CarroEllens blogg

En vardagsbloggares tillvaro.

Fredag 25/1

Hejsan bloggen!

 

Fredag igen, och ännu en vecka har gått, och den har faktiskt gått ganska fort trots att jag varit hemma hela veckan. Men ja, jag har faktiskt gjort en del här hemma ändå vilket känns väldigt skönt. En dag fick jag städat i förrådet, något som jag har dragit mig för så länge. Konstigt nog är det alltid bara jag som stökar ner där, så då är det väl inte mer än rätt att jag själv får städa upp där. Det var väldigt mycket skräp, kartonger, kläder och gamla handdukar som skall slängas, så det mesta av det har jag fått slängt i veckan också. Jag förstår verkligen inte hur vi kan ha så mycket saker som vi har, men det är väl det att jag avskyr att slänga saker, vilket jag faktiskt gjorde förra året, då slängde jag ju mycket saker. Men nu har jag en del gamla saker som jag hade när jag var liten här hemma, saker som jag inte vill slänga. Före- och efterbild kommer längre ner.

 

Just det ja, jag har äntligen fått beställt en ny dator, dock har den inte kommit än, så får den troligtvis på måndag.

Jag tror det var i helgen som skärmen lossnade för andra gången på denna datorn, så Jesper fick för sig att han skulle borra i skärmen för att sätta i tre plastskruvar, helkonstigt om du frågar mig, men det fungerade i alla fall, men det är bara en tidsfråga innan den lossnar på andra sidan också. Så ja, nu får vi bara hoppas att jag gillar den nya datorn bättre än vad jag gjort med denna.

 

Igår var älsklingen och jag och storhandlade, och under kvällen bakade jag en kladdkaka, och gjorde mat. För ovanlighetens skull var det jag som gjorde maten, och det blev köttfärssås, mums!

 

Hittills idag har jag grejat lite här hemma, städat lite, och skall snart ta hand om disken.

 

Äntligen verkar det som att snön kommer till Göteborg de kommande dagarna. Just nu säger de att det skall snöa söndag, måndag och tisdag. Hoppas verkligen det, hade varit så himla mysigt att få gå en snöpromenad på söndag, och ta med kameran. De säger ju också att det skall vara minusgrader i alla fall en vecka nu, så då kommer den ju ligga kvar också, så mysigt.

 

Ne nu kanske det är dags att äta lunch, bättre sent än aldrig. Här kommer bilder på förrådet:

 

 

//CarroEllen