CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Måndag

God kväll bloggen!

Sitter nu i sängen och bara tar det lugnt. Nu ikväll fastnade jag framför tvn med mamma och kollade på filmfestivalen tror jag det är.


Idag på praktiken så var det VÄLDIGT lugnt. När jag hade lunchrast så tog jag fram min mobil, jag hade fått två sms, ett av Malin och ett av Jesper. Båda två undrade samma sak, om vi kunde träffas idag :P haha. men ja, vi träffades alla tre vilket var väldigt roligt och trevligt :D Tack mina vänner för en härlig dag.

Vi tre och Rico var ute på en riktigt kall men härlig promenad förut idag då vi också tog lite kort =)


    Hm, ja detta är väldigt längesen som Göteborg hade en sådan här lång vinter då snön har legat kvar i över 1 månad :O väldigt härligt egentligen men jag känner det nu att jag börjar längta efter våren. Den härliga vårsolen som man kan sätta sig i och läsa en bok eller något sådant. Det är bara så härligt =) Men men, man får väl lydigt vänta till den kommer, finns ju inte så mycket annat att göra.


Nu känner jag mig verkligen helt slut :/ vet inte om det är någon förkylning som inte riktigt vill bryta ut eller något.


Läste imorse om ett flygplan som störtade i Medelhavet. Det är tack och lov inte ofta som man läser om olyckor med flygplan, men när man väl gör det så börjar iaf jag fundera. Jag har ju liksom Aldrig flugit men ska ju ev. göra det för första gången om vi ska till Italien med klassen. Då känner jag faktiskt en viss rädsla, då känner jag att jag klarar mig minst likabra här hemma i Sverige. Eller ja, okej, jag tjatar ju en hel del om att jag vill åka till Island men det finns faktiskt färja att åka dit men det vet jag ju inte än, det kan ju hända att vi flyger dit ändå. Men men. Sedan tänker jag på mamma som ska åka till Thailand om 1 månad.... Men men, sådant händer ju tack och lov inte så ofta.


Hoppas att ni har haft en bra dag alla bloggläsare! Kram på er