrev på och fick utskrivet på klisterpapper det man hade skrivit. Så ja, jag vill inte veta hur många gånger jag egentligen har rensat bland de tallrikarna för att alla som är likadana ska stå på samma ställe, så nu gjorde jag små lappar och satte upp vart de skulle stå, hoppas nu att folk kan hålla den ordningen!


Imorgon börjar vi halv 9 och då är det städning av cafét som gäller. Klockan 1 imorgon ska vi på "En julsaga" som någon av estetklasserna har gjort =) Det ska bli roligt =) De gör något sådant varje år och det är alltid lika mysigt att gå och kolla på det för då känner man verkligen att julen är nära =)


Jo sen som det stod på gp:s hemsida för en stundsen "Nu är snön här- men inte i centrala Göteborg" Vi bor ju i Göteborg men i en liten förort om jag säger så :P och ja, vi bor antagligen för nära havet för att vi ska få någon snö :P haha. ne men det är ju så, ju närmare havet man kommer desto mindre snö är det. Så ja, tom. i Mölndal har det bara regnat hela dagen, eller ja, när jag var på väg hem förut från krysset så var det lite snöblandat regn, men det är det närmaste snö vi kommit denna veckan :P


Hoppas att ni har haft en bra dag =)


Kram på er