CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Härlig helg

Godkväll bloggen!

Sitter nu hemma i soffan och har just kollat på "Person of interest" på tv.


Nu blir det bara ett snabbt inlägg för jag måste snart lägga mig, imorgon väntar nämligen en rörig dag på jobbet. Imorgon får vi nämligen nya priser och lite annat nytt, sådana dagar är alltid röriga innan man har lärt sig det nya.


Igår var vi och handlade, kollade på alla som hade snöbollskrig eller gjorde snögubbar, äntligen kom vintern, tråkigt bara att den troligtvis är slut redan imorgon. Sedan skottade vi här utanför, jag tvättade också en del här hemma.

Idag slängde vi faktiskt ut vår julgran, bättre sent än aldrig. Den var nämligen så fin och barrade nästan ingenting så jag ville inte slänga ut den egentligen, men nu var det dags. Sedan var vi ute och gick en härlig men hal promenad upp till gamla flygtornet. Vi tog lite kort därifrån, delar över den gamla flygplatsen. Jag tycker faktiskt egentligen att det är lite intressant att vi bor precis bredvid en gammal flygplats. Det har kommit upp en hemsida om Torslanda gamla flygfält, ganska intressant faktiskt. Tyvärr finns ju många byggnader inte kvar idag, det som faktiskt finns kvar som visar att det har varit ett gammalt flygfält är flygtornet, det finns även ett till, fast jag vet inte om det är ett flygtorn eller något annat. Annars är det bara några få byggnader kvar från den tiden. Gamla flygfältet idag är till stor del golfbana, men också lägenheter och affärer är byggt där. Sedan kommer jag också ihåg en del byggnader som de rev runt år 2005 och senare, jag minns också den gamla vägen som man åkte med bil in till stan, hur mysig den var, innan vägen byggdes om och stora vägen som idag går rakt över gamla landningsbanan. Om ni är intresserade så hittar ni hemsidan här.

Sedan har vi också varit en sväng och hälsat på morfar idag med mamma, det var väl som det brukar, halvsegt, men ändå helt okej, var där bara ett par timmar.


Avslutar med ett par bilder från dagens promenad.


 


Ne nu är det sovdags!

God natt!

//CarroEllen